Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Jawainis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Radviliškio r.
- Registravosi: 2014-03-08
- Žinutės: 1278
- Atsiliepimai: 1
#1 2015-03-25 12:59
Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionatas
Dalyvaus kas nors?
Pavadinimas
Neprisijungęs
- DayZ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: TEST-LAND
- Registravosi: 2010-10-02
- Žinutės: 1114
- Atsiliepimai: 3
#2 2015-03-25 15:13
Re: Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionatas
Nelabai čia kam aktualu tokios varžybos turbut aš pats suaugusiuos jau tik dalyvausiu geguzes 02d. Reik užsukt ir i Rdvl pasižėt
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
- Vietovė: Kaunas/Visaginas
- Registravosi: 2013-03-24
- Žinutės: 6429
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#3 2015-03-25 20:20
Nebutu po lenkimu problemu su alkune visada, tai ir pats for fun sudalyvauciau
Neprisijungęs
- DayZ
- Dažnas senbūvis
#4 2015-03-26 14:53
.
Paskutinį kartą taisė DayZ (2015-03-26 14:54)
Neprisijungęs
- DayZ
- Dažnas senbūvis
#5 2015-03-26 14:54
DayZ rašė:
BloodyZero rašė:
Jeigu yra problemos su alknune tiksliau raiščiai skauda reiškias netinkamas apšilimas yra daromas ir lenkimo technika yra labai traumuojanti-netinkama. Tas pats kas daryt mirties trauka su c formos nugara Jei domina lenkimas bandyk dalyvaut, susirask mane per čempionatą pamokisiu.
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
#6 2015-03-26 15:14
DayZ rašė:
DayZ rašė:
BloodyZero rašė:
Jeigu yra problemos su alknune tiksliau raiščiai skauda reiškias netinkamas apšilimas yra daromas ir lenkimo technika yra labai traumuojanti-netinkama. Tas pats kas daryt mirties trauka su c formos nugara Jei domina lenkimas bandyk dalyvaut, susirask mane per čempionatą pamokisiu.
Nugaros virsus gali buti sulenktas, svarbiausia,kad apacia lygi...Bet del technikos pritariu, lievai lenkiu
Neprisijungęs
- DayZ
- Dažnas senbūvis
#7 2015-03-26 15:30
BloodyZero rašė:
DayZ rašė:
DayZ rašė:
Jeigu yra problemos su alknune tiksliau raiščiai skauda reiškias netinkamas apšilimas yra daromas ir lenkimo technika yra labai traumuojanti-netinkama. Tas pats kas daryt mirties trauka su c formos nugara Jei domina lenkimas bandyk dalyvaut, susirask mane per čempionatą pamokisiu.Nugaros virsus gali buti sulenktas, svarbiausia,kad apacia lygi...Bet del technikos pritariu, lievai lenkiu
Aš apačia ir turėjau omeny Tai patariu jei neplanuoji rimtai rankų lenkimų užsimti tai geriau ir nelenk, ir jeigu kartas nuo karto lenki su draugais ,tai jokiais būdais nelenk ant kieto paviršiaus. O jeigu nori rimtai užsimti rankų lenkimų tai sakyk.
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
#8 2015-03-26 15:57
DayZ rašė:
BloodyZero rašė:
DayZ rašė:
Nugaros virsus gali buti sulenktas, svarbiausia,kad apacia lygi...Bet del technikos pritariu, lievai lenkiu
Aš apačia ir turėjau omeny Tai patariu jei neplanuoji rimtai rankų lenkimų užsimti tai geriau ir nelenk, ir jeigu kartas nuo karto lenki su draugais ,tai jokiais būdais nelenk ant kieto paviršiaus. O jeigu nori rimtai užsimti rankų lenkimų tai sakyk.
Pagal mano supratima, tai negraziai ta ranka lenkiu ir gauna labai daug streso per sausgysle...
Neprisijungęs
- DayZ
- Dažnas senbūvis
#9 2015-03-26 20:35
BloodyZero rašė:
DayZ rašė:
BloodyZero rašė:
Nugaros virsus gali buti sulenktas, svarbiausia,kad apacia lygi...Bet del technikos pritariu, lievai lenkiuAš apačia ir turėjau omeny Tai patariu jei neplanuoji rimtai rankų lenkimų užsimti tai geriau ir nelenk, ir jeigu kartas nuo karto lenki su draugais ,tai jokiais būdais nelenk ant kieto paviršiaus. O jeigu nori rimtai užsimti rankų lenkimų tai sakyk.
Pagal mano supratima, tai negraziai ta ranka lenkiu ir gauna labai daug streso per sausgysle...
Spėju įsuki petį lenkdamas ir tada didelė apkrova tenka kaului kas gali būti pavojinga ir baigtis lūžiu. Pačias sausgysles skauda nes nėra tinkamo apšilimo ir jos nepratusios prie tokio krūvio, ir taip tavo technika tikrai yra bloga kas dar labiau dasideda prie skausmo sukėlimo.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1