Puslapiai: 1 … 7 8 9 10 11 … 20
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveiki visi
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#201 2013-07-21 09:48
Re: Sveiki visi
eslife rašė:
ATjr rašė:
eslife rašė:
Jus kaip papugos, parasyk vienoj temoj, ir jau puse forume ekspertu atkartoja savo zodziais...
" eslife rašė:
Jokio skirtumo kiek kartu tu valgysi per diena, jei gali suvalgyt dienos norma per 1-2 kartus - valgyk. Esme dienos kcal skaicius, isikalkit pagaliau tai i galva ir negyvenkit tais muscle&fitness zurnalu stereotipais...'Nu nesi tu cia populiarus, kad imtu ir kartotu tave
Kaip bebutu gaila bent 50% taip daro, o esu ir nesu nerupi man, kalba apie pati fakta
O tave tai zeidzia? Ar kaip?
Nu panasiai mes parase, bet sita mita zinau jau seniai, tai kaip tiesa kitaip pasakyti? uzuolankom nesnekant
Neprisijungęs
- eslife
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-01-07
- Žinutės: 5190
- Atsiliepimai: 53
#202 2013-07-21 09:52
ATjr rašė:
eslife rašė:
ATjr rašė:
Nu nesi tu cia populiarus, kad imtu ir kartotu taveKaip bebutu gaila bent 50% taip daro, o esu ir nesu nerupi man, kalba apie pati fakta
Nu panasiai mes parase, bet sita mita zinau jau seniai, tai kaip tiesa kitaip pasakyti? uzuolankom nesnekant
Nezeidzia, visiskai, ir butent siuo atveju cia nieko tokio.
Tiesiog atsiranda tokiu veikeju, kurie kvarsina galva private savaite laiko, jiems viska isaiskini kas yra kaip, o po poros dienu jie jau forume aiskina ta ka jam paaiskinai visiems kitiems naujokams ir pan. Kaip savo "ismysla", o kad visa tai kazkas jiems paaiskino ir pasake tai tipo cia patys sugalvojo )
Apskritai yra temos sukurtos kur jau prasneketa apie tai 20 kartu, reikia kazkaip mokyt liaudi neklaust topacio po 10 kartu, o eiti ir skaitytis ir ten viska ras.
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
- Registravosi: 2013-05-09
- Žinutės: 7566
- Atsiliepimai: 8
#203 2013-07-21 09:56
Nori grusti maista per prievarta valgyk 1-2x,nori valgyt normaliai kaip zmogus ir,kad pilvas nebutu issiputes dalini maista i kelis valgymus. Beja tas 5-6 valgymas nelabai galima butu vadint valgymu,ten koks bananas su proteinu nelabai ir skaitosi valgymas,sumeti per keles sekundes i skrandi ir viskas
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
#204 2013-07-21 09:57
eslife rašė:
ATjr rašė:
eslife rašė:
Kaip bebutu gaila bent 50% taip daro, o esu ir nesu nerupi man, kalba apie pati faktaO tave tai zeidzia? Ar kaip?
Nu panasiai mes parase, bet sita mita zinau jau seniai, tai kaip tiesa kitaip pasakyti? uzuolankom nesnekantNezeidzia, visiskai, ir butent siuo atveju cia nieko tokio.
Tiesiog atsiranda tokiu veikeju, kurie kvarsina galva private savaite laiko, jiems viska isaiskini kas yra kaip, o po poros dienu jie jau forume aiskina ta ka jam paaiskinai visiems kitiems naujokams ir pan. Kaip savo "ismysla", o kad visa tai kazkas jiems paaiskino ir pasake tai tipo cia patys sugalvojo )
Apskritai yra temos sukurtos kur jau prasneketa apie tai 20 kartu, reikia kazkaip mokyt liaudi neklaust topacio po 10 kartu, o eiti ir skaitytis ir ten viska ras.
O tu kai per privatu aiskini,tai reiskia,kad pats sugalvojai sita?
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
#205 2013-07-21 09:58
ATjr rašė:
eslife rašė:
ATjr rašė:
Nu nesi tu cia populiarus, kad imtu ir kartotu taveKaip bebutu gaila bent 50% taip daro, o esu ir nesu nerupi man, kalba apie pati fakta
as tai kazkaip priprates valgyt 6-7 kartus,cia su uzkandziais.
man kai bedu su skrandziu,daktaras liepes mazom porcijom ir dazniau walgyt,ir bent 1 walgy praleidziu ar pries tai kad ir dwigubai priwalges,jau blogai
mano asmeniskai nuomone geriau dalint maista i dazniau,nei ten 3-4 k surinkt per 3 kartus.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
#206 2013-07-21 10:03
HRS rašė:
ATjr rašė:
eslife rašė:
Kaip bebutu gaila bent 50% taip daro, o esu ir nesu nerupi man, kalba apie pati faktaO tave tai zeidzia? Ar kaip?
Nu panasiai mes parase, bet sita mita zinau jau seniai, tai kaip tiesa kitaip pasakyti? uzuolankom nesnekantas tai kazkaip priprates valgyt 6-7 kartus,cia su uzkandziais.
man kai bedu su skrandziu,daktaras liepes mazom porcijom ir dazniau walgyt,ir bent 1 walgy praleidziu ar pries tai kad ir dwigubai priwalges,jau blogai
mano asmeniskai nuomone geriau dalint maista i dazniau,nei ten 3-4 k surinkt per 3 kartus.
Tai nelendant i krastutinumus
Realiai kiekvieno pasirinkimas kiek valgyti kartu. As valgau 4-5 kartus, cia be tu "proteinas ir bananas" "valgiu". Kitam bus gerai valgyt 2-3 kartus ir vaiksciot su ispustu pilvu ir atrodyt kaip vaika suvalgius. Nu cia kaip ir visur, visada - individualiai
Neprisijungęs
- eslife
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-01-07
- Žinutės: 5190
- Atsiliepimai: 53
#207 2013-07-21 10:06
ATjr rašė:
HRS rašė:
ATjr rašė:
Nu panasiai mes parase, bet sita mita zinau jau seniai, tai kaip tiesa kitaip pasakyti? uzuolankom nesnekantas tai kazkaip priprates valgyt 6-7 kartus,cia su uzkandziais.
mano asmeniskai nuomone geriau dalint maista i dazniau,nei ten 3-4 k surinkt per 3 kartus.Tai nelendant i krastutinumus
Realiai kiekvieno pasirinkimas kiek valgyti kartu. As valgau 4-5 kartus, cia be tu "proteinas ir bananas" "valgiu". Kitam bus gerai valgyt 2-3 kartus ir vaiksciot su ispustu pilvu ir atrodyt kaip vaika suvalgius. Nu cia kaip ir visur, visada - individualiai
Matai, mano nuomone, viskas priklauso nuo kcal skaiciaus. Jei ten zmogui reikia sunaudoti 2000-2500kcal tai valgyti 6-8kart per diena yra visiskas apsurdas po 50g.
As asmeniskai irgi vidutiniskai 3-5k. priklauso nuo dienos uzimtumo ir pan. Bet ne del to, kad taip reikia, o del to, kad man asmeniskai neiseina per 1-2 kart suvalgyt tos normos. Jei iseitu tikrai su mielu noriu 1-2k. valgyciau
Taip kad individualu, kaip ir su viskuo - kiekvienas turi rast savo, bet tie po 6-8k. valgymai pas kaikuriuos, tikrai juokingai skamba, vien del to, kad jie girdejo, jog taip valgo PRO reiskia taip reikia
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
#208 2013-07-21 10:07
eslife rašė:
ATjr rašė:
eslife rašė:
Nu panasiai mes parase, bet sita mita zinau jau seniai, tai kaip tiesa kitaip pasakyti? uzuolankom nesnekantNezeidzia, visiskai, ir butent siuo atveju cia nieko tokio.
Tai tu paimk ir neaiskink! Jei info yra forume, tai kam savo brangu laika gadint, sakyk, kad skaitytu temas ir viskas. Nebuk per daug geras zmogus, nebent as ko klausciau
Neprisijungęs
- Žyga
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2013-06-20
- Žinutės: 110
- Atsiliepimai: 0
#209 2013-07-21 11:14
Aš irgi valgau 5, 6, būna 8 kart per dieną skirtumas tas, kad tu per tuos 5, 6 ar daugiau kartų gali valgyt skirtingą maistą ir neapsunkinti skrandžio valgant 1 ar 2 kartus. Ps. tas pats kalorijų skaičius abiem atvėjais. Jei aš neteisus sorry
Neprisijungęs
- žvėriukas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2013-06-01
- Žinutės: 208
#210 2013-07-21 11:28
ramli rašė:
Nori grusti maista per prievarta valgyk 1-2x,nori valgyt normaliai kaip zmogus ir,kad pilvas nebutu issiputes dalini maista i kelis valgymus. Beja tas 5-6 valgymas nelabai galima butu vadint valgymu,ten koks bananas su proteinu nelabai ir skaitosi valgymas,sumeti per keles sekundes i skrandi ir viskas
oj klysti žmogau,ankščiau taip valgiau ,bet dabar jau normaliom porcijom valgau ,o ne tokiom,kaip tu sakia "Viena banana su proteinu"
Neprisijungęs
- Power777
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-06-04
- Žinutės: 210
#211 2013-07-21 11:51
Žyga rašė:
Aš irgi valgau 5, 6, būna 8 kart per dieną skirtumas tas, kad tu per tuos 5, 6 ar daugiau kartų gali valgyt skirtingą maistą ir neapsunkinti skrandžio valgant 1 ar 2 kartus. Ps. tas pats kalorijų skaičius abiem atvėjais. Jei aš neteisus sorry
Butent! Atsizvelgiant i temos autoriaus amziu ir svori,mano nuomone geriau jam valgyti reguliariai,kas 2-3 valandas. Dauguma panasiai ir valgo,bet kazkam tai atrodo kvaila ir patarineja esti kaip kiaulei,kelis kartus per diena ir didelem porcijom.Koks skirtumas,juk surinks dienos kalorijas...
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
#212 2013-07-21 11:59
Power777 rašė:
Žyga rašė:
Butent! Atsizvelgiant i temos autoriaus amziu ir svori,mano nuomone geriau jam valgyti reguliariai,kas 2-3 valandas. Dauguma panasiai ir valgo,bet kazkam tai atrodo kvaila ir patarineja esti kaip kiaulei,kelis kartus per diena ir didelem porcijom.Koks skirtumas,juk surinks dienos kalorijas...
Neisvedziok ir nekurk, niekas jam neliepe taip valgyti, tu vienintelis sakei, kad valgytu 6 kartus ir pan. Jis turi valgyti, taip, kad butu sotus, o ne kaip mergiote po 50 gramu kruopu ar dar ko per valgyma..
Neprisijungęs
- žvėriukas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2013-06-01
- Žinutės: 208
#213 2013-07-21 12:17
Neprisijungęs
- Power777
- Dažnas dalyvis
#214 2013-07-21 12:22
ATjr rašė:
Power777 rašė:
Žyga rašė:
Neisvedziok ir nekurk, niekas jam neliepe taip valgyti, tu vienintelis sakei, kad valgytu 6 kartus ir pan. Jis turi valgyti, taip, kad butu sotus, o ne kaip mergiote po 50 gramu kruopu ar dar ko per valgyma..
Niekas ir nekuria. Pasiuliau valgyti 5-6 kartus,tai didziausias triuksmas ir nepasitenkinimo bangos sukilo. Taip iseina,kad mano pasiulymas yra neteisingas del valgymu skaiciaus.Nors as galvoju,kad taip valgant,geriau pasisavinamas maistas ir neapkraunamas skrandis,plius gali suvalgyti ivairesnio maisto. O toks pavyzdys: ryte 9 val DIDELIS BLIUDAS avizu, 14 val 2 DIDELI KARBONADAI su grikiais ir agurkais,bei 19 val 250g varskes pakelis su 500g jogurto,manes nezavi. Ir jeigu jau valgys 5 kartus,tai nereiskia,kad butinai po 50g kruopu.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
#215 2013-07-21 12:28
Power777 rašė:
ATjr rašė:
Power777 rašė:
Butent! Atsizvelgiant i temos autoriaus amziu ir svori,mano nuomone geriau jam valgyti reguliariai,kas 2-3 valandas. Dauguma panasiai ir valgo,bet kazkam tai atrodo kvaila ir patarineja esti kaip kiaulei,kelis kartus per diena ir didelem porcijom.Koks skirtumas,juk surinks dienos kalorijas...Neisvedziok ir nekurk, niekas jam neliepe taip valgyti, tu vienintelis sakei, kad valgytu 6 kartus ir pan. Jis turi valgyti, taip, kad butu sotus, o ne kaip mergiote po 50 gramu kruopu ar dar ko per valgyma..
Niekas ir nekuria. Pasiuliau valgyti 5-6 kartus,tai didziausias triuksmas ir nepasitenkinimo bangos sukilo. Taip iseina,kad mano pasiulymas yra neteisingas del valgymu skaiciaus.Nors as galvoju,kad taip valgant,geriau pasisavinamas maistas ir neapkraunamas skrandis,plius gali suvalgyti ivairesnio maisto. O toks pavyzdys: ryte 9 val DIDELIS BLIUDAS avizu, 14 val 2 DIDELI KARBONADAI su grikiais ir agurkais,bei 19 val 250g varskes pakelis su 500g jogurto,manes nezavi. Ir jeigu jau valgys 5 kartus,tai nereiskia,kad butinai po 50g kruopu.
Organizmas pats pasiima ko jam reikia. Tu negalvok, kad maistas suvirskinamas sviesos greiciu, tai trunka daugiau maziau diena. Todel per visa ta laika jis pasiims ko ir kiek jam reikes.
Niekas nesake, kad taip privalo jis valgyti, mes kalbejom apie tai, kad kiekvienas pagal poreikius valgo. Jeigu jis telpa i savo valgymus visus, tai kam jam reik dar daugiau valgymu daryt?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#216 2013-07-21 12:34
netrukdykite vaikiui valgyt ir nemutinkit cia su visom tom teorijom
Neprisijungęs
- red_devil
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2013-06-20
- Žinutės: 1028
#217 2013-07-21 12:35
brdakas kazkoks cia
Neprisijungęs
- Power777
- Dažnas dalyvis
#218 2013-07-21 12:38
ATjr rašė:
Power777 rašė:
ATjr rašė:
Neisvedziok ir nekurk, niekas jam neliepe taip valgyti, tu vienintelis sakei, kad valgytu 6 kartus ir pan. Jis turi valgyti, taip, kad butu sotus, o ne kaip mergiote po 50 gramu kruopu ar dar ko per valgyma..Niekas ir nekuria. Pasiuliau valgyti 5-6 kartus,tai didziausias triuksmas ir nepasitenkinimo bangos sukilo. Taip iseina,kad mano pasiulymas yra neteisingas del valgymu skaiciaus.Nors as galvoju,kad taip valgant,geriau pasisavinamas maistas ir neapkraunamas skrandis,plius gali suvalgyti ivairesnio maisto. O toks pavyzdys: ryte 9 val DIDELIS BLIUDAS avizu, 14 val 2 DIDELI KARBONADAI su grikiais ir agurkais,bei 19 val 250g varskes pakelis su 500g jogurto,manes nezavi. Ir jeigu jau valgys 5 kartus,tai nereiskia,kad butinai po 50g kruopu.
Organizmas pats pasiima ko jam reikia. Tu negalvok, kad maistas suvirskinamas sviesos greiciu, tai trunka daugiau maziau diena. Todel per visa ta laika jis pasiims ko ir kiek jam reikes.
Niekas nesake, kad taip privalo jis valgyti, mes kalbejom apie tai, kad kiekvienas pagal poreikius valgo. Jeigu jis telpa i savo valgymus visus, tai kam jam reik dar daugiau valgymu daryt?
Tik noriu suzinoti tavo nuomone. Jeigu vienu metu suvalgai 400g krutineles,kurioje butu ~100g baltymu,kiek is tu baltymu pasisavins organizmas? Sis klausimas nesusijes su temos autorium.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#219 2013-07-21 12:39
taigi atsake tau KIEK RIEKES TIEK IR PASISAVINS.utiutiu is kur jus lendat utiutiu
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-05-28
- Žinutės: 10084
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 20
#220 2013-07-21 12:40
tiutiu utiutiu
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
#221 2013-07-21 12:40
Power777 rašė:
ATjr rašė:
Power777 rašė:
Niekas ir nekuria. Pasiuliau valgyti 5-6 kartus,tai didziausias triuksmas ir nepasitenkinimo bangos sukilo. Taip iseina,kad mano pasiulymas yra neteisingas del valgymu skaiciaus.Nors as galvoju,kad taip valgant,geriau pasisavinamas maistas ir neapkraunamas skrandis,plius gali suvalgyti ivairesnio maisto. O toks pavyzdys: ryte 9 val DIDELIS BLIUDAS avizu, 14 val 2 DIDELI KARBONADAI su grikiais ir agurkais,bei 19 val 250g varskes pakelis su 500g jogurto,manes nezavi. Ir jeigu jau valgys 5 kartus,tai nereiskia,kad butinai po 50g kruopu.Organizmas pats pasiima ko jam reikia. Tu negalvok, kad maistas suvirskinamas sviesos greiciu, tai trunka daugiau maziau diena. Todel per visa ta laika jis pasiims ko ir kiek jam reikes.
Niekas nesake, kad taip privalo jis valgyti, mes kalbejom apie tai, kad kiekvienas pagal poreikius valgo. Jeigu jis telpa i savo valgymus visus, tai kam jam reik dar daugiau valgymu daryt?Tik noriu suzinoti tavo nuomone. Jeigu vienu metu suvalgai 400g krutineles,kurioje butu ~100g baltymu,kiek is tu baltymu pasisavins organizmas? Sis klausimas nesusijes su temos autorium.
Skaityk ka parasiau dar karta. NERA JOKIO LIMITO, kiek tau pasisavins.
Neprisijungęs
- Power777
- Dažnas dalyvis
#222 2013-07-21 12:44
MrBurbulas rašė:
taigi atsake tau KIEK RIEKES TIEK IR PASISAVINS.utiutiu is kur jus lendat utiutiu
tai koks tiklsas tada esti 400g.? Kad kalorijas is vistos krutineliu rinkum? Ir maziau nervuokis, vaikai ryzi gims ir televizoriaus bijos.
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#223 2013-07-21 12:44
Kurvos baikit pjautis lygioj vietoj.
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
#224 2013-07-21 12:44
žvėriukas rašė:
ramli rašė:
oj klysti žmogau,ankščiau taip valgiau ,bet dabar jau normaliom porcijom valgau ,o ne tokiom,kaip tu sakia "Viena banana su proteinu"
Tu ka 7 kartus valgai karbonadus su 150g koses? Cia mazdaug 6000 kcal.
Seip dienoj dazniausiai eina 3 normalus valgiai. T.y pusryciai,pietus,pietu pakartojimas.
O ten dar 3 tarkim tarp valgiu,nu ir einant miegot isimeti koki poka varskes i skrandi.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
#225 2013-07-21 12:45
Power777 rašė:
MrBurbulas rašė:
tai koks tiklsas tada esti 400g.? Kad kalorijas is vistos krutineliu rinkum? Ir maziau nervuokis, vaikai ryzi gims ir televizoriaus bijos.
Cia jau topas klausimai
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 7 8 9 10 11 … 20
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveiki visi