Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Andriuz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-10-03
Žinutės: 302
Atsiliepimai: 0

#1601 2012-01-02 10:36

Re: Sporto medikas, klauskite!

sveiki sporto medike ka patartumet tepti ar vartoti per naujus metus susidauziau vena kelena desines kojos ir dabar kai lankstau arba pritupiu skauda nors nera nei istines labai neko gal vos vos yra nedidele melyne.

Neprisijungęs

Povke
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-06-01
Žinutės: 347

#1602 2012-01-02 11:16

sveiki su naujais!! yra beda kada galimapradeti sportuoti po galvos traumos nu yra zaizda ji dabar susiuta ir po 10 dienu isimsiu siulus tai aisku kad sitas 10 dienu draudziama sportuoti o kiek laiko dar negalima bus sportuoti po siulo isemimo? nes kaip siuvo viena sake 3 4 dienas kita 2 3 savaites.. tai nk nesupratau.

Neprisijungęs

eimis74523
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-06-05
Žinutės: 139

#1603 2012-01-02 13:26

Del tos pedos tirpimo, ieskojau per google tai panasiausi simptomai i pentinus tik tirpimas ne tik kulne o visam pade,toks kaip skruzdziu begiojimas.
Kai tik ryte islipu is lovos pirmas zingsnis toks kaip ant adatukiu, toliau kol vaikstau kaip ir nieko kol vel neatsigulu pagulet. Gal tai su avalyne susije? Dirbu su kietais guminiais daug stoviu ir vaikstau, po kaire peda pakulne pasikises.

Neprisijungęs

eimis74523
Atkaklus dalyvis

#1604 2012-01-02 13:31

.

Paskutinį kartą taisė eimis74523 (2012-01-02 13:32)

Neprisijungęs

TurnykMaster
Dažnas dalyvis
Vietovė: Narnia
Registravosi: 2010-03-23
Žinutės: 677
Atsiliepimai: 2

#1605 2012-01-02 16:25

sportomedikas rašė:

TurnykMaster rašė:

Sveiki, turiu beda gal du menesius negaliu normaliai issimiegoti. Ka man daryti?

ar zinai kokios nemigos priezastys? stresas? persitreniravimas? issimusimas is bioritmo? pamaininis darbas? permainos gyvenime? gal per karsta kambaryje?
siaip megink pries miega nepersivalgyti...isgerk melisu arbatos, nusiprausk pries miega po sildu dusu ar pagulek siltoj vonioj... nevartok kavos antroj dienos pusej. gali prasivaiksciot pries miega pusvalanduka... issivedink kambari pries miega...sekmes!

Aciu big_smile

Neprisijungęs

try again
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-09-01
Žinutės: 327

#1606 2012-01-02 21:48

Pas mane stuburas labai išlinkes nugaros apatinėje dalyje tai norėjau paklaust ar galiu daryti mirties trauką ir pritupmus?
Ir turiu dar tokia viena problema,kad keliasi spuogai ant nugaros,pečiu,veido,ant krutinės inkštyrai.
Keliasi jau du metus pradėjo keltis nuo 16 metų man dabar jau 18 bet vistiek keliasi,seni užgyja išsikelia nauji...
Buvau pas daktarą darė tyrimą bet nieko nerado...
Ir keliasi tokie dideli nemaži,mano tėvui buvo tas pats.
Čia yra ir paveldėjimas,bet norėjau paklaust ar įmanoma juos išgydyti,gydyti reikia iš vidaus be su kuo čia problema gali būt kad jie kelias?

Neprisijungęs

Dzehas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-08-26
Žinutės: 11

#1607 2012-01-02 22:06

norejau paklaust, praejo trylika dienu po ginekomastijos operacijos, siulai dar neistraukti. Galima uzsimti kardio pratimais, tiksliau dviracio minimu ?

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-10-25
Žinutės: 1372
Atsiliepimai: 21

#1608 2012-01-02 22:16

eimis74523 rašė:

Del tos pedos tirpimo, ieskojau per google tai panasiausi simptomai i pentinus tik tirpimas ne tik kulne o visam pade,toks kaip skruzdziu begiojimas.
Kai tik ryte islipu is lovos pirmas zingsnis toks kaip ant adatukiu, toliau kol vaikstau kaip ir nieko kol vel neatsigulu pagulet. Gal tai su avalyne susije? Dirbu su kietais guminiais daug stoviu ir vaikstau, po kaire peda pakulne pasikises.

reiktu ziuret... daryk tempimo pratimus blauzdai ryte ir vakare...

Neprisijungęs

eimis74523
Atkaklus dalyvis

#1609 2012-01-02 22:19

try again rašė:

Pas mane stuburas labai išlinkes nugaros apatinėje dalyje tai norėjau paklaust ar galiu daryti mirties trauką ir pritupmus?
Ir turiu dar tokia viena problema,kad keliasi spuogai ant nugaros,pečiu,veido,ant krutinės inkštyrai.
Keliasi jau du metus pradėjo keltis nuo 16 metų man dabar jau 18 bet vistiek keliasi,seni užgyja išsikelia nauji...
Čia yra ir paveldėjimas,bet norėjau paklaust ar įmanoma juos išgydyti,gydyti reikia iš vidaus be su kuo čia problema gali būt kad jie kelias?

man irgi ira tas islinkimas apacioje, dazniausiai buna del trumpesnes kojos, vieni daug daro mirties traukos ir neturi problemu, bet pagal ideja negalima apkrauti stuburo nes gali pradeti spausti nervo saknele ar pasislinkti diskai. Manyciau su tokia problema nedarit geriau m.traukos, geriau letai ir uztikrintai nei greitai ir nepatikimai.
Nors skaiciau apie toki atleta regis Lamar Gant. Jo vardas o jo iskripimas apie 90laipsniu (kazin ar buna daugiau)

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1610 2012-01-02 22:22

try again rašė:

nugara reiktu ziuret. pagal nupasakojima, tau yra p[aryskejusi juosmenine lordoze. jos priezastis gali buti sutrumpeje klubiniai raumenys, silpnoki pilvo preso raumenys. siaip rekomenduociau patausoti stubura ir pirmiau apdirbti korpusa bei sustiprinti kuno stabiluma, atliekant pratimus su savo svoriu. kad raumenys vysytusi proporcingai. esi jaunas, tai mastyk jau dabar ka ir kaip darai.
spuogu gali isvengti tik dalinai. gerk pakankamai skysciu, pamazink riebaus ir labai saldaus maisto. gali pas kosmetologa kas 1-2men atlikti veido ir krutines odos valyma. tiek!
sekmes!

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1611 2012-01-02 22:24

Dzehas rašė:

norejau paklaust, praejo trylika dienu po ginekomastijos operacijos, siulai dar neistraukti. Galima uzsimti kardio pratimais, tiksliau dviracio minimu ?

lukterk, kol isims siulus. ilgai juk neblaikys. tada pradek palengva sportuot. sekmes!

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1612 2012-01-02 22:26

Andriuz rašė:

sveiki sporto medike ka patartumet tepti ar vartoti per naujus metus susidauziau vena kelena desines kojos ir dabar kai lankstau arba pritupiu skauda nors nera nei istines labai neko gal vos vos yra nedidele melyne.

del ramybes gali kokiu dolobene ar fastum pasitept... palauk, turetu praeiti be didesniu gydymu, jei nieko kito rimciau nesusizeidei. sekmes!

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1613 2012-01-02 22:28

Povke rašė:

sveiki su naujais!! yra beda kada galimapradeti sportuoti po galvos traumos nu yra zaizda ji dabar susiuta ir po 10 dienu isimsiu siulus tai aisku kad sitas 10 dienu draudziama sportuoti o kiek laiko dar negalima bus sportuoti po siulo isemimo? nes kaip siuvo viena sake 3 4 dienas kita 2 3 savaites.. tai nk nesupratau.

galvos trauma nelygi galvos trtaumai. jei buvo smegenu sukretimas, tai reiktu 2-3 sav pertraukos. nzn tikslios diagnozes, tai negaleciau kazka daugiau komentuot...

Neprisijungęs

Povke
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-06-01
Žinutės: 347

#1614 2012-01-03 13:12

cia po siulo isemimo ar po pacios traumos tokia pertrauka daryti?

Neprisijungęs

try again
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-09-01
Žinutės: 327

#1615 2012-01-03 20:44

Tai mirties trauka išimsiu ir pritūpimus.
O dėl nugaros pas gydytoja nueisiu.
Apie klubinius tai nežinau ar sutrumpėja,bet pilvo preso raumenys nėra silpni ji darau kiekvieną dieną.
Visos 6 kaladėles pas mane yra,tik pas mane pats pilvo presas neproporcingas vidurinė kaladėlė kairės pusės yra  žemiau ir didesnė už dešinės,o viršutinės preso dalies kaires pusės su tokia kaip ir tuštuma vienoj vietoj.
Tai su štangom ir hanteliais kaip supratau sportuot nelabai ir galiu?
Ir dar turiu viena klausymą einu po treniruotės į pirtis ir ar tai nelėtina progreso,ta prasme ar nemuša testosterono?

Neprisijungęs

eimis74523
Atkaklus dalyvis

#1616 2012-01-03 21:00

try again rašė:

Apie klubinius tai nežinau ar sutrumpėja,bet pilvo preso raumenys nėra silpni ji darau kiekvieną dieną.
Visos 6 kaladėles pas mane yra,tik pas mane pats pilvo presas neproporcingas vidurinė kaladėlė kairės pusės yra  žemiau ir didesnė už dešinės,o viršutinės preso dalies kaires pusės su tokia kaip ir tuštuma vienoj vietoj.
Ir dar turiu viena klausymą einu po treniruotės į pirtis ir ar tai nelėtina progreso,ta prasme ar nemuša testosterono?

kodel negalima su stanga ir hanteliais? Tiesiog mirties trauka pakeisti i atsilenkimus nugarai stangos trauka pasilenkus i lyno trauka pasilenkus  o pritupimus i stakles ar klystu? Gal daugiau reiketu ko vengti ? Pataisykit mane.

Neprisijungęs

eimis74523
Atkaklus dalyvis

#1617 2012-01-03 21:00

.

Paskutinį kartą taisė eimis74523 (2012-01-03 21:04)

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1618 2012-01-03 21:41

Povke rašė:

cia po siulo isemimo ar po pacios traumos tokia pertrauka daryti?

po siulu isemimo

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1619 2012-01-03 21:44

eimis74523 rašė:

try again rašė:

kodel negalima su stanga ir hanteliais? Tiesiog mirties trauka pakeisti i atsilenkimus nugarai stangos trauka pasilenkus i lyno trauka pasilenkus  o pritupimus i stakles ar klystu? Gal daugiau reiketu ko vengti ? Pataisykit mane.

labai teisingai! super mastumas! principas: nukrauti asine stuburo apkrova ir pratimus atlikti izoliuotai, t.y. kojoms gali rirbti svori laikydamas ne ant peciu ar rankose, o kabintis ant juosmens ar atlikti pratimus sedint.

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1620 2012-01-03 21:47

try again rašė:

pirtis labiau tinka atsigavimui laisvomis nuo treniruotes dienomis, nes per treniruote ir taip netenki skysciu, tai gali siek tiek letinti atsigavima. pirtis rekomenduojama max 2 k. per savaite. tai puiki atsigavimo priemone, bet ja reikia naudotis protingai. sekmes!

Neprisijungęs

Dedis
Kalbus dalyvis
Vietovė: Panevezys
Registravosi: 2011-11-20
Žinutės: 55

#1621 2012-01-03 22:39

Sveiki,jau 4 metus mane kankina labai didelis plauku augimas. Jau nuo 14m ant krutines,pilvo,ranku pradejo augt daug plauku,kas kelia dideli diskomforta. Tenka krutine ir pilva skusti. Ar tai normalu? Man dabar 18 metu,o sita problema atsirado bunant 14'os metu,kaip ir minejau. Dar problema,nuo 16m ant veido pradejo labai greitai ataugineti barzda,usai,tenka skusti KASDIEN. Kas galetu buti?

Neprisijungęs

crank
Dažnas dalyvis
Vietovė: Uk
Registravosi: 2011-01-14
Žinutės: 554

#1622 2012-01-04 01:09

Dedis rašė:

Sveiki,jau 4 metus mane kankina labai didelis plauku augimas. Jau nuo 14m ant krutines,pilvo,ranku pradejo augt daug plauku,kas kelia dideli diskomforta. Tenka krutine ir pilva skusti. Ar tai normalu? Man dabar 18 metu,o sita problema atsirado bunant 14'os metu,kaip ir minejau. Dar problema,nuo 16m ant veido pradejo labai greitai ataugineti barzda,usai,tenka skusti KASDIEN. Kas galetu buti?

sveikinu! tai vadinama kuno subrendimu! kitaip sakant, tikrai nemanau, kad gali tai pakeisti. atsiprasau, kad isibroviau i svetima tema.

Paskutinį kartą taisė crank (2012-01-04 01:10)

Neprisijungęs

fanaRiC
Išmestas
Registravosi: 2008-01-22
Žinutės: 160

#1623 2012-01-04 12:14

pastoruoju metu skauda nugara, bet tik viena puse, buna sunku lakstytis ir .t.t jausmas toks lyg koki nerva raumuo uzspaustu, nes pradeda skaudet pries stuburo, sedmeny ir daly kojos. dazniausiai buna po darbo.
gal yra kokie tepelai ar pratymai. pratampymai gal padetu?

Neprisijungęs

Dedis
Kalbus dalyvis
Vietovė: Panevezys
Registravosi: 2011-11-20
Žinutės: 55

#1624 2012-01-04 13:31

crank rašė:

Dedis rašė:

sveikinu! tai vadinama kuno subrendimu! kitaip sakant, tikrai nemanau, kad gali tai pakeisti. atsiprasau, kad isibroviau i svetima tema.

tai,kad tokio subrendimo toli grazu ne pas kiekviena rasi... yra pilna pazystamu vienmeciu,ir jiem taip niekad nebuvo.

Neprisijungęs

Svaigalas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-06-13
Žinutės: 369
Atsiliepimai: 2

#1625 2012-01-04 18:50

Dedis rašė:

crank rašė:

Dedis rašė:

tai,kad tokio subrendimo toli grazu ne pas kiekviena rasi... yra pilna pazystamu vienmeciu,ir jiem taip niekad nebuvo.

Tokiu metu nemazai kam dar tik pradeda kaltis ta barzda ir kiti plaukai. Anksciau subrendai ir tiek, tavo vietoj as dziaugciausi tuom.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net