Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

itchfer
Naujas dalyvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2007-11-25
Žinutės: 20
Atsiliepimai: 0

#1 2008-02-18 20:09

Pratimai vikrumui didinti?

Sveiki, mano gana aukštas ūgis, bet labai jau trūksta vikrumo, gal žinote kokių pratimų kojoms treniruoti?

Neprisijungęs

CLuB
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-23
Žinutės: 1337

#2 2008-02-19 14:46

Re: Pratimai vikrumui didinti?

O kokiam sportui tau reikia to vikrumo, ar tik seip? Na bendrai tai sokinek su sokdyne ir kuo greiciau, toliau uzsimetes svorio (i kuprine ar dar kur) bandyk begti kuo greiciau ir kuo ilgiau.

Neprisijungęs

Virusas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-01-10
Žinutės: 386

#3 2008-02-19 18:47

CLuB rašė:

O kokiam sportui tau reikia to vikrumo, ar tik seip? Na bendrai tai sokinek su sokdyne ir kuo greiciau, toliau uzsimetes svorio (i kuprine ar dar kur) bandyk begti kuo greiciau ir kuo ilgiau.

sokinejimas per virvute istvermei, o begimas su svoriu sanariu drozimui, nezinai geriau nepatarinek.

Neprisijungęs

itchfer
Naujas dalyvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2007-11-25
Žinutės: 20

#4 2008-02-20 16:29

O vikrumui tada?big_smile Man krepšiniui reikia.

Neprisijungęs

Mirtininkas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-12-28
Žinutės: 4

#5 2008-02-21 00:00

Manau bandyk begioti saudykle, sonu ir t.t . Kartok judesius kuriems reikia vikrumo ir po biski islavinsi vikruma

Neprisijungęs

CLuB
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-23
Žinutės: 1337

#6 2008-02-21 14:01

Virusas rašė:

CLuB rašė:

sokinejimas per virvute istvermei, o begimas su svoriu sanariu drozimui, nezinai geriau nepatarinek.

ka tu man cia nusisneki... sokdyne ir vikrumui yra gerai, ne tik istwermei, pats kasi lankau tj gali man nesakyti...

Neprisijungęs

Hermanas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-01-25
Žinutės: 3

#7 2012-10-03 19:48

Greitas begimas ne kazina ka pades, juk reik vikrumo. Pats esu veik 2m, begu greit, lankiau sprinta ir suoli i toli, bet vikrumo tuo neigavau daug. Tad tiesiog prakaituok su sokdyne, ir sonais kuo daznesniu suoliu begiok.

Neprisijungęs

Answer
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 94

#8 2012-10-03 19:51

http://www.krepsininkas.net/vikrumas

kaip tau sitie pratimai?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis