- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#51 2010-04-13 20:45
Re: Animal Nitro
Dzionis rašė:
lexusrx rašė:
Tik va augimo kaip nebuvo taip ir nebus nuo per mazhu doziu.
Jei susirenkat 15gr/day BCAA, 30 gr/day kompleksiniu is kapsuliu tai smagu.
Kitu atveju STUBURO gyvenimas dar ilgas laukia.esi garantuotas kad skrandzio nesuvarysi nuo tu "pagerintu padidintu" grynuju miltu doziu ?
Idomi ta shypsena sakinio gale.Tik tai kas shypsotis turetu ?
Esu numetes mokslini tyrima, kuris irode jog net vartojant 2.5gr BCAA 1kg mases 3men be pertraukos organizmas nepatiria jokio toksishkumo.
Tas pats tyrimas buo atliktas vartojant 1.5gr BCAA 1kg mases 6 men be pertraukos ir rezultatai identishki.
Tad ko jau ko o BCAA perdozuoti netycia tikrai nepavyks...
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#52 2010-04-13 20:47
Dzionis rašė:
emexas rašė:
Dzionis rašė:
esi garantuotas kad skrandzio nesuvarysi nuo tu "pagerintu padidintu" grynuju miltu doziu ?nieko blogo nebus nuo tokiu doziu BCAA..
apskritai as apie yvairius miltus kalbu.Kiek pamenu mum nuo visokiu CEE tikrai skrandis nedekodavo,ne vienas draugas nuo miltu gryzo prie kaps,nu jo,kiekvienam savo
CEE nera malonus miltais, cia jau kita kalba ir kvaila butu visus miltus statyt i viena kategorija.
Neprisijungęs
- Dzionis
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 96
- Atsiliepimai: 0
#53 2010-04-13 20:54
lexusrx rašė:
Dzionis rašė:
lexusrx rašė:
Tik va augimo kaip nebuvo taip ir nebus nuo per mazhu doziu.
Jei susirenkat 15gr/day BCAA, 30 gr/day kompleksiniu is kapsuliu tai smagu.
Kitu atveju STUBURO gyvenimas dar ilgas laukia.esi garantuotas kad skrandzio nesuvarysi nuo tu "pagerintu padidintu" grynuju miltu doziu ?
Esu numetes mokslini tyrima, kuris irode jog net vartojant 2.5gr BCAA 1kg mases 3men be pertraukos organizmas nepatiria jokio toksishkumo.
Tas pats tyrimas buo atliktas vartojant 1.5gr BCAA 1kg mases 6 men be pertraukos ir rezultatai identishki.
Tad ko jau ko o BCAA perdozuoti netycia tikrai nepavyks...
gali but,nezinau zinau tik viena,kad moksliniai tyrimai ne rodiklis.Kur, butent kokie ir kokiais tikslais,kieno finansuojami ir visi kiti pan aspektai tuos m.tyrimus pavercia niekiniais bei nuliniais,esme yra kitoj vietoj,ar tu sugebi atskirt tikra info nuo slamsto.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#54 2010-04-13 20:58
Dzionis rašė:
lexusrx rašė:
Dzionis rašė:
esi garantuotas kad skrandzio nesuvarysi nuo tu "pagerintu padidintu" grynuju miltu doziu ?Idomi ta shypsena sakinio gale.Tik tai kas shypsotis turetu ?
Tad ko jau ko o BCAA perdozuoti netycia tikrai nepavyks...gali but,nezinau zinau tik viena,kad moksliniai tyrimai ne rodiklis.Kur, butent kokie ir kokiais tikslais,kieno finansuojami ir visi kiti pan aspektai tuos m.tyrimus pavercia niekiniais bei nuliniais,esme yra kitoj vietoj,ar tu sugebi atskirt tikra info nuo slamsto.
Dzioni, tu net supratimo neturi apie BCAA jo vartojima, rankioji is maisto - tai buk malonus.sia tema daugiau skaityk, maziau rashyk.
Kai pasisemsi kiek daugiau info, galesime kai kuriuos aspektus aptarti.
Neprisijungęs
- Dzionis
- Kalbus dalyvis
#55 2010-04-13 21:08
lexusrx rašė:
Dzionis rašė:
lexusrx rašė:
Tad ko jau ko o BCAA perdozuoti netycia tikrai nepavyks...gali but,nezinau zinau tik viena,kad moksliniai tyrimai ne rodiklis.Kur, butent kokie ir kokiais tikslais,kieno finansuojami ir visi kiti pan aspektai tuos m.tyrimus pavercia niekiniais bei nuliniais,esme yra kitoj vietoj,ar tu sugebi atskirt tikra info nuo slamsto.
Dzioni, tu net supratimo neturi apie BCAA jo vartojima, rankioji is maisto - tai buk malonus.sia tema daugiau skaityk, maziau rashyk.
Kai pasisemsi kiek daugiau info, galesime kai kuriuos aspektus aptarti.
zinai kas mane uzknisa ? kai papildeliai yra keliami auksciau nei jiem priklauso but,cia ziuriu tendencija pas daug ka yra normalu siupeliuot papildus,o jei truksta,dadet ir maisto kazkiek.
As jokiu bcaa is maisto nerankioju,prasilenki su mintim mano ir tiek,nu vienu zodziu offtopic jau,nebepamenu net kokia tikroji tema cia
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#56 2010-04-13 21:15
kalba buvo kiek reiketu vartoti BCAA.
as daviau rekomendacijas o tu pradejai nerimauti ar to reikia is vis ?..
Niekas cia nekelia papildeliu aushciau nes kas jais domisi puikiai zino ka ir kada reikia prijungti , o apie dieta as jau net nekalbu nes cia ir taip aishku.
kaip tai nerankioji BCAA is maisto, o kieno komentaras buvo, ai nieko kad mazai BCAA juk yra daug kitu dar aminu, o beto juk dar daug valgai ?
cia kazhkas kogero prisijunges buvo ir tavo Nicka nuhackines parashe.
Prashymas nefloodinti jei neturi ko konkreciai pasakyti.
Neprisijungęs
- Dzionis
- Kalbus dalyvis
#57 2010-04-13 21:37
lexusrx rašė:
kalba buvo kiek reiketu vartoti BCAA.
as daviau rekomendacijas o tu pradejai nerimauti ar to reikia is vis ?..
Niekas cia nekelia papildeliu aushciau nes kas jais domisi puikiai zino ka ir kada reikia prijungti , o apie dieta as jau net nekalbu nes cia ir taip aishku.
kaip tai nerankioji BCAA is maisto, o kieno komentaras buvo, ai nieko kad mazai BCAA juk yra daug kitu dar aminu, o beto juk dar daug valgai ?
cia kazhkas kogero prisijunges buvo ir tavo Nicka nuhackines parashe.
Prashymas nefloodinti jei neturi ko konkreciai pasakyti.
nu kam tu cia narstai tuos zodzius iki smulkmenu as nesuprantu man nerupi tos rekomendacijos,bcaa dienos normos(is papildu) ir pan,zmones pas mus cia akyse nera mate tu grynu bcaa,apart maisto ir kokiu proteinu/geineriu daugiau nieko nezino ir nenori zinot salej neissiskiria is kitu.Mano flodas ,tai tik lasas juroj palyginus su jusu(ne asmeniskai lexusui) reklama bei propaganda kuria cia uzflodintos visos papildu forumo skiltys : )
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#58 2010-04-13 21:41
Siulyciau susikurti tema : PAPILDAMS NE.
arba
PAPILDAI NEVEIKIA
arba
kazhka panashaus ir ten gerbiamasis galit rahyti ka tik shirdele geidzia.
ten kur zhmones apie papildus nera girdeja jie daug ka gali papasakoti apie metana,susta,deca, kaip taisykle tai buna labai atokus ir mazai apgyvendinti Lietuvos kampeliai.
Velgi tam yra kita tema jau sukurta, tad i ja irgi nesigilinkim.
Neprisijungęs
- kanavolas
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2008-02-03
- Žinutės: 82
#59 2011-05-10 22:19
gerai, tai kaip man ta naudot animal nitro, pries treniruote ir po, o paprastom dienom kaip?
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#60 2011-05-10 22:20
kanavolas rašė:
gerai, tai kaip man ta naudot animal nitro, pries treniruote ir po, o paprastom dienom kaip?
taip kaip nurodyta ant etiketes
Neprisijungęs
- kanavolas
- Kalbus dalyvis
#61 2011-05-10 22:38
man raso kad tik pries ir po treniruotes gert, o tai ka daryt jai man ta diena yra polsio, tai man gert ar ne?
Paskutinį kartą taisė kanavolas (2011-05-10 22:47)
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#62 2011-05-10 22:54
kanavolas rašė:
man raso kad tik pries ir po treniruotes gert, o tai ka daryt jai man ta diena yra polsio, tai man gert ar ne?
juokutis cia o ne produktas, tad skirtumo nebus.
geriau gerk treniruociu dienom dvigubai o paprastom negerk, o siaip tai juokingas kiekis ten amino uz ta suma
Neprisijungęs
- kanavolas
- Kalbus dalyvis
#63 2011-05-10 23:54
normaliai cia, o as jau uzsisakiau jo, o jai gerti paprastom dienom kaip reiktu?
Neprisijungęs
- kanavolas
- Kalbus dalyvis
#64 2011-05-12 00:09
tai gerai treniruociu diena geriu pries ir po treniruotes, o laisva diena kaip man gerti ta nitro?
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 4
#65 2011-05-12 00:47
kanavolas rašė:
tai gerai treniruociu diena geriu pries ir po treniruotes, o laisva diena kaip man gerti ta nitro?
tau jau buvo atsakyta, gerk sporto dienom po du pakelius pries ir tiek pat po laisva diena pataupyk 5 kartus brangiau kainuojancias bcaa ir negerk....kita karta pirk grynus bcaa milteliais gali net is to pacio lexusrx sutaupysi pinigu, ir zinosi kiek vartoji...
Neprisijungęs
- kanavolas
- Kalbus dalyvis
#66 2011-05-13 00:11
nu man neidomu kas geriau kas blogiau dabar, ir as paprasviausio klausimo nesulaukiu, kaip gert normaliai poilsio dienom...
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#67 2011-05-13 00:13
kanavolas rašė:
nu man neidomu kas geriau kas blogiau dabar, ir as paprasviausio klausimo nesulaukiu, kaip gert normaliai poilsio dienom...
patarimai buvo duoti, jei jie netinka, visad galima laikytis gamintojo instrukciju, kurios yra ant kiekvieno produkto.
Neprisijungęs
- kanavolas
- Kalbus dalyvis
#68 2011-05-19 23:20
tada dar duokit patarima ar reikia gert poilsio dienom?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#69 2011-05-19 23:25
kanavolas rašė:
tada dar duokit patarima ar reikia gert poilsio dienom?
aminkes reikia kasdien vartoti
Neprisijungęs
- kanavolas
- Kalbus dalyvis
#70 2011-05-19 23:40
irgo po 2 pakelius y diena?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#71 2011-05-19 23:42
kanavolas rašė:
irgo po 2 pakelius y diena?
kiek negaila - tiek gerk.. galima ir po 3. na bet tau manau tiek nereikia
Neprisijungęs
- kanavolas
- Kalbus dalyvis
#72 2011-05-19 23:50
bet butina gert ant tuscio skrandzio kaip rasoma, kiek reiktu laiko palaukt pavalgius kad jau gautusi tas tuscias skrandis? ar nera labai svarbu tai. ir kaip gert lasvom dienom gerai butu ryte ir po pietu?
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 4
#73 2011-05-19 23:53
parasyta kad ryte tik atsikelus ir einant miegot...
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#74 2011-05-19 23:55
kanavolas rašė:
bet butina gert ant tuscio skrandzio kaip rasoma, kiek reiktu laiko palaukt pavalgius kad jau gautusi tas tuscias skrandis? ar nera labai svarbu tai. ir kaip gert lasvom dienom gerai butu ryte ir po pietu?
ryte iskart atsikeles ir tarp valgiu.. kada gersi nebus didelio skirtumo.
trekiu diena viena pakeli pries trenke ir viena po trenkes isgerk.
Neprisijungęs
- kanavolas
- Kalbus dalyvis
#75 2011-05-19 23:57
ta prasme ryte atsibundu isgeriu pakeli ir pavalgau, tada ant pietu vel pries valgi isgeriu?
Neprisijungęs