Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

rodzheris
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-11-03
Žinutės: 17
Atsiliepimai: 0

#1 2010-11-03 16:43

BCAA + kreatinas

Sveiki, sportuot pradejau pries savaite ne pagal programa,na  tik apziuret sporto sale smile)
pradesiu nuo pirmadienio, kadangi as kudas suslikas, 180m 60kg, daug neisstumiu,nepakeliu, tai galvoju is brolio,kuris sportavo stalciaus issitraukt

VITALMAX 100% CREATIN Monohydrate  ir   TREC BCAA G-Force

Ar bus naudos, kad as, pradinukas sporto salej, pradesiu juos vartoti? ar jie man atnes naudos, nes as vos ne visada pasportaves, pakilnojes.. kita diena vos is lovos issiridenu.. Tai manau man jegos is kreatino, ir raumenu greito atsistatymo is BCAA butu naudinga. O kaip jus manot?
Zinau, kad tai yra maisto papildai, ne xemija, bet vistiek noriu pasiklausti.. Ar nepadarys jie man zalos organizmui ar kam nors kitam?

aciu uz atsakymus

Paskutinį kartą taisė rodzheris (2010-11-03 16:47)

Neprisijungęs

MP3Fitness
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-09-19
Žinutės: 137
Atsiliepimai: 0

#2 2010-11-20 14:10

Re: BCAA + kreatinas

Amino rugstys gerai. Bet tai pasportuok tu dar palauk, ar patiks tau bent sportuot. O tada kazka jau ir galesi.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net