Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

kipsaz
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-17
Žinutės: 18
Atsiliepimai: 0

#2751 2012-02-08 03:24

Re: Svorio metimas

Sveiki visi. As tai pat turiu bedu su antsvoriu. Man yra 27, ugis 1.74 svoris 92 kg. As tikrai turiu daug teslos, bet man niekaip neina jos atsikratyt. As nevalgau jokiu bandeliu, saldainiu ar pns, nes ju nemegstu. Maista kuri valgau tikrai nera blogas. Porcijos nera dideles. Paskaicius kiek suvalgo mano svoriu zmogus, dietos.metu, tai net akys ant kaktos lipa. Man tokie dideli kiekiai nekaip. Visalaik buvau kudas, bet db Kas pamato nuotraukas, koks as buvau anksciau, o koks db, tai vos atpazysta. Nors anksciau alu lakdavau litrais ir kelis kart per savaite, plius picos ir kitas greitas sh.... Butu malonu jei kas man padetu. Perskaites esu cia tikrai daug. Bandau tu valgymo principu laikytis, bet 0 efecto. Jau buvau sugalvojes ant chemijos lipt, bet persigalvojau.

Paskutinį kartą taisė kipsaz (2012-02-08 03:26)

Neprisijungęs

ATP
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-12
Žinutės: 1232
Atsiliepimai: 6

#2752 2012-02-08 07:09

prisnekejai daug apie nieka smile

Neprisijungęs

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#2753 2012-02-08 07:46

O tu sportuoji? surasyk ka valgai?kiek valgai?

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-29
Žinutės: 2585

#2754 2012-02-08 08:09

kipsaz rašė:

Sveiki visi. As tai pat turiu bedu su antsvoriu. Man yra 27, ugis 1.74 svoris 92 kg. As tikrai turiu daug teslos, bet man niekaip neina jos atsikratyt. As nevalgau jokiu bandeliu, saldainiu ar pns, nes ju nemegstu. Maista kuri valgau tikrai nera blogas. Porcijos nera dideles. Paskaicius kiek suvalgo mano svoriu zmogus, dietos.metu, tai net akys ant kaktos lipa. Man tokie dideli kiekiai nekaip. Visalaik buvau kudas, bet db Kas pamato nuotraukas, koks as buvau anksciau, o koks db, tai vos atpazysta. Nors anksciau alu lakdavau litrais ir kelis kart per savaite, plius picos ir kitas greitas sh.... Butu malonu jei kas man padetu. Perskaites esu cia tikrai daug. Bandau tu valgymo principu laikytis, bet 0 efecto. Jau buvau sugalvojes ant chemijos lipt, bet persigalvojau.

Mesk tu tą chemiją iš galvos. Parašyk savo dietą.
Sakai valgai nedau ir panašiai - garantuoju, pats net nejauti kaip tarpo valgymų sukerti kokį sausainį, šokoladą ar sumuštinį.
Nereikia net abejoti, kad susitvarkius mitybą ir pridėjus bent minimalų kardio numesi tą "lajų" be problemų(nebent kantrybė yra problema).

Neprisijungęs

tas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-11-08
Žinutės: 536
Atsiliepimai: 13

#2755 2012-02-08 09:55

kipsaz, siulau tau apsilankyti pas endokrinologa ir pasidaryti visokiu tyrimu del hormonu veiklos skydliaukeje, kasoje ir kitur.
nes jei hormonai blogai veikia, ir nesigydant nuo to,  nepades jokios dietos ir sportai.

Neprisijungęs

Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633
Atsiliepimai: 2

#2756 2012-02-08 10:59

tas rašė:

kipsaz, siulau tau apsilankyti pas endokrinologa ir pasidaryti visokiu tyrimu del hormonu veiklos skydliaukeje, kasoje ir kitur.
nes jei hormonai blogai veikia, ir nesigydant nuo to,  nepades jokios dietos ir sportai.

kokie hormonai... tegul kardio pradeda daryt, maista pasiderint ir viskas

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#2757 2012-02-08 12:10

Captain Anabolic rašė:

tas rašė:

kokie hormonai... tegul kardio pradeda daryt, maista pasiderint ir viskas

zmonems koncentracijos stovyklose nei kardio nei endokrinologu nereikejo, mityba viska sutvarke. neisradinekit dviracio ir neverkit, o nustokit ryt nesamones.

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis

#2758 2012-02-08 19:17

tas rašė:

Dėl šito irgi pritariu iš dalies. smile Nepakenktų pasitikrint.

Neprisijungęs

kipsaz
Naujas dalyvis

#2759 2012-02-09 04:25

Tiesa sakant man pradejo svoris augt, kai pradeju dirbt pamainini darba. Dvi savaites naktine, dvi dienine. As esu anglijoj, tai cia tais sundaktariais nelb pasitikiu. Valgau tikrai nedaug, kaip jausakiau saldumynu is vis nevalgau, jie manes niekada netrauke. Net su vyriskais reikaliukais atsirado bedu. Tad greitu metu vyksiu i lt ir tirsiuos, kas.negerai. Koloriju as neskaiciuoju, nes esu isitikines, jog tiek nesuvalgau kiek reiketu. Man suvalgyt koki 100 gr koses kokios ar kruopu be sansu, o dar plius darzoves ir kokia mesa. Rytais isvis neina valgyt, per prievarta tu avizu  ir pora kiausiniu sukisu, bet vaikstau vos nevemdamas. Tai db pusryciam isgeriu reflex instant mass 100 gramu ir tiek. Beje dekui uz nuomones ir patarimus.

Neprisijungęs

kipsaz
Naujas dalyvis

#2760 2012-02-09 04:46

Turiu dar klausimeli ,jus visi sportininkai, vandens per diena daug isgeriat. Kaip jus miegant, ar neprakaituojat? As lb gausiai prakaituoju, drauge net kartais klojasi su kita kaldra, nes pagalve kaldra buna kaip cia pasakius, tarsi butu apipilta kokiu vandeniu.

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis

#2761 2012-02-09 08:05

kipsaz rašė:

Turiu dar klausimeli ,jus visi sportininkai, vandens per diena daug isgeriat. Kaip jus miegant, ar neprakaituojat? As lb gausiai prakaituoju, drauge net kartais klojasi su kita kaldra, nes pagalve kaldra buna kaip cia pasakius, tarsi butu apipilta kokiu vandeniu.

Na ne..
Matyt kitur pas tave problemos slepiasi.
Nestresuok ten toj Anglijoj taip big_smile Ir nedelsk, o varyk tirtis.

Neprisijungęs

tas
Dažnas dalyvis

#2762 2012-02-09 09:39

kipsaz, siulyciau nieko nelaukiant eiti pas savo sundaktarius ir priduoti kraujo tyrimams; arba pasidaryk kur kraujo testus ir pats issianalizuok ju parodymus pagal internete pateikiamas normas.
tas tavo "greitu laiku vyksiu i lt" gali buti paveluotas
tu jau sergi

Neprisijungęs

kipsaz
Naujas dalyvis

#2763 2012-02-09 10:05

snd nakti bedirbdamas pagalvojau, jog tikrai reikia eit pas gydytojus, tai db laukiu kol atsidarys hospital. tikiuosi papulsiu pas lietuve, ten tokia simpatiska jauna dirba big_smile gal visa stresa nuims big_smile

Paskutinį kartą taisė kipsaz (2012-02-09 10:06)

Neprisijungęs

tas
Dažnas dalyvis

#2764 2012-02-09 10:18

po to paskelbk tos seseles tel.nr. gal ir kitiems prireiks smile
kiek zinau UK hormonu testai nepigiai kainuoja, tai tu pasitark kuriuos bent minimalius testus pasidaryk, ir blogiausiu atveju parsiusk i LT, gal gimines nunes gydytojui ir jis pasakyks kame reikalas, nes hormonu darbas matosi kraujo tyrimuose. dar tegu tikrina gliukozes kieki kraujuje.
zinok, tave damuse naktinis darbas. o iki to kazkokioje svelnesneje formoje negalavimas vyko.

kipsaz rašė:

snd nakti bedirbdamas pagalvojau, jog tikrai reikia eit pas gydytojus, tai db laukiu kol atsidarys hospital. tikiuosi papulsiu pas lietuve, ten tokia simpatiska jauna dirba big_smile gal visa stresa nuims big_smile

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis

#2765 2012-02-09 10:36

kipsaz rašė:

Tu ka pamirsai kaip lietuviskai ligonine rasosi? Neitiketina kaip jaunuoliams galva susisuka uzsieny, tokie uzsienieciai pasidaro, su akcentu ima sneket gryze, zodzius renka ir pries sakydami dar pagalvoja.
Mano dede 50 metu JAV gyvenantis graziau sneka. Nesu as lituanistas ar kalbos gynejas, visi cia be lietuvybiu ir pan. rasom, bet tu anglisku zodziu iterpimas yra visiskas tamsuoliskumas.

Neprisijungęs

kipsaz
Naujas dalyvis

#2766 2012-02-09 10:52

gal zinai apytiksliai tas kainas? jei ten koks 100 pinigu, tai nera jau ir taip blogai. ir isvis nesuprantu, kokie dar mokesciai gali but, as juk sveikatos draudima moku. nors kita vertus, cia juk anglija, visko galima tiketis big_smile
is vis nekenciu as cia tu visu ligoniniu, prasedi puse dienos toj ligoninej, kad pasakytum kas negerai ir gautum lapuka pas kita gydytoja kitai dienai. ir taip pasaka be galo.
uzsivedes, daugiau jokios anglu kalbos ;D nors as jos nelb ir moku big_smile

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis

#2767 2012-02-09 10:53

Labai aciu smile

Neprisijungęs

tas
Dažnas dalyvis

#2768 2012-02-09 11:02

nezinau as jusu kainu tiksliai, zinau tik kad "nepigiai"; Lt kainos cia> http://www.pylimas.lt/lt.php/pages,id.58,sid.72
nepergyvenk, panasi tvarka ir pas mus - pas gydytojus eini tik gaves siuntima is kito gydytojo, nes jie gauna darbo uzmokesti priklausomai nuo ligoniu apsilankymu skaiciaus, todel 1 ligonis persiunciamas per visus imanomus kabinetus smile
beje ir dauguma tyrimu ir pas mus yra mokami, tipo kaip nebutini; nemokami yra tik pagrindiniai, tarp kuriu hormonu tyrimu nera (Tiroksino (T4), Tirotropino (TTH), Trijodtironino (T3) ir kt)

kipsaz rašė:

gal zinai apytiksliai tas kainas? jei ten koks 100 pinigu, tai nera jau ir taip blogai. ir isvis nesuprantu, kokie dar mokesciai gali but, as juk sveikatos draudima moku. nors kita vertus, cia juk anglija, visko galima tiketis big_smile
is vis nekenciu as cia tu visu ligoniniu, prasedi puse dienos toj ligoninej, kad pasakytum kas negerai ir gautum lapuka pas kita gydytoja kitai dienai. ir taip pasaka be galo.

Neprisijungęs

Deimos
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-01-04
Žinutės: 92
Atsiliepimai: 1

#2769 2012-02-09 11:04

kipsaz rašė:

Uztai ir visi gydytojai "shundaktariai".

Neprisijungęs

kipsaz
Naujas dalyvis

#2770 2012-02-09 12:11

na va, as jau is gydytojo. pasiseke, greit susisukau big_smile rytoj darys hormonu testa. visi testai nemokami. o testai butu, gliukoses cholesterlolio, creatinino ir elektrolitu, testo.  ir dar tokie, tik nzn ka tos raides reiskia URA, LFT, TSH.

Neprisijungęs

kipsaz
Naujas dalyvis

#2771 2012-02-09 12:18

Deimos rašė:

kipsaz rašė:

Uztai ir visi gydytojai "shundaktariai".

taves turbut anglijoj nera gyde big_smile beje anglijoj, del gydytoju kaltes  per metus mirsta apie 8000 zmoniu. aisku nevisi jie blogi, bet nemazai ju ir sundaktariu. sakau taip todel, kad esu pats susidures ir mano draugai su tokiais gydytojais, kad gryzt ten daugiau nesinori.

Neprisijungęs

tas
Dažnas dalyvis

#2772 2012-02-09 12:35

tai as ir sakau - jei pasiseks sekmingai numirti, grizti pas juos nebereikes ...
beje, kai baigsi tyrimus, prasau informuoti mus apie rezultatus ..

kipsaz rašė:

del gydytoju kaltes  per metus mirsta apie 8000 zmoniu. .., gryzt ten daugiau nesinori.

Neprisijungęs

kipsaz
Naujas dalyvis

#2773 2012-02-09 18:09

butinai pranesiu wink

Neprisijungęs

edaxxx3
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-11-25
Žinutės: 147
Įspėjimai: 1

#2774 2012-02-09 18:46

sveiki, man reik paprasto mitybos planuko, kada ka valgyt mazdaug, nes perzejau ta foruma daug perskaiciau net galva susisuko tai net nzn ka daryt, nes daug nuomoniu ir sunku apsisprest. gal koke galetumet numesty plana?

Paskutinį kartą taisė edaxxx3 (2012-02-09 18:57)

Neprisijungęs

ATP
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-12
Žinutės: 1232

#2775 2012-02-09 19:17

edaxxx3 rašė:

sveiki, man reik paprasto mitybos planuko, kada ka valgyt mazdaug, nes perzejau ta foruma daug perskaiciau net galva susisuko tai net nzn ka daryt, nes daug nuomoniu ir sunku apsisprest. gal koke galetumet numesty plana?

pusryciai
priespieciai
pietus
vakariene
smile
geri mitybos planai pinigus kainuoja, o jeigu uz dyka tai sioki toki gali susirast cia pats, ar esi neigalus?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net