Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

arnaslen
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-08-24
Žinutės: 145
Atsiliepimai: 0

#1276 2008-12-22 08:02

Re: Bendro pobūdžio pagalba

O man po kiekvienos kojų treniruotės kraujosrūvos susidaro ant trapecijos, bet skaudėti tikrai nieko neskauda..

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#1277 2008-12-22 11:29

arnaslen rašė:

O man po kiekvienos kojų treniruotės kraujosrūvos susidaro ant trapecijos, bet skaudėti tikrai nieko neskauda..

Gal per aukštai štanga dedi, labiau sutrauk mentis, dėk žemiau štanga ir rankas laikyk siaurai arti pečių, nieko neturėtu skaudėt ir nelikt jokių kraujosrūvų.

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#1278 2008-12-22 11:38

studentas rašė:

arnaslen rašė:

Gal per aukštai štanga dedi, labiau sutrauk mentis, dėk žemiau štanga ir rankas laikyk siaurai arti pečių, nieko neturėtu skaudėt ir nelikt jokių kraujosrūvų.

Man tai irgi gan skaudziai trapecija uzspaude praeita karta, nes desra isvis kazkur dingo...

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780

#1279 2008-12-22 11:42

Butelis rašė:

studentas rašė:

arnaslen rašė:

Man tai irgi gan skaudziai trapecija uzspaude praeita karta, nes desra isvis kazkur dingo...

Neisivaizduoju ka jum ten spaudzia, arba kantrybes arba trapecijos nulis. wink

Neprisijungęs

studentas
......

#1280 2008-12-22 11:50

Antana5 rašė:

Butelis rašė:

studentas rašė:

Neisivaizduoju ka jum ten spaudzia, arba kantrybes arba trapecijos nulis. wink

Per aukštai deda daugiau nieko būt negali, ja reikia dėt praktiškai ant menčiu, atmeti pečius atgal, rankas siaurai ir labai patogu, nieko nespaudžia, čia reiktu pasiieškot video kaip trikovininkai pritūpimus daro.

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#1281 2008-12-22 11:53

Va normaliai padeta stanga http://stronglifts.com/wp-content/uploads/squat-bar-position.jpg
DAr sis kolega sakyciau liesokas, nes paptastai kai taip rankas atmeti bei susiguzi, ties stanga susidaro nemazi trapecijos raumenys. Skausmo ar kokio nepatogumo visiaki nebuna.

Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-12-22 11:56)

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#1282 2008-12-22 12:00

Antana5 rašė:

Va normaliai padeta stanga http://stronglifts.com/wp-content/uploa … sition.jpg
DAr sis kolega sakyciau liesokas, nes paptastai kai taip rankas atmeti bei susiguzi, ties stanga susidaro nemazi trapecijos raumenys. Skausmo ar kokio nepatogumo visiaki nebuna.

Jasna, faktas, kad per aukstai dedu... Bent keleta cm auksciau, nei nuotraukoj ir rankos placiau zymiai... Ple kai pagalvoji, praktiskai ant stuburo big_smile Reikes atkreipt denesi sekanti karta. Aciu uz susirupinima big_smile

Neprisijungęs

arnaslen
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-08-24
Žinutės: 145

#1283 2008-12-22 12:08

Antana5 rašė:

Va normaliai padeta stanga http://stronglifts.com/wp-content/uploa … sition.jpg

Aš irgi aukščiau smile

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#1284 2008-12-22 12:11

Na va ir atsakymas. Man net nesautu i galva deti stangos vos ne ant kaklo... nors ir storas pas mane jis wink

Neprisijungęs

AND1
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-02-22
Žinutės: 110

#1285 2008-12-22 13:10

siaip as ir ant kaklo seniau dedavau, jei dedu zemiau tai ziaurei skauda, o kartais nuospauda lieka  hmm

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#1286 2008-12-22 14:12

AND1 rašė:

siaip as ir ant kaklo seniau dedavau, jei dedu zemiau tai ziaurei skauda, o kartais nuospauda lieka  hmm

aš dėsiu kaip dėjau, viskas man gerai, niekas neskauda smile o toje foto, kur Antanas įdėjo, ten žemai man atrodo.

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#1287 2008-12-22 14:15

jamada rašė:

AND1 rašė:

aš dėsiu kaip dėjau, viskas man gerai, niekas neskauda smile o toje foto, kur Antanas įdėjo, ten žemai man atrodo.

Na yra dvieju tipu padetis, "power lifteriu" budas deti zemiau. "kulturistu" deti mazumele auksciau. Kur deti priklauso nuo naudojamo svorio bei kaip pats jautiesi. Man nei vienu, nei kutu budu problemu nebuna.

Neprisijungęs

AND1
Atkaklus dalyvis

#1288 2008-12-22 14:15

jamada rašė:

AND1 rašė:

man ir atrodo,kad ten jau biski per zemai.... rankos kaip i gala iriestos, ant kaklo uzsimeti kad per pecius eitu, tai bent ranku netempia.... nors ir sitaip nelabai, bet man sitaip visai nepatogu butu

Neprisijungęs

AND1
Atkaklus dalyvis

#1289 2008-12-22 14:16

Antana5 rašė:

jamada rašė:

AND1 rašė:

Na yra dvieju tipu padetis, "power lifteriu" budas deti zemiau. "kulturistu" deti mazumele auksciau. Kur deti priklauso nuo naudojamo svorio bei kaip pats jautiesi. Man nei vienu, nei kutu budu problemu nebuna.

b et jei dideli svori uzsidedi ir ilgiau darai, tai veliau slankstelio kokio neskauda? as gal isvis nei taip nei anaip nededu, bet dedu taip kaip jauciu jog an neskaudes

Neprisijungęs

Vaidas14
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-06-01
Žinutės: 49

#1290 2008-12-22 17:01

Gal galit padet?
Noriu namu salygom presa sutvirtint, gal galit pasakyt keliais setais ir mazdaug po kiek per diena ju reikia padaryt>???              alaus  dekuj nykstys

Paskutinį kartą taisė Vaidas14 (2008-12-22 17:01)

Neprisijungęs

AND1
Atkaklus dalyvis

#1291 2008-12-22 19:06

visu pirma sureguliuok mityba....papildu kokiu tvartoji ar ne? esi seniau sportaves? siaip namu salygom normaliai jo neistreniruosi, nes ribotos galimybes sakyciau.nebent tu ten namuose turi stakliu presui, tuomet nebent big_smile siaip galetum dar labiau po foruma pasiknaisiot, kalbut sia tema manau ne viena buvo....bet zinoma sunkoka atkast kazka, kaip visi taip placiai viska komentuoja.

Paskutinį kartą taisė AND1 (2008-12-22 19:08)

Neprisijungęs

Vaidas14
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-06-01
Žinutės: 49

#1292 2008-12-22 20:48

Papildu nevartoju ir nesu sportaves, tik dabar pradejau dauzyti bokso maisa, atsispaudimus, su hanteliais,    prie skersinio, pavasari-vasara pabegiojiu...

O dabar noriu presa su atsilenkimais tik nezinau po kiek setu ... kas kiek dienu ir pan... hanteliai

Paskutinį kartą taisė Vaidas14 (2008-12-22 20:48)

Neprisijungęs

Bottom
Kalbus dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2008-10-02
Žinutės: 52

#1293 2008-12-24 10:56

Teprogresuoja preso viršutinė dalis. Ką reiktų kaltint?

Neprisijungęs

xhero
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-05-25
Žinutės: 7

#1294 2008-12-24 13:11

Sveiki, gal zinot koks turi buti lygiagreciu plotis?

Neprisijungęs

studentas
......

#1295 2008-12-24 13:53

Bottom rašė:

Kaltinti gali tik save big_smile o jei rimtai tai preso viršutinei daliai būtų susirietimai, atsilenkimai belenkiek pakartojimų nedaryk, geriau pasiimk papildomo svorio jei per lengva, bet geriausia sunkūs pritūpimai ir traukos, tada presas taip apkraunamas kaip jokie atsilenkimai ir panašūs pratimai jo neapkraus.

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#1296 2008-12-24 19:14

studentas rašė:

Bottom rašė:

Kaltinti gali tik save big_smile o jei rimtai tai preso viršutinei daliai būtų susirietimai, atsilenkimai belenkiek pakartojimų nedaryk, geriau pasiimk papildomo svorio jei per lengva, bet geriausia sunkūs pritūpimai ir traukos, tada presas taip apkraunamas kaip jokie atsilenkimai ir panašūs pratimai jo neapkraus.

darau ir traukas ir pritūpimus, nieko tam presui nėra. ps. draugas tupia su 200kg. pritūpkes daro su dideliais svoriais. sveria gal 80 kg. Lašinio neturi- ryškus yra, o preso nematyti. bent aš tai kažkaip priešatarauju tam komentarui. Man nepriimtinas toks dalykas. aš presui skiriu atskirus pratimus. aišku čia tik mano asmeninė nuomonė.

Neprisijungęs

Hanibalas11
Išmestas
Vietovė: Mokykla/Sporto sale/Lova
Registravosi: 2008-04-16
Žinutės: 155

#1297 2008-12-24 22:53

jamada rašė:

studentas rašė:

Bottom rašė:

darau ir traukas ir pritūpimus, nieko tam presui nėra. ps. draugas tupia su 200kg. pritūpkes daro su dideliais svoriais. sveria gal 80 kg. Lašinio neturi- ryškus yra, o preso nematyti. bent aš tai kažkaip priešatarauju tam komentarui. Man nepriimtinas toks dalykas. aš presui skiriu atskirus pratimus. aišku čia tik mano asmeninė nuomonė.

As ir atskirai darau presui (koju kelimas 15-20 kartu, susirietimai su svoriu 15-20 kartu.padaradarau tris ratus) db jau pradejo rysketi ir dideti presas smile

Neprisijungęs

Crt
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-12-28
Žinutės: 45

#1298 2008-12-28 22:23

Sveiki, norejau paklausti koki pratima daryti ,kad dirbtu pakankamai ir virsutine bicepso dalis, nes kai uzpumpuoji tai kieta buna tik apatine dalis, o virsutine ne tokia kieta. neutral

Neprisijungęs

Bu.
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-12-29
Žinutės: 1

#1299 2008-12-29 15:48

nebereikia.

Paskutinį kartą taisė Bu. (2013-07-14 17:13)

Neprisijungęs

studentas
......

#1300 2008-12-29 17:02

Sveikas, dėl mitybos tai koks bebūtu tavo tikslas ji labai svarbi, turėtum bent 5 kartus valgyt, kad ir darbe kokiam jei nėra laiko juk galima prisigalvot visokių užkandžių, kad galima būtu greitai suvalgyt. Dėl papildų tai nėra būtinybės, pirmiausia mityba tvarkykis. O dėl sporto namie, tai galima ir ten, bet tavo treniruoklis ne pats geriausias pasirinkimas, pagrindas yra štanga, siuoliukas, pritūpimam stovai, skersinis ir hanteliai, jei pasiskaitysi pagrindiniam puslapyje arba forume treniruočių programas pamatysi, kad visi pagrindiniai pratimai yra su štanga arba hanteliais smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net