- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
- Atsiliepimai: 1
#101 2009-11-26 01:01
Re: Prisitraukimai
kurgitu rašė:
Staffordshire rašė:
ar kas sveriantis apie 100kg is jusu padarot 15+ prisitraukimu..? as sverdamas 80 padarydavau apie20 prisitraukimu ir galedavau daryti ir daryti po 10 kiek noredavau,kai sveriau 90kg pdarydavau 10-12 ne daugiau..o dabar padarau apie 8 prisitraukimus arba maziau (98kg).. kazkaip nebuvau visai sustojas daryti prisitraukimu bet nebeeina gal cia del svorio? gal kam yra irgi taip?ar as save per mazai spaudziu..?
sveikas.man tas pats dabar kai sveriau 90kg iki 20prisitraukimu darydavau ,dar tik su rankom lipdavau virve 5m.du kart iseiles ,bet dabar sveriu 100kg,tai padarau koky 10-12prisitraukimu ,bet neturiu treniruotes lipimo virve ,tai sakyciau kad ta virve treniruote padeda ja uzlipi tik rankom taip pat ir nusileisti turi nes jai slysi zemyn be koju tai delnus nusideginsi ,na cia is mano patirties,bet manau kad svoris ytakokaja .sekmes
tas pats ir man,juo mase kyla tuo prisitrakimu skaicius mazeja,galiu pasakyti,kad netgi tas pats su atsispaudimais,budavo kai 100 atsispausdavau,o dabar cia kazkuria diena pabandziau tai net kreiva sypsena nuo veido pusvalandi nenuslinko apskritai kuo mase dideja tuo apsisukimai mazeja mane draugelis vienas kartais par“traukia juoko formoj per danti sako tu i meskina virsti
Neprisijungęs
- Impulsas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-04
- Žinutės: 32
- Atsiliepimai: 0
#102 2009-12-05 21:32
Shvedas rašė:
kurgitu rašė:
Staffordshire rašė:
ar kas sveriantis apie 100kg is jusu padarot 15+ prisitraukimu..? as sverdamas 80 padarydavau apie20 prisitraukimu ir galedavau daryti ir daryti po 10 kiek noredavau,kai sveriau 90kg pdarydavau 10-12 ne daugiau..o dabar padarau apie 8 prisitraukimus arba maziau (98kg).. kazkaip nebuvau visai sustojas daryti prisitraukimu bet nebeeina gal cia del svorio? gal kam yra irgi taip?ar as save per mazai spaudziu..?
sveikas.man tas pats dabar kai sveriau 90kg iki 20prisitraukimu darydavau ,dar tik su rankom lipdavau virve 5m.du kart iseiles ,bet dabar sveriu 100kg,tai padarau koky 10-12prisitraukimu ,bet neturiu treniruotes lipimo virve ,tai sakyciau kad ta virve treniruote padeda ja uzlipi tik rankom taip pat ir nusileisti turi nes jai slysi zemyn be koju tai delnus nusideginsi ,na cia is mano patirties,bet manau kad svoris ytakokaja .sekmes
tas pats ir man,juo mase kyla tuo prisitrakimu skaicius mazeja,galiu pasakyti,kad netgi tas pats su atsispaudimais,budavo kai 100 atsispausdavau,o dabar cia kazkuria diena pabandziau tai net kreiva sypsena nuo veido pusvalandi nenuslinko apskritai kuo mase dideja tuo apsisukimai mazeja mane draugelis vienas kartais par“traukia juoko formoj per danti sako tu i meskina virsti
Jo Jo, per daug mases irgi negerai. apsukos, koordinacija,reakcija mazeja..
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#103 2009-12-05 21:39
Impulsas rašė:
Shvedas rašė:
kurgitu rašė:
sveikas.man tas pats dabar kai sveriau 90kg iki 20prisitraukimu darydavau ,dar tik su rankom lipdavau virve 5m.du kart iseiles ,bet dabar sveriu 100kg,tai padarau koky 10-12prisitraukimu ,bet neturiu treniruotes lipimo virve ,tai sakyciau kad ta virve treniruote padeda ja uzlipi tik rankom taip pat ir nusileisti turi nes jai slysi zemyn be koju tai delnus nusideginsi ,na cia is mano patirties,bet manau kad svoris ytakokaja .sekmestas pats ir man,juo mase kyla tuo prisitrakimu skaicius mazeja,galiu pasakyti,kad netgi tas pats su atsispaudimais,budavo kai 100 atsispausdavau,o dabar cia kazkuria diena pabandziau tai net kreiva sypsena nuo veido pusvalandi nenuslinko apskritai kuo mase dideja tuo apsisukimai mazeja mane draugelis vienas kartais par“traukia juoko formoj per danti sako tu i meskina virsti
reik nesitreniruot kaip asilui ir visi tie dalykai net padides
Neprisijungęs
- Impulsas
- Naujas dalyvis
#104 2009-12-05 21:44
OZ rašė:
Impulsas rašė:
Shvedas rašė:
tas pats ir man,juo mase kyla tuo prisitrakimu skaicius mazeja,galiu pasakyti,kad netgi tas pats su atsispaudimais,budavo kai 100 atsispausdavau,o dabar cia kazkuria diena pabandziau tai net kreiva sypsena nuo veido pusvalandi nenuslinko apskritai kuo mase dideja tuo apsisukimai mazeja mane draugelis vienas kartais par“traukia juoko formoj per danti sako tu i meskina virstiJo Jo, per daug mases irgi negerai. apsukos, koordinacija,reakcija mazeja..
reik nesitreniruot kaip asilui ir visi tie dalykai net padides
na manyciau jog vstiek stangos tai mazina reakcija ir koordincija. nebent ten sportuoji dar papildomaikoki ivairesi sporta.. o siaip ai esugirdejas kad kai daai an presiuko dideja reakcia.. nezinau ar tai tiesa bet tai ish kaskur girdejau
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#105 2009-12-05 21:53
Impulsas rašė:
OZ rašė:
Impulsas rašė:
Jo Jo, per daug mases irgi negerai. apsukos, koordinacija,reakcija mazeja..reik nesitreniruot kaip asilui ir visi tie dalykai net padides
na manyciau jog vstiek stangos tai mazina reakcija ir koordincija. nebent ten sportuoji dar papildomaikoki ivairesi sporta.. o siaip ai esugirdejas kad kai daai an presiuko dideja reakcia.. nezinau ar tai tiesa bet tai ish kaskur girdejau
As tau dar kart kartoju... jei treniruosies pagal kulturistu metodikas ir koncentruosies tik i raumeni ir mesos auginima, tai aisku visa ta ka isvardinai prarasi... db paimk ir paziurek sprinteriu foto ir ju raumenyna... gal ir jie tau leti ir nekordinuoti?
Neprisijungęs
- Impulsas
- Naujas dalyvis
#106 2009-12-05 21:59
tai gal sakau jie netik sportuoja ant stangu? ;D o tie kurie tik kacialkoj sedi ir sportuoja ten jegai ir masei tai ta koordinacija tikrai nepadideja ;D tai zinau ish patirties ir kitu pvzdziais
Paskutinį kartą taisė Impulsas (2009-12-05 21:59)
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#107 2009-12-05 22:07
Impulsas rašė:
tai gal sakau jie netik sportuoja ant stangu? ;D o tie kurie tik kacialkoj sedi ir sportuoja ten jegai ir masei tai ta koordinacija tikrai nepadideja ;D tai zinau ish patirties ir kitu pvzdziais
ne nu, bet rimtai sunku tau su smegenelem nu gi gali tu tuoj stanginej treniruotis belekam... ir greiciui ir poweriui ir jegai ir viskas bus ok su ta kordinacija... kai sakai "visi", tai dazniausiai daro ir patys nesuvoke ka daro... treniruojasi pagal kulturistu sistemas ir gaunasi taip, kad dingsta viskas... bet ta jau paaiskinau...
Neprisijungęs
- Impulsas
- Naujas dalyvis
#108 2009-12-05 22:14
tai mes nekalbam apie tuos katrie greiciui ir poveriui daro D
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#109 2009-12-05 22:15
Impulsas rašė:
tai mes nekalbam apie tuos katrie greiciui ir poveriui daro D
ne nu dauztas tu rimtai nu tai jei zmogus dirba, kad suletetu, tai faktas, kad jis ta pasieks kazkada tu sakiai VISI stanginej suleteja...
Neprisijungęs
- Impulsas
- Naujas dalyvis
#110 2009-12-05 22:27
Kada ash tau sakiau ka visi?
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#111 2009-12-05 22:41
Impulsas rašė:
Kada ash tau sakiau ka visi?
Impulsas rašė:
cia kazka pns... bet siaip neesme... sugrybavai stipriai, issiaiskinom ir jau gali but ramus...
Neprisijungęs
- Impulsas
- Naujas dalyvis
#112 2009-12-05 22:51
manau pats sugrybinai neiisiskaites mano zodzius o siaip tai siakiau jog tie kurie stipriai dirba ant stangu jegai ir masei tai koordinacija tikrai nedideja, o siektiek mazeja. zinau tai is savo patirties ir kitu atzvilgiu pvz kaip to baxuriuko kai sake kad mases daug priaugo ir apsukos sumazejo iskart.
Neprisijungęs
- saldziadesris
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-09-14
- Žinutės: 47
#113 2009-12-05 22:58
nori daug kordinacijos varyk mesti diska kuji ar rutuli stumti. kiek zinau ten daug igauni jos ir jreicio
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#114 2009-12-05 23:12
Impulsas rašė:
manau pats sugrybinai neiisiskaites mano zodzius o siaip tai siakiau jog tie kurie stipriai dirba ant stangu jegai ir masei tai koordinacija tikrai nedideja, o siektiek mazeja. zinau tai is savo patirties ir kitu atzvilgiu pvz kaip to baxuriuko kai sake kad mases daug priaugo ir apsukos sumazejo iskart.
bus jegos bus ir koordinacijos ir nera cia ka daugiau diskutuot... del mases cia viskas... nereikia prisiaugint bereikalingos mesos ir bus viskas ok...
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
- Atsiliepimai: 1
#115 2009-12-07 15:58
Impulsas rašė:
Shvedas rašė:
kurgitu rašė:
sveikas.man tas pats dabar kai sveriau 90kg iki 20prisitraukimu darydavau ,dar tik su rankom lipdavau virve 5m.du kart iseiles ,bet dabar sveriu 100kg,tai padarau koky 10-12prisitraukimu ,bet neturiu treniruotes lipimo virve ,tai sakyciau kad ta virve treniruote padeda ja uzlipi tik rankom taip pat ir nusileisti turi nes jai slysi zemyn be koju tai delnus nusideginsi ,na cia is mano patirties,bet manau kad svoris ytakokaja .sekmestas pats ir man,juo mase kyla tuo prisitrakimu skaicius mazeja,galiu pasakyti,kad netgi tas pats su atsispaudimais,budavo kai 100 atsispausdavau,o dabar cia kazkuria diena pabandziau tai net kreiva sypsena nuo veido pusvalandi nenuslinko apskritai kuo mase dideja tuo apsisukimai mazeja mane draugelis vienas kartais par“traukia juoko formoj per danti sako tu i meskina virsti
na apie reakcija ir koordinacija as nekalbejau...cia jau kas kita...
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#116 2009-12-07 16:55
Impulsas rašė:
jei nori greičio tai sprogstamąją jėgą vystyk. O ir pats čia dar klausinėji to viso. ginčijiesi, nors pats tai teigi. Čia faktas yra. Kodėl bimbalas 520 lėčiau pajudės nei nei guolfas 2litrai todėl, kad golfas sveria pussantro karto mažiau. Su žmogumi lygiai tas pats.
Neprisijungęs
- fiure
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-09-17
- Žinutės: 11
#117 2009-12-18 18:48
nu tai jei jus darot prisitraukimus viena karta savaitei per nugaros treniruote ir kiek ju padarot?ash darau jau metus 5 kart i savaite prisitraukimus 2x max ir jau padarau 43 prisitraukimus. baikit cia svaigt, kad jei nori padaryt daugiau
tai nereiskia, kad reikia daryti viena karta savaitej prisitraukimus. o tie stanginese kur daro karta i savaite tai su savo svoriu 5max tik padaro.
taigi, jei norite padaryti daugiau prisitraukimu, darykit kiekviena diena po pora max priejimu, isskyrus savaitgaliais
Neprisijungęs
- Ozexplode
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-10-04
- Žinutės: 134
#118 2009-12-18 19:35
fiure rašė:
nu tai jei jus darot prisitraukimus viena karta savaitei per nugaros treniruote ir kiek ju padarot?ash darau jau metus 5 kart i savaite prisitraukimus 2x max ir jau padarau 43 prisitraukimus. baikit cia svaigt, kad jei nori padaryt daugiau
tai nereiskia, kad reikia daryti viena karta savaitej prisitraukimus. o tie stanginese kur daro karta i savaite tai su savo svoriu 5max tik padaro.
taigi, jei norite padaryti daugiau prisitraukimu, darykit kiekviena diena po pora max priejimu, isskyrus savaitgaliais
Pasilaikyk savo nuomone sau.. tO tas tgeiginys kad 43 padarai,tai idomu bent rimtus ar 30 padarytum..
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#119 2009-12-18 23:26
Ozexplode rašė:
fiure rašė:
taigi, jei norite padaryti daugiau prisitraukimu, darykit kiekviena diena po pora max priejimu, isskyrus savaitgaliaisPasilaikyk savo nuomone sau.. tO tas tgeiginys kad 43 padarai,tai idomu bent rimtus ar 30 padarytum..
Tai gal tu turi geresniu teiginiu? Labai cia gerai viska pasake, jei sieki rezultato ar maksimalios jegos ar pakartojimuose daznai pratimo atlikimas tikrai duoda savo, visu pirma, kad lavina nervu sistema geriau.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#120 2009-12-19 12:23
studentas rašė:
Ozexplode rašė:
fiure rašė:
taigi, jei norite padaryti daugiau prisitraukimu, darykit kiekviena diena po pora max priejimu, isskyrus savaitgaliaisPasilaikyk savo nuomone sau.. tO tas tgeiginys kad 43 padarai,tai idomu bent rimtus ar 30 padarytum..
Tai gal tu turi geresniu teiginiu? Labai cia gerai viska pasake, jei sieki rezultato ar maksimalios jegos ar pakartojimuose daznai pratimo atlikimas tikrai duoda savo, visu pirma, kad lavina nervu sistema geriau.
Šiaip jei sieki neapimčių, tai pastovumas yra labai gerai. Pats irgi prisitraukimus vasarą dažnai darau. Tiesiog jų nededu į nugaros treniruotę, o juos darau kai nėra ką veikti. nuvarau į miestą kur turninkas yra ir padarau 2-4 serijas ir vsio. Ir padarau jų gan normaliai. Niekada nesilaikau griežto rėžimo, kad padaryti tik 8 pakartojimus ir dėti svorį iškarto, jei jau per lengva. Ir griežtai daryti tik vieną kartą per savaitę kaip daugelis, kad daro. O tu, kad 43 padarai visko gali būti tik įdomu kokie jie? dailūs ar su bangele? ir šiaip koks svoris tavo?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#121 2009-12-19 12:56
Ten biski klaida buvo, ne daznai, o daznas.
Neprisijungęs
- povaras
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-09-11
- Žinutės: 38
#122 2009-12-19 15:21
jamada rašė:
studentas rašė:
Ozexplode rašė:
Pasilaikyk savo nuomone sau.. tO tas tgeiginys kad 43 padarai,tai idomu bent rimtus ar 30 padarytum..Tai gal tu turi geresniu teiginiu? Labai cia gerai viska pasake, jei sieki rezultato ar maksimalios jegos ar pakartojimuose daznai pratimo atlikimas tikrai duoda savo, visu pirma, kad lavina nervu sistema geriau.
Šiaip jei sieki neapimčių, tai pastovumas yra labai gerai. Pats irgi prisitraukimus vasarą dažnai darau. Tiesiog jų nededu į nugaros treniruotę, o juos darau kai nėra ką veikti. nuvarau į miestą kur turninkas yra ir padarau 2-4 serijas ir vsio. Ir padarau jų gan normaliai. Niekada nesilaikau griežto rėžimo, kad padaryti tik 8 pakartojimus ir dėti svorį iškarto, jei jau per lengva. Ir griežtai daryti tik vieną kartą per savaitę kaip daugelis, kad daro. O tu, kad 43 padarai visko gali būti tik įdomu kokie jie? dailūs ar su bangele? ir šiaip koks svoris tavo?
nuo 35-o jau biski atsiranda bangele na man tiesiog apimtys tikrai nesvarbu, tos mases galingos pas mane tikrai nera, bet esu ryskus gana ir man to uztenka. aisku kaulu nesimato
ugis mano 181, svoris 67, man 17 metu. jeigu dar idomu jums tai dar spaudziu 132kg, tiesiog pirmadieniais treciadieniais ir penktadieniais darau 5x5 sunkius pakartojimus
na o del jegos tai viskas elementaru, reikia padazninti ir pasunkinti treniruotes ir tada bus progresas, nors pradzioj kai pradejau pamenu daryti ta 5x5 tris kartus savaiteje tai spaudziau 82kg visa menesi, niekas nejudejo, po to menesio atrode kad dar sunkaiu ta 82 spaust nei pirma karta, bet raumuo priprato,matyt, ir pradejo progresuot. po dar dvieju menesiu darbo spaudziau 95kg. tai mazdaug galima kas menesi gerai sportuojant dasimest po 5kg ant spaudimo naudojant 5x5 tris kartus savaitej.
Neprisijungęs
- povaras
- Naujas dalyvis
#123 2009-12-19 15:24
cia mano naujas nickas, bet cia tas pats fiure
Neprisijungęs
- povaras
- Naujas dalyvis
#124 2009-12-19 19:21
Ozexplode rašė:
fiure rašė:
tu nerekau, kad nuomone pasilaikyciau, o geriau pazek tiesai i akis, cia nevaidines
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
- Atsiliepimai: 6
#125 2009-12-20 13:00
povaras rašė:
jamada rašė:
studentas rašė:
Tai gal tu turi geresniu teiginiu? Labai cia gerai viska pasake, jei sieki rezultato ar maksimalios jegos ar pakartojimuose daznai pratimo atlikimas tikrai duoda savo, visu pirma, kad lavina nervu sistema geriau.Šiaip jei sieki neapimčių, tai pastovumas yra labai gerai. Pats irgi prisitraukimus vasarą dažnai darau. Tiesiog jų nededu į nugaros treniruotę, o juos darau kai nėra ką veikti. nuvarau į miestą kur turninkas yra ir padarau 2-4 serijas ir vsio. Ir padarau jų gan normaliai. Niekada nesilaikau griežto rėžimo, kad padaryti tik 8 pakartojimus ir dėti svorį iškarto, jei jau per lengva. Ir griežtai daryti tik vieną kartą per savaitę kaip daugelis, kad daro. O tu, kad 43 padarai visko gali būti tik įdomu kokie jie? dailūs ar su bangele? ir šiaip koks svoris tavo?
nuo 35-o jau biski atsiranda bangele na man tiesiog apimtys tikrai nesvarbu, tos mases galingos pas mane tikrai nera, bet esu ryskus gana ir man to uztenka. aisku kaulu nesimato
ugis mano 181, svoris 67, man 17 metu. jeigu dar idomu jums tai dar spaudziu 132kg, tiesiog pirmadieniais treciadieniais ir penktadieniais darau 5x5 sunkius pakartojimus
na o del jegos tai viskas elementaru, reikia padazninti ir pasunkinti treniruotes ir tada bus progresas, nors pradzioj kai pradejau pamenu daryti ta 5x5 tris kartus savaiteje tai spaudziau 82kg visa menesi, niekas nejudejo, po to menesio atrode kad dar sunkaiu ta 82 spaust nei pirma karta, bet raumuo priprato,matyt, ir pradejo progresuot. po dar dvieju menesiu darbo spaudziau 95kg. tai mazdaug galima kas menesi gerai sportuojant dasimest po 5kg ant spaudimo naudojant 5x5 tris kartus savaitej.
Kauliukai nelūžinėja?
Neprisijungęs