Puslapiai: 1
Tema uždaryta
- Pradžia
- » Mitybos planų kritika
- » Ieskau mitybos plano, norint numesti riebalu.
- Karolis9
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-11-28
- Žinutės: 1
- Atsiliepimai: 0
#1 2012-11-28 23:06
Ieskau mitybos plano, norint numesti riebalu.
- Taigi. sveiki. As naujokas sitame forume, bet norejau gauti siokios tokios informacijos. As jau sportuoju virs 1metai, mano amzius 16metu, ugis 175 ir as sveriu 67kg. Taigi situacija yra tokia, jog pradejau sportuoti turedamas daug riebalu, taciau pradejus sportuoti, pradejo jis mazeti, beet jis vienu metu tiesiog sustojo, ties pilvu, kojomis ir absoliuciai visur, turiu toki gera sluoksny raumenu, kuris dengia visus mano raumenis.
- Taigi pagrindinis klausimas butu, kokio dietos plano man reiketu, norint issiryskinti raumenis (krutine,kojas,pilvo presa) bet tuo paciu ir neprarasti visu raumenu.
- Na lauksiu jusu atsakymu, ir patarimu, jeigu reikes daugiau informacijos sakykit.
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-09-10
- Žinutės: 300
- Atsiliepimai: 0
#2 2012-11-28 23:12
Re: Ieskau mitybos plano, norint numesti riebalu.
Karolis9 rašė:
- Taigi. sveiki. As naujokas sitame forume, bet norejau gauti siokios tokios informacijos. As jau sportuoju virs 1metai, mano amzius 16metu, ugis 175 ir as sveriu 67kg. Taigi situacija yra tokia, jog pradejau sportuoti turedamas daug riebalu, taciau pradejus sportuoti, pradejo jis mazeti, beet jis vienu metu tiesiog sustojo, ties pilvu, kojomis ir absoliuciai visur, turiu toki gera sluoksny raumenu, kuris dengia visus mano raumenis.
- Taigi pagrindinis klausimas butu, kokio dietos plano man reiketu, norint issiryskinti raumenis (krutine,kojas,pilvo presa) bet tuo paciu ir neprarasti visu raumenu.
- Na lauksiu jusu atsakymu, ir patarimu, jeigu reikes daugiau informacijos sakykit.
simtai temu apie tai..netingek skaityt.zemiau tavo temos rasi iskart kelias...
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 22
#3 2012-11-29 10:10
- Ka valgai?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#4 2012-11-29 10:11
Cia nerandi nieko tinkamo jau aptarto?
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewforum.php?id=46
Neprisijungęs
Tema uždaryta
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Mitybos planų kritika
- » Ieskau mitybos plano, norint numesti riebalu.