Puslapiai: 1 … 12 13 14 15 16 … 50
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Sporto klubai
- » Sporto klubai Vilniuje
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#326 2012-10-29 12:10
Re: Sporto klubai Vilniuje
lolardas rašė:
pas mane m1+ groja, turiu imunitetą
tai dar zinok puse velnio. o cia kazkoki jibanuta kompakta uzdeda su 90' - 00' popsucha..... tai vemt noris, kai girdi ji koki N tini karta...
Neprisijungęs
- Artyi
- Motyvuotas atletas
- Registravosi: 2011-01-03
- Žinutės: 6441
- Atsiliepimai: 27
#327 2012-10-29 12:11
MrBurbulas rašė:
lolardas rašė:
tai dar zinok puse velnio. o cia kazkoki jibanuta kompakta uzdeda su 90' - 00' popsucha..... tai vemt noris, kai girdi ji koki N tini karta...
Gerai, kad neuztaikei ryte ant kazkokios jogos muzikos. Darau sau cardio, jau tempa pagautas ir ikale tokia saldziu sapnu melodija blin
Krc... be savo muzikos eiti jau nebesinori
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#328 2012-10-29 12:12
Artyi rašė:
MrBurbulas rašė:
lolardas rašė:
Gerai, kad neuztaikei ryte ant kazkokios jogos muzikos. Darau sau cardio, jau tempa pagautas ir ikale tokia saldziu sapnu melodija blin
Krc... be savo muzikos eiti jau nebesinori
VA VA , tai dar laimei pasiimiau ausinuka , nusiimu girdziu kazkokia britney spers dainuoja, nu kazkas i ta puse......
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#329 2012-10-29 12:30
MrBurbulas rašė:
Artyi rašė:
MrBurbulas rašė:
tai dar zinok puse velnio. o cia kazkoki jibanuta kompakta uzdeda su 90' - 00' popsucha..... tai vemt noris, kai girdi ji koki N tini karta...Gerai, kad neuztaikei ryte ant kazkokios jogos muzikos. Darau sau cardio, jau tempa pagautas ir ikale tokia saldziu sapnu melodija blin
Krc... be savo muzikos eiti jau nebesinoriVA VA , tai dar laimei pasiimiau ausinuka , nusiimu girdziu kazkokia britney spers dainuoja, nu kazkas i ta puse......
ziauriai
pas mus klubine tokia tai p.x. draugeliui daviau dmaa ir cofeino tablete, tai tas ir sokt uzsinorejo ten
Neprisijungęs
- Lucaslt
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-02-22
- Žinutės: 1747
- Atsiliepimai: 2
#330 2012-10-29 14:07
MrBurbulas rašė:
Artyi rašė:
MrBurbulas rašė:
tai dar zinok puse velnio. o cia kazkoki jibanuta kompakta uzdeda su 90' - 00' popsucha..... tai vemt noris, kai girdi ji koki N tini karta...Gerai, kad neuztaikei ryte ant kazkokios jogos muzikos. Darau sau cardio, jau tempa pagautas ir ikale tokia saldziu sapnu melodija blin
Krc... be savo muzikos eiti jau nebesinoriVA VA , tai dar laimei pasiimiau ausinuka , nusiimu girdziu kazkokia britney spers dainuoja, nu kazkas i ta puse......
Pas musu ta pati suda groja jau nuo sporto pradzios, metus užleidzia kazkoki nevykusi kanala ir ten pasenusias dainas 90's uzleidzia, kartais power hit radio tai buna rojus, bet tai retai pasikartoja
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 4392
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#331 2012-10-29 18:30
jeigu neturi savo ausinu gali paprasyti kad paleistu normalia stoti arba pats stoji uz dj pulto pasireguliuoji kas tau reikia
Neprisijungęs
- VforVendetta
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-07-14
- Žinutės: 49
- Atsiliepimai: 0
#332 2012-10-29 21:06
Sveiki.
Būčiau labai dėkingas jei patartumėte kokį nors sporto klubą, kuriame yra patyręs kultūrizmo treneris. Esu 17m. sportuoju beveik 3 metus. Žinau, kad šitame sporte viskas ateina per ilgą laiką, bet norisi pasiekti kuo aukštesnius rezultatus. O pas mus Vilniaus rajono klube, net trenerio nėra, nėra žmogaus, kuris paaiškintų ką blogai darau, paakcentuotų į ką reikia labiau kreipti dėmesį. Noriu bent mėnesį pasportuoti rimtam klube, susigaudyt info ir pasidaryt sau tinkančią programą. Kokios nuomonės apie Ultimate gym pilaitėje?
Neprisijungęs
- Deivukas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-02-26
- Žinutės: 43
#333 2012-11-15 20:19
VforVendetta rašė:
Sveiki.
Būčiau labai dėkingas jei patartumėte kokį nors sporto klubą, kuriame yra patyręs kultūrizmo treneris. Esu 17m. sportuoju beveik 3 metus. Žinau, kad šitame sporte viskas ateina per ilgą laiką, bet norisi pasiekti kuo aukštesnius rezultatus. O pas mus Vilniaus rajono klube, net trenerio nėra, nėra žmogaus, kuris paaiškintų ką blogai darau, paakcentuotų į ką reikia labiau kreipti dėmesį. Noriu bent mėnesį pasportuoti rimtam klube, susigaudyt info ir pasidaryt sau tinkančią programą. Kokios nuomonės apie Ultimate gym pilaitėje?
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
#334 2012-11-15 20:28
Deivukas rašė:
VforVendetta rašė:
Sveiki.
idomus reportazas
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
- Registravosi: 2008-11-01
- Žinutės: 1611
- Atsiliepimai: 5
#335 2012-11-15 21:22
gal kas zinot : ar yra shale savanoriu impulso kokia nors kacialka? arba kur nors netoli
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#336 2012-11-15 21:37
Man atrodo manieze salia kazkokia minimali treniruokliu sale yra, bent jau buvo, reiketu skambintis jiems, zemaites g cia skaitosi
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#337 2012-11-15 22:04
uzsivedes rašė:
Man atrodo manieze salia kazkokia minimali treniruokliu sale yra, bent jau buvo, reiketu skambintis jiems, zemaites g cia skaitosi
yra manieze sporto sale. berods 80 lt . nepamenu tiksliai, 1kartais tai zinau kad 10 pinigu
bet ji ten lb nediduke labai
iejimas pazymetas rodykle. is tos sales gali i manieza patekt.
siaip kai vaikstinejau ten , maciau dar sale salia , bet man regis ja sportininkai naudojas
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#338 2012-11-15 22:08
MrBurbulas rašė:
uzsivedes rašė:
yra manieze sporto sale. berods 80 lt . nepamenu tiksliai, 1kartais tai zinau kad 10 pinigu
siaip kai vaikstinejau ten , maciau dar sale salia , bet man regis ja sportininkai naudojas
http://s9.postimage.org/n6f2f1juz/kacelka.jpg
Nu tai mes apie ta pati draugelis vaiksciojo nebudamas sportininkas, viskas ten ok, tik publika is krasnuxos jau tokia real deal vietine
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#339 2012-11-15 22:12
uzsivedes rašė:
MrBurbulas rašė:
uzsivedes rašė:
http://s9.postimage.org/n6f2f1juz/kacelka.jpgNu tai mes apie ta pati draugelis vaiksciojo nebudamas sportininkas, viskas ten ok, tik publika is krasnuxos jau tokia real deal vietine
as kai buvau tai( neperseniausia)... Praktiskai pas visus technika SHUDINA.... graudu ziuret siek tiek buvo nu publika kaip publika.... visur visko buna is tiesu )
diena tiesa vaiku ateina 15-17 ~ tai ooouuujee.... pamates tokiu vaizdu pagalvoju kaip as atrodziau DEDEM
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#340 2012-11-15 22:17
Jeigu dedes protingi tai supranta, kad vaikas yra vaikas ir viskas laikina jei mokomasi is savo klaidu
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Manchester
- Registravosi: 2011-05-21
- Žinutės: 2263
- Atsiliepimai: 2
#341 2012-11-15 23:35
MrBurbulas rašė:
uzsivedes rašė:
MrBurbulas rašė:
http://s9.postimage.org/n6f2f1juz/kacelka.jpgNu tai mes apie ta pati draugelis vaiksciojo nebudamas sportininkas, viskas ten ok, tik publika is krasnuxos jau tokia real deal vietine
as kai buvau tai( neperseniausia)... Praktiskai pas visus technika SHUDINA.... graudu ziuret siek tiek buvo nu publika kaip publika.... visur visko buna is tiesu )
diena tiesa vaiku ateina 15-17 ~ tai ooouuujee.... pamates tokiu vaizdu pagalvoju kaip as atrodziau DEDEM
tu vaikstai po klubus ir nuziurineji visu technikas? Kaip kos treneris
Neprisijungęs
- Hawaii
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-08-25
- Žinutės: 101
- Atsiliepimai: 1
#342 2012-11-16 01:43
Deivukas rašė:
VforVendetta rašė:
Sveiki.
O kokiakaina ten? ir pas ka reikia kreiptis norint uzsirasyt? aciu
Neprisijungęs
- Daryla
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-05
- Žinutės: 362
- Atsiliepimai: 1
#343 2012-11-16 07:57
Hawaii rašė:
Deivukas rašė:
VforVendetta rašė:
Sveiki.
Būčiau labai dėkingas jei patartumėte kokį nors sporto klubą, kuriame yra patyręs kultūrizmo treneris. Esu 17m. sportuoju beveik 3 metus. Žinau, kad šitame sporte viskas ateina per ilgą laiką, bet norisi pasiekti kuo aukštesnius rezultatus. O pas mus Vilniaus rajono klube, net trenerio nėra, nėra žmogaus, kuris paaiškintų ką blogai darau, paakcentuotų į ką reikia labiau kreipti dėmesį. Noriu bent mėnesį pasportuoti rimtam klube, susigaudyt info ir pasidaryt sau tinkančią programą. Kokios nuomonės apie Ultimate gym pilaitėje?O kokiakaina ten? ir pas ka reikia kreiptis norint uzsirasyt? aciu
Pabaigoj klipo juk nurodo ir kaina ir i ka kreiptis.
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
#344 2012-11-16 08:59
Hawaii rašė:
Deivukas rašė:
VforVendetta rašė:
Sveiki.
Būčiau labai dėkingas jei patartumėte kokį nors sporto klubą, kuriame yra patyręs kultūrizmo treneris. Esu 17m. sportuoju beveik 3 metus. Žinau, kad šitame sporte viskas ateina per ilgą laiką, bet norisi pasiekti kuo aukštesnius rezultatus. O pas mus Vilniaus rajono klube, net trenerio nėra, nėra žmogaus, kuris paaiškintų ką blogai darau, paakcentuotų į ką reikia labiau kreipti dėmesį. Noriu bent mėnesį pasportuoti rimtam klube, susigaudyt info ir pasidaryt sau tinkančią programą. Kokios nuomonės apie Ultimate gym pilaitėje?O kokiakaina ten? ir pas ka reikia kreiptis norint uzsirasyt? aciu
ziuri klipa ir nieko nematai tai kur tu ziuri?
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#345 2012-11-16 09:42
GediminasJ rašė:
MrBurbulas rašė:
uzsivedes rašė:
Nu tai mes apie ta pati draugelis vaiksciojo nebudamas sportininkas, viskas ten ok, tik publika is krasnuxos jau tokia real deal vietineas kai buvau tai( neperseniausia)... Praktiskai pas visus technika SHUDINA.... graudu ziuret siek tiek buvo nu publika kaip publika.... visur visko buna is tiesu )
diena tiesa vaiku ateina 15-17 ~ tai ooouuujee.... pamates tokiu vaizdu pagalvoju kaip as atrodziau DEDEMtu vaikstai po klubus ir nuziurineji visu technikas? Kaip kos treneris
ejau kitais tikslais seip, bet ne jusu reikalas del ko ir kaip. svarbu ziuriu utiutiu prie zodziu
Neprisijungęs
- Deivukas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-02-26
- Žinutės: 43
#346 2012-11-16 14:59
Hawaii rašė:
Deivukas rašė:
VforVendetta rašė:
Sveiki.
Eik tiesiai i sale ir viskas, treneris daznai buna nereik niekam is anksto skambint.
Neprisijungęs
- Wontas
- Išmestas
- Registravosi: 2012-12-03
- Žinutės: 6
#347 2012-12-03 21:30
Sveiki, ar kas nors bandete vs-fittness sporto kluba Vilniuje, cia tas naujas kur PC Ozas atsidare, kokie atsiliepimai?
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#348 2012-12-03 23:12
Kolega bande, sake norma, tik ant kardio vaizdas i charlie pica per langa
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
- Registravosi: 2008-11-01
- Žinutės: 1611
- Atsiliepimai: 5
#349 2012-12-03 23:28
uzsivedes rašė:
kam tas cardio su visokiais elipsiniais ir tt?
tikra kardio su stangom gali padaryt
Paskutinį kartą taisė drugsmylife (2012-12-03 23:29)
Neprisijungęs
- InfiNeon
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-15
- Žinutės: 302
#350 2012-12-05 10:28
drugsmylife rašė:
uzsivedes rašė:
kam tas cardio su visokiais elipsiniais ir tt?
tikra kardio su stangom gali padaryt
Paporink mums kaip čia taip galima pasidaryti gerą, kokybišką kardio su štanga?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 12 13 14 15 16 … 50
- Pradžia
- » Sporto klubai
- » Sporto klubai Vilniuje