Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Labas labas :)
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3731
- Atsiliepimai: 15
#276 2013-11-22 15:07
Re: Labas labas :)
arrogant rašė:
lorenzo rašė:
arrogant rašė:
Gretaviskas ok tada
Na tada atsakyk dėl kokios priežasties klausei?
tikrinau tapatybe
Neprisijungęs
- Mxv
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-02
- Žinutės: 834
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 1
#277 2013-11-22 15:07
arrogant rašė:
Mxv rašė:
arrogant rašė:
Kokie mes dideli laido riteriai. Jei tau kažkas čia nepatinka, apeini šitą temą ir gyveni laimingai. Į salę einu kiekvieną dieną, tai čia vapše ne tau aiškinti kada ir kur man eiti. Mandagumo pas patį nei su žibintu nerasi, tad siūlau pačiam smegenis atpalaiduoti nuo isteriškumo.
Galim susitikt Būsiu ne tik laido riteris. Pasportuosim Isteriškumu net nekvepia, o mano smegenys atpalaiduotos O mandagumas į nepraustaburnių puse yra tas pats kas aukot alkoholikui.
Iš mūsų abiejų vienintelis nepraustaburnis esi tik tu. Sėkmės
Laimėjai Sveikinimai
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#278 2013-11-22 15:59
lorenzo rašė:
arrogant rašė:
lorenzo rašė:
viskas ok tadaNa tada atsakyk dėl kokios priežasties klausei?
tikrinau tapatybe
naudojies tarnybine padetim
Neprisijungęs
- Gourmandises
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-07-11
- Žinutės: 1651
- Atsiliepimai: 7
#279 2013-11-22 16:44
arrogant rašė:
Gourmandises rašė:
uzsivedes rašė:
Logo savininke ziuriu dingo po silto sutikimo
tai, kad i ja demesio nieks nebekreipia, visa demesi visam forume vokiete suryja :DDD
Pati kaip matau labai pavydi vokietei, kad dėmesio gauna ne aš čia tiek susireikšminusi, o tu
dejau as ant to demesio, jei trolinima per visu temas vadini demesiu ir kad kazko kazkam reikia pavydet tai vapsie tyliu. dar isvis kai pamaciau kad cia tu tai isvis utiutiu. savo asmeniskumus sau pasilaikyk
Neprisijungęs
- Gourmandises
- Dažnas senbūvis
#280 2013-11-22 16:47
wopper rašė:
deja,pati klysti.jos pirma zinute tavo loge tokia,kad tu kuda ir matyt ieskai tik demesio..apie jokias anoreksikes ir panasiai sioj temoj is jos puses tau nemaciau...kad kazka panasaus i tuos zodzius skirtus vokietei kitoje temoje tai pamenu,bet sitoj temoj tokiu nera,visus lapus permeciau neradau.
kazkas bent pastebejo kaip buvo is tikro
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-11-16
- Žinutės: 42
- Atsiliepimai: 0
#281 2013-11-22 17:31
Gourmandises rašė:
arrogant rašė:
Gourmandises rašė:
tai, kad i ja demesio nieks nebekreipia, visa demesi visam forume vokiete suryja :DDDPati kaip matau labai pavydi vokietei, kad dėmesio gauna ne aš čia tiek susireikšminusi, o tu
dejau as ant to demesio, jei trolinima per visu temas vadini demesiu ir kad kazko kazkam reikia pavydet tai vapsie tyliu. dar isvis kai pamaciau kad cia tu tai isvis utiutiu. savo asmeniskumus sau pasilaikyk
pati kažką maišai, ne aš trolinu nei vienoj temoj, sėdžiu ramiai savo. Tu čia atėjusi draskaisi pas mane, kad man dėmesio trūksta.
Beje, nelabai supratau, ką turėjai omeny sakydama, jog dar kai pamatei mane tai išvis...?
Neprisijungęs
- Gourmandises
- Dažnas senbūvis
#282 2013-11-22 17:38
arrogant rašė:
Gourmandises rašė:
arrogant rašė:
Pati kaip matau labai pavydi vokietei, kad dėmesio gauna ne aš čia tiek susireikšminusi, o tudejau as ant to demesio, jei trolinima per visu temas vadini demesiu ir kad kazko kazkam reikia pavydet tai vapsie tyliu. dar isvis kai pamaciau kad cia tu tai isvis utiutiu. savo asmeniskumus sau pasilaikyk
pati kažką maišai, ne aš trolinu nei vienoj temoj, sėdžiu ramiai savo. Tu čia atėjusi draskaisi pas mane, kad man dėmesio trūksta.
Beje, nelabai supratau, ką turėjai omeny sakydama, jog dar kai pamatei mane tai išvis...?
draskausi?D utiutiu dvi zinutes parasiau, kad demesio truksta, nes tau mest nieko nereikia , augint ir augint as daugiau vokietei sakiau, kad ji visas temas sutersia skaityt nemoki? stumt uzsimanei is oro tada ? kai pamaciau, kad cia tu tai viskas aisku pasidare
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#283 2013-11-22 17:41
Gourmandises rašė:
arrogant rašė:
Gourmandises rašė:
dejau as ant to demesio, jei trolinima per visu temas vadini demesiu ir kad kazko kazkam reikia pavydet tai vapsie tyliu. dar isvis kai pamaciau kad cia tu tai isvis utiutiu. savo asmeniskumus sau pasilaikykpati kažką maišai, ne aš trolinu nei vienoj temoj, sėdžiu ramiai savo. Tu čia atėjusi draskaisi pas mane, kad man dėmesio trūksta.
Beje, nelabai supratau, ką turėjai omeny sakydama, jog dar kai pamatei mane tai išvis...?draskausi?D utiutiu dvi zinutes parasiau, kad demesio truksta, nes tau mest nieko nereikia , augint ir augint as daugiau vokietei sakiau, kad ji visas temas sutersia skaityt nemoki? stumt uzsimanei is oro tada ? kai pamaciau, kad cia tu tai viskas aisku pasidare
Iš ko tau viskas aišku pasidarė nelabai suprantu. Mes pažįstamos?
Neprisijungęs
- Gourmandises
- Dažnas senbūvis
#284 2013-11-22 17:46
arrogant rašė:
Gourmandises rašė:
arrogant rašė:
Beje, nelabai supratau, ką turėjai omeny sakydama, jog dar kai pamatei mane tai išvis...?draskausi?D utiutiu dvi zinutes parasiau, kad demesio truksta, nes tau mest nieko nereikia , augint ir augint as daugiau vokietei sakiau, kad ji visas temas sutersia skaityt nemoki? stumt uzsimanei is oro tada ? kai pamaciau, kad cia tu tai viskas aisku pasidare
is menulio iskritai gal? Komentuoji, kad as baisi ir tipo nezinai?D zodziu nesvarbu man,trolink kiek nori. Manes neizeisi del zemo ugio, ir dar ta fotke tai isvis. Mazvaikiska. Kai uzaugsi iki tiek kiek as,tada pasnekesim. Beja, su tokia programa stovesi vietoj simta meth
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#285 2013-11-22 17:50
Gourmandises rašė:
arrogant rašė:
Gourmandises rašė:
draskausi?D utiutiu dvi zinutes parasiau, kad demesio truksta, nes tau mest nieko nereikia , augint ir augint as daugiau vokietei sakiau, kad ji visas temas sutersia skaityt nemoki? stumt uzsimanei is oro tada ? kai pamaciau, kad cia tu tai viskas aisku pasidare
is menulio iskritai gal? Komentuoji, kad as baisi ir tipo nezinai?D zodziu nesvarbu man,trolink kiek nori. Manes neizeisi del zemo ugio, ir dar ta fotke tai isvis. Mazvaikiska. Kai uzaugsi iki tiek kiek as,tada pasnekesim. Beja, su tokia programa stovesi vietoj simta meth
Mes nesusikalbam, mieloji tu pradėjai ne aš, aš atsakiau tuo pačiu. Gal jau gana? man tiesiog neįdomu kariauti per kažkokį tai forumą. Peace
Paskutinį kartą taisė arrogant (2013-11-22 17:54)
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#286 2013-11-22 17:53
Gourmandises rašė:
arrogant rašė:
Gourmandises rašė:
draskausi?D utiutiu dvi zinutes parasiau, kad demesio truksta, nes tau mest nieko nereikia , augint ir augint as daugiau vokietei sakiau, kad ji visas temas sutersia skaityt nemoki? stumt uzsimanei is oro tada ? kai pamaciau, kad cia tu tai viskas aisku pasidareIš ko tau viskas aišku pasidarė nelabai suprantu. Mes pažįstamos?
ar ne pati sakei kad cia turetu but vertinama ne subines ar veido grozis
galit test kova
Neprisijungęs
- Gourmandises
- Dažnas senbūvis
#287 2013-11-22 18:04
Pelesis rašė:
Gourmandises rašė:
arrogant rašė:
Iš ko tau viskas aišku pasidarė nelabai suprantu. Mes pažįstamos?is menulio iskritai gal? Komentuoji, kad as baisi ir tipo nezinai?D zodziu nesvarbu man,trolink kiek nori. Manes neizeisi del zemo ugio, ir dar ta fotke tai isvis. Mazvaikiska. Kai uzaugsi iki tiek kiek as,tada pasnekesim. Beja, su tokia programa stovesi vietoj simta meth
galit test kova
As apie ta,kur trys mergos stovi,ir zvengia is zemos.
Neprisijungęs
- Volframas
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-02-15
- Žinutės: 6550
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 35
#288 2013-11-22 18:09
Gourmandises rašė:
Pelesis rašė:
Gourmandises rašė:
is menulio iskritai gal? Komentuoji, kad as baisi ir tipo nezinai?D zodziu nesvarbu man,trolink kiek nori. Manes neizeisi del zemo ugio, ir dar ta fotke tai isvis. Mazvaikiska. Kai uzaugsi iki tiek kiek as,tada pasnekesim. Beja, su tokia programa stovesi vietoj simta methar ne pati sakei kad cia turetu but vertinama ne subines ar veido grozis
galit test kovaAs apie ta,kur trys mergos stovi,ir zvengia is zemos.
Nu ta fotke tai labai buvo nekoks bandymas igelt Juoktis is tokiu dalyku kuriu negali pakeist tai mazu maziausiai zema.
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2013-08-11
- Žinutės: 885
- Atsiliepimai: 3
#289 2013-11-22 18:24
Volframas rašė:
Gourmandises rašė:
Pelesis rašė:
galit test kovaAs apie ta,kur trys mergos stovi,ir zvengia is zemos.
Nu ta fotke tai labai buvo nekoks bandymas igelt Juoktis is tokiu dalyku kuriu negali pakeist tai mazu maziausiai zema.
Taip išeina kad čia dauguma žemo lygio yra. Aukšti stumia ant žemų, žemi - ant aukštų. Bet kalčiausias matyt tas kuris pradeda stumt...
Neprisijungęs
- Volframas
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-02-15
- Žinutės: 6550
- Atsiliepimai: 35
#290 2013-11-22 18:26
Vokiete rašė:
Volframas rašė:
Gourmandises rašė:
As apie ta,kur trys mergos stovi,ir zvengia is zemos.Nu ta fotke tai labai buvo nekoks bandymas igelt Juoktis is tokiu dalyku kuriu negali pakeist tai mazu maziausiai zema.
Taip išeina kad čia dauguma žemo lygio yra. Aukšti stumia ant žemų, žemi - ant aukštų. Bet kalčiausias matyt tas kuris pradeda stumt...
Butent. Shaunuole, Vokiete, pradedi progresa rodyt
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#291 2013-11-22 19:17
Volframas rašė:
Vokiete rašė:
Volframas rašė:
Nu ta fotke tai labai buvo nekoks bandymas igelt Juoktis is tokiu dalyku kuriu negali pakeist tai mazu maziausiai zema.Taip išeina kad čia dauguma žemo lygio yra. Aukšti stumia ant žemų, žemi - ant aukštų. Bet kalčiausias matyt tas kuris pradeda stumt...
Butent. Shaunuole, Vokiete, pradedi progresa rodyt
Matyt todel kad žuvies daugiau pradejau valgyt negu mėsos :DDDD juokauju. nu šaipykis,šaipykis ))))
Neprisijungęs
- Stallion
- Išmestas
- Vietovė: Panevezys
- Registravosi: 2013-03-03
- Žinutės: 3399
- Atsiliepimai: 2
#292 2013-11-22 19:51
Vokiete,cia tu avatare?
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#293 2013-11-22 19:56
Stallion rašė:
Vokiete,cia tu avatare?
Nu,o kas yr?
Neprisijungęs
- Silver Surfer
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2013-08-16
- Žinutės: 103
#294 2013-11-22 20:13
Vokiete rašė:
Stallion rašė:
Vokiete,cia tu avatare?
Nu,o kas yr?
Ko pagailejai veido pudros? Puse veido balta kaip drobe, kita auksine, akis ir kaklas baltos spalvos eina, toliau jau auksines.
Neprisijungęs
- wopper
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2011-04-04
- Žinutės: 5962
#295 2013-11-22 20:14
Silver Surfer rašė:
Vokiete rašė:
Stallion rašė:
Vokiete,cia tu avatare?
Nu,o kas yr?
Ko pagailejai veido pudros? Puse veido balta kaip drobe, kita auksine, akis ir kaklas baltos spalvos eina, toliau jau auksines.
bande i barbe but panasi(daug jaunu db pastebiu i tas leles panasiai dazos...)
Neprisijungęs
- Silver Surfer
- Atkaklus dalyvis
#296 2013-11-22 20:24
Aga, bet jau geriau leles, negu gotes
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#297 2013-11-22 20:24
Wtf ka aš žinau...apšvietimas toks.
kokia dar barbe...stengiuosi į save būt panaši, jokiu stiliaus ir madų žurnalų neskaitau ir nesivaikau. rengiuosi ir dažausi kaip MAN patinka
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#298 2013-11-22 20:26
Silver Surfer rašė:
Aš tau ką į gote panaši? :ooo
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#299 2013-11-22 20:29
pz kartais pagalvoju, kad kaikuriem bahūram nepasiseks
Neprisijungęs
- Silver Surfer
- Atkaklus dalyvis
#300 2013-11-22 20:54
Vokiete rašė:
Silver Surfer rašė:
Aš tau ką į gote panaši? :ooo
As niekur nesakiau, kad tu i gote uznesi, nors zinant, kaip tu reiski savo emocijas priskirciau tave prie emo Atleiskit uz blevyzgas. Vokiete nenori susikurt kokios temos su pavadinimu pvz "Vokietes kampelis" arba dar kaip nors. Manau ta tema tikrai butu populiari ir lankoma, o ir visam forumui gera padarytum.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Labas labas :)