Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#176 2008-05-29 16:47

Re: Kaip priaugti svorio?

mantttas123 rašė:

seip gaineriai padeda nuo ju svoris auga bet jei nebus geros mitybos tai gaineriai nieka nepades taigi visu pirma reik pradet nuo mitybos smile ir treniruociu jei auginat mase turi daugiau suvalgit negu iseikvoti todel patarciau ant presa dirbti 1x savaite ir krosa stengtis kuo maziau biegioti

bb duoda jie angliu, is kuriu daugumoje geineriu - cukrus big_smile
tai i piena kondensovkes prisipilk ir gerk smile pamatysi, kaip svoris auga smile

gerk proteinus grynus ir valgyk daug geru angliu..viskas paprasta

Neprisijungęs

Animalas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Uk,Essex
Registravosi: 2008-01-17
Žinutės: 195
Atsiliepimai: 0

#177 2008-05-29 19:39

nenormalus rašė:

mantttas123 rašė:

seip gaineriai padeda nuo ju svoris auga bet jei nebus geros mitybos tai gaineriai nieka nepades taigi visu pirma reik pradet nuo mitybos smile ir treniruociu jei auginat mase turi daugiau suvalgit negu iseikvoti todel patarciau ant presa dirbti 1x savaite ir krosa stengtis kuo maziau biegioti

tai i piena kondensovkes prisipilk ir gerk smile pamatysi, kaip svoris auga smile

Noreciau kad butu viskas taip paprasta,lengvai priaugi lengvai apsipleskini be jokiu pastangu ir t.t.O kas liecia raumenu atsistatyma ar greitesni atsigavima po treniruotes tai as 100 balu uz rimtus  gainerius

(3,5 kaušelio – 155 g)    
Kalorijos    610 kkal    
Kalorijos iš riebalų     53 kkal    
Riebalai    6 g    **
iš jų prisotintieji riebalai    3 g    **
Cholesterolis    97 mg    32%
Angliavandeniai    87 g    **
  iš jų lsteliena    5 g    **
  iš jų paprastieji angliavandeniai    5 g    **
Baltymai    52 g    **
Kalcis    316 mg    32%
Geležis    2 mg    11%
Natris    169 mg    7%
Kalis    503 mg    14%

vat kad ir toki
cia siek tiek apie anglis http://www.kulturizmas.net/mityba/p2_articleid/66 smile

Neprisijungęs

narazs
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-06-02
Žinutės: 1

#178 2008-06-02 23:12

sveiki, as kaip ir dauguma turiu problemu su svoriu, mano ugis 180cm, sveriu 60kg, maitinuosi normaliai, bet pas mani per greita medzegu apykaita, gal kas galit patarti, man patare pradeti nuo bbca ir creatino monohidrato, ka manote?

Neprisijungęs

Animalas
Atkaklus dalyvis

#179 2008-06-02 23:23

narazs rašė:

sveiki, as kaip ir dauguma turiu problemu su svoriu, mano ugis 180cm, sveriu 60kg, maitinuosi normaliai, bet pas mani per greita medzegu apykaita, gal kas galit patarti, man patare pradeti nuo bbca ir creatino monohidrato, ka manote?

Tu geriau pradek nuo geros mitybos,papildai antraeilis dalykas.Imesk savo mityba,idomu kaip tu maitiniesi big_smile

Neprisijungęs

Tomsis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-06-03
Žinutės: 42

#180 2008-06-03 23:28

Kokie mases didinimo,proteinu gamintojai geriausi?

Paskutinį kartą taisė Tomsis (2008-06-04 15:58)

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#181 2008-06-05 15:33

Tomsis rašė:

Kokie mases didinimo,proteinu gamintojai geriausi?

nėra tokio, yra gerų, bet brangių, yra blogų ir pigių. reikėjo klausti, kurios firmos proteinas yra geras ir nebrangus palyginus su kitais. toks klausimas, kaip tavo truputį neaiškus, bent man taip atrodo. geriausios vienos nėra. yra nebent geros firmos ir blogos proteinai. bent aš taip manau big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#182 2008-06-05 15:45

Animalas rašė:

nenormalus rašė:

mantttas123 rašė:

Noreciau kad butu viskas taip paprasta,lengvai priaugi lengvai apsipleskini be jokiu pastangu ir t.t.O kas liecia raumenu atsistatyma ar greitesni atsigavima po treniruotes tai as 100 balu uz rimtus  gainerius

(3,5 kaušelio – 155 g)    
Kalorijos    610 kkal    
Riebalai    6 g    **
Baltymai    52 g    **
Kalcis    316 mg    32%
Geležis    2 mg    11%
Natris    169 mg    7%
Kalis    503 mg    14%

vat kad ir toki
cia siek tiek apie anglis http://www.kulturizmas.net/mityba/p2_articleid/66 smile

prie ko cia geineris ir atsistatymas? smile taigi proteinus gali gaut is kitur..vitaminus irgi...

Neprisijungęs

Animalas
Atkaklus dalyvis

#183 2008-06-05 19:30

nenormalus rašė:

Animalas rašė:

nenormalus rašė:

(3,5 kaušelio – 155 g)    
Kalorijos    610 kkal    
Riebalai    6 g    **
Baltymai    52 g    **
Kalcis    316 mg    32%
Geležis    2 mg    11%
Natris    169 mg    7%
Kalis    503 mg    14%

vat kad ir toki

prie ko cia geineris ir atsistatymas? smile taigi proteinus gali gaut is kitur..vitaminus irgi...

nu tai prie to pacio smile gali gaut,bet as noriu atkreipt demesi i kompleksinius  anglis,kuriu yra geineriuose,  suvartotus iskart po treniruotes, padidejus insulino gamybai baltymų sintezę galite stimuliuoti net iki keturiu kartu

Neprisijungęs

M4
Kalbus dalyvis
Vietovė: Rokiskis
Registravosi: 2008-05-14
Žinutės: 51

#184 2008-06-08 16:47

turiu klausima. valgydamas neistampysiu skrandzio taip kad nesportuodamas nutuksiu? seip man 16, ugis 192 sveriu 80 .kaip suprantat liesas esu bet ar verta tokiu metu siekt augintis mase . seip tevai sako kad ir seip kaip 16 metu 80 yra daug ir jei toliau taip sunkesiu nutuksiu nes kiti mano bendraamziai iprastai sveria maziau

Neprisijungęs

Arwas1989
Dažnas dalyvis
Vietovė: )
Registravosi: 2008-03-31
Žinutės: 288

#185 2008-06-09 15:12

tavo bendraamziai sveria maziau todel kad jie ugiu yra mazesni. 192cm 80kg yra tas pats kas 183cm 71kg. kudas esi valgyk.

Neprisijungęs

vytska
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-06-10
Žinutės: 63

#186 2008-06-10 16:19

Istikiko beda, nebezinau ka daryt big_smile . Zodziu atsilo orai ir pradejo man krist sworis, nebezinau kas daros...atrodo walgau tiek pat, gal biski daugiau, o ir treniruociu nedarau intensyvesniu neutral ... Gal cia taip turi but...?

Neprisijungęs

super
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-07-21
Žinutės: 659

#187 2008-06-10 16:29

vytska rašė:

Istikiko beda, nebezinau ka daryt big_smile . Zodziu atsilo orai ir pradejo man krist sworis, nebezinau kas daros...atrodo walgau tiek pat, gal biski daugiau, o ir treniruociu nedarau intensyvesniu neutral ... Gal cia taip turi but...?

tai jei dura stumdai saleje ,kaip tu priaugsi smile
ziurint kokia mityba dar pas tave ,ka valgai.

Neprisijungęs

vytska
Kalbus dalyvis

#188 2008-06-10 17:00

super rašė:

vytska rašė:

tai jei dura stumdai saleje ,kaip tu priaugsi smile
ziurint kokia mityba dar pas tave ,ka valgai.

Duros tkr nestumdau...wisi sworiai darbiniai kyla. Esme tame kad man krenta sworis, as nenoriu priaaugt big_smile

Neprisijungęs

super
Dažnas dalyvis

#189 2008-06-10 20:53

vytska rašė:

vytska rašė:

Duros tkr nestumdau...wisi sworiai darbiniai kyla. Esme tame kad man krenta sworis, as nenoriu priaaugt big_smile

o ko tu nori?

Neprisijungęs

vytska
Kalbus dalyvis

#190 2008-06-10 22:06

super rašė:

vytska rašė:

vytska rašė:

o ko tu nori?

Ta prasme svoris pas mane buvo normalus...o dabar pradejo krist sad

Neprisijungęs

super
Dažnas dalyvis

#191 2008-06-10 22:22

tai beleika daugiau valgyt ,jei kokybiskesnes mases ,valgyk daugiau baltymu.Jei tau krenta tai reiskias nepakankamai valgai smile

Neprisijungęs

vytska
Kalbus dalyvis

#192 2008-06-10 22:28

Na aisku, reiks nebeduot skrandziui ilsetis big_smile

Neprisijungęs

linas007
Naujas dalyvis
Vietovė: jurbarkas
Registravosi: 2008-03-02
Žinutės: 14

#193 2008-06-16 22:42

Man irgi istiko tokia problema pradejo kristi svoris . mano ugis 180 pries menesi sveriau 74 kg dabar sveriu 70 kg. nesuprantu kas darosi nes valgau gana daug ir dar vaetoju maisto papildus svorio auginimui,treniruojuos gana intensivei 5 kartus per savaite. gal patarsit ka darit kad svoris pradetu augt . is anksto dekui.

Neprisijungęs

Plienas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2007-12-11
Žinutės: 1834

#194 2008-06-16 23:48

linas007 rašė:

Man irgi istiko tokia problema pradejo kristi svoris . mano ugis 180 pries menesi sveriau 74 kg dabar sveriu 70 kg. nesuprantu kas darosi nes valgau gana daug ir dar vaetoju maisto papildus svorio auginimui,treniruojuos gana intensivei 5 kartus per savaite. gal patarsit ka darit kad svoris pradetu augt . is anksto dekui.

Alkoholi daznai vartoji?

Neprisijungęs

Eridas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-06-17
Žinutės: 12

#195 2008-06-17 00:53

turiu problema nuo prigimties nebuvau stambus  mano ugis 183 svoris siuo metu tik 70kg buvau priauges iki 80kg bet be jokiu priezasciu svoris is leto pradejo kristi ir toliau nesustoja krites valgau 4-5 kartus i diena nuo darzoviu iki mesos ir zuvies zodziu pilna raciona. sportuoju namu salygom rezultatai gereja bet kunas ne kiek nestambeja atvirksciai. alkoholio nevartoju is viso, rukymo  atsisakiau  pries puse metu.

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#196 2008-06-17 09:13

Eridas rašė:

turiu problema nuo prigimties nebuvau stambus  mano ugis 183 svoris siuo metu tik 70kg buvau priauges iki 80kg bet be jokiu priezasciu svoris is leto pradejo kristi ir toliau nesustoja krites valgau 4-5 kartus i diena nuo darzoviu iki mesos ir zuvies zodziu pilna raciona. sportuoju namu salygom rezultatai gereja bet kunas ne kiek nestambeja atvirksciai. alkoholio nevartoju is viso, rukymo  atsisakiau  pries puse metu.

Vasara daug kas sako, kad sunkiau augint masę, bet vienintelė priežastis svorio kritimo per mažas kalorijų kiekis, daugiau valgyt reikia.

Neprisijungęs

Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633
Atsiliepimai: 2

#197 2008-06-17 13:10

Eridas rašė:

tai pala, rezultatai gereja, tai jei rezai gereja, savo maisto raciona papildyk papildoma lekste makaronu, kosiu, ir viskas bus ok, jei nori mases, reikia daug valgyt kosiu, makaronu...

Neprisijungęs

Eridas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-06-17
Žinutės: 12

#198 2008-06-17 13:14

tai vat  nuo tu kosiu tik skrandi uzkemsu bet vistiek ziauriai alkanas jauciuos.  ka pasiulytumet valgyt  kas turi daugiasia kaloriju?

Neprisijungęs

linas007
Naujas dalyvis
Vietovė: jurbarkas
Registravosi: 2008-03-02
Žinutės: 14

#199 2008-06-17 14:12

Plienas rašė:

linas007 rašė:

Alkoholi daznai vartoji?

Seip kai pradejau treniruotis tai alkoholio visai nevartoju !

Neprisijungęs

amino_
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-12-04
Žinutės: 41

#200 2008-06-17 17:44

Eridas rašė:

tai vat  nuo tu kosiu tik skrandi uzkemsu bet vistiek ziauriai alkanas jauciuos.  ka pasiulytumet valgyt  kas turi daugiasia kaloriju?

rytais sumustinis su sviestu ir desra

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net