Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

MP3Fitness
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-09-19
Žinutės: 137
Atsiliepimai: 0

#26 2010-07-30 14:28

Re: Prisitraukimai. Reikia patarimu ! + mano video

sidaz rašė:

Cia uzsiregistravai vien del video niku "pristraukimai" big_smile

Sutinku! big_smile Matosi kaimietukas.

Neprisijungęs

zmogus2
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-08-28
Žinutės: 157

#27 2010-08-30 17:22

cia stumiat is pavydo ant jo kad patys neisstenit nei 10 tai ir taip aisku, bet dar kad pastumt ant kitu tai joo.. dar sako nei 1 taisyklingo, kazkodel visi pilni buvo, gal akis prasyvalykit ka? smile

Neprisijungęs

ciucis
Naujas dalyvis
Vietovė: Silute
Registravosi: 2010-10-23
Žinutės: 31

#28 2010-10-24 21:34

zmogus2 rašė:

cia stumiat is pavydo ant jo kad patys neisstenit nei 10 tai ir taip aisku, bet dar kad pastumt ant kitu tai joo.. dar sako nei 1 taisyklingo, kazkodel visi pilni buvo, gal akis prasyvalykit ka? smile

nu kas as pavyzdziui tepadarau 1 pull up , bet tai nestumiu nieko ant jo big_smileD

ir +5 daviau

Neprisijungęs

psikk
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-06-01
Žinutės: 440

#29 2010-11-08 13:23

Mldc cia padare, nedidukas ir tiek padaro, zinoma nera patys geriausi prisitraukimai, bet... Ivertinkit tai ka gali, cia visi tokie kaciokai smile, paziureciau ir as i jus kai 20reiktu daryt placiu suemimu + taisyklingai smile. Skatint zmones reik

Neprisijungęs

Lariusa
Naujas dalyvis
Vietovė: G
Registravosi: 2010-04-28
Žinutės: 47

#30 2010-11-08 14:36

kaimo mergos turetu buti suzavetos, tokia galia big_smile

Paskutinį kartą taisė Lariusa (2010-11-08 14:38)

Neprisijungęs

TurnykMaster
Dažnas dalyvis
Vietovė: Narnia
Registravosi: 2010-03-23
Žinutės: 677
Atsiliepimai: 2

#31 2010-11-08 16:02

Lariusa rašė:

kaimo mergos turetu buti suzavetos, tokia galia big_smile

mergom taigi daug nereikia presa isiryskini ir galvoja jos, kad tu gerai uzsikociojes big_smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net