Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

robocop
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-04-13
Žinutės: 306
Atsiliepimai: 3

#3026 2010-08-27 14:09

Re: Įvairūs klausimai

Vidmuxas rašė:

Tai as daleiskim kiek sakaitau, tai matyt ziniu truksta,nes daug tokiu savoku,kurios man nieko nesako beveik,matomai per jaunas dar..o siap as pvz ieksojau ir maisto ir pns, tai  jau nemazai rades informacijos, lenteliu ir pns.. Tai pvz mazdaug jau zinau koki maista valgyt , tik reikia ta maista man apskaiciuot po kiek, su kuo ir kada valgyt.. Pvz as noreciau priaugt svorio bet rieikia 5/6 kartus per diena kas ~3h valgyt, bet man tas nesigaus,kadangi lankau dar mokykla, o mokykloj maisto nepirksiu(nes ten bevertis praktiskai) ir papildu,pakeicianciu  10h maista ir pietus tai neapsimoka...

Tau nereikia jokiu kcal skaiciuot, valgyska kas valgoma (iskyrus visokius saldumynas,cipsu,burgerius). Ka mama pataiso nieko neatsisakyk. Dabar cia auganciam organizmui jis nori pradet skaiciuot kcal... smile

Neprisijungęs

Vidmuxas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-08-25
Žinutės: 35
Atsiliepimai: 0

#3027 2010-08-27 14:21

Na biski paderint reikia, atprast man valgyt pakarais, nes daznai uzsimanau apie 23h ir biski maziau tokiu kaip majonezu ir pns.. O suzinot noriu daug mas kaip ka skaiciuot, nes ateity tai manau man prireiks smile

Neprisijungęs

Vidmuxas
Naujas dalyvis

#3028 2010-08-27 14:28

Blossom,tai as pagal lenteles skaicius dar skaiciosiu, nes nelengvas darbas kaip pradedanciajam.. Nu pasiziurejau kad pvz kad ten baltymus ir angliavandenius reikia apskaicuot 1 ju grama padauginus is 4,-gausime kalorijas viename tu medziagu grame.. Tai as  turiu nusistatyt mazdaug koki maista noreciau valgyt ir skaiciuot ar man jo per daug,ar per mazai,gal ka pakeist,gal ka atimt ir pns.. Nu cia didokas kaip man darbas.. P.S  man dar sunkoka..

Neprisijungęs

Vidmuxas
Naujas dalyvis

#3029 2010-08-27 15:40

O per diena ~400 kalorijo neatitikimas nk nepakenks? Nes vienoj skicuoklei virs 2,5k kalorijo o kitoj virs 2,1k kaloriju...(tuos pacius duomenis rasant)

Neprisijungęs

Blossom
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-05-28
Žinutės: 748

#3030 2010-08-27 15:46

Vidmuxas rašė:

Blossom,tai as pagal lenteles skaicius dar skaiciosiu, nes nelengvas darbas kaip pradedanciajam.. Nu pasiziurejau kad pvz kad ten baltymus ir angliavandenius reikia apskaicuot 1 ju grama padauginus is 4,-gausime kalorijas viename tu medziagu grame.. Tai as  turiu nusistatyt mazdaug koki maista noreciau valgyt ir skaiciuot ar man jo per daug,ar per mazai,gal ka pakeist,gal ka atimt ir pns.. Nu cia didokas kaip man darbas.. P.S  man dar sunkoka..

Koks ugis/svoris? Sportuoji?
400 kcal yra daug - skirtumas tikrai yra.

Neprisijungęs

Vidmuxas
Naujas dalyvis

#3031 2010-08-27 15:53

171cm,svoris 51kg(pagal viska reiketu 3kg daugiau, nes 51kg per mazai manau) 15m, siuo metu "kacelkei" nesportuoju, bet pradejau isleto (geriau po biski pradet nei iskart daug) sportuot :prisitraukimai,kas 3 dienas pabegiojimas stadione, pradesiu atsispaudimai,atsilenkimai,menesis kitas ir i sporto sale.. Bet  va man iki galo aiskiai su maistu nesigauna. o tie kaloriju skaiciavimai visur skirtingai , kaip matai neatitinka ~400

Neprisijungęs

Blossom
Dažnas dalyvis

#3032 2010-08-27 16:05

Vidmuxas rašė:

171cm,svoris 51kg(pagal viska reiketu 3kg daugiau, nes 51kg per mazai manau) 15m, siuo metu "kacelkei" nesportuoju, bet pradejau isleto (geriau po biski pradet nei iskart daug) sportuot :prisitraukimai,kas 3 dienas pabegiojimas stadione, pradesiu atsispaudimai,atsilenkimai,menesis kitas ir i sporto sale.. Bet  va man iki galo aiskiai su maistu nesigauna. o tie kaloriju skaiciavimai visur skirtingai , kaip matai neatitinka ~400

Tai tu su tokiu svoriu i mazesne puse tikrai neziurek smile Ir neribok nieko - rinkis sveika maista ir kuo daugiau smile kazka ten minejei apie majoneza - neskaiciuok tokiu dalyku ir valgyk i sveikata smile Tau ne 3 kg priaugt reikia, o tikrai gerokai daugiau. Ziuri teisinga linkme - daznas sveiko maisto valgymas + sportas - priaugsi svorio, sutvirtesi; neziurek kiek tau reikia max, o koks yra min - kad tik nebutu per mazai. Taip pat del "naktiniu" valgymu - paskutinis valgymas ~1val. iki miego, tai jei eisi miegot ~12 val. - 11val. valgyk drasiai. Pasiskaityk mitybos temose - ten vaikinai daug raso apie tai, ka ir kiek valgo, susideliok ir pasirink pagal save, ka megsti ir kada gali. Sekmes smile

Neprisijungęs

zoOk
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2009-09-02
Žinutės: 285

#3033 2010-08-27 16:09

kodel tau valgyklos maistas bevertis? pvz kepsnys su bulvem ir darzovem + sriubos kokios ?smile)) ar tai kotletas buna vis geriau nei koks tavo kokteilis

Neprisijungęs

Blossom
Dažnas dalyvis

#3034 2010-08-27 16:13

zoOk rašė:

kodel tau valgyklos maistas bevertis? pvz kepsnys su bulvem ir darzovem + sriubos kokios ?smile)) ar tai kotletas buna vis geriau nei koks tavo kokteilis

Na as irgi buciau linkus manyt kad tu kotletu po 3 gali varyt big_smile Ne sintetiku visokiu ieskot - kokteiliu, papildu... o pradziai stengtis is maisto gauti viska. Tik poto, kai suprasi ko nori, gali kazka bandyt taikyti sau..
*Idek i mitybos skilti ka planuoji valgyti ir kada - gausi komentaru, pasikoreguosi.

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#3035 2010-08-27 16:23

-20kg,+brendimas/augimas tau reikia valgyt viska apsoliuciai ka tik gali, jokiu riebalu nespes priaugti, tik valgyk, papildu dar pora metu laisvai gali nepirkti, pasitaupyk pinigus ant maisto geriau

Neprisijungęs

Vidmuxas
Naujas dalyvis

#3036 2010-08-27 20:20

Nu papildu tikrai nevartosiu, aplamai noreciau visalaika apsiribot maistu, nes nezadu  ten kokiose varzybose dalyvaut... O sakykit preso "kaladeles" eina istiesint kad butu apatines vienoj eilei lygioj, vidurines vienoj tiesioj eilei,virsutines irgi taip pat.. Nes pas mane kazkodel nuo mazos vaikystas presas matos bet jis kazkoks kreivas : vidurine preso "kaladele" issidejus ties virsutiniu kaladeliu puse, o tos virsutines  uzleisdamos vieta vidurinei-pakyla,ir  taip gavesis kazkoks kreivas presas.. Tai va ar iseitu patiesint kaip nors?  O beje del valgyklos-tikrai nera ten labai sveika, reikia pamatyt kaip ten viska gamina, aliejus per kelis kart vartoja, produktai mesos ir pns irgi nekokios kokybes, na zodziu mokyklu valgyklos-NE !-mano nuomone ! smile

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#3037 2010-08-27 20:23

Vidmuxas rašė:

Nu papildu tikrai nevartosiu, aplamai noreciau visalaika apsiribot maistu, nes nezadu  ten kokiose varzybose dalyvaut... O sakykit preso "kaladeles" eina istiesint kad butu apatines vienoj eilei lygioj, vidurines vienoj tiesioj eilei,virsutines irgi taip pat.. Nes pas mane kazkodel nuo mazos vaikystas presas matos bet jis kazkoks kreivas : vidurine preso "kaladele" issidejus ties virsutiniu kaladeliu puse, o tos virsutines  uzleisdamos vieta vidurinei-pakyla,ir  taip gavesis kazkoks kreivas presas.. Tai va ar iseitu patiesint kaip nors?  O beje del valgyklos-tikrai nera ten labai sveika, reikia pamatyt kaip ten viska gamina, aliejus per kelis kart vartoja, produktai mesos ir pns irgi nekokios kokybes, na zodziu mokyklu valgyklos-NE !-mano nuomone ! smile

Istiesint neiseis nebent pastorint

Neprisijungęs

Vidmuxas
Naujas dalyvis

#3038 2010-08-27 20:26

Taip ir maniau kad neistiesinsiu, nes mates rimtu kulturistu su kreivais presais.. O pastorint tai beabejo. Nu ka darysi, tobulo kuno nepasirinksi, svarbu neinvalidas...

Neprisijungęs

zoOk
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2009-09-02
Žinutės: 285

#3039 2010-08-27 22:16

pasidaryk plastine operacija

Neprisijungęs

Blossom
Dažnas dalyvis

#3040 2010-08-27 23:06

Vidmuxas rašė:

na jei esi pasiryzes kasdien ruostis maista ir nestis i mokykla - sveikintina smile Tik kazin ar taip jau blogai ten.. smile

Neprisijungęs

Vidmuxas
Naujas dalyvis

#3041 2010-08-28 11:33

zoOk geri prikolai =] Matos kad vaikisko sudo neissikes smile Blossom nu kiekvienas turi savo nuomuone tongue Geriau pasinesiosiu i sule kai rimtai ziuresiu i si sporta, o kolkas dar tik pradzia:)

Neprisijungęs

Vidmuxas
Naujas dalyvis

#3042 2010-08-28 12:53

.

Paskutinį kartą taisė Vidmuxas (2010-08-28 12:58)

Neprisijungęs

Blossom
Dažnas dalyvis

#3043 2010-08-28 19:08

Vidmuxas rašė:

zoOk geri prikolai =] Matos kad vaikisko sudo neissikes smile Blossom nu kiekvienas turi savo nuomuone tongue Geriau pasinesiosiu i sule kai rimtai ziuresiu i si sporta, o kolkas dar tik pradzia:)

tai tipo geriau is viso nevalgysi nuo 8 iki 14 val? big_smile tai kam tu tada klausineji cia tokiu dalyku jei dar 100 metu iki kokiu nors veiksmu ir "rimto ziurejimo"... suzinoti, kas yra kalorija, tikrai nera pradzia i sporta smile

Neprisijungęs

Vidmuxas
Naujas dalyvis

#3044 2010-08-28 21:53

Kai sportuosiu nesiuos i sule ka nors...wink Nu seip apsiskaityt manau reikia, nes jei sportuosiu ir atsiprasant Š valgysiu, tai nera prasmes po 40-50lt mest i si sporta wink Beje nuo rugsejo 1 ketinu pradet lankyt sporto kluba, tik dar galvoju ar neteks menesi ar du pakentet smile

Neprisijungęs

GoGo
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-08-29
Žinutės: 7

#3045 2010-08-29 01:58

Sveiki,pradejau dometis kulturizmu,beje dar jaunas esu, ir sita foruma lankau gal savaite, skaitau komentarus, ir nesuprantu vieno dalyko.. Kuo skirias kalorija nuo kilokalorijos? Dekui uz atsakyma :-)

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#3046 2010-08-29 09:41

GoGo rašė:

Sveiki,pradejau dometis kulturizmu,beje dar jaunas esu, ir sita foruma lankau gal savaite, skaitau komentarus, ir nesuprantu vieno dalyko.. Kuo skirias kalorija nuo kilokalorijos? Dekui uz atsakyma :-)

Fizikos dar nemokina?

Neprisijungęs

GoGo
Naujas dalyvis

#3047 2010-08-29 10:00

Patikek,pas mus apie koloorijos neuzsimine per 2metus ne karto wink

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#3048 2010-08-29 10:12

kilo (žymima k) - SI sistemos priešdėlis, reiškiantis daugiklį 103 arba 1000.

Neprisijungęs

GoGo
Naujas dalyvis

#3049 2010-08-29 10:18

Nu kazkaip nesuprantu,O tai pavyzdziui bananai : 1kg bananu per diena gaunas 920kcal. O per diena reikia suvalgyt virs 2k kaloriju.. Tai bananais nebusiu sotus,tai kiek cia tas 920kcal sudaro kaloriju? Nes jeigu reikia daleiskim 2k kaloriju per diena o bananai 1kg=920kcal tai per diena nesamone kad tik 2kg suvalgius bus typ top.. Kazkaip nesiertu cia..

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-07-04
Žinutės: 1788
Atsiliepimai: 12

#3050 2010-08-29 10:36

GoGo rašė:

Nu kazkaip nesuprantu,O tai pavyzdziui bananai : 1kg bananu per diena gaunas 920kcal. O per diena reikia suvalgyt virs 2k kaloriju.. Tai bananais nebusiu sotus,tai kiek cia tas 920kcal sudaro kaloriju? Nes jeigu reikia daleiskim 2k kaloriju per diena o bananai 1kg=920kcal tai per diena nesamone kad tik 2kg suvalgius bus typ top.. Kazkaip nesiertu cia..

O tai kas čia per valgymas? Vien bananais maitinies?

Paskutinį kartą taisė LarisVaris (2010-08-29 10:49)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net