Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Labas visiems ;)
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-02-14
- Žinutės: 194
- Atsiliepimai: 0
#151 2011-01-24 10:59
Re: Labas visiems ;)
Dovile, man taip pat reikia daug ko atsisakyti, kai būtent mečiau svorį, tai aplamai gyvenau pagal laaaabai griežtą rėžimą, viskas pagal valandas, pagal tikslų kiekį ir panašiai, dabar, kai koreguoju, galima kažką keisti ir rėžime, bet labai nežymiai, nes iškarto pasimato veidrodyje O apie psichologinį pasiruošimą, tai net nežinau ką ir pridurti, taip, jei nėra nei vieno, kuris tikėtų ir palaikytų, manau daug sunkiau, o galbūt kažkam kaip tik lengviau, gal turi progą užsispirti ir visiems įrodyti, kad vis gi gali, čia jau kiekvienam individualiai Kadangi aš prieš tai labai ilgą laiką ruošiausi ir daugiau kalbėdavau, negu darydavau, tai mane palaikė ir manim tikėjo labai nedaug kas, kaip jau minėjau, dažnai net pati savim nebetikėjau bet tie vienetai, mane labai pastūmėjo į tai ką dabar turiu
Ishp3ra, ačiū tikriausiai tada, kai pradėjau suprasti, kad pati kelionė į tikslą ir yra geriausias dalykas, tik tada ir pavyko kažką pasiekti
Neprisijungęs
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 955
- Atsiliepimai: 1
#152 2011-01-24 12:40
prisidėsiu ir aš prie palaikymo tikrai esi šaunuolė
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#153 2011-01-24 13:37
Ačiū palaikymas ir šie žodžiai atperka tą vargą sporto salėje ir tą šūdiną jausmą einant pro bandelių skyrių parduotuvėje
Turiu klausimą, bet nežinau kaip paklausti
Tarkim pasiekiate tą etapą, kai jau galima kartais sau leisti kažką tokio, pvz šokoladą, tai man būna taip, kad aš nusiperku suvalgau tą šokoladą, tada gal įsijautusi dar vieną, kitą dieną pasisveriu, žiūriu viskas tvarkoj ir man jau kyla labai blogos mintys apie šokoladą Žodžiu, jeigu kas nors irgi yra linkęs užsikabliuoti, tai kokiais būdais to išvengiate? Nes mane apima baimė, kad nepradėčiau piknaudžiauti. Rašykit visus būdus, kaip nuo to apsisaugot, reikalui esant išnaudosiu visus
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#154 2011-01-24 13:42
manau wisa ta apsauga yra musu galwose ,o sokolada manau butu geriausia pakeist i koki skanu proteina(tai butu kokteili ar batoneli)
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#155 2011-01-24 13:45
Na pakeisti, žinoma, galima, bet juk visi mes žmonės, kartais tiesiog norisi šokolado, arba tos pačios bandelės ir nemanau, kad kartais negalima tokių dalykų Tik man gal dar reiktų išmokti ramiai ir teisingai vartoti tokius pavojingus dalykus
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
#156 2011-01-24 13:50
zinoma kad wisi retkarciais suwalgom(as daznai ) tarkim jei daznai tas nora atsiranda,tada gali nusistatyt pwz karta i sawaite sokolada suwalgyt.
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#157 2011-01-24 13:56
Uoj kolkas man tai prabanga būtų kolkas aš susiplanavusi į 2 - 3 savaites vieną kartą kažką tokio negero suvalgyti laikotarpio atžvilgiu pavyksta tai įgyvendinti, tik tuo kartu visai nemažai aš sušveičiu va tas tai nepatinka
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#158 2011-01-24 16:22
Ingre rašė:
Uoj kolkas man tai prabanga būtų kolkas aš susiplanavusi į 2 - 3 savaites vieną kartą kažką tokio negero suvalgyti laikotarpio atžvilgiu pavyksta tai įgyvendinti, tik tuo kartu visai nemažai aš sušveičiu va tas tai nepatinka
Geriau pasidaryk kas savaite cheat diena, nuimk kokį sveiką valgį tarkim vištiena ir suvalgyk vietoi jos ką nori nors ir pica. Tikrai nepakenks progresui, o kaip tik bus lengviau siekti tikslo taip neribojant savęs
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#159 2011-01-24 16:31
Bardo, suprantu, kad taip ir būtų geriausia, bet, kaip minėjau, aš tą kartą pasilepinu save jau kaip reikiant, nes kolkas pasitenkinti vienu šokoladuku ar kokia bandele man neišeina, tai jeigu kas savaitę tokius gerus pavalgymus pasidaryčiau, tai nežinau ar nepakenktų kažkaip galvoju man pirmiausia reikia saikingai lepintis išmokti, tada jau tikiu, kad kas savaitę nieko blogo
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
#160 2011-01-24 17:03
Ingre rašė:
Bardo, suprantu, kad taip ir būtų geriausia, bet, kaip minėjau, aš tą kartą pasilepinu save jau kaip reikiant, nes kolkas pasitenkinti vienu šokoladuku ar kokia bandele man neišeina, tai jeigu kas savaitę tokius gerus pavalgymus pasidaryčiau, tai nežinau ar nepakenktų kažkaip galvoju man pirmiausia reikia saikingai lepintis išmokti, tada jau tikiu, kad kas savaitę nieko blogo
manau atsakei i savo klausima
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#161 2011-01-24 17:29
Žinau, tik praktiškai tai sunku įgyvendinti
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#162 2011-01-24 17:36
Ingre rašė:
Žinau, tik praktiškai tai sunku įgyvendinti
Jei iki siol pavyko, vadinasi imanoma. O rezima reikia susitatyti toki, prie kurio priprastum ir kuris nebetrukdytu gyventi, tai liecia ir maitinimosi iprocius ir visa kita. Gilink zinias sioje srity ir atsirink, kas butent tinkamiausia tau. Visa gyvenima gi nebadausi. Suderinsi normalia nekankinancia mityba, priprasi aktyviai sportuot ir ilsetis, atrasi balansa tarp siu dalyku ir gyvensi grazi, savim patenkinta. Laikui begant, tas naujas rezimas tampa normalaus gyvenimo dalimi ir nebetrukdo gyvent bei nebejauti jokio "issiprievartavimo"...
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#163 2011-01-24 17:45
Manau taip ir bus labai jau greitai visko noriu, dar tik neseniai atradau tokį gyvenimo būdą, tad tikriausiai natūralu, kad dar reikia laiko, kad viskas susigulėtų tik kartais apima baimė, kad kai nugrybausiu, tai viską iš naujo reikės pradėti.
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 4
#164 2011-01-24 22:00
Ingre rašė:
Manau taip ir bus labai jau greitai visko noriu, dar tik neseniai atradau tokį gyvenimo būdą, tad tikriausiai natūralu, kad dar reikia laiko, kad viskas susigulėtų tik kartais apima baimė, kad kai nugrybausiu, tai viską iš naujo reikės pradėti.
jei jau karta pradejei eit siuo( tesingu) keliu tai nenugrybausi o jei jauti kad eini y sona visada gai uzsukt cia ir tau bus padeta
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#165 2011-01-24 23:12
Tai va kokia mano problema Prieš keletą metų aš jau turėjau susiformavusi tai ko norėjau, o tada po truputį pradėjau grybauti kol pasiekiau tai, kas pirminėse foto dabar vėl artėju prie norimų formų ir bijau, kad iš to džiaugsmo nenusivažiuočiau užtat ir klausinėju intensyviai, kokiu būdu atrasti tą aukso viduriuką, ir gyventi normalų gyvenimą (ne pagal konclagerio valgiaraštį) ir išlaikyti dailias formas kolkas aš gyvenu taip - viskas arba nieka. Nuu nepatinka man taip, bet kad neišeina kitaip
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
#166 2011-01-24 23:16
manau laikui begant rasi ta optimaliausia varianta ir nusistoves dienotvarke kaip Robse ir sake, tik nesuk is kelio... pati matai kas buna
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#167 2011-01-24 23:18
Tai va, kad atsimerki tik tada, kai jau būna ryškiai per vėlu bent jau man taip buvo. Na tikėkimės šįsyk labiau vertinsiu tai ką turiu, kol turiu, o ne tada, kai jau prarasta
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
#168 2011-01-24 23:22
bent karta per savaite uzlipk ant savrstykliu ir matysi ar vis dar eini teisingu keliu ar jau krypsti... tik nepersistenk svertis nes paskui tai tampa durnu yprociu as visada atsikeles pirma nueinu y toleta ir visada atsistoju ant svarstykliu... kas mane jau paty erzint pradeda
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#169 2011-01-24 23:25
Deja aš elgiuosi panašiai beveik kas rytą nebent jau kokią dieną išeinu iš teisingo kelio, tada pora dienų nesisveriu, nes bijau pamatyti ko prisidirbau
Neprisijungęs
- edu
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-09-08
- Žinutės: 26
#170 2011-01-24 23:35
bandele ar sokoladuka gali po sales suvalgyt - i riebala neis. neeik alkana i parduotuve, ir susivok kiek stipriai nori pasiekti tiksla. nes amzinai kovoti su savim neiseitis, yra tie metodai amerikietiski - lapuku klijavimas ant duru ir pns, man uztenka veidrodzio
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#171 2011-01-24 23:39
Svarstyklės ir veidrodis - geri rodikliai tik po truputį, kaip jau čia buvo minėta, ateina toks laikas, kai kada bepažiūrėtum į veidrodį, vis kažkas negerai
Neprisijungęs
- dovile
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Registravosi: 2010-08-22
- Žinutės: 103
- Atsiliepimai: 1
#172 2011-01-25 14:33
Ingre rašė:
Svarstyklės ir veidrodis - geri rodikliai tik po truputį, kaip jau čia buvo minėta, ateina toks laikas, kai kada bepažiūrėtum į veidrodį, vis kažkas negerai
ingre ziuriu mus ta pati problema kamuoja, jei jau uzsikepam ant kokiu saldumynu ar ant ko kito vis negana... ir bandai tas mintis nuvyti salin kad negalima, kam tada eini i sale jei valgai tuos saldumynus (bent jau man jie siaubas,galeciau valgyti ir valgyti ) kaip tau buna nezinau:) tai va kai jau noresim sukti i kaire skambinam viena kitai ir ikreciam proto bet tikiuosi jau gryzusi i tas vezias taip kaip anksciau sekesi ir sportuoti ir maista derinti
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#173 2011-01-25 14:42
Nieko gero pas mane dabar situacija visiškai sunku save kontroliuot darosi, toks jausmas, kad valia kažkur išgaravo. Tie pasilepinimai gana dažnoki patapo. Prie gero neprives manęs tai, kaip dabar matau. Nežinau, toks jausmas, kad kažkokioj duobėj įstrigau. Gal paskutiniu metu per daug buvau susispaudusi, kad dabar taip sunku tvardytis. Bet kaip grįžti į teisingą kelią.
Neprisijungęs
- Ofka...
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Utena
- Registravosi: 2010-12-31
- Žinutės: 65
#174 2011-01-25 17:13
As atsisakinejau Alkoholio ir labai puikiai sekasi iki dabar jau 3menesiai ne vieno lasiuko;D
P.s kartais jau labai norisi alaus,bet susitramdau ;]
As tiesiog pasizadejau sau negerti ne laso iki vasaros pradzios ir kolkas tai sekmingai sekasi ;] svarbiausia prisiversti save,tai manau cia taip pat ir su "sokoladais,bei bandelemis" ;]
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#175 2011-01-25 17:24
Šokoladai, bandelės - tik pavyzdžiai, jaučiu žvėrišką trauką visam kam, ko tikrai negalima siekiant gerų formų. Nežinau, kiek čia prisideda tai, kad šiuo metu patiriu šiokią tokią įtampą, galvoju gal dėl to, viskas taip nekontroliuojama, bet negaliu leisti sau tokios prabangos, kad kai tik patiriu stresą, tai galiu kapot viską iš eilės. Gerai, aš pasižadu sau, kad ateinančias tris savaites, gyvensiu pagal šventą savo rėžimą ir nei krust į šoną. Dieve padėk man. Amen.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Labas visiems ;)