Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Link
Mėgėjas išsitepti aliejumi
Registravosi: 2009-03-01
Žinutės: 28
Atsiliepimai: 0

#1 2010-12-27 20:17

Ryškinimasis:koks kalorijų deficito optimalus kiekis

Laba,
Iškilo toks klausimas.Žinom,jog mažinant BF reik išnaudoti daugiau kal negu suvalgai,vadinkim tai padaryti kalorijų deficitą.Gal kas kur skaitėt ar kas nors sakė koks yra optimalus kalorijų deficitas per dieną.Sakykim,kad ir šiandien aš apsiskaičiavau,kad apytiksliai suvalgiau 1700kcal,o išeikvojau apytiksliai 2700kcal,gal 1000k deficitas per para jau yra virš optimalios ribos,gal man nesikankinti ir laisvai dar suvalgyt kokį papildomą varškės poką?
Papraščiau vienu sakiniu klausiant.Kokį kcal deficitą per parą padaryt,BF mažinimo laikotarpiu.

Neprisijungęs

world
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-07-23
Žinutės: 662
Atsiliepimai: 1

#2 2010-12-27 20:21

Re: Ryškinimasis:koks kalorijų deficito optimalus kiekis

-500kcal

Neprisijungęs

Link
Mėgėjas išsitepti aliejumi
Registravosi: 2009-03-01
Žinutės: 28
Atsiliepimai: 0

#3 2010-12-27 21:30

Sorry,jeigu pasirodysiu čia priekabus,bet man būtų svarbu žinoti kokiu šaltiniu remiesi (ar patikimu),nes kai taip sausai parašiai tai nžn ar čia ne iš piršto laužta.
Ir be to dar vieną klausimėlį turiu. Dviejose straipsniose buvo rašoma,jog 7,5tūkst kalorijų yra 1kg BF. Tai ką,jog per savaitę numest kg reikia kiekvieną dieną daryt 1070kcal deficitą? Tai man atrodo,gan sunkus ir varginantis darbas...Galai skaičiouse nesueina...

Neprisijungęs

marius79
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-01-17
Žinutės: 993
Atsiliepimai: 31

#4 2010-12-27 23:05

tai labai individualu, priklauso nuo apykaitos, niekas skaiciais nepasakys. bandai ir stebi rezultata. kaloriju neskaiciuok labai, priklauso is ko jos gaunamos.

Neprisijungęs

world
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-07-23
Žinutės: 662
Atsiliepimai: 1

#5 2010-12-28 00:17

Link rašė:

Sorry,jeigu pasirodysiu čia priekabus,bet man būtų svarbu žinoti kokiu šaltiniu remiesi (ar patikimu),nes kai taip sausai parašiai tai nžn ar čia ne iš piršto laužta.
Ir be to dar vieną klausimėlį turiu. Dviejose straipsniose buvo rašoma,jog 7,5tūkst kalorijų yra 1kg BF. Tai ką,jog per savaitę numest kg reikia kiekvieną dieną daryt 1070kcal deficitą? Tai man atrodo,gan sunkus ir varginantis darbas...Galai skaičiouse nesueina...

jo, kilas lasinio turi uzkaupes ~7000 kcal. kaip zinia dauguma saltiniu auginant mase pataria +500kcal nuo sunaudojamu, tuo tarpu metant -500. nepateikiu saltinio, nes tiosiog as ju ne viena esu perskaites (ir praktikoj isbandziau), aisq visuose ta ir sako, kad reikia deficito kaloriju, bet mazdaug ten, kur nurodomi, skaiciai pasisakoma uz -500, kaip uz optimalu. beto metant svori daromas ir kardio, taigi -500 is mitybos +(-~500 is kardio per tarkim valanda) ir susidaro tie skaiciai. kiek teko dietologu nuomonemis dometis, jie sako, kad ~4kg/men butu labai geras sprendimas, nekenkiant organizmui, kai tuo tarpu mes turim 7000*4=28.000 cia per menesi, kaip matom, irgi susiveda skaiciai

Paskutinį kartą taisė world (2010-12-28 00:18)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net