Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Ryškinimasis:koks kalorijų deficito optimalus kiekis
- Link
- Mėgėjas išsitepti aliejumi
- Registravosi: 2009-03-01
- Žinutės: 28
- Atsiliepimai: 0
#1 2010-12-27 20:17
Ryškinimasis:koks kalorijų deficito optimalus kiekis
Laba,
Iškilo toks klausimas.Žinom,jog mažinant BF reik išnaudoti daugiau kal negu suvalgai,vadinkim tai padaryti kalorijų deficitą.Gal kas kur skaitėt ar kas nors sakė koks yra optimalus kalorijų deficitas per dieną.Sakykim,kad ir šiandien aš apsiskaičiavau,kad apytiksliai suvalgiau 1700kcal,o išeikvojau apytiksliai 2700kcal,gal 1000k deficitas per para jau yra virš optimalios ribos,gal man nesikankinti ir laisvai dar suvalgyt kokį papildomą varškės poką?
Papraščiau vienu sakiniu klausiant.Kokį kcal deficitą per parą padaryt,BF mažinimo laikotarpiu.
Neprisijungęs
- world
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-07-23
- Žinutės: 662
- Atsiliepimai: 1
#2 2010-12-27 20:21
Re: Ryškinimasis:koks kalorijų deficito optimalus kiekis
-500kcal
Neprisijungęs
- Link
- Mėgėjas išsitepti aliejumi
- Registravosi: 2009-03-01
- Žinutės: 28
- Atsiliepimai: 0
#3 2010-12-27 21:30
Sorry,jeigu pasirodysiu čia priekabus,bet man būtų svarbu žinoti kokiu šaltiniu remiesi (ar patikimu),nes kai taip sausai parašiai tai nžn ar čia ne iš piršto laužta.
Ir be to dar vieną klausimėlį turiu. Dviejose straipsniose buvo rašoma,jog 7,5tūkst kalorijų yra 1kg BF. Tai ką,jog per savaitę numest kg reikia kiekvieną dieną daryt 1070kcal deficitą? Tai man atrodo,gan sunkus ir varginantis darbas...Galai skaičiouse nesueina...
Neprisijungęs
- marius79
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-01-17
- Žinutės: 993
- Atsiliepimai: 31
#4 2010-12-27 23:05
tai labai individualu, priklauso nuo apykaitos, niekas skaiciais nepasakys. bandai ir stebi rezultata. kaloriju neskaiciuok labai, priklauso is ko jos gaunamos.
Neprisijungęs
- world
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-07-23
- Žinutės: 662
- Atsiliepimai: 1
#5 2010-12-28 00:17
Link rašė:
Sorry,jeigu pasirodysiu čia priekabus,bet man būtų svarbu žinoti kokiu šaltiniu remiesi (ar patikimu),nes kai taip sausai parašiai tai nžn ar čia ne iš piršto laužta.
Ir be to dar vieną klausimėlį turiu. Dviejose straipsniose buvo rašoma,jog 7,5tūkst kalorijų yra 1kg BF. Tai ką,jog per savaitę numest kg reikia kiekvieną dieną daryt 1070kcal deficitą? Tai man atrodo,gan sunkus ir varginantis darbas...Galai skaičiouse nesueina...
jo, kilas lasinio turi uzkaupes ~7000 kcal. kaip zinia dauguma saltiniu auginant mase pataria +500kcal nuo sunaudojamu, tuo tarpu metant -500. nepateikiu saltinio, nes tiosiog as ju ne viena esu perskaites (ir praktikoj isbandziau), aisq visuose ta ir sako, kad reikia deficito kaloriju, bet mazdaug ten, kur nurodomi, skaiciai pasisakoma uz -500, kaip uz optimalu. beto metant svori daromas ir kardio, taigi -500 is mitybos +(-~500 is kardio per tarkim valanda) ir susidaro tie skaiciai. kiek teko dietologu nuomonemis dometis, jie sako, kad ~4kg/men butu labai geras sprendimas, nekenkiant organizmui, kai tuo tarpu mes turim 7000*4=28.000 cia per menesi, kaip matom, irgi susiveda skaiciai
Paskutinį kartą taisė world (2010-12-28 00:18)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Ryškinimasis:koks kalorijų deficito optimalus kiekis