Puslapiai: 1 … 48 49 50 51 52 … 195
Prisijungti arba Registruotis
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#1226 2011-08-18 11:59
Re: Sporto medikas, klauskite!
karka rašė:
Sveiki.
Norejau paklausti del vaziavimo dviraciu.
Jei bandau kvepuoti teisyngai, tai yra: ikvepiu pro nosi ir iskvepiu pro burna. Greitu metu man pradeda mausti sirdi.
Jei kvepuoju vien tik per burna viskas gerai.
Galvojau nemoku kvepuoti, salia vaziavom su kitu zmogum jis man padejo neiskristi is kvepavimo ritmo ir viska dariau tolygiai su juo, jam viskas gerai, man maudimas prasidejo.
Esu skaites jog blogas kvepavimas kaip tik kenkia sirdziai.
Bet taip pat esu skaites jog kaikurie net pasaulinio lygio begikai kvepuoja tik pro burna.
ACIU uz atsakyma.
manau cia tau uzspaudineja nerva tarpsaunkauliny,pabandyk pramasazuoti sonus,nugara,padaryk pulovery letai istiestom rankom su stanga 3x20 turi padeti,jai blogai kvepuotum gautum pompa .
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-10-25
- Žinutės: 1372
- Atsiliepimai: 21
#1227 2011-08-18 19:33
RawLifting rašė:
Sveiki Keiciau programa jau senai teko bedirbti ant dideliu svoriu ir noriu paklaust vieno dalyko. Kai keliu tarkim atitinkama svori ziauriai gelia per sanarius...tarkim vakar dariau peciams pratima, stangos trauka link smakro, siandien is pacio ryto taip ties rieso jungtim skaudejo...Tokiu atveju reiktu naudoti tvarscius ar dar ka apsaugoti sanariams? Reiktu alkuniu,riesu,koju ir kur butu galima tokiu isigyti jei reikia taip spresti iskilusia problema.
raumenys auga greiciau, nei raisciai...tad reikia truputi ilgesnio laiko adaptacijai silpnesnems kuno vietoms. tavo peciu juostos raumenys jau pasiruose dideliems svoriams, o riesai, vadinasi, dar - ne. pamazink svori kol kas ir ijunk pratimus riesu stiprinimui. sekmes!
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1228 2011-08-18 21:32
karka rašė:
Sveiki.
Norejau paklausti del vaziavimo dviraciu.
Jei bandau kvepuoti teisyngai, tai yra: ikvepiu pro nosi ir iskvepiu pro burna. Greitu metu man pradeda mausti sirdi.
Jei kvepuoju vien tik per burna viskas gerai.
Galvojau nemoku kvepuoti, salia vaziavom su kitu zmogum jis man padejo neiskristi is kvepavimo ritmo ir viska dariau tolygiai su juo, jam viskas gerai, man maudimas prasidejo.
Esu skaites jog blogas kvepavimas kaip tik kenkia sirdziai.
Bet taip pat esu skaites jog kaikurie net pasaulinio lygio begikai kvepuoja tik pro burna.
ACIU uz atsakyma.
Siaip, jei treniruotes intensyvumas didelis, gali neuztekti kvepuoti per nosi... Rekomenduociau neuzlaikyti kvepavimo ir kvepuoti tiek, kiek reikia. aisku, mokinkis ritmisko kvepavimo, atitinkancio fizinio kruvio intensyvuma...
Neprisijungęs
- karka
- Išmestas
- Registravosi: 2009-07-07
- Žinutės: 291
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 0
#1229 2011-08-19 01:41
O jei kvepuociai visad per burna?
Nes kvepavimas taisyklingai per nosi tapo itin nemaloniu reikalu.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#1230 2011-08-19 09:46
karka rašė:
nu man irgi idomiai su tuo kvepavimu per nosi, nespeju tiek oro pritraukt ir ispust kiek reikia .. ir tada dusulys prasideda, maudimai
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1231 2011-08-19 19:04
karka rašė:
kvepuok per burna ir tiek, kiek reikia...po kiek laiko pajusi ir ritma...
Neprisijungęs
- Korka
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2009-01-09
- Žinutės: 412
#1232 2011-08-19 19:48
Sveikas, ar gali buti, kad isbere nuo per didelio cukraus kiekio, nes pradejau valgyt varske+razinos+kondensuotas pienas(250ml)?
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1233 2011-08-19 21:47
Korka rašė:
Sveikas, ar gali buti, kad isbere nuo per didelio cukraus kiekio, nes pradejau valgyt varske+razinos+kondensuotas pienas(250ml)?
gali.
Neprisijungęs
- Bonviveur
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sverige
- Registravosi: 2010-12-07
- Žinutės: 1109
- Atsiliepimai: 3
#1234 2011-08-19 21:58
niekada galva neskaudejo gyvenime,pradejo skaudeti karts nuo karto,kame saknys?
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1235 2011-08-19 22:10
baltic rašė:
niekada galva neskaudejo gyvenime,pradejo skaudeti karts nuo karto,kame saknys?
gal daug sedi prie kompiuterio?...gali buti, kad uzspazmave trapecijos ir kaklo raumenis, kas duoda skausma i pakausi, i ausi, gali duoti skausma ir i aki ar dantis. rekomenduociau atlikti gero peciu juostos masazo kursa. sekmes!
Neprisijungęs
- appleomax
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-08-10
- Žinutės: 129
#1236 2011-08-19 22:36
ar čia tiesa kad nuo mirties traukos ir pritūpimų su štanga gali nebeaugt? čia tiek daug žinučių ir temų apie tai, net nežinau ką galvot
Neprisijungęs
- BlackJezus
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-25
- Žinutės: 810
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 2
#1237 2011-08-19 23:00
appleomax rašė:
ar čia tiesa kad nuo mirties traukos ir pritūpimų su štanga gali nebeaugt? čia tiek daug žinučių ir temų apie tai, net nežinau ką galvot
bobuciu snekos nesuk kiausiu del to daryk ir viskas svarbu tvarkingai
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1238 2011-08-19 23:15
appleomax rašė:
LABAI dideli statiniai kruviai(darbas su svoriais) gali letinti siek tiek augima, taciau nemanau, kad tu dirbsi tokiais dideliais svoriais. o kiek tau metu?
Neprisijungęs
- appleomax
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-08-10
- Žinutės: 129
#1239 2011-08-20 00:10
sportomedikas rašė:
appleomax rašė:
LABAI dideli statiniai kruviai(darbas su svoriais) gali letinti siek tiek augima, taciau nemanau, kad tu dirbsi tokiais dideliais svoriais. o kiek tau metu?
Man 14
Neprisijungęs
- Svaigalas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-06-13
- Žinutės: 369
#1240 2011-08-20 13:09
Mitas, kad darbas su svoriais stabdo ūgį atsirado nuo to, kad dauguma kultūristų arba trikovininkų sportavusių nuo vaikystės yra žemi. Ištikrūjų jų ūgį sustabdė ankstyvas AAS naudojimas, kadangi kaulo augima ir sustojimą reguliuoja lytiniai hormonai, beto daugumos AAS informaciniuos lapeliuose gali pamatyti tai kaip šalutinį poveikį. Kaip 14-mečiui kažint ar kas parduos ir kažint ar be pilnametystės tu išvis apie tai galvosi. Kam tau tas ūgis, kuo aukštesnis tuo sunkiau bus "užsivaryt"...
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1241 2011-08-20 18:23
Svaigalas rašė:
Mitas, kad darbas su svoriais stabdo ūgį atsirado nuo to, kad dauguma kultūristų arba trikovininkų sportavusių nuo vaikystės yra žemi. Ištikrūjų jų ūgį sustabdė ankstyvas AAS naudojimas, kadangi kaulo augima ir sustojimą reguliuoja lytiniai hormonai, beto daugumos AAS informaciniuos lapeliuose gali pamatyti tai kaip šalutinį poveikį. Kaip 14-mečiui kažint ar kas parduos ir kažint ar be pilnametystės tu išvis apie tai galvosi. Kam tau tas ūgis, kuo aukštesnis tuo sunkiau bus "užsivaryt"...
is dalies sutinku su tavo nuomone. mano nuomone, "svarus" darbas su svoriais ugiui vis tik gali atsiliepti max 2-3-4cm ir nebus tikrai, kad nedaaugsi 15cm... nebus, kad kilnoji stangas ir visiskai nustoji augti. statinio kruvio poveikis ugiui yra, bet ne toks ryskus, koks yra vartojant AAS. pasiziurejus i tevus, senelius galima zinoti, kiek mazdaug turi augti.
Paskutinį kartą taisė sportomedikas (2011-08-20 18:25)
Neprisijungęs
- TurnykMaster
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Narnia
- Registravosi: 2010-03-23
- Žinutės: 677
#1242 2011-08-20 18:44
sportomedikas rašė:
Svaigalas rašė:
is dalies sutinku su tavo nuomone. mano nuomone, "svarus" darbas su svoriais ugiui vis tik gali atsiliepti max 2-3-4cm ir nebus tikrai, kad nedaaugsi 15cm... nebus, kad kilnoji stangas ir visiskai nustoji augti. statinio kruvio poveikis ugiui yra, bet ne toks ryskus, koks yra vartojant AAS. pasiziurejus i tevus, senelius galima zinoti, kiek mazdaug turi augti.
Kas tas AAS?
Neprisijungęs
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#1243 2011-08-20 18:46
TurnykMaster rašė:
sportomedikas rašė:
Svaigalas rašė:
Kas tas AAS?
sterai
Neprisijungęs
- Joo.
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-02-02
- Žinutės: 1030
- Atsiliepimai: 1
#1244 2011-08-20 19:54
Sveiki,man buvo blauzdikaulio skilimas, ties raisciais. Po gipso isemimo jau praejo pusantro menesio, o paklausus daktaru kada galima butu sportuoti, ju atsakymas,kad kruvi galima gauti praejus 4 men po traumos. Jau praejo 4 su puse men po traumos, ir zadu nuo rugsejo arba spalio gristi i stangine(pradziai minimalus kruvis bus blauzdai, veliau pagal situacija) bet va, man pabegiojus ar siaip kruvi gavus, siek tiek skauda kai peda lankstau i sonus ar i prieki/atgal,o kruvio negavus neskauda. klausimas butu toks: ar galima bus ignoruoti ta maza skausma ir toliau dirbti su mazais svoriais,palaipsniui didinant? Nes galvoju jei nieko neveiksiu, man gali ta koja ilgai ilgai skaudet (siektiek). Aciu
Neprisijungęs
- snizas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-06-26
- Žinutės: 16
#1245 2011-08-22 22:26
Labas, geriau creatina milteliais ir uzpuole beda, pradejo pastoviai garuzti skrandi,kitaip sakant padidejas rugstingumas,jau puse metu, daktarai padare tyrimus, viskas kuo puikiausiai, ir cia speju kalta mityba dabar,nevalgau riebaus maisto ir panasiai tada negrauzia, jeigu uzvalgau ko kepto,riebaus ,sokolado iskart grauzti pradeda,ir seip normaliai uzvalgius buna grauzia,dirgina pastoviai... tai vat norejau paklausti ilgam cia tap tesis>?
Paskutinį kartą taisė snizas (2011-08-22 22:27)
Neprisijungęs
- sportininkas7
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-02-14
- Žinutės: 389
#1246 2011-08-22 22:52
snizas rašė:
Labas, geriau creatina milteliais ir uzpuole beda, pradejo pastoviai garuzti skrandi,kitaip sakant padidejas rugstingumas,jau puse metu, daktarai padare tyrimus, viskas kuo puikiausiai, ir cia speju kalta mityba dabar,nevalgau riebaus maisto ir panasiai tada negrauzia, jeigu uzvalgau ko kepto,riebaus ,sokolado iskart grauzti pradeda,ir seip normaliai uzvalgius buna grauzia,dirgina pastoviai... tai vat norejau paklausti ilgam cia tap tesis>?
yra rugstinguma mazinanciu vaistu. Ilgiau netemk nes gali atsirast zaizdos.
Neprisijungęs
- snizas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-06-26
- Žinutės: 16
#1247 2011-08-23 10:13
Daktarai man israse nolpoza 20MG nuo rugstingumo,tai jie man veikia kaip ricina,isgeriu iskart vidurius paleidzia
Neprisijungęs
- sportininkas7
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-02-14
- Žinutės: 389
#1248 2011-08-23 13:16
pas vaistininke paprasyk.. As geriau ranisan po poros savaiciu viskas susitvarke.
Neprisijungęs
- Mantas96
- Išmestas
- Vietovė: Birzai
- Registravosi: 2010-07-02
- Žinutės: 1301
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 1
#1249 2011-08-23 17:59
Kaip namu salygomis hemaroju issigydit?
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1250 2011-08-24 23:03
Joo. rašė:
Sveiki,man buvo blauzdikaulio skilimas, ties raisciais. Po gipso isemimo jau praejo pusantro menesio, o paklausus daktaru kada galima butu sportuoti, ju atsakymas,kad kruvi galima gauti praejus 4 men po traumos. Jau praejo 4 su puse men po traumos, ir zadu nuo rugsejo arba spalio gristi i stangine(pradziai minimalus kruvis bus blauzdai, veliau pagal situacija) bet va, man pabegiojus ar siaip kruvi gavus, siek tiek skauda kai peda lankstau i sonus ar i prieki/atgal,o kruvio negavus neskauda. klausimas butu toks: ar galima bus ignoruoti ta maza skausma ir toliau dirbti su mazais svoriais,palaipsniui didinant? Nes galvoju jei nieko neveiksiu, man gali ta koja ilgai ilgai skaudet (siektiek). Aciu
geriausia pereik prie dviracio kol kas apie koki menesioka, kasdien daryk gerus tempimo pratimus blauzdos raumenims, gerai issimankstink sanari be kruvio. kai pradesi vel normaliai jausti koja, gali pradeti vel eiti prie didesniu kruviu. jei po treniruotes paskauda, pasaldyk 15-20min. sekmes!
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis