Puslapiai: 1 … 54 55 56 57 58 … 168
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Orginalas/klastotė
- cvingas1
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-07-14
- Žinutės: 3
- Atsiliepimai: 0
#1376 2012-10-27 20:41
Re: Orginalas/klastotė
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
- Registravosi: 2008-11-01
- Žinutės: 1611
- Atsiliepimai: 5
#1377 2012-10-27 20:54
cvingas1 rašė:
SVeiki kaip sakoma atsarga gedos nedaro taikad paciam ramu butu noriu paklaust kurie tiksliai zino sitie fake ar ne?ir gal kilmes sali zinot?dekoju chebryte.
http://s15.postimage.org/m4upcekl3/DSC_0210.jpg
fake.
Neprisijungęs
- giege
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: vilnius
- Registravosi: 2012-03-12
- Žinutės: 311
- Atsiliepimai: 1
#1378 2012-10-27 20:57
cvingas1 rašė:
SVeiki kaip sakoma atsarga gedos nedaro taikad paciam ramu butu noriu paklaust kurie tiksliai zino sitie fake ar ne?ir gal kilmes sali zinot?dekoju chebryte.
http://s15.postimage.org/m4upcekl3/DSC_0210.jpg
cia gi mumriko produkcija, jis pro farma prduoda..
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
- Registravosi: 2012-03-20
- Žinutės: 492
#1379 2012-10-27 20:59
drugsmylife rašė:
cvingas1 rašė:
http://s15.postimage.org/m4upcekl3/DSC_0210.jpgfake.
pagrysk savo zodzius
Neprisijungęs
- rhcp
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-01-21
- Žinutės: 629
#1380 2012-10-27 21:16
nu irgi geras veikejas utiutiu, is to paties forumo perk, ir tam paciam forume klaus, gera ta farma, gi matai, kad zmones teigiamai atsiliep. mane tai db tasko AS labs, rekomenduoju ir egyptietiska enantata rekomenduoju, pasibaigusio galiojimo
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1381 2012-10-27 21:17
suvarius 3 bonkas tos boldos apetitas zmogui nukrito , turejo atvirkstinis variantas buti.
o tas "cypionatas" testo lygio nepakelia ne velnio, savijauta ir tyrimai ta rodo.
Neprisijungęs
- rhcp
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-01-21
- Žinutės: 629
#1382 2012-10-27 21:19
bet is to paties dedes pirko?
Paskutinį kartą taisė rhcp (2012-10-27 21:20)
Neprisijungęs
- mmwiss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2010-12-11
- Žinutės: 1187
#1383 2012-10-27 21:21
drugsmylife rašė:
suvarius 3 bonkas tos boldos apetitas zmogui nukrito , turejo atvirkstinis variantas buti.
o tas "cypionatas" testo lygio nepakelia ne velnio, savijauta ir tyrimai ta rodo.
Su tyrimais tai aisq , bet nemanau kad vien is apetito galima sprest del boldos fakas ar ne
Paskutinį kartą taisė mmwiss (2012-10-27 21:21)
Neprisijungęs
- vinstrolis
- Lietuvos Čempionas (IFBB)
- Registravosi: 2007-10-03
- Žinutės: 693
#1384 2012-10-27 21:24
mmwiss rašė:
drugsmylife rašė:
o tas "cypionatas" testo lygio nepakelia ne velnio, savijauta ir tyrimai ta rodo.Su tyrimais tai aisq , bet nemanau kad vien is apetito galima sprest del boldos fakas ar ne
ar esi vares jos geros?klausimu apie apetita nekiltu:)
Neprisijungęs
- mmwiss
- Dažnas senbūvis
#1385 2012-10-27 21:54
vinstrolis rašė:
mmwiss rašė:
drugsmylife rašė:
o tas "cypionatas" testo lygio nepakelia ne velnio, savijauta ir tyrimai ta rodo.Su tyrimais tai aisq , bet nemanau kad vien is apetito galima sprest del boldos fakas ar ne
Nesu tikras kad isvis kanors tikrai "gero" vares ))) Tik apetitas toks dalykas kad nuo daug faktoriu gali priklausyt
Neprisijungęs
- vinstrolis
#1386 2012-10-27 22:21
mmwiss rašė:
vinstrolis rašė:
mmwiss rašė:
Su tyrimais tai aisq , bet nemanau kad vien is apetito galima sprest del boldos fakas ar near esi vares jos geros?klausimu apie apetita nekiltu:)
Nesu tikras kad isvis kanors tikrai "gero" vares ))) Tik apetitas toks dalykas kad nuo daug faktoriu gali priklausyt
:)gerai kad nors maikes nedraskai:)zinok gera bolda varant jokie faktoriai nesvarbus,nu sakau neklaustum jei butu ragaves veikiancios taip kaip turi veikt:)realiai sunku vakare pavalgius kaip reikalas iki ryto datraukt neatsikelus:)
Neprisijungęs
- mmwiss
- Dažnas senbūvis
#1387 2012-10-27 23:29
vinstrolis rašė:
mmwiss rašė:
vinstrolis rašė:
ar esi vares jos geros?klausimu apie apetita nekiltu:)Nesu tikras kad isvis kanors tikrai "gero" vares ))) Tik apetitas toks dalykas kad nuo daug faktoriu gali priklausyt
:)gerai kad nors maikes nedraskai:)zinok gera bolda varant jokie faktoriai nesvarbus,nu sakau neklaustum jei butu ragaves veikiancios taip kaip turi veikt:)realiai sunku vakare pavalgius kaip reikalas iki ryto datraukt neatsikelus:)
Stiprus argumentas !
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#1388 2012-10-28 03:42
drugsmylife rašė:
y pm man zmogaus varda ir pavarde ymesk. kiek zmogus jos naudojo ? kokio ilgio kursas ? nes man asmeniskai niekas nesiskunde, o apart manes niekas ir neturi tos pharmos. Jeigu is 10 zmoniu vienam neveikia, tai nesureiksminu. kiekvienam individualiai veikia, asmeniskai man boldos veikimas pasireiskia tik nuo 6 savaites, ir tai vartojant po 1g/week. ir nesvarbu ar propharma, ar rohm, ar prochem, zmrc, alpha pharma, su visom tas pats.
Ir apie tavo pacio pharma skundesi man zmogus, bet as nekartoju visiem kad ten fake, neveike vienam, nereiskia kad neveiks visiem, nemazas vaikas esi, manau supranti tokius dalykus.
del cypionato tai girdejau tikrai nusiskundima viena, bet jau seniai apart propharmos nieko nebeturiu, tik del jos kokybes galiu garantuot.
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#1389 2012-10-28 03:47
vinstrolis rašė:
mmwiss rašė:
drugsmylife rašė:
kokia pats vartojes ?
negali teigt kad butent visiems apetitas taip smarkiai uzkyla. tas kaip kaip trikovininkas D. Albusis, jeigu teko girdet toky, anadrolo po 150mg y diena gali valgyt, visai jam neveikia, tuo tarpu kai mane tas pats anadrolas pucia kaip baliona, o 90mg metano atvirskiai, jy veikia, manes ne.
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#1390 2012-10-28 03:51
mmwiss rašė:
vinstrolis rašė:
mmwiss rašė:
Su tyrimais tai aisq , bet nemanau kad vien is apetito galima sprest del boldos fakas ar near esi vares jos geros?klausimu apie apetita nekiltu:)
del apetito sutinku, nuo daug ko priklauso. nakcia nemiegok, diena apetito nebus. kazkokios problemos gyvenime, apetito velgi nebus. sirgsi - apetito nebus ir pan.
propharma sustanon 400mg/ml susileisi 1ml iskart, skaudes uzpakaly 4-5 dienas, apetito nebus, miego taip pat
Neprisijungęs
- vinstrolis
#1391 2012-10-28 08:50
Mumrikas rašė:
vinstrolis rašė:
mmwiss rašė:
kokia pats vartojes ?
negali teigt kad butent visiems apetitas taip smarkiai uzkyla. tas kaip kaip trikovininkas D. Albusis, jeigu teko girdet toky, anadrolo po 150mg y diena gali valgyt, visai jam neveikia, tuo tarpu kai mane tas pats anadrolas pucia kaip baliona, o 90mg metano atvirskiai, jy veikia, manes ne.
as kalbu apie apetita todel kad ji apciuopiamiausiai galima pajaust,pasakyk man koki boldos poveiki pajusi jei bf koks 20-25 plius salia eis ent ?ar daug cia pajus ir kitus boldos poveikius?
Neprisijungęs
- vinstrolis
#1392 2012-10-28 08:52
mmwiss rašė:
vinstrolis rašė:
mmwiss rašė:
Nesu tikras kad isvis kanors tikrai "gero" vares ))) Tik apetitas toks dalykas kad nuo daug faktoriu gali priklausyt:)gerai kad nors maikes nedraskai:)zinok gera bolda varant jokie faktoriai nesvarbus,nu sakau neklaustum jei butu ragaves veikiancios taip kaip turi veikt:)realiai sunku vakare pavalgius kaip reikalas iki ryto datraukt neatsikelus:)
Stiprus argumentas !
nesupratai ka turejau omeny,tiek to:)maziau juoku daugiau darbu eik y sale kacialintis:)
Neprisijungęs
- vinstrolis
#1393 2012-10-28 09:03
ie
Mumrikas rašė:
vinstrolis rašė:
mmwiss rašė:
kokia pats vartojes ?
dbr kas liecia androla ar metana,tai jei paklaus taves koks turi buti poveikis atsakysi kad traukia vadeny ir kyla jega ar kazkaip kitaip?ir argumentuosi kad antanui 150 varant neveikia?veikia visiem skirtingai sutinku bet kai kurie baziniai dalykai pokyciai visus veikia,priklauso nuo doziu ir receptoriu.paklausius taves visa farma neveikianti nes gramais varai,bet juk taip nera ar ne?
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1394 2012-10-28 09:14
Mumrikas rašė:
drugsmylife rašė:
o tas "cypionatas" testo lygio nepakelia ne velnio, savijauta ir tyrimai ta rodo.y pm man zmogaus varda ir pavarde ymesk. kiek zmogus jos naudojo ? kokio ilgio kursas ? nes man asmeniskai niekas nesiskunde, o apart manes niekas ir neturi tos pharmos. Jeigu is 10 zmoniu vienam neveikia, tai nesureiksminu. kiekvienam individualiai veikia, asmeniskai man boldos veikimas pasireiskia tik nuo 6 savaites, ir tai vartojant po 1g/week. ir nesvarbu ar propharma, ar rohm, ar prochem, zmrc, alpha pharma, su visom tas pats.
Ir apie tavo pacio pharma skundesi man zmogus, bet as nekartoju visiem kad ten fake, neveike vienam, nereiskia kad neveiks visiem, nemazas vaikas esi, manau supranti tokius dalykus.
del cypionato tai girdejau tikrai nusiskundima viena, bet jau seniai apart propharmos nieko nebeturiu, tik del jos kokybes galiu garantuot.
kam tau tas vardas ir pavarde? konstantuoju fakta kas buvo nuo 3 bonku ir tiek.
kursas ilgas, viena prep nuemus, pakeite i bolda, 4 bonkas pabande viso, i diena po 0,8-0,9ml, o dbr pakeis i kita, ziures kaip bus nuo kitos.
nei as vezejas nei as gamintojas, farmos negaminu. man nesiskunde, jei kazkas netinka ar blogai galiu perpirkt atgal arba pakeist, problemos nera. maziau tik reikia lot. perka is manes o tau skundziasi, kiestai atrodo
fake parasiau, kad buvo butent abu imesti tas cypionatas ir bolda. as visiem nekartoju, pirmakarta parasiau - ko klause. ir cia mano nuomone.
yra juk cia veikeju podielkinio aburaihaino prisiperka, o tada stuma kad aburaihainas visas lievas.
kogero visu farmaciniu firmu yra tiek org tiek fake, o visa kita tai, zmogaus galimybes gauti atitinkamai.
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#1395 2012-10-28 09:30
vinstrolis rašė:
ie
Mumrikas rašė:
vinstrolis rašė:
ar esi vares jos geros?klausimu apie apetita nekiltu:)kokia pats vartojes ?
negali teigt kad butent visiems apetitas taip smarkiai uzkyla. tas kaip kaip trikovininkas D. Albusis, jeigu teko girdet toky, anadrolo po 150mg y diena gali valgyt, visai jam neveikia, tuo tarpu kai mane tas pats anadrolas pucia kaip baliona, o 90mg metano atvirskiai, jy veikia, manes ne.dbr kas liecia androla ar metana,tai jei paklaus taves koks turi buti poveikis atsakysi kad traukia vadeny ir kyla jega ar kazkaip kitaip?ir argumentuosi kad antanui 150 varant neveikia?veikia visiem skirtingai sutinku bet kai kurie baziniai dalykai pokyciai visus veikia,priklauso nuo doziu ir receptoriu.paklausius taves visa farma neveikianti nes gramais varai,bet juk taip nera ar ne?
Va būtent kad nuo dozių ir receptorių priklauso, vienam komentare sakai kad visiem apetitas pastebimai pakyla, kitam sakai kad priklauso nuo dozių ir receptorių. Realiai kiek boldos mg per savaitę naudojęs ? Iš mano tarpo nei vienas nieko nepajaute žemiau 600mg. Dabar 8savaite man jeigu neklystu, ir apetitas labai pagerejes, nos istikruju man pačiam nuo dekos apetitas net geresnis būna. Kas liečia anadrola, vandens kaupimas ir jėga nėra baziniai dalykai ? Nėra tokio dalyko kad visiem veiktų vienodai. Taip kad pasikartosiu, bet bolda apetitą sukelia nevisiem. Pasakyk man kokia pharma pats vartojai. Pasiimsiu pabandyt ir pažiūrėsiu ar žemiau 1g savaitei man apetitas bus.
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#1396 2012-10-28 09:38
drugsmylife rašė:
Mumrikas rašė:
drugsmylife rašė:
o tas "cypionatas" testo lygio nepakelia ne velnio, savijauta ir tyrimai ta rodo.y pm man zmogaus varda ir pavarde ymesk. kiek zmogus jos naudojo ? kokio ilgio kursas ? nes man asmeniskai niekas nesiskunde, o apart manes niekas ir neturi tos pharmos. Jeigu is 10 zmoniu vienam neveikia, tai nesureiksminu. kiekvienam individualiai veikia, asmeniskai man boldos veikimas pasireiskia tik nuo 6 savaites, ir tai vartojant po 1g/week. ir nesvarbu ar propharma, ar rohm, ar prochem, zmrc, alpha pharma, su visom tas pats.
del cypionato tai girdejau tikrai nusiskundima viena, bet jau seniai apart propharmos nieko nebeturiu, tik del jos kokybes galiu garantuot.kam tau tas vardas ir pavarde? konstantuoju fakta kas buvo nuo 3 bonku ir tiek.
kursas ilgas, viena prep nuemus, pakeite i bolda, 4 bonkas pabande viso, i diena po 0,8-0,9ml, o dbr pakeis i kita, ziures kaip bus nuo kitos.
nei as vezejas nei as gamintojas, farmos negaminu. man nesiskunde, jei kazkas netinka ar blogai galiu perpirkt atgal arba pakeist, problemos nera. maziau tik reikia lot. perka is manes o tau skundziasi, kiestai atrodo
fake parasiau, kad buvo butent abu imesti tas cypionatas ir bolda. as visiem nekartoju, pirmakarta parasiau - ko klause. ir cia mano nuomone.
yra juk cia veikeju podielkinio aburaihaino prisiperka, o tada stuma kad aburaihainas visas lievas.
kogero visu farmaciniu firmu yra tiek org tiek fake, o visa kita tai, zmogaus galimybes gauti atitinkamai.
Ar tau dabar gaila tą vardą ir pavardė parasyt ? vistiek jis iš manęs pirko, jeigu pirko iš manęs turėtų man ir skųstis tokiu atveju. Pats sakei keistai atrodo kad man dėl tavęs skundžiasi, dėl to man keistai atrodo jog dėl manęs tau skundžiasi. Bent nicka y privata ymesk tada. Buvo tik vienas nusiskundimas dėl boldos, iš to pačio kuriam cypionate neveikia, boldos net nešovė jis, nes neiškentė skausmo injekcijos vietoj, pirmą partija buvo labai skaudi net man, bet db antroji normaliai. Matai, kai pats pabandysi, tada sakyk kad fake, čia tas pats kaip giege visiem forume apsireiskes buvo kad neveikiancia ir su pasibaigusiu galiojimu jam pardaviau, paskui paaiškėjo kad net nepirko jis iš manęs. Taip kad tegul kalba zmogus kuriam ji neveikė, neadvokatauk kažkam
Neprisijungęs
- vinstrolis
#1397 2012-10-28 09:43
Mumrikas rašė:
vinstrolis rašė:
ie
Mumrikas rašė:
kokia pats vartojes ?
negali teigt kad butent visiems apetitas taip smarkiai uzkyla. tas kaip kaip trikovininkas D. Albusis, jeigu teko girdet toky, anadrolo po 150mg y diena gali valgyt, visai jam neveikia, tuo tarpu kai mane tas pats anadrolas pucia kaip baliona, o 90mg metano atvirskiai, jy veikia, manes ne.dbr kas liecia androla ar metana,tai jei paklaus taves koks turi buti poveikis atsakysi kad traukia vadeny ir kyla jega ar kazkaip kitaip?ir argumentuosi kad antanui 150 varant neveikia?veikia visiem skirtingai sutinku bet kai kurie baziniai dalykai pokyciai visus veikia,priklauso nuo doziu ir receptoriu.paklausius taves visa farma neveikianti nes gramais varai,bet juk taip nera ar ne?
Va būtent kad nuo dozių ir receptorių priklauso, vienam komentare sakai kad visiem apetitas pastebimai pakyla, kitam sakai kad priklauso nuo dozių ir receptorių. Realiai kiek boldos mg per savaitę naudojęs ? Iš mano tarpo nei vienas nieko nepajaute žemiau 600mg. Dabar 8savaite man jeigu neklystu, ir apetitas labai pagerejes, nos istikruju man pačiam nuo dekos apetitas net geresnis būna. Kas liečia anadrola, vandens kaupimas ir jėga nėra baziniai dalykai ? Nėra tokio dalyko kad visiem veiktų vienodai. Taip kad pasikartosiu, bet bolda apetitą sukelia nevisiem. Pasakyk man kokia pharma pats vartojai. Pasiimsiu pabandyt ir pažiūrėsiu ar žemiau 1g savaitei man apetitas bus.
ar mes nesusikalbam ar ka?
as sakau kad apibudintum androla siais pojuciais kurie yra bazinia- vanduo jega,nors tau jie ir neveikia.taip pat ir bolda apciuopiamiausias apetitastai yra baziniai dalykai.o tu man atsakyk kaip pajusi bolda kitais poveikiais,jei ji ne visiem sukelia apetita?atsakyk klausiau pries tai.jei bf didesnis ir testas salia. papaskok ka turi jausti zmogus kad zinotu kad varo gera produkta.koks skirtumas kokia farma as esu vares?esu bd vares uk kai dar originalai eidavo,ir fake puse velnio bet jau negalima lygint.as neprekiauju todel nematau tikslo cia kazka vyniot y varta.
Paskutinį kartą taisė vinstrolis (2012-10-28 09:46)
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#1398 2012-10-28 09:45
Kas dėl human grade tai sutinku, rizikinga ją pirkt, pats paskutiniu metu net nelabai dairausi y ja, bet tikrai yra geros ir žinau kas gauna, bet vistiek, jau gal 3-4 kursą su propharma pasidariau ir pokolkas ištikimas lieku buvo kursas su tren ir masteriu, dabar bolda prima, ir abu veikia kaip reikiant, tik bolda su prima vėlai kabint pradėjo, abu ilgo veikimo, laikysiu 20sav žiūrėsiu kaip bus toliau.
Neprisijungęs
- giege
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: vilnius
- Registravosi: 2012-03-12
- Žinutės: 311
- Atsiliepimai: 1
#1399 2012-10-28 09:45
Mumrikas rašė:
drugsmylife rašė:
Mumrikas rašė:
y pm man zmogaus varda ir pavarde ymesk. kiek zmogus jos naudojo ? kokio ilgio kursas ? nes man asmeniskai niekas nesiskunde, o apart manes niekas ir neturi tos pharmos. Jeigu is 10 zmoniu vienam neveikia, tai nesureiksminu. kiekvienam individualiai veikia, asmeniskai man boldos veikimas pasireiskia tik nuo 6 savaites, ir tai vartojant po 1g/week. ir nesvarbu ar propharma, ar rohm, ar prochem, zmrc, alpha pharma, su visom tas pats.
del cypionato tai girdejau tikrai nusiskundima viena, bet jau seniai apart propharmos nieko nebeturiu, tik del jos kokybes galiu garantuot.kam tau tas vardas ir pavarde? konstantuoju fakta kas buvo nuo 3 bonku ir tiek.
kogero visu farmaciniu firmu yra tiek org tiek fake, o visa kita tai, zmogaus galimybes gauti atitinkamai.Ar tau dabar gaila tą vardą ir pavardė parasyt ? vistiek jis iš manęs pirko, jeigu pirko iš manęs turėtų man ir skųstis tokiu atveju. Pats sakei keistai atrodo kad man dėl tavęs skundžiasi, dėl to man keistai atrodo jog dėl manęs tau skundžiasi. Bent nicka y privata ymesk tada. Buvo tik vienas nusiskundimas dėl boldos, iš to pačio kuriam cypionate neveikia, boldos net nešovė jis, nes neiškentė skausmo injekcijos vietoj, pirmą partija buvo labai skaudi net man, bet db antroji normaliai. Matai, kai pats pabandysi, tada sakyk kad fake, čia tas pats kaip giege visiem forume apsireiskes buvo kad neveikiancia ir su pasibaigusiu galiojimu jam pardaviau, paskui paaiškėjo kad net nepirko jis iš manęs. Taip kad tegul kalba zmogus kuriam ji neveikė, neadvokatauk kažkam
ei nigani tik ant manes pasakiau kad man siule su pasibaigusiu galiojimu, o ne pirkau...kazkodel pagalvojau kad tu, man rase i mob, tj nepamenu kas tok
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1400 2012-10-28 09:48
Mumrikas rašė:
drugsmylife rašė:
Mumrikas rašė:
kogero visu farmaciniu firmu yra tiek org tiek fake, o visa kita tai, zmogaus galimybes gauti atitinkamai.Ar tau dabar gaila tą vardą ir pavardė parasyt ? vistiek jis iš manęs pirko, jeigu pirko iš manęs turėtų man ir skųstis tokiu atveju. Pats sakei keistai atrodo kad man dėl tavęs skundžiasi, dėl to man keistai atrodo jog dėl manęs tau skundžiasi. Bent nicka y privata ymesk tada. Buvo tik vienas nusiskundimas dėl boldos, iš to pačio kuriam cypionate neveikia, boldos net nešovė jis, nes neiškentė skausmo injekcijos vietoj, pirmą partija buvo labai skaudi net man, bet db antroji normaliai. Matai, kai pats pabandysi, tada sakyk kad fake, čia tas pats kaip giege visiem forume apsireiskes buvo kad neveikiancia ir su pasibaigusiu galiojimu jam pardaviau, paskui paaiškėjo kad net nepirko jis iš manęs. Taip kad tegul kalba zmogus kuriam ji neveikė, neadvokatauk kažkam
as pats perpirkau ta bolda ir daviau zmogui. tingiu cia aiskint kiekviena detale.
ir kur as cia apie skundimasi rasiau? nu nepatiko ir tiek, niekas neverkia.
rasei tik tu, kad kazkas ale manim skundesi, bet as jau kaip auksciau rasiau, visos problemos isprendziamos.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 54 55 56 57 58 … 168
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Orginalas/klastotė