Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Labas labas :)
- Dantesas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2013-11-06
- Žinutės: 132
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 1
#251 2013-11-22 13:17
Re: Labas labas :)
arrogant rašė:
Vokiete rašė:
arrogant rašė:
Gerai, skauda raumenukus šiaip tupiu su 20kg ir darau tris kartus po 20. Tikriausiai vistiek mažas svoris?Šito nereikėjo rašyt... Tuoj ateis Gourmandises ir užvartys kad su mažu svoriu tupinėji. Pati mat su 60+ tupia )))
http://www.part.lt/img/ee6ee0bc16a47b41 … f58311.jpg
Taip, išdėstymas manau visiems aiškus... Jei ne, tai kairėje ta mažutė Gourmandises
Ahahaaaaa:) va cia tai tiksliai
Neprisijungęs
- eNrr
- Aesthetix
- Registravosi: 2011-01-19
- Žinutės: 7715
- Atsiliepimai: 37
#252 2013-11-22 13:21
Apgailetina cia darosi
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
#253 2013-11-22 13:21
eNrr rašė:
Apgailetina cia darosi
Neprisijungęs
- Volframas
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-02-15
- Žinutės: 6550
- Atsiliepimai: 35
#254 2013-11-22 13:31
Blondine blondinei.... tfu varna varnai akies nekerta.
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-11-16
- Žinutės: 42
- Atsiliepimai: 0
#255 2013-11-22 13:32
Nejuokinkit šiaip esu tolerantiška, ginčų nemėgstu, bet jei jau puola, tai negi tiesiog žiūrėsiu? Man negražus jos kūnas ir trumpos kojos, veidas ne mielas, tik šikna gera, bet nėjau į jos logą ir nepriekaištavau, kokia ji trumpakojė su žudike šikna ir t.t. o ji atėjus čia mane vadina anoreksike ir jog turiu problemų su dėmesio stoka. Ar jūs nematėt anoreksikių? Mano svoris nėra 40kg, ir mano KMI yra normalus, tai kokio velnio teigti jog esu anoreksike?
Paskutinį kartą taisė arrogant (2013-11-22 13:33)
Neprisijungęs
- Human
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2013-09-09
- Žinutės: 2122
- Atsiliepimai: 5
#256 2013-11-22 13:34
Ko jus taip kreipiat demesi i tai kas ka paraso ir kas ka peza. Tegu peza jei jiem reik Bele jum gerai. Geriau imeskit foto kur cia bernam stalciai atsidarys ir viskas visiems aisku bus kas kur yra geresne Ko cia tarsyti tuos plaukus . .
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#257 2013-11-22 13:34
Volframas rašė:
Blondine blondinei.... tfu varna varnai akies nekerta.
Susidarai klaidingą nuomonę. Aš tik išsakiau savo požiūrį.
Neprisijungęs
- Volframas
- Moderatorius
#258 2013-11-22 13:35
arrogant rašė:
Nejuokinkit šiaip esu tolerantiška, ginčų nemėgstu, bet jei jau puola, tai negi tiesiog žiūrėsiu? Man negražus jos kūnas ir trumpos kojos, veidas ne mielas, tik šikna gera, bet nėjau į jos logą ir nepriekaištavau, kokia ji trumpakojė su žudike šikna ir t.t. o ji atėjus čia mane vadina anoreksike ir jog turiu problemų su dėmesio stoka. Ar jūs nematėt anoreksikių? Mano svoris nėra 40kg, ir mano KMI yra normalus, tai kokio velnio teigti jog esu anoreksike?
Tu pati is Klaipedos, tai realiai manau, kad ir realiam gyvenime su Vokiete susiciulbat taip, kad nereik cia le le
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#259 2013-11-22 13:36
Volframas rašė:
arrogant rašė:
Pelesis rašė:
Tu pati is Klaipedos, tai realiai manau, kad ir realiam gyvenime su Vokiete susiciulbat taip, kad nereik cia le le
Haha, šiuo metu esu net ne Lietuvoje, tad mielasis, tikrai darai labai klaidingas prielaidas.
Neprisijungęs
- Perfectionist82
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-02-25
- Žinutės: 797
#260 2013-11-22 13:38
Mes norim nauju foto Iš anksto aciu
Neprisijungęs
- Volframas
- Moderatorius
#261 2013-11-22 13:38
arrogant rašė:
Volframas rašė:
arrogant rašė:
Nejuokinkit šiaip esu tolerantiška, ginčų nemėgstu, bet jei jau puola, tai negi tiesiog žiūrėsiu? Man negražus jos kūnas ir trumpos kojos, veidas ne mielas, tik šikna gera, bet nėjau į jos logą ir nepriekaištavau, kokia ji trumpakojė su žudike šikna ir t.t. o ji atėjus čia mane vadina anoreksike ir jog turiu problemų su dėmesio stoka. Ar jūs nematėt anoreksikių? Mano svoris nėra 40kg, ir mano KMI yra normalus, tai kokio velnio teigti jog esu anoreksike?Tu pati is Klaipedos, tai realiai manau, kad ir realiam gyvenime su Vokiete susiciulbat taip, kad nereik cia le le
Haha, šiuo metu esu net ne Lietuvoje, tad mielasis, tikrai darai labai klaidingas prielaidas.
Aj nu koks skirtumas realiai riekites kiek norit, nuo to tik idomiau foruma skaityt, bet is sono visos 3-ys labai kvailai atrodot.
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
#262 2013-11-22 13:39
arrogant rašė:
saunuole
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#263 2013-11-22 13:44
Volframas rašė:
arrogant rašė:
Volframas rašė:
Tu pati is Klaipedos, tai realiai manau, kad ir realiam gyvenime su Vokiete susiciulbat taip, kad nereik cia le leHaha, šiuo metu esu net ne Lietuvoje, tad mielasis, tikrai darai labai klaidingas prielaidas.
Aj nu koks skirtumas realiai riekites kiek norit, nuo to tik idomiau foruma skaityt, bet is sono visos 3-ys labai kvailai atrodot.
Kvailiausiai manau atrodo tik ta, kuri čia atėjusi pievas pradėjo kalbėti. O aš daugiau dėl nieko neturiu ginčytis, tik atsakiau į tai kas man buvo pasakyta. Tai tiek
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#264 2013-11-22 13:45
Pelesis rašė:
arrogant rašė:
Pelesis rašė:
saunuole
Neprisijungęs
- wopper
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2011-04-04
- Žinutės: 5962
- Atsiliepimai: 7
#265 2013-11-22 13:54
arrogant rašė:
man regis gourman..apie vokiete ten snekejo,o tu sau priemei tuos zodzius.(gal ir klystu,reiktu perzvelgt kazkiek lapu atgal)
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#266 2013-11-22 13:56
wopper rašė:
arrogant rašė:
Pelesis rašė:
man regis gourman..apie vokiete ten snekejo,o tu sau priemei tuos zodzius.(gal ir klystu,reiktu perzvelgt kazkiek lapu atgal)
Klysti klysti, temos pradžioje yra
Neprisijungęs
- wopper
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2011-04-04
- Žinutės: 5962
- Atsiliepimai: 7
#267 2013-11-22 14:11
deja,pati klysti.jos pirma zinute tavo loge tokia,kad tu kuda ir matyt ieskai tik demesio..apie jokias anoreksikes ir panasiai sioj temoj is jos puses tau nemaciau...kad kazka panasaus i tuos zodzius skirtus vokietei kitoje temoje tai pamenu,bet sitoj temoj tokiu nera,visus lapus permeciau neradau.
Paskutinį kartą taisė wopper (2013-11-22 14:12)
Neprisijungęs
- Mxv
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-02
- Žinutės: 834
- Įspėjimai: 2
#268 2013-11-22 14:53
Jus utiutiu sportuot eikit, o nadestykit forume kas ką ir ant ko. Čia utiutiu tupe su 20 ir reguliuoja viena kažką, kita išvis salej nebus forume į žvaigždes mušasi. Prisipisa kad šikna per didelė prie kažko. Nu pajuokos krč, pas pačia šikna į minusą lendą įsigaubt baigia. Apie prielaidas dar klaidingas dėsto pati net nesuprasdama kas ant ko ir kur.... Prielaida tu prielaida. Jei ne dėmesio čia ieškai tai sportuot eik, o ne derkis su visais.
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3731
- Atsiliepimai: 15
#269 2013-11-22 14:57
Ne i tema klausimas, bet Arrogant, koks tavo vardas?
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#270 2013-11-22 14:58
Kokie mes dideli laido riteriai. Jei tau kažkas čia nepatinka, apeini šitą temą ir gyveni laimingai. Į salę einu kiekvieną dieną, tai čia vapše ne tau aiškinti kada ir kur man eiti. Mandagumo pas patį nei su žibintu nerasi, tad siūlau pačiam smegenis atpalaiduoti nuo isteriškumo.
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#271 2013-11-22 14:58
lorenzo rašė:
Greta
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3731
- Atsiliepimai: 15
#272 2013-11-22 15:00
arrogant rašė:
lorenzo rašė:
Greta
viskas ok tada
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#273 2013-11-22 15:01
lorenzo rašė:
arrogant rašė:
lorenzo rašė:
Greta
viskas ok tada
Na tada atsakyk dėl kokios priežasties klausei?
Neprisijungęs
- Mxv
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-02
- Žinutės: 834
- Įspėjimai: 2
#274 2013-11-22 15:01
arrogant rašė:
Kokie mes dideli laido riteriai. Jei tau kažkas čia nepatinka, apeini šitą temą ir gyveni laimingai. Į salę einu kiekvieną dieną, tai čia vapše ne tau aiškinti kada ir kur man eiti. Mandagumo pas patį nei su žibintu nerasi, tad siūlau pačiam smegenis atpalaiduoti nuo isteriškumo.
Galim susitikt Būsiu ne tik laido riteris. Pasportuosim Isteriškumu net nekvepia, o mano smegenys atpalaiduotos O mandagumas į nepraustaburnių puse yra tas pats kas aukot alkoholikui.
Neprisijungęs
- arrogant
- Naujas dalyvis
#275 2013-11-22 15:04
Mxv rašė:
arrogant rašė:
Galim susitikt Būsiu ne tik laido riteris. Pasportuosim Isteriškumu net nekvepia, o mano smegenys atpalaiduotos O mandagumas į nepraustaburnių puse yra tas pats kas aukot alkoholikui.
Iš mūsų abiejų vienintelis nepraustaburnis esi tik tu. Sėkmės
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Labas labas :)