- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#51 2012-01-17 10:32
Re: AAKG
gal kas gali pagelbet kas turi svarstykles gramines? kiek 3gr aakg bus ml ?
Neprisijungęs
- krepsht
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Panevėžys
- Registravosi: 2012-04-24
- Žinutės: 42
- Atsiliepimai: 0
#52 2012-04-27 13:36
omcikas rašė:
lexusrx rašė:
h4sin rašė:
Sveiki. Paskaitinėjus forumus geriausias NO, retas kas skundžiasi. Sugalvojau ir aš pasiimti, taigi nusipirkau per pažystamą 250g už 65LT (dasimetė). Pripasakojo, kad pats pabandė tokio pačio ir ale axujenas buvo labai poveikis... Nu ką įkvėptas žavesio kaip pradžiai įsimečiau 5g (išgėrus atrodė lyg gal keliose vietose sukuteno) trefke padariau paprastai lyg būčiau be jokio NO. Tai ką sekančia dieną įsimečiau jau 11g kaip priklauso, ba gal per mažai buvo, bet veltui.... Taigi nenustebčiau jai įsigijau kokių tai nors miltų....
Taip atrodo manoji AAKG pakuotė:
http://img576.imageshack.us/img576/14/i … 142305.jpgGerbiamasis, pradekime nuo to ,kad AAKG nera Kofeinas ar Extasy ad Cocaine, kurie duoda veikima po pirmuju 15minuciu.
Tai butu pirma.
Antra AAKG reiketu vartoti BENT 2 kartus i diena minimum 4 valandu intervale, mat tiek trunka NO ciklas.
Trecia rashant viehsai forume nereiketu naudoti SMELIO DEZHES KALBOS
Ketvirta - vaistinese uz kelis litus galima isigyti puikiu zoleliu poagrindu arbatu kurios Paranoja kaip ranka nuima.
Pradziai tiek.
Pavartok bent pora savaiteliu taip kaip priklauso, vartojimo instrukcijos kad ir mano temoj, jei nori paziuret kaip AAKG suveikia, padaryk Drop Setu. tai yra MAX pakartojimu skaiciu , va butent tada pasijaucia tas grazhusis AAKG Pumpas ar kitaip vadinamas Veidrodinis poveikis (Nosi krapshtant to galima nepajausti..)
sekmess ir kantrybessenokai paskutini kart sitam forume lankiausi, bet beiskant kur issigyt aakg netycia uztikau sita tema.. ir drysciau nesutikt del aakg ... jei produktas geras poveikis arba pumpas turi jaustis isgerus pusvalandzio ar valandos begyje ,o ne po savaites ar keliu ..jei kalbant apie apimtis ar jegos padidejima tada taip tam reikia laiko, kad ir ka vartotum. Pats esu vartojas shock teraphy ir atskirai gryna aakg. Pradzioj atsiuntus gryna aakg jo skonis labai primine citrinos rugsti todel irgi jau buvo beatsiranda abejoniu, bet pavartojus pries treniruote poveikis -raumenu stipresnis uzpumpavimas tikrai jautesi, todel as nesutinku, kad raumenu uzpumpavimas gali pasijaust po poros sav ar pan.. aakg poveikio gali nejust nebent tas kas turi tikrai solidzias apimtis ir yra isbandes galybe papildu ir ne tik papildu..
taigi ir man teko ragauti lexuso aakg tai baisus dalykas, tie "ruginiai miltai" uzpumpavo rankytes po pirmo servingo tai ka as zinau. iš pradziu nesupratau kas do daiktas darosi. bet jauciau kiekviena raumenuka puciantis geras daigtas gaila kad tik cia kaip dovanėle priedas prie pirkinio /
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#53 2012-04-27 15:00
krepsht rašė:
omcikas rašė:
lexusrx rašė:
Gerbiamasis, pradekime nuo to ,kad AAKG nera Kofeinas ar Extasy ad Cocaine, kurie duoda veikima po pirmuju 15minuciu.
Tai butu pirma.
Antra AAKG reiketu vartoti BENT 2 kartus i diena minimum 4 valandu intervale, mat tiek trunka NO ciklas.
Trecia rashant viehsai forume nereiketu naudoti SMELIO DEZHES KALBOS
Ketvirta - vaistinese uz kelis litus galima isigyti puikiu zoleliu poagrindu arbatu kurios Paranoja kaip ranka nuima.
Pradziai tiek.
Pavartok bent pora savaiteliu taip kaip priklauso, vartojimo instrukcijos kad ir mano temoj, jei nori paziuret kaip AAKG suveikia, padaryk Drop Setu. tai yra MAX pakartojimu skaiciu , va butent tada pasijaucia tas grazhusis AAKG Pumpas ar kitaip vadinamas Veidrodinis poveikis (Nosi krapshtant to galima nepajausti..)
sekmess ir kantrybessenokai paskutini kart sitam forume lankiausi, bet beiskant kur issigyt aakg netycia uztikau sita tema.. ir drysciau nesutikt del aakg ... jei produktas geras poveikis arba pumpas turi jaustis isgerus pusvalandzio ar valandos begyje ,o ne po savaites ar keliu ..jei kalbant apie apimtis ar jegos padidejima tada taip tam reikia laiko, kad ir ka vartotum. Pats esu vartojas shock teraphy ir atskirai gryna aakg. Pradzioj atsiuntus gryna aakg jo skonis labai primine citrinos rugsti todel irgi jau buvo beatsiranda abejoniu, bet pavartojus pries treniruote poveikis -raumenu stipresnis uzpumpavimas tikrai jautesi, todel as nesutinku, kad raumenu uzpumpavimas gali pasijaust po poros sav ar pan.. aakg poveikio gali nejust nebent tas kas turi tikrai solidzias apimtis ir yra isbandes galybe papildu ir ne tik papildu..
taigi ir man teko ragauti lexuso aakg tai baisus dalykas, tie "ruginiai miltai" uzpumpavo rankytes po pirmo servingo tai ka as zinau. iš pradziu nesupratau kas do daiktas darosi. bet jauciau kiekviena raumenuka puciantis geras daigtas gaila kad tik cia kaip dovanėle priedas prie pirkinio /
AAKG sandeliukyje yra, dailiai supakuota ir tik keliu peles paspaudimu deka internet bankinge jau pakeistu savo sheiminka.Maloniai lauksime.
Neprisijungęs
- krepsht
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Panevėžys
- Registravosi: 2012-04-24
- Žinutės: 42
#54 2012-04-27 21:36
tai tikiu kad lauksite, žadu kažkada būti Vilniuje, tai užsuksiu ąsmeniškai
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#55 2012-04-27 22:23
krepsht rašė:
tai tikiu kad lauksite, žadu kažkada būti Vilniuje, tai užsuksiu ąsmeniškai
Neprisijungęs
- sharchan12
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-06-04
- Žinutės: 10
#56 2012-09-04 14:29
Nu zdarova bahuraj,prisiskaiciau cia apie amino daug,suderinau kas su kuo geriama ,Arginine,L-Glutamine, BCAA dar ant visrsaus soviau SHOCK THERAPY kai pabezdejau tai utiutiu vaistine kaip padave ogogogo bet efektas tai tikrai jaucias net galva tokia pasidare protingesne,norisi aukstom frazem rasyti bet issilavinimo truksta
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#57 2012-09-04 16:25
sharchan12 rašė:
Nu zdarova bahuraj,prisiskaiciau cia apie amino daug,suderinau kas su kuo geriama ,Arginine,L-Glutamine, BCAA dar ant visrsaus soviau SHOCK THERAPY kai pabezdejau tai utiutiu vaistine kaip padave ogogogo bet efektas tai tikrai jaucias net galva tokia pasidare protingesne,norisi aukstom frazem rasyti bet issilavinimo truksta
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
#58 2012-09-04 16:26
Kuris papildas galvą daro protingesne?
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#59 2012-09-04 16:28
ATjr rašė:
Racetamai : Piracetam, Pramiracetam, Oxiracetam, Aniracetam ir t.t.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
#60 2012-09-04 16:50
lexusrx rašė:
ATjr rašė:
Racetamai : Piracetam, Pramiracetam, Oxiracetam, Aniracetam ir t.t.
Kuriam iš išvardintų buvo kas nors panašaus?
Neprisijungęs
- svaika
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-12-31
- Žinutės: 8
#61 2014-07-13 16:09
Sveiki gal kas patars ar galima citruline aakg gerti kartu su mp assoltu?
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#62 2014-07-13 16:24
galima, bet ar verta. man rodos ten ju ir taip sociai yra tam assaulte. mestelk aki I sudeti, as tingiu
Neprisijungęs
- svaika
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-12-31
- Žinutės: 8
#63 2014-07-13 16:30
Kaskiek aakg tikrai yra...o citruline ir aakg vartoti tik pries trinke ar reikia ir ne treniruociu dienomis dar kalt?
Neprisijungęs
- john
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-04-07
- Žinutės: 41
#64 2014-12-08 23:38
Beskonis aakg slikstesnis uz creatina?Mastau koki geriau imti,
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Atsiliepimai: 37
#65 2014-12-08 23:47
john rašė:
as kai gerdavau cm,aakg,kreatina, tai butent aakg buvo skaniausias is visu triju komponentu, toks rugstokas skonis,primenantis citrina,bet geriasi normaliai
Neprisijungęs
- Neprivalges
- mentai kompą grąžino
- Vietovė: Pussyland
- Registravosi: 2013-12-23
- Žinutės: 5316
- Atsiliepimai: 15
#66 2014-12-09 18:00
Ernestas rašė:
john rašė:
as kai gerdavau cm,aakg,kreatina, tai butent aakg buvo skaniausias is visu triju komponentu, toks rugstokas skonis,primenantis citrina,bet geriasi normaliai
su cm nesumaišei?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#67 2014-12-09 19:14
CM rugstus, AAKG kartus
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Atsiliepimai: 37
#68 2014-12-09 22:26
Neprivalges rašė:
Ernestas rašė:
john rašė:
su cm nesumaišei?
jo jo,sumaisiau
Neprisijungęs
- CK MAN
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-04-01
- Žinutės: 4
#69 2015-02-17 15:04
Yo, guys..! Reikia patarimo dėl AAKG/arginino
Sportuoju aš rytais 8 arba 9 val., atsikeliu visuomet valanda prieš sportą, sugeriu amynkes, kreatina ir užvalgau avižų su razinom, tada po +- 20 min. lekiu sportuot. Nusipirkau pabandymui arginino tik va galvoju kaip geriau gert: ant tuščio skrandžio ar po maisto? Bet po maisto ne ilgas laiko tarpas iki salės, tai nespės visas pasisavint ???
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#70 2015-02-17 15:13
CK MAN rašė:
Sportuoju aš rytais 8 arba 9 val., atsikeliu visuomet valanda prieš sportą, sugeriu amynkes, kreatina ir užvalgau avižų su razinom, tada po +- 20 min. lekiu sportuot. Nusipirkau pabandymui arginino tik va galvoju kaip geriau gert: ant tuščio skrandžio ar po maisto? Bet po maisto ne ilgas laiko tarpas iki salės, tai nespės visas pasisavint ???
rytiniam valgiui pries treniruote geriau rinkis vaisius arba ryzius.. su avizom bereikalingai skrandi uzkisi.
aminkes, kreatina ir AAKG gali gerti pries pat treniruote + po treniruotes aminkes ir kreatinas
Neprisijungęs
- CK MAN
- Naujas dalyvis
#71 2015-02-17 15:30
emexas rašė:
CK MAN rašė:
Sportuoju aš rytais 8 arba 9 val., atsikeliu visuomet valanda prieš sportą, sugeriu amynkes, kreatina ir užvalgau avižų su razinom, tada po +- 20 min. lekiu sportuot. Nusipirkau pabandymui arginino tik va galvoju kaip geriau gert: ant tuščio skrandžio ar po maisto? Bet po maisto ne ilgas laiko tarpas iki salės, tai nespės visas pasisavint ???rytiniam valgiui pries treniruote geriau rinkis vaisius arba ryzius.. su avizom bereikalingai skrandi uzkisi.
aminkes, kreatina ir AAKG gali gerti pries pat treniruote + po treniruotes aminkes ir kreatinas
Ačiū,
aš kaip tik galvojau, kad avižos lengvas maistas...
Bet jau lengviau pasiruošiu. Užpilu verdančiu vandeniu avižas (60-80 g.) ir po 10 min. + linų sėmenų aliejus ir jau valgau. Ryžius truputi užtrunka išsivirti
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#72 2015-02-17 15:33
CK MAN rašė:
emexas rašė:
CK MAN rašė:
Sportuoju aš rytais 8 arba 9 val., atsikeliu visuomet valanda prieš sportą, sugeriu amynkes, kreatina ir užvalgau avižų su razinom, tada po +- 20 min. lekiu sportuot. Nusipirkau pabandymui arginino tik va galvoju kaip geriau gert: ant tuščio skrandžio ar po maisto? Bet po maisto ne ilgas laiko tarpas iki salės, tai nespės visas pasisavint ???rytiniam valgiui pries treniruote geriau rinkis vaisius arba ryzius.. su avizom bereikalingai skrandi uzkisi.
aminkes, kreatina ir AAKG gali gerti pries pat treniruote + po treniruotes aminkes ir kreatinasAčiū,
aš kaip tik galvojau, kad avižos lengvas maistas...
Bet jau lengviau pasiruošiu. Užpilu verdančiu vandeniu avižas (60-80 g.) ir po 10 min. + linų sėmenų aliejus ir jau valgau. Ryžius truputi užtrunka išsivirti
yra pirkt ryziu dribsniu.. uzpili vandeniu, ikisi i mikrobange ir valgai po 2-3 min. labai lengvas valgis pries trenirutes
Neprisijungęs
- Diky
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2013-03-27
- Žinutės: 1855
- Atsiliepimai: 3
#73 2015-02-17 16:13
o kodėl tuščiu skrandžiu nesportuoji?
Neprisijungęs
- lapinas
- buvęs lapesnape
- Registravosi: 2014-10-22
- Žinutės: 764
- Atsiliepimai: 1
#74 2015-02-17 16:14
siaip AAKG ir Argininas nera visiskai tas pats, tai kuri tu vartoji?
Neprisijungęs
- CK MAN
- Naujas dalyvis
#75 2015-02-17 21:12
lapinas rašė:
siaip AAKG ir Argininas nera visiskai tas pats, tai kuri tu vartoji?
Diky, kodėl su tuščiu baku mašina nevažiuoja?
Neprisijungęs