Puslapiai: 1 … 39 40 41 42 43 … 512
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Proteinas (baltymai)
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#1001 2008-05-28 23:34
Re: Proteinas (baltymai)
emexas rašė:
Alibras rašė:
Reiks ir man dymatize ismegint
kokybe gera ir skonis geras (bent jau man patiko), bet kiek skaiciavau, tai goldas vistiek vertesnis demesio.
elite whey - izoliato ir koncentrato misinis
gold'as - grynas izoliatas
pala pala! is kur istraukei kad goldas grynas izoliatas?
pasiemiau savo maisa ir raso: Protein Blend (Whey Protein Isolate, Whey protein concentrate, Whey peptides)
ir neaisku net kiek ko, dymatize aiskiai raso kad 50/50%.
Paskutinį kartą taisė SenasSportas (2008-05-28 23:36)
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#1002 2008-05-28 23:39
SenasSportas rašė:
emexas rašė:
Alibras rašė:
Reiks ir man dymatize ismegint
kokybe gera ir skonis geras (bent jau man patiko), bet kiek skaiciavau, tai goldas vistiek vertesnis demesio.
gold'as - grynas izoliataspala pala! is kur istraukei kad goldas grynas izoliatas?
pasiemiau savo maisa ir raso: Protein Blend (Whey Protein Isolate, Whey protein concentrate, Whey peptides)
ir neaisku net kiek ko, dymatize aiskiai raso kad 50/50%.
aha.. tikrai negrynas. nepastebejau seniau..
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1003 2008-05-28 23:41
va sitas tai jau grynas izoliatas, tik gaila, kad dyleriai neplatina jo
http://www.smcsport.lt/maisto-papildai/ … ocool.html
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#1004 2008-05-28 23:42
emexas rašė:
SenasSportas rašė:
emexas rašė:
gold'as - grynas izoliataspala pala! is kur istraukei kad goldas grynas izoliatas?
ir neaisku net kiek ko, dymatize aiskiai raso kad 50/50%.aha.. tikrai negrynas. nepastebejau seniau..
tai va del to mano nuomone jis biski pervertinamas kartais, nieko nesakau, puikus proteinas, bet nlb matau kazko pastebimo pvz nuo dymatize elite whey, o kaina didesne.
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-07-21
- Žinutės: 3684
- Atsiliepimai: 2
#1005 2008-05-28 23:42
Tai koks jusu nuomone geriausias proteinas siais laikais?
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#1006 2008-05-28 23:43
emexas rašė:
galiu gaut man atrodo bet jis brangus, kas ji pirktu.. jei gerai pamenu kaina gal 180-190 butu. nors pagalvojus nuo goldo nedaug ir skiriasi visai:/ bet va uztai goldo populiarumas ka daro kaip kad animal linija goldas
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1007 2008-05-28 23:44
Alibras rašė:
sunku cia jau ir bepasakyt. paciam reik gamintis, tai tada tikrai zinosi koki geri
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#1008 2008-05-28 23:45
Alibras rašė:
geriausias pagal sudeti grynai, ar geriausias kokybes/kainos santykis ar kaip ?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1009 2008-05-28 23:46
SenasSportas rašė:
emexas rašė:
http://www.smcsport.lt/maisto-papildai/ … ocool.htmlgaliu gaut man atrodo bet jis brangus, kas ji pirktu.. jei gerai pamenu kaina gal 180-190 butu. nors pagalvojus nuo goldo nedaug ir skiriasi visai:/ bet va uztai goldo populiarumas ka daro kaip kad animal linija goldas
reklama visagale. pasistenges ir rusiska proteina gali taip isreklamuot, kad rusiu pacukai sluotu is lentynu
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#1010 2008-05-28 23:48
emexas rašė:
SenasSportas rašė:
emexas rašė:
http://www.smcsport.lt/maisto-papildai/ … ocool.htmlgaliu gaut man atrodo bet jis brangus, kas ji pirktu.. jei gerai pamenu kaina gal 180-190 butu. nors pagalvojus nuo goldo nedaug ir skiriasi visai:/ bet va uztai goldo populiarumas ka daro kaip kad animal linija goldas
reklama visagale. pasistenges ir rusiska proteina gali taip isreklamuot, kad rusiu pacukai sluotu is lentynu
bet kad nesuprastu zmones musu, kad Goldas prastas jis tikrai lb geras, gal net pats geriausias savotiskai tiesiog yra ir kitu neblogu, kurie kartais gal be reikalio nublanlsta..
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1011 2008-05-28 23:53
SenasSportas rašė:
emexas rašė:
SenasSportas rašė:
galiu gaut man atrodo bet jis brangus, kas ji pirktu.. jei gerai pamenu kaina gal 180-190 butu. nors pagalvojus nuo goldo nedaug ir skiriasi visai:/ bet va uztai goldo populiarumas ka daro kaip kad animal linija goldasreklama visagale. pasistenges ir rusiska proteina gali taip isreklamuot, kad rusiu pacukai sluotu is lentynu
bet kad nesuprastu zmones musu, kad Goldas prastas jis tikrai lb geras, gal net pats geriausias savotiskai tiesiog yra ir kitu neblogu, kurie kartais gal be reikalio nublanlsta..
kaip jau sakiau - reklama daro savo manau geresnis UN isocool, bet ir kaina dar didesne
pvz golde izoliatas su koncentratu (neaiskiu santykiu). baltymo - 80%
UN isocool grynas izoliatas, baltymo - 88,5%
skirtumas nemenkas kokybeje, bet ir kainoje juntamas, tik vat goldas gerai isreklamuotas, o isocool nebent netycia kurnors gali uzmatyt
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#1012 2008-05-28 23:56
emexas rašė:
SenasSportas rašė:
emexas rašė:
reklama visagale. pasistenges ir rusiska proteina gali taip isreklamuot, kad rusiu pacukai sluotu is lentynubet kad nesuprastu zmones musu, kad Goldas prastas jis tikrai lb geras, gal net pats geriausias savotiskai tiesiog yra ir kitu neblogu, kurie kartais gal be reikalio nublanlsta..
kaip jau sakiau - reklama daro savo manau geresnis UN isocool, bet ir kaina dar didesne
skirtumas nemenkas kokybeje, bet ir kainoje juntamas, tik vat goldas gerai isreklamuotas, o isocool nebent netycia kurnors gali uzmatyt
jei taip ziuret, tada taip. Bet izoliatu tada daug ivairiu firmu yra, reiskias visi jie geresni uz Golda bet ir kaina ju atitinkama. as visada linkes rinktis geriausia kainos/kokybes derini.. o del to isocool tai apsisoviau galvodamas, kad uz 180-190 galeciau gaut, brangesnis jis nei maniau.
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#1013 2008-05-29 00:03
SenasSportas rašė:
Alibras rašė:
Kainos kokybes faktas.. Ner dabar tiek pinigu
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1014 2008-05-29 00:06
SenasSportas rašė:
emexas rašė:
SenasSportas rašė:
bet kad nesuprastu zmones musu, kad Goldas prastas jis tikrai lb geras, gal net pats geriausias savotiskai tiesiog yra ir kitu neblogu, kurie kartais gal be reikalio nublanlsta..kaip jau sakiau - reklama daro savo manau geresnis UN isocool, bet ir kaina dar didesne
skirtumas nemenkas kokybeje, bet ir kainoje juntamas, tik vat goldas gerai isreklamuotas, o isocool nebent netycia kurnors gali uzmatytjei taip ziuret, tada taip. Bet izoliatu tada daug ivairiu firmu yra, reiskias visi jie geresni uz Golda bet ir kaina ju atitinkama. as visada linkes rinktis geriausia kainos/kokybes derini.. o del to isocool tai apsisoviau galvodamas, kad uz 180-190 galeciau gaut, brangesnis jis nei maniau.
nu vat visgi kaina daro savo ir ne is debesu ta kaina atsiranda..
kaip LT, tai Da Best tik goldas.. JAV jau kita situacija
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#1015 2008-05-29 00:08
Alibras rašė:
SenasSportas rašė:
Alibras rašė:
nu nezinau, man tai arba goldas arba elite (aisku perkant "rinkos kainom" abu)... Jei 20-30lt turi reiksmes, tada nesukdamas galvos imciau elite, o jei neturi, tai turbut visgi golda.. aisku kad nebutu cia kaip reklama man, tai pasakysiu kad galbut yra ir kazkokiu kitokiu, maziau populiariu kuriu dar geresne kaina/kokybe. tik as pvz itarus esu ir nesu linkes tiketi 100% kas ant etiketes parasyta kokiu nlb aiskiu produktu ar firmeliu, o dymatize ir on pasitikiu
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1016 2008-05-29 00:17
SenasSportas rašė:
Alibras rašė:
SenasSportas rašė:
nu nezinau, man tai arba goldas arba elite (aisku perkant "rinkos kainom" abu)... Jei 20-30lt turi reiksmes, tada nesukdamas galvos imciau elite, o jei neturi, tai turbut visgi golda.. aisku kad nebutu cia kaip reklama man, tai pasakysiu kad galbut yra ir kazkokiu kitokiu, maziau populiariu kuriu dar geresne kaina/kokybe. tik as pvz itarus esu ir nesu linkes tiketi 100% kas ant etiketes parasyta kokiu nlb aiskiu produktu ar firmeliu, o dymatize ir on pasitikiu
nu visos firmos zaidzia su ta sudetim, nes juk nelabai jas ten nusekliai tam tikra kokykes kontrole tikrina.
Pvz. BSN - gerai zinoma, viena garsiausiu ir populiariausiu firmu, buvo prigauta, kai kazkuriame is produktu (nepamenu pavadinimo, bet berods kazkas is explode, nitrixo ar cellmas) buvo rastas monohidratas, kuris buvo deklaruojamas kaip kazkokios mandros rusies kreatinas
na o pvz apie muscleteha, tai manau nieko destyt nereikia, nes kogero visi zino sito firmos fruktus
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#1017 2008-05-29 00:33
emexas rašė:
SenasSportas rašė:
Alibras rašė:
Kainos kokybes faktas.. Ner dabar tiek pinigunu nezinau, man tai arba goldas arba elite (aisku perkant "rinkos kainom" abu)... Jei 20-30lt turi reiksmes, tada nesukdamas galvos imciau elite, o jei neturi, tai turbut visgi golda.. aisku kad nebutu cia kaip reklama man, tai pasakysiu kad galbut yra ir kazkokiu kitokiu, maziau populiariu kuriu dar geresne kaina/kokybe. tik as pvz itarus esu ir nesu linkes tiketi 100% kas ant etiketes parasyta kokiu nlb aiskiu produktu ar firmeliu, o dymatize ir on pasitikiu
nu visos firmos zaidzia su ta sudetim, nes juk nelabai jas ten nusekliai tam tikra kokykes kontrole tikrina.
Pvz. BSN - gerai zinoma, viena garsiausiu ir populiariausiu firmu, buvo prigauta, kai kazkuriame is produktu (nepamenu pavadinimo, bet berods kazkas is explode, nitrixo ar cellmas) buvo rastas monohidratas, kuris buvo deklaruojamas kaip kazkokios mandros rusies kreatinas
na o pvz apie muscleteha, tai manau nieko destyt nereikia, nes kogero visi zino sito firmos fruktus
nu Bsn ten buvo padave i teisma del CEM3 (Creatine Ethyl Ester Malate) , bet kiek as zinau tai BSN laimejo ginca.
Neprisijungęs
- NewHero
- Vel Storas
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2008-04-21
- Žinutės: 609
- Atsiliepimai: 0
#1018 2008-05-29 08:14
SenasSportas rašė:
emexas rašė:
SenasSportas rašė:
nu nezinau, man tai arba goldas arba elite (aisku perkant "rinkos kainom" abu)... Jei 20-30lt turi reiksmes, tada nesukdamas galvos imciau elite, o jei neturi, tai turbut visgi golda.. aisku kad nebutu cia kaip reklama man, tai pasakysiu kad galbut yra ir kazkokiu kitokiu, maziau populiariu kuriu dar geresne kaina/kokybe. tik as pvz itarus esu ir nesu linkes tiketi 100% kas ant etiketes parasyta kokiu nlb aiskiu produktu ar firmeliu, o dymatize ir on pasitikiunu visos firmos zaidzia su ta sudetim, nes juk nelabai jas ten nusekliai tam tikra kokykes kontrole tikrina.
na o pvz apie muscleteha, tai manau nieko destyt nereikia, nes kogero visi zino sito firmos fruktusnu Bsn ten buvo padave i teisma del CEM3 (Creatine Ethyl Ester Malate) , bet kiek as zinau tai BSN laimejo ginca.
Taigi musuose goldas yra goldas vakar atsidariau bepliurpdamas per skaipa su shaton braskine banke, tai skonis kvapas norejosi pakartot iskart
Neprisijungęs
- shaton
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-04
- Žinutės: 15
#1019 2008-05-29 09:14
Kazkam navara darau, skatinu greiciau uzbaigti banke ir pirkti nauja
Neprisijungęs
- po
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2007-02-19
- Žinutės: 402
#1020 2008-05-29 09:32
emexas rašė:
170lt sitas kainuoja jei zinai kur pirkti
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#1021 2008-05-29 09:33
Tai vistik liksiu istikimas goldui
Neprisijungęs
- NewHero
- Vel Storas
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2008-04-21
- Žinutės: 609
#1022 2008-05-29 09:37
shaton rašė:
Kazkam navara darau, skatinu greiciau uzbaigti banke ir pirkti nauja
O kas tau paciam trukdo ta navara darytis tik spek vezht to ko reikia
Neprisijungęs
- shaton
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-04
- Žinutės: 15
#1023 2008-05-29 09:50
i know i know
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
#1024 2008-05-30 08:59
Kaip bananinis prteinas? Gal Dymatize Elite whey kas ragavot bananini? Su vandeniu imanoma gert, ar tiks su pienu?
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#1025 2008-05-30 09:19
Butelis rašė:
Kaip bananinis prteinas? Gal Dymatize Elite whey kas ragavot bananini? Su vandeniu imanoma gert, ar tiks su pienu?
as ragavau siaip nieko visai, neblogas.. su pienu bent jau geriau berods ir su vandeniu kelis kart, bet zinok nepamenu kaip ten skonis buvo. Draugui sake lb patiko bananinis, bet jis irgi su pienu gere..
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 39 40 41 42 43 … 512
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Proteinas (baltymai)