Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Shvedas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Bromölla
Registravosi: 2009-05-15
Žinutės: 1468
Atsiliepimai: 1

#101 2010-08-16 21:38

Re: Nutrex: Lipo-6, Lipo 6x ir Lipo-6 Black

Povke rašė:

toks klausimelis! vartoju LIPO 6 ir kai nevartodavau buvadvo spuogu,tuoj 18metu suprantu brendimas ten buna tu spuogu bet ten 1-3 koki ir tai isspaudi ir dingsta,o db kaip varotju sakes prikilo ir isspaudi poto vistiek jie kyla toki kaip piktybiniai ir pora dienu nevartojau lipo 6 ir kiausiniu dingo visi pradejau vel tik gerti vel atsirado... kas cia suprast? ar gali buti kad per daug baltymu suvartoju,nes pora pazystamu valgydavo daug kiausiniu nu tiesiog megdavo ir buvo pradeja berti tokiais mazai spuogiukais... man tas pats nk nesprantu.

cia gal ir ne vieta apie kiausinius kalbeti, bet galiu tave uztikrinti, kad tikrai tai gali buti ir nuo kausiniu ir siaip nuo kitu baltymu, man panasiai su kiausiniais.

Neprisijungęs

zookyto
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2009-05-11
Žinutės: 2274
Atsiliepimai: 1

#102 2010-08-16 21:43

man nuo kiausiniu su majonezu zaizdom vos ne isvaro o kiausini su tomatu nieka big_smile

Neprisijungęs

Link
Mėgėjas išsitepti aliejumi
Registravosi: 2009-03-01
Žinutės: 28
Atsiliepimai: 0

#103 2010-09-27 20:06

Sveiki,
Šiandien nusipirkau tą visų giriamą Lipo 6.
Išgėrus vieną kapsulę ir po 10min sėdus prie dviračio aš supratau,jog nusipirkau tikrai veiksmingą produktą. Energijos kiekis buvo didžiulis,apetitas labai sumažėjo.
Plius darbingumas irgi labai pakilo-istoriją skaičiau apie 2val,kas man labai reta.
Tai pat susidūriau su šalutiniu poveikiu kaip silpnas galvos skausmelis.Tas manęs nenustebino.Bet va kas nustebino ir tik dėl šito rašau čia-išssiplėtę vyzdžiai.Tai normalu? Išsiplėtę ne per visą akies obuoly,bet žymiai daugiau negu paprastai. (geriau tik vieną kapsulę)
Ačiū  už ats.

Neprisijungęs

fokusas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-01-25
Žinutės: 306

#104 2010-09-29 14:49

Link rašė:

Sveiki,
Išgėrus vieną kapsulę ir po 10min sėdus prie dviračio aš supratau,jog nusipirkau tikrai veiksmingą produktą. Energijos kiekis buvo didžiulis,apetitas labai sumažėjo.
Plius darbingumas irgi labai pakilo-istoriją skaičiau apie 2val,kas man labai reta.
Tai pat susidūriau su šalutiniu poveikiu kaip silpnas galvos skausmelis.Tas manęs nenustebino.Bet va kas nustebino ir tik dėl šito rašau čia-išssiplėtę vyzdžiai.Tai normalu? Išsiplėtę ne per visą akies obuoly,bet žymiai daugiau negu paprastai. (geriau tik vieną kapsulę)
Ačiū  už ats.

Del vyzdziu nieko nezinau,gal pas tave sporto salei tamsu labai big_smile, bet, kad energijos buvo daug, tai gali but, man pirma karta kai animal cuts pradejau gert, tai buvo ziauriai daug energijos, o jau antra kart kai geriau ir toliau nebebuvo, gal priprato kunas prie energetikos.

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#105 2010-09-29 15:06

fokusas rašė:

Link rašė:

Sveiki,
Ačiū  už ats.

Del vyzdziu nieko nezinau,gal pas tave sporto salei tamsu labai big_smile, bet, kad energijos buvo daug, tai gali but, man pirma karta kai animal cuts pradejau gert, tai buvo ziauriai daug energijos, o jau antra kart kai geriau ir toliau nebebuvo, gal priprato kunas prie energetikos.

tiesa.. prie energetiku labai greitai priprantama, tad vartot juos reiktu retai, norint kad efektas butu geras smile ir siaip kuo maziau ju - tuo geriau.. sveikata irgi pataupyti reikia smile

Neprisijungęs

fokusas
Dažnas dalyvis

#106 2010-10-06 14:15

As pietauju 14 valanda, o treniruote 16h, tai kada lipo geriausia gert, pries pietus,po pietu, ar pries tren?o ryte pries pusrycius geriu.

Neprisijungęs

Auri_ZZ
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-06-08
Žinutės: 11

#107 2010-10-20 17:40

Ant lipo 6 pakuotes raso kad papildomai nevartoti preparatu turinciu kofeino. esu kavos megejas, idomu galiu toliau smaliziaut kava naudodamas lipo 6.

Neprisijungęs

Zilve5068
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-11-15
Žinutės: 102

#108 2010-10-20 19:01

Laikas pradet mastyt abiem ...

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#109 2010-10-20 19:05

Auri_ZZ rašė:

Ant lipo 6 pakuotes raso kad papildomai nevartoti preparatu turinciu kofeino. esu kavos megejas, idomu galiu toliau smaliziaut kava naudodamas lipo 6.

nu jei kofeino perdozuot nebijai, tai gerk i valias..
lipo 6 sudetyje yra nemazai kofeino.

Neprisijungęs

fokusas
Dažnas dalyvis

#110 2010-10-20 19:43

As lipo 6 gerdamas, ryte viena puoduka kavos dar isgeriu, sirdis tikrai nesikalatoja, kazkada dar po pietu buvau papildomai viena kavos puodeli isgeres, irgi nieko nesijaute.Bet cia kiekvienam individualiai turbut.

Neprisijungęs

Auri_ZZ
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-06-08
Žinutės: 11

#111 2010-10-29 11:30

Nzn kaip jums bet man tas lipo tai tik pirma savaite kazkaip jautesi.is pradziu tikrai nesinorejo valgyti net, energijos antpludis.poto kai matomai pripratau prie kofeino tai dingo tas energingumas.doze padidini tada vel siek tiek jauciasi.dabar kazkaip atvirksciai jis man kelia apetita.Na o siaip tai kazinau, be jo taip pat sportavau buvo stabilus 98kg svoris.Pradejes gert lipo,biski i maisto racijona iterpes daugiau baltymu ir sumazines angliavandeniu kieki, numeciau jau 4kg.savaime aisku kad dauguma kritusio svorio tai raumens bei vandens svoris, o kiek tu riebalu neaisku smile treniruotes:1madienis ir 5tadienis su stanga, 2dienis ir 4tadienis darbas prie bokso maiso ar pirstiniu nuo 30min, 3ciadienis darbas prie bokso maiso + darbas su nefiksuotu svoriu t.y hanteliais. Savaitgaliais tik bendra manksta.
Krutines apimtis ta pati;
Koju apimtis -1;
Presas -2cm;
Rankos apimtis -1cm;
Kazkaip tokie skaiciai mazi kad isviso klausimas kyla kaip tie numesti 4kg gali susidaryt.Cia daug ar mazai nzn, bet kaip man tai gana.Siaip neigiamos jo poveikis man tai miego sutrikimas, nors ir paskutini karta ju geriu apie 12valanda dienos.

Neprisijungęs

robocop
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-04-13
Atsiliepimai: 3

#112 2010-10-29 12:21

Kokias nesamones tu cia darai? Jis raumeni meta ir dziaugias kritusiu svoriu big_smile Mityba ir treniruotes reikia derinti. Susitvarkyk ne biski, o visiskai mityba! Ir reikia begiot norint numesti riebala, o ne ta ka tu darai. Tu drozi save ir tiek.

Neprisijungęs

Link

#113 2010-10-29 18:35

Turiu.Laikysiu pavasario ryškinimuisi.
Bet stiprokas daiktas. Dvi vienu kartu išgeriu ir net po stiprios kardio treniruotės lengvas pykinimas yra.Vieną kart taip sutrikdė skrandį,kad net naktį išmiegojes ir ryte papusryčiaves apsivėmiau.

Neprisijungęs

Egertas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-08-03
Žinutės: 23

#114 2010-10-30 12:18

neblogas daiktas tas lipo 6 per menesi numeciau 4kg pilvas sumazejo 6cm,dietu kaip ir nesilaikiau tik sveikai maitinausi.likau patenkintas

Neprisijungęs

bamboochy
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-06-15
Žinutės: 20

#115 2010-11-08 21:31

sitas papildas tinka merginoms, jeigu vien daromos cardio treniruotes?

Neprisijungęs

nepyragas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: vilnius
Registravosi: 2010-04-13
Žinutės: 101

#116 2010-11-28 11:46

sveiki, gal kas yra bandes abu, tiek ''lipo 6'', tiek ''lipo 6x'' ir galetu pasidalinti ispudziais, kuris buvo efektyvesnis ir geriau suveike?
Perskaiciau visa tema, bet nuomones taip ir nesusidariau.

Neprisijungęs

Link

#117 2011-01-04 22:29

Po pertraukėlės grįžau prie Lipo 6. ..Sunku pasakyt kiek jis man padėjo.Faktas,kad  pagreitino ir prailgino mano kardio treniruotes.TAigi galima sakyt,jog prisidėjo prie svorio metimo.
Tiesa,atkreipkit dėmesį kaip geriat.Paskutiniąją savaitę padariau ekspermentėli,4 tablečių doze gėriau per 1val kardio treniruotę. Režimas toks:
15min prieš kardio 1 tabletė
Tik pradėjus kardio 2 tabletė
3 tabletė ipusėjus kardio
4 tabletė likus 10-15min iki kardio pabaigos.

Manau,jog taip efektyviau,nei ten ryte/vakare po dvi gerti.Nujaučiu-sakysit,jog nesveika valandos laikotarpį susipilt 4tablet,bet čia jau pasiliksiu pats spręsti smile

Paskutinį kartą taisė Link (2011-01-04 22:32)

Neprisijungęs

fokusas
Dažnas dalyvis

#118 2011-01-05 21:44

Link rašė:

Po pertraukėlės grįžau prie Lipo 6. ..Sunku pasakyt kiek jis man padėjo.Faktas,kad  pagreitino ir prailgino mano kardio treniruotes.TAigi galima sakyt,jog prisidėjo prie svorio metimo.
Tiesa,atkreipkit dėmesį kaip geriat.Paskutiniąją savaitę padariau ekspermentėli,4 tablečių doze gėriau per 1val kardio treniruotę. Režimas toks:
15min prieš kardio 1 tabletė
Tik pradėjus kardio 2 tabletė
3 tabletė ipusėjus kardio
4 tabletė likus 10-15min iki kardio pabaigos.

Manau,jog taip efektyviau,nei ten ryte/vakare po dvi gerti.Nujaučiu-sakysit,jog nesveika valandos laikotarpį susipilt 4tablet,bet čia jau pasiliksiu pats spręsti smile

ryte/vakare??? kur cia taip parasyta, manau efektyviau gert 2 ryte, 2 pries tren., nes kai tu isgeri 15min iki kardio pabaigos, tai ta tablete tik veikt pradeda po kokio 30min.

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#119 2011-01-05 21:46

tablete mazdaug po pusvalandzio pradeda veikti ir poveikis gan ilgai trunka.. nera prasmes geti cardio metu. jei truksta kaifo, galima kofeino uzsimesti tuo metu smile

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#120 2011-01-05 21:49

Nereikia atradineti dviracio - jis seniai atrastas.
Fat burneriai vartojami priesh treniruote, jei kelis kart tai dar ir ryte.
treniruotes gale nera jokio tikslo ju vartoti, nes kaip Emex ir minejo jie pradeda veikti po kurio laiko.

Neprisijungęs

Link

#121 2011-01-06 22:06

lexusrx rašė:

Nereikia atradineti dviracio - jis seniai atrastas.
Fat burneriai vartojami priesh treniruote, jei kelis kart tai dar ir ryte.
treniruotes gale nera jokio tikslo ju vartoti, nes kaip Emex ir minejo jie pradeda veikti po kurio laiko.

Ka aš žinau.Man Lipo pradeda po 5-8min veikt.
Matau gale intensyvios kardio,jog jau nebeištempsiu,išgeriu dar papildomą,atkenčiu sunkiai tas 5-8min,o paskui užbaigiu energetiko pagalba.

Neprisijungęs

AndrewM
Išmestas
Registravosi: 2009-08-15
Žinutės: 1743
Atsiliepimai: 7

#122 2011-01-23 16:53

Ponui Link'ui REIKIA atradineti dvirati, jam papildai veikia po 5min, jis unikalus. Paziurekit i jo prierasa kas nepamenat temos jo, ir neabejokit jo sportininko "atrastais dviraciais"! big_smile lol Cia ne uzrasa tokiam, o ant lauzo reiktu lol nekreipkit demesio i jo komentarus, jeigu nenorit kresti ka nors, kas verstu kitus suabejot jusu psichika, pradedant issitepimu aliejum ir baigiant tuo, kad isgert kapsule likus <10min, nes "jis jums pades pabaigt cardio". Gal nebent tik psichologiskai, daugiau nieko

Paskutinį kartą taisė AndrewM (2011-01-23 17:16)

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#123 2011-01-23 17:03

manes tikrai nezavi ideja ikalti burnerio tablete likus 30min iki cardio galo ir tam yra logishki paaiskinimai, na bet dviracio atradeju visad buvo ir bus, tuo gyvenimas ir idomu.

Neprisijungęs

fanaRiC
Išmestas
Registravosi: 2008-01-22
Žinutės: 160

#124 2011-02-07 22:04

jai ta diena nera treniruotes, ar reikia gerti lipo6, ar geriau tik treneruociu dienomis?

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#125 2011-02-07 22:06

fanaRiC rašė:

jai ta diena nera treniruotes, ar reikia gerti lipo6, ar geriau tik treneruociu dienomis?

nera tokio dalyko kaip REIKIA. galima kasdien, galima ir tik trenkiu dienomis. kasdien, zinoma, efektyviau. tik reiktu nepamirsti kad bet tinkamos mitybos neveiks. kaloriju minusas butinas.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net