Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Nutrex: Lipo-6, Lipo 6x ir Lipo-6 Black
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
- Atsiliepimai: 0
#151 2011-05-17 10:10
Re: Nutrex: Lipo-6, Lipo 6x ir Lipo-6 Black
O kokia pas jus kaina lipo 6 ir lipo 6 black? Pas mane tik pirmas variantas yra uz 35 Eurus.
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 1743
- Atsiliepimai: 7
#152 2011-05-17 12:33
TNT rašė:
O kokia pas jus kaina lipo 6 ir lipo 6 black? Pas mane tik pirmas variantas yra uz 35 Eurus.
Lipo6 kiek teko lietuvoje matyti, pacia pacia pigiausia kaina ~26 eurai. Bet yra ir po taip pat 35e
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#153 2011-05-17 15:25
AndrewM rašė:
TNT rašė:
Lipo6 kiek teko lietuvoje matyti, pacia pacia pigiausia kaina ~26 eurai. Bet yra ir po taip pat 35e
Dekui
Neprisijungęs
- zyrtecs
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Jonava
- Registravosi: 2009-05-17
- Žinutės: 1237
- Atsiliepimai: 13
#154 2011-05-17 17:51
99lt lipo 6
Neprisijungęs
- Citrusine
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-03-12
- Žinutės: 22
#155 2011-05-23 10:05
Nusipirkau si riebalu degintoja, bet nejauciu kazo ypatingo, nei energijos antpludzio. Gal kazkiek kuno temperatura pakilusi. Tikiuosi bent jau riebalu deginimo funkcija atlieka.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#156 2011-05-23 10:16
Citrusine rašė:
Nusipirkau si riebalu degintoja, bet nejauciu kazo ypatingo, nei energijos antpludzio. Gal kazkiek kuno temperatura pakilusi. Tikiuosi bent jau riebalu deginimo funkcija atlieka.
nejauti energetiku - turbut tau jie neveikia, bet tai nereiskia kad degintojas apskritai neveikia. tiesiog nejauti keliu susdedamuju daliu.
kuno temperatura pakilusi - reiskias yra termogeninis poveikis ir degintojas daro savo darba.
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#157 2011-05-23 10:25
Puikus papildas deginant riebala,As jauciu jo poveiki,ypac ryte kai ikalu ant tuscio skrandzio.Jauciu energijos antpludi ir padaznejusi sirdies ritma,kartais net drebulys rankose.Vartoju lipo6 black
Neprisijungęs
- Citrusine
- Naujas dalyvis
#158 2011-05-23 11:08
emexas rašė:
Citrusine rašė:
nejauti energetiku - turbut tau jie neveikia, bet tai nereiskia kad degintojas apskritai neveikia. tiesiog nejauti keliu susdedamuju daliu.
kuno temperatura pakilusi - reiskias yra termogeninis poveikis ir degintojas daro savo darba.
Geriu dvi ryte pries pusrycius, dvi pries pietus. Galvoju gal ryte 3 pabandyti? As iki galo nesuprantu, kiek i diena galima ju suvartoti?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#159 2011-05-23 11:15
Citrusine rašė:
emexas rašė:
Citrusine rašė:
kuno temperatura pakilusi - reiskias yra termogeninis poveikis ir degintojas daro savo darba.Geriu dvi ryte pries pusrycius, dvi pries pietus. Galvoju gal ryte 3 pabandyti? As iki galo nesuprantu, kiek i diena galima ju suvartoti?
kuri vartoji?
6
6x
6 black
Neprisijungęs
- Citrusine
- Naujas dalyvis
#160 2011-05-23 11:17
emexas rašė:
Citrusine rašė:
emexas rašė:
kuno temperatura pakilusi - reiskias yra termogeninis poveikis ir degintojas daro savo darba.Geriu dvi ryte pries pusrycius, dvi pries pietus. Galvoju gal ryte 3 pabandyti? As iki galo nesuprantu, kiek i diena galima ju suvartoti?
kuri vartoji?
6
6x
6 black
6. Esu nemazai energetiku vartojus, tad bijau, kad neveikia geriant po tiek.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#161 2011-05-23 11:24
Citrusine rašė:
emexas rašė:
Citrusine rašė:
Geriu dvi ryte pries pusrycius, dvi pries pietus. Galvoju gal ryte 3 pabandyti? As iki galo nesuprantu, kiek i diena galima ju suvartoti?
kuri vartoji?
6
6x
6 black6. Esu nemazai energetiku vartojus, tad bijau, kad neveikia geriant po tiek.
max doze 6 kapsules
kaip minejau, jei nejauti energetiku veikimo, dar nereiskia kas neveikia degintojas - kitos medziagos daro savo darba.
yra nemazai zmoniu kurie nieko nejaucia nuo kofeino.. o kiti skraido padebesiais nuo jo.
Neprisijungęs
- Citrusine
- Naujas dalyvis
#162 2011-05-23 11:30
emexas rašė:
Citrusine rašė:
emexas rašė:
kuri vartoji?
6
6x
6 black6. Esu nemazai energetiku vartojus, tad bijau, kad neveikia geriant po tiek.
max doze 6 kapsules
kaip minejau, jei nejauti energetiku veikimo, dar nereiskia kas neveikia degintojas - kitos medziagos daro savo darba.
yra nemazai zmoniu kurie nieko nejaucia nuo kofeino.. o kiti skraido padebesiais nuo jo.
Tai tada gal pasiliksiu prie 4 per diena. Jei degintojas daro savo darba, tai bent jau ilgiau man jo uzteks. Nes, kaip minejau, silumos pojutis gana stiprus. Ir pavasaris cia nei prie ko
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#163 2011-05-23 11:48
Citrusine rašė:
emexas rašė:
Citrusine rašė:
6. Esu nemazai energetiku vartojus, tad bijau, kad neveikia geriant po tiek.max doze 6 kapsules
yra nemazai zmoniu kurie nieko nejaucia nuo kofeino.. o kiti skraido padebesiais nuo jo.Tai tada gal pasiliksiu prie 4 per diena. Jei degintojas daro savo darba, tai bent jau ilgiau man jo uzteks. Nes, kaip minejau, silumos pojutis gana stiprus. Ir pavasaris cia nei prie ko
nu va, reiskias viskas tvarkoj..
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
#164 2011-06-29 18:06
emexas rašė:
Citrusine rašė:
emexas rašė:
max doze 6 kapsules
yra nemazai zmoniu kurie nieko nejaucia nuo kofeino.. o kiti skraido padebesiais nuo jo.Tai tada gal pasiliksiu prie 4 per diena. Jei degintojas daro savo darba, tai bent jau ilgiau man jo uzteks. Nes, kaip minejau, silumos pojutis gana stiprus. Ir pavasaris cia nei prie ko
nu va, reiskias viskas tvarkoj..
o man nuo lipo6x taip energijos duoda,kad jauciuos lyg lengva doze exstazy kales,nors geriu antra diena ir tik po 2,bet matau kas bus ykalus 2x2 bus sakes tysiuos kaip nuo ratu:D:DIR KAS NORIT GERO ENERGETIKO TIKRAI SIULAU PAMEGINT NEBUTINAI RIEBALA METANT:hanteliai:
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
#165 2011-06-29 18:43
sporcmenas-2 rašė:
emexas rašė:
Citrusine rašė:
Tai tada gal pasiliksiu prie 4 per diena. Jei degintojas daro savo darba, tai bent jau ilgiau man jo uzteks. Nes, kaip minejau, silumos pojutis gana stiprus. Ir pavasaris cia nei prie konu va, reiskias viskas tvarkoj..
o man nuo lipo6x taip energijos duoda,kad jauciuos lyg lengva doze exstazy kales,nors geriu antra diena ir tik po 2,bet matau kas bus ykalus 2x2 bus sakes tysiuos kaip nuo ratu:D:DIR KAS NORIT GERO ENERGETIKO TIKRAI SIULAU PAMEGINT NEBUTINAI RIEBALA METANT:hanteliai:
taip turi but, bet kol tave "veza" LABAI siulau nedidinti vartojimo.
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#166 2011-06-29 19:13
AndrewM rašė:
sporcmenas-2 rašė:
emexas rašė:
nu va, reiskias viskas tvarkoj..o man nuo lipo6x taip energijos duoda,kad jauciuos lyg lengva doze exstazy kales,nors geriu antra diena ir tik po 2,bet matau kas bus ykalus 2x2 bus sakes tysiuos kaip nuo ratu:D:DIR KAS NORIT GERO ENERGETIKO TIKRAI SIULAU PAMEGINT NEBUTINAI RIEBALA METANT:hanteliai:
taip turi but, bet kol tave "veza" LABAI siulau nedidinti vartojimo.
na as nesitikejau,man net atxodai panasus kaip nuo anfos ciumpa,tik kad xaliunkiu ner,o siaiop as ir galvoju po 1x1 kalt nes kolkas tai super,aisku mano nervu sistema silpna tai jauces lengvi siurpai,o siaip yspudziai tai superiniai,kardio irgi turi save pristabdyt,ir ka pastebejau prakaituoja labiausei butent tos vietos kuriose daugiause riebalu:nykstys::nykstys:dar man rankos dreba kaip paxmielyngo,o va sitas mqan stipriai nwepatinka:o
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#167 2011-06-29 19:16
sporcmenas-2 rašė:
AndrewM rašė:
sporcmenas-2 rašė:
o man nuo lipo6x taip energijos duoda,kad jauciuos lyg lengva doze exstazy kales,nors geriu antra diena ir tik po 2,bet matau kas bus ykalus 2x2 bus sakes tysiuos kaip nuo ratu:D:DIR KAS NORIT GERO ENERGETIKO TIKRAI SIULAU PAMEGINT NEBUTINAI RIEBALA METANT:hanteliai:taip turi but, bet kol tave "veza" LABAI siulau nedidinti vartojimo.
na as nesitikejau,man net atxodai panasus kaip nuo anfos ciumpa,tik kad xaliunkiu ner,o siaiop as ir galvoju po 1x1 kalt nes kolkas tai super,aisku mano nervu sistema silpna tai jauces lengvi siurpai,o siaip yspudziai tai superiniai,kardio irgi turi save pristabdyt,ir ka pastebejau prakaituoja labiausei butent tos vietos kuriose daugiause riebalu:nykstys::nykstys:dar man rankos dreba kaip paxmielyngo,o va sitas mqan stipriai nwepatinka:o
nuo lipo dreba? vienas is variantu per didele doze, arba salej arti labiau reiktu ;d
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#168 2011-06-29 19:20
Makleris rašė:
sporcmenas-2 rašė:
AndrewM rašė:
taip turi but, bet kol tave "veza" LABAI siulau nedidinti vartojimo.na as nesitikejau,man net atxodai panasus kaip nuo anfos ciumpa,tik kad xaliunkiu ner,o siaiop as ir galvoju po 1x1 kalt nes kolkas tai super,aisku mano nervu sistema silpna tai jauces lengvi siurpai,o siaip yspudziai tai superiniai,kardio irgi turi save pristabdyt,ir ka pastebejau prakaituoja labiausei butent tos vietos kuriose daugiause riebalu:nykstys::nykstys:dar man rankos dreba kaip paxmielyngo,o va sitas mqan stipriai nwepatinka:o
nuo lipo dreba? vienas is variantu per didele doze, arba salej arti labiau reiktu ;d
kaip jau minejau pas mane silpna nervu sistema,gal delto,o saliai patikek ariu ir gal net per stipriai:D
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
#169 2011-06-29 19:22
sporcmenas-2 rašė:
Makleris rašė:
sporcmenas-2 rašė:
na as nesitikejau,man net atxodai panasus kaip nuo anfos ciumpa,tik kad xaliunkiu ner,o siaiop as ir galvoju po 1x1 kalt nes kolkas tai super,aisku mano nervu sistema silpna tai jauces lengvi siurpai,o siaip yspudziai tai superiniai,kardio irgi turi save pristabdyt,ir ka pastebejau prakaituoja labiausei butent tos vietos kuriose daugiause riebalu:nykstys::nykstys:dar man rankos dreba kaip paxmielyngo,o va sitas mqan stipriai nwepatinka:onuo lipo dreba? vienas is variantu per didele doze, arba salej arti labiau reiktu ;d
kaip jau minejau pas mane silpna nervu sistema,gal delto,o saliai patikek ariu ir gal net per stipriai:D
siulau mazinti kapsules, jeigu ir taip veza ir net per daug
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#170 2011-06-29 19:36
AndrewM rašė:
sporcmenas-2 rašė:
Makleris rašė:
nuo lipo dreba? vienas is variantu per didele doze, arba salej arti labiau reiktu ;dkaip jau minejau pas mane silpna nervu sistema,gal delto,o saliai patikek ariu ir gal net per stipriai:D
siulau mazinti kapsules, jeigu ir taip veza ir net per daug
bet mane ryte kalus po pitu jau jauciu paleidima kalu dar ir iki vakaro beveik ndreba,nu ziuresiu,bet ner taip baisu kaip atrodo:D
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#171 2011-06-30 18:11
na siandien jau tik teigema energija nuo jo,matyt organizmas pratinosi,as kalu 1ryte 1,per piet ir dar viena kokia penkta,nes jau jiegu trenkiai nebuna:D
Neprisijungęs
- jonis1
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-07-28
- Žinutės: 7
#172 2011-08-01 18:10
as vartoju Lipo 6x ir man jis geriausias
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-11-15