Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 61
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » pampersas
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2013-08-11
- Žinutės: 885
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 3
#301 2013-11-15 10:11
Re: pampersas
Naturalas rašė:
Vokiete rašė:
Pelesis rašė:
isreiksk sansa % kiek duotum 10cm aukstesniem uz tave ir 10cm zemesniem uz tave bachururam kad tave sudomintu. abu pasportave ten panasus ir t.t. ir nepisk proto apie ten kazkokias savybes ir panasu suda...prašyčiau pavyzdį pateikt tų "pasportavusių" nu kaip nepist proto jeigu faktas išlieka tas kad nesvarbu koks ten bicas bebūtų jei nepatiks charakteris ar ten dar kažkas iš vidiniu savybių tai nafig toki :DDD
Sunku su tavim , taves vieno klausia, o tu visai apie kita
toks įspūdis kad ūgis pagrindinis rodiklis. aišku su už save žemesniu vargu ar riščiau kažka, čia faktas :DDD
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#302 2013-11-15 10:13
Ir charakteris lievas
Neprisijungęs
- Naturalas
- ..izo klubo paziba..
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2007-09-27
- Žinutės: 1014
- Atsiliepimai: 9
#303 2013-11-15 10:14
Vokiete rašė:
Naturalas rašė:
Vokiete rašė:
prašyčiau pavyzdį pateikt tų "pasportavusių" nu kaip nepist proto jeigu faktas išlieka tas kad nesvarbu koks ten bicas bebūtų jei nepatiks charakteris ar ten dar kažkas iš vidiniu savybių tai nafig toki :DDDSunku su tavim , taves vieno klausia, o tu visai apie kita
toks įspūdis kad ūgis pagrindinis rodiklis. aišku su už save žemesniu vargu ar riščiau kažka, čia faktas :DDD
Na man ne, bet tau taip, tai nepulk pamperso
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#304 2013-11-15 10:18
athletic rašė:
Ir charakteris lievas
Nu jo, šiaip kai mažiau valgyt pradėjau ir valgiau normalu maista ir nustojau cukru vartot tai išismiegot pradėjau, nuotaika pakilo, dabar biški vėl piktesnė nes apetitas kyla , o daugiau suvalgyt nelabai galiu, nes virs riebalais viskas, paskui bus sunku nuryškint neprarandant raumenų
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#305 2013-11-15 10:19
Naturalas rašė:
Vokiete rašė:
Naturalas rašė:
Sunku su tavim , taves vieno klausia, o tu visai apie kitatoks įspūdis kad ūgis pagrindinis rodiklis. aišku su už save žemesniu vargu ar riščiau kažka, čia faktas :DDD
Na man ne, bet tau taip, tai nepulk pamperso
Aš jo niekada ir nepuoliau.
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#306 2013-11-15 10:26
Vokiete rašė:
Naturalas rašė:
Vokiete rašė:
prašyčiau pavyzdį pateikt tų "pasportavusių" nu kaip nepist proto jeigu faktas išlieka tas kad nesvarbu koks ten bicas bebūtų jei nepatiks charakteris ar ten dar kažkas iš vidiniu savybių tai nafig toki :DDDSunku su tavim , taves vieno klausia, o tu visai apie kita
nu as bbd... tie pries sutikdama bachura tu gal pasiskambini aptariat jo vidines savybes, charakteri ir t.t. o tada jau tipo tau tinka ir jau galima susitikt ir utiutiu kad atvarys 165 ugio?
nepisk proto, vistiek pirma pamatai ir nusprendi utiutiu ar ne utiutiu ir manau tikrai daugumai pirmo ispudzio dedamoji dalis yra ir ugis, o po to jau ten pizdelinimai apie savybes...
tai naturalu kad dauguma (ne visi) bachuru labiau atkreipia demesi i savo ugio ar zemesnes, o merginos atvirksciai...
aisku pasexavojimams daromos isimtys ignas net bowlingo rutulius dulkina ir t.t.
taip kad nepisk proto cia apie kazkokius kompleksus kai tas pats pas pacia.
byla baikta utiutiu
Neprisijungęs
- eslife
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-01-07
- Žinutės: 5190
- Atsiliepimai: 53
#307 2013-11-15 10:28
Pelesis rašė:
Vokiete rašė:
Naturalas rašė:
Sunku su tavim , taves vieno klausia, o tu visai apie kitatoks įspūdis kad ūgis pagrindinis rodiklis. aišku su už save žemesniu vargu ar riščiau kažka, čia faktas :DDD
nu as bbd... tie pries sutikdama bachura tu gal pasiskambini aptariat jo vidines savybes, charakteri ir t.t. o tada jau tipo tau tinka ir jau galima susitikt ir utiutiu kad atvarys 165 ugio?
nepisk proto, vistiek pirma pamatai ir nusprendi utiutiu ar ne utiutiu ir manau tikrai daugumai pirmo ispudzio dedamoji dalis yra ir ugis, o po to jau ten pizdelinimai apie savybes...
tai naturalu kad dauguma (ne visi) bachuru labiau atkreipia demesi i savo ugio ar zemesnes, o merginos atvirksciai...
aisku pasexavojimams daromos isimtys ignas net bowlingo rutulius dulkina ir t.t.
byla baikta utiutiu
utiutiu, tas vargsas Ignas visur paminimas :DDDDDDD
Neprisijungęs
- eNrr
- Aesthetix
- Registravosi: 2011-01-19
- Žinutės: 7715
#308 2013-11-15 10:31
eslife rašė:
Pelesis rašė:
Vokiete rašė:
toks įspūdis kad ūgis pagrindinis rodiklis. aišku su už save žemesniu vargu ar riščiau kažka, čia faktas :DDDnu as bbd... tie pries sutikdama bachura tu gal pasiskambini aptariat jo vidines savybes, charakteri ir t.t. o tada jau tipo tau tinka ir jau galima susitikt ir px kad atvarys 165 ugio?
nepisk proto, vistiek pirma pamatai ir nusprendi zjbs ar ne zjbs ir manau tikrai daugumai pirmo ispudzio dedamoji dalis yra ir ugis, o po to jau ten pizdelinimai apie savybes...
byla baikta nxBl, tas vargsas Ignas visur paminimas :DDDDDDD
forumo zvaigzde
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#309 2013-11-15 10:31
Pelesis rašė:
Vokiete rašė:
Naturalas rašė:
byla baikta utiutiu
Turėjau omeny kad gali būt aukštas ir pasportavęs normaliai, bet jeigu man nepatiks jo charakteris , bendravimas ir t.t tai kam man toks reikalingas? Gal kažkaip ne taip išreiškiau savo mintį arba pats blogai supratai.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#310 2013-11-15 10:40
kad rasi pasportavusi tai labai labai maza tikimybe nes realiai tokiu kurie kazka uzsiima istikruju vienetai o dar kurie kazkiek atrodo tai isvis reta
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#311 2013-11-15 10:42
Ziurint ka tau reiskia tas "atrodo"
Neprisijungęs
- pampersas
- Baned
- Vietovė: too big for you
- Registravosi: 2010-03-17
- Žinutės: 3970
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 7
#312 2013-11-15 10:42
ieskant rimtu santykiu i isvaiDa netaip jau ir ziuriw
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#313 2013-11-15 10:44
pampersas rašė:
ieskant rimtu santykiu i isvaiDa netaip jau ir ziuriw
da viens tai ir tu mergai pasiskambini apklausa padarai o poto utiutiu kas ateis?
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#314 2013-11-15 10:45
Staffordshire rašė:
kad rasi pasportavusi tai labai labai maza tikimybe nes realiai tokiu kurie kazka uzsiima istikruju vienetai o dar kurie kazkiek atrodo tai isvis reta
Blondine, kvailute, naivi...dar sugalvos talenta, kad moka dainuot ir va prasau pati puikiausia krepsininko zmona
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#315 2013-11-15 10:46
samas rašė:
Staffordshire rašė:
Blondine, kvailute, naivi...dar sugalvos talenta, kad moka dainuot ir va prasau pati puikiausia krepsininko zmona
pats zinai kad norint gerai dainuot truksta na tu dvieju... na zinai
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#316 2013-11-15 10:47
Staffordshire rašė:
Žinau. Savo buvusi vaikiną čia buvau sutikus salei, vėl sportuot pradėjo, nes buvo metęs, tai kaip tik kai aš atėjau jis baigė treniruotė, o aš dar asmeninė turėjau, tai paskui ten susirašėm tai sako vien ištižėlei :DDD nors pats tai sportą mete , nors atrodo gan normaliai , nors mitybos nederino niekad kaip pats sakė D dar va trenerio paklausiau kodėl man padarė full body programa ir juose visur kojos yra, sakau kodėl man netiktų splitas kur kiekvienai kūno daliai atskirai tai sako moterim neužtenka viena kart sav kojų treniruot, be to, per sunkiai būtų panai sako vyrai kojas šiaip tingi daryt :DDDD
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#317 2013-11-15 10:49
samas rašė:
Staffordshire rašė:
Negaliu aš į tuos krepšininkus žiūrėt... per ploni tie man D
Pelesis rašė:
samas rašė:
Staffordshire rašė:
Nu sakau... be to, man tos visokios olialia pupytės, 69 danguj ar kokios ten dar yra tai šiurpa varo
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#318 2013-11-15 10:51
Pelesis rašė:
samas rašė:
Staffordshire rašė:
Stafas jau sake kad 10k ir tiuningas padarytas. Visos tos ale dainuojancios ir pasiturbina, tam kad ziuretu visi ne i veida, kuriame matosi, kaip i fonograma nepataiko ir kad mikrofona atvirksciai laiko.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#319 2013-11-15 11:20
Vokiete rašė:
Staffordshire rašė:
Žinau. Savo buvusi vaikiną čia buvau sutikus salei, vėl sportuot pradėjo, nes buvo metęs, tai kaip tik kai aš atėjau jis baigė treniruotė, o aš dar asmeninė turėjau, tai paskui ten susirašėm tai sako vien ištižėlei :DDD nors pats tai sportą mete , nors atrodo gan normaliai , nors mitybos nederino niekad kaip pats sakė D dar va trenerio paklausiau kodėl man padarė full body programa ir juose visur kojos yra, sakau kodėl man netiktų splitas kur kiekvienai kūno daliai atskirai tai sako moterim neužtenka viena kart sav kojų treniruot, be to, per sunkiai būtų panai sako vyrai kojas šiaip tingi daryt :DDDD
ne taip perskaiciau gerai kad kojas daznai darai, mergom fullbody nieko blogo vistiek kad realiai pana normaliai kazka salej darytu tai nelabai esu mates sorry nieko pries tave neturiu kalbu aplamai apie visas, net vyrai retai kada suprakaituoja salej...nors kur suprakaituosi kai bica tedaro ar krutine...
del "uzvariusio" tai pas visus skirtingi standartai, vienam ryskus skaitosi uzvares kitam uztenka kai sveria 80-90kg jau laiko uzvariusiu. mano manymu pas mus forume kas sedi is uzvariusiu turbut ant vienos rankos eitu suskaiciuoti
Paskutinį kartą taisė Staffordshire (2013-11-15 11:24)
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 4392
#320 2013-11-15 12:00
Staffordshire rašė:
Vokiete rašė:
Staffordshire rašė:
ne taip perskaiciau gerai kad kojas daznai darai, mergom fullbody nieko blogo vistiek kad realiai pana normaliai kazka salej darytu tai nelabai esu mates sorry nieko pries tave neturiu kalbu aplamai apie visas, net vyrai retai kada suprakaituoja salej...nors kur suprakaituosi kai bica tedaro ar krutine...
del "uzvariusio" tai pas visus skirtingi standartai, vienam ryskus skaitosi uzvares kitam uztenka kai sveria 80-90kg jau laiko uzvariusiu. mano manymu pas mus forume kas sedi is uzvariusiu turbut ant vienos rankos eitu suskaiciuoti
jau kazkas dave jei poilsio tai nlb jau ir su ja padiskutuosi
Neprisijungęs
- Powerbuilder
- Titan
- Registravosi: 2012-12-05
- Žinutės: 2775
- Atsiliepimai: 29
#321 2013-11-15 12:10
Staffordshire rašė:
Vokiete rašė:
Staffordshire rašė:
Kiek pagal tave uzsivares, aukstas kilogramine israiska? Kazkada sakiau, 110 sversiu, bus gerai, dabar 123 ir vistiek nesiziuri niekaip, reikia dar
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#322 2013-11-15 12:14
P0werman rašė:
Staffordshire rašė:
Vokiete rašė:
Žinau. Savo buvusi vaikiną čia buvau sutikus salei, vėl sportuot pradėjo, nes buvo metęs, tai kaip tik kai aš atėjau jis baigė treniruotė, o aš dar asmeninė turėjau, tai paskui ten susirašėm tai sako vien ištižėlei :DDD nors pats tai sportą mete , nors atrodo gan normaliai , nors mitybos nederino niekad kaip pats sakė D dar va trenerio paklausiau kodėl man padarė full body programa ir juose visur kojos yra, sakau kodėl man netiktų splitas kur kiekvienai kūno daliai atskirai tai sako moterim neužtenka viena kart sav kojų treniruot, be to, per sunkiai būtų panai sako vyrai kojas šiaip tingi daryt :DDDDne taip perskaiciau gerai kad kojas daznai darai, mergom fullbody nieko blogo vistiek kad realiai pana normaliai kazka salej darytu tai nelabai esu mates sorry nieko pries tave neturiu kalbu aplamai apie visas, net vyrai retai kada suprakaituoja salej...nors kur suprakaituosi kai bica tedaro ar krutine...
del "uzvariusio" tai pas visus skirtingi standartai, vienam ryskus skaitosi uzvares kitam uztenka kai sveria 80-90kg jau laiko uzvariusiu. mano manymu pas mus forume kas sedi is uzvariusiu turbut ant vienos rankos eitu suskaiciuotiKiek pagal tave uzsivares, aukstas kilogramine israiska? Kazkada sakiau, 110 sversiu, bus gerai, dabar 123 ir vistiek nesiziuri niekaip, reikia dar
prie 185 110 normaliai jei nera pilvo. Tu tai gerai atrodai ir salej nosies atrodo nekrapstai, galetum Dar kada video primesti
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-14
- Žinutės: 7048
#323 2013-11-15 12:14
Prie 190+ ugio 140+ jau padoriai yra.
Neprisijungęs
- Powerbuilder
- Titan
- Registravosi: 2012-12-05
- Žinutės: 2775
- Atsiliepimai: 29
#324 2013-11-15 12:20
whatever rašė:
Prie 190+ ugio 140+ jau padoriai yra.
) pagal toki skaiciavima, tau kolega dar irgi 20kg truksta, Kuo didesnis svoris, tuo didesne problema tampa kaloriju surinkimas
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#325 2013-11-15 12:25
nu prie 190+ jau 110 nekas...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 61