Puslapiai: 1 … 29 30 31 32 33 … 78
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Pilvo presas
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#751 2010-07-30 18:43
Re: Pilvo presas
metanis rašė:
Sveiki, tokia problema turiu, kai atsipalaiduoju pilnai pilvas issoka. Bendras bf ~9%. Ant pilvo riebalo labai minimalai, jis stangrus, kaip nescias Kaip butu imanoma suplokstinti pilva? Siaip kaladziu preso nesimato, tik matos tokia jau forma viso preso, o kai itempiu matos 6 kalades.
Tai jei nesimato dar mesk riebalą.
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2010-03-10
- Žinutės: 3884
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 7
#752 2010-07-30 19:30
Bardo rašė:
metanis rašė:
Sveiki, tokia problema turiu, kai atsipalaiduoju pilnai pilvas issoka. Bendras bf ~9%. Ant pilvo riebalo labai minimalai, jis stangrus, kaip nescias Kaip butu imanoma suplokstinti pilva? Siaip kaladziu preso nesimato, tik matos tokia jau forma viso preso, o kai itempiu matos 6 kalades.
Nesinori mest riebalo man dabar, nes mases ciklas. Nera ka ryskinti dar. Bet norisi propocringai ir dabar atrodyti, o ne su issokusiu pilvu. Nors pasikartosiu pilvas pas mane kietas. Gal del didelio skrandzio cia taip
Paskutinį kartą taisė metanis (2010-07-30 19:31)
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-05-28
- Žinutės: 748
- Atsiliepimai: 0
#753 2010-07-30 19:32
metanis rašė:
Bardo rašė:
metanis rašė:
Nesinori mest riebalo man dabar, nes mases ciklas. Nera ka ryskinti dar. Bet norisi propocringai ir dabar atrodyti, o ne su issokusiu pilvu. Nors pasikartosiu pilvas pas mane kietas. Gal del didelio skrandzio cia taip
su zarnynu problemu nera?
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#754 2010-07-30 19:36
Blossom rašė:
metanis rašė:
Bardo rašė:
Tai jei nesimato dar mesk riebalą.Nesinori mest riebalo man dabar, nes mases ciklas. Nera ka ryskinti dar. Bet norisi propocringai ir dabar atrodyti, o ne su issokusiu pilvu. Nors pasikartosiu pilvas pas mane kietas. Gal del didelio skrandzio cia taip
su zarnynu problemu nera?
Na nesiskundziu del zarnyno.
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-05-28
- Žinutės: 748
#755 2010-07-30 19:57
metanis rašė:
Blossom rašė:
metanis rašė:
Nesinori mest riebalo man dabar, nes mases ciklas. Nera ka ryskinti dar. Bet norisi propocringai ir dabar atrodyti, o ne su issokusiu pilvu. Nors pasikartosiu pilvas pas mane kietas. Gal del didelio skrandzio cia taipsu zarnynu problemu nera?
o tas "issiputes pilvas" pastoviai ar pvz kai tik ka suvalgai/isgeri? Ar "tempia" ar jautiesi visiskai normaliai kaip visada? Gal tik riebalo yra, o gal pas gydytoja reikia, labai priklauso kaip jautiesi..
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#756 2010-07-30 20:08
metanis rašė:
Blossom rašė:
metanis rašė:
Nesinori mest riebalo man dabar, nes mases ciklas. Nera ka ryskinti dar. Bet norisi propocringai ir dabar atrodyti, o ne su issokusiu pilvu. Nors pasikartosiu pilvas pas mane kietas. Gal del didelio skrandzio cia taipsu zarnynu problemu nera?
Chemija naudoji?
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#757 2010-07-30 20:10
Blossom rašė:
metanis rašė:
Blossom rašė:
su zarnynu problemu nera?Na nesiskundziu del zarnyno.
o tas "issiputes pilvas" pastoviai ar pvz kai tik ka suvalgai/isgeri? Ar "tempia" ar jautiesi visiskai normaliai kaip visada? Gal tik riebalo yra, o gal pas gydytoja reikia, labai priklauso kaip jautiesi..
Kai daug oro ikvepiu tai tempia. Bet siaip jauciuosi normalei, ryte ir vakare pilvo apimtys skiriasi ~4cm. Kai pavalgau gerai ir isgeriu padideja pilvas ~3-4cm. Cia gal del to normalu, bet valgau juk visada, norisi, kad jis maziau islindes butu.
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#758 2010-07-31 18:03
metanis rašė:
Blossom rašė:
metanis rašė:
Na nesiskundziu del zarnyno.o tas "issiputes pilvas" pastoviai ar pvz kai tik ka suvalgai/isgeri? Ar "tempia" ar jautiesi visiskai normaliai kaip visada? Gal tik riebalo yra, o gal pas gydytoja reikia, labai priklauso kaip jautiesi..
Kai daug oro ikvepiu tai tempia. Bet siaip jauciuosi normalei, ryte ir vakare pilvo apimtys skiriasi ~4cm. Kai pavalgau gerai ir isgeriu padideja pilvas ~3-4cm. Cia gal del to normalu, bet valgau juk visada, norisi, kad jis maziau islindes butu.
papumpuosi krutine ir pilvo nebesimatys,jei tau jo neskauda ir panasiai tai jokios cia problemos nematau,pas visu tas pilvas mazesnis ar didesnis yra.nemaciau dar nei vieno bodybuilderio kurio pilvas butu prie stuburo prikibes (ir dar mases periode)
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#759 2010-07-31 21:45
Bardo rašė:
metanis rašė:
Blossom rašė:
su zarnynu problemu nera?Na nesiskundziu del zarnyno.
Chemija naudoji?
Naudoju, bet ir ne kurso metu buwo tas pats.
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#760 2010-07-31 21:46
deividasf rašė:
metanis rašė:
Blossom rašė:
o tas "issiputes pilvas" pastoviai ar pvz kai tik ka suvalgai/isgeri? Ar "tempia" ar jautiesi visiskai normaliai kaip visada? Gal tik riebalo yra, o gal pas gydytoja reikia, labai priklauso kaip jautiesi..Kai daug oro ikvepiu tai tempia. Bet siaip jauciuosi normalei, ryte ir vakare pilvo apimtys skiriasi ~4cm. Kai pavalgau gerai ir isgeriu padideja pilvas ~3-4cm. Cia gal del to normalu, bet valgau juk visada, norisi, kad jis maziau islindes butu.
papumpuosi krutine ir pilvo nebesimatys,jei tau jo neskauda ir panasiai tai jokios cia problemos nematau,pas visu tas pilvas mazesnis ar didesnis yra.nemaciau dar nei vieno bodybuilderio kurio pilvas butu prie stuburo prikibes (ir dar mases periode)
Tai kad va, krutine turbut labiausiai ir uzsispyrus pas mane, kartu su blauzdom.
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#761 2010-08-01 14:14
metanis rašė:
deividasf rašė:
metanis rašė:
Kai daug oro ikvepiu tai tempia. Bet siaip jauciuosi normalei, ryte ir vakare pilvo apimtys skiriasi ~4cm. Kai pavalgau gerai ir isgeriu padideja pilvas ~3-4cm. Cia gal del to normalu, bet valgau juk visada, norisi, kad jis maziau islindes butu.papumpuosi krutine ir pilvo nebesimatys,jei tau jo neskauda ir panasiai tai jokios cia problemos nematau,pas visu tas pilvas mazesnis ar didesnis yra.nemaciau dar nei vieno bodybuilderio kurio pilvas butu prie stuburo prikibes (ir dar mases periode)
Tai kad va, krutine turbut labiausiai ir uzsispyrus pas mane, kartu su blauzdom.
aisku nematydamas treniruotes nlb ka galetume tau patart,pamegink gal krytinei pratimus pakeitaliot,pakartojimu skaiciu padidint arba pamazint(gal pertreniruoji),o blauzdas kai padarai su svoriu,iskarto dar padaryk su savo svoriu iki negalejimo(ir taip kokius tris priejimus) man pramuso
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#762 2010-08-01 15:06
deividasf rašė:
metanis rašė:
deividasf rašė:
papumpuosi krutine ir pilvo nebesimatys,jei tau jo neskauda ir panasiai tai jokios cia problemos nematau,pas visu tas pilvas mazesnis ar didesnis yra.nemaciau dar nei vieno bodybuilderio kurio pilvas butu prie stuburo prikibes (ir dar mases periode)Tai kad va, krutine turbut labiausiai ir uzsispyrus pas mane, kartu su blauzdom.
aisku nematydamas treniruotes nlb ka galetume tau patart,pamegink gal krytinei pratimus pakeitaliot,pakartojimu skaiciu padidint arba pamazint(gal pertreniruoji),o blauzdas kai padarai su svoriu,iskarto dar padaryk su savo svoriu iki negalejimo(ir taip kokius tris priejimus) man pramuso
Kurso metu krutine darau dabar 2kartus per savaite. Nemanau, kad ir nekurso metu pertreniruoju darydamas 1 karta. Nes jauciu, kad pilnai atsistatau. Dabar kursas pramuso an jegos, jau antra diena ilsiuosi, o jauciu, kad krutine dar neatsistacius, po biski judu i prieki. O blauzdom as darau superserijas ir poto su savo svoriu. Nepramusu niekaip ju.
Neprisijungęs
- energy
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-09-07
- Žinutės: 678
- Atsiliepimai: 1
#763 2010-08-03 20:52
imesk foto kaip tas presas atrodo, itemptas ir neitemptas.
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#764 2010-08-09 16:50
Sveiki, norejau paklausti kiek veiksmingi sitie pratimai talijos siaurinimui bent vizualiai? http://www.bodybuilding.com/fun/ms-fit5.htm
Neprisijungęs
- Deiwyz
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2010-08-11
- Žinutės: 8
#765 2010-08-11 10:22
Turiu presiuka, tik jis disovos strukturos. Kaire puse viskas grazu, visi trys kubikai kai nulieti, o desinei virsutinis su viduriniu kaip ir susijunge ir matosi vienas diedelis, o ne du atskiri tiesa darant pastoviai siek tiek ryskeja atsiskyrimas, tik tas virsutinis yra labai mazas ir neryskus. Tai noreciau paklausti gal yra kokiu specialiu pratimu butent virsutinei preso daliai, kad galeciau isryskinti ta dievo klaida ?
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#766 2010-08-11 10:30
Deiwyz rašė:
Turiu presiuka, tik jis disovos strukturos. Kaire puse viskas grazu, visi trys kubikai kai nulieti, o desinei virsutinis su viduriniu kaip ir susijunge ir matosi vienas diedelis, o ne du atskiri tiesa darant pastoviai siek tiek ryskeja atsiskyrimas, tik tas virsutinis yra labai mazas ir neryskus. Tai noreciau paklausti gal yra kokiu specialiu pratimu butent virsutinei preso daliai, kad galeciau isryskinti ta dievo klaida ?
Neprisijungęs
- Puma9ANX
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2009-10-19
- Žinutės: 1984
- Atsiliepimai: 3
#767 2010-08-11 10:44
Deiwyz rašė:
Tokia jau genetika man ir panasei yra, isryskint teks nebent daugiau riebalo numetus...
Neprisijungęs
- Deiwyz
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2010-08-11
- Žinutės: 8
#768 2010-08-11 23:05
Tai taip bet vat galvoju gal kokiu patarimu zinot, ta prasme kokiu naujesniu pratimu geriau veikianciu.
Tam linke kur parodyta kaip pratimus daryti tai viska zinau taip ir darau, tai standartiniai pratimai.
Neprisijungęs
- D0z3r
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Panevezys
- Registravosi: 2010-08-10
- Žinutės: 34
#769 2010-08-12 12:40
Klausimas, ar imanoma treniruoti atskiras pilvo preso dalis pvz virsutines "kaladeles" ar apatines, nes man yra problema, seip del pilvo preso nesiskundziu jis matomas ir gan tvirtas, bet pati virsutine dalis daug menkesne tiksliau isvis vos matoma palyginti su kitomis. Dar turiu problema, kad apatiniai sonkauliai yra gan islinke (atsikise), gal cia del to?
Neprisijungęs
- world
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-07-23
- Žinutės: 662
#770 2010-08-12 14:45
D0z3r rašė:
Klausimas, ar imanoma treniruoti atskiras pilvo preso dalis pvz virsutines "kaladeles" ar apatines, nes man yra problema, seip del pilvo preso nesiskundziu jis matomas ir gan tvirtas, bet pati virsutine dalis daug menkesne tiksliau isvis vos matoma palyginti su kitomis. Dar turiu problema, kad apatiniai sonkauliai yra gan islinke (atsikise), gal cia del to?
http://www.google.lt/imgres?imgurl=http … mp;bih=550 virsutinei daliai
Paskutinį kartą taisė world (2010-08-12 14:45)
Neprisijungęs
- Povke
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-06-01
- Žinutės: 347
#771 2010-08-15 17:48
http://video.google.com/videoplay?docid … 495115768# kas per pratimai? ar jie geri? ar tiktu po begiojimo sita serija?
Paskutinį kartą taisė Povke (2010-08-22 21:55)
Neprisijungęs
- MP3Fitness
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-09-19
- Žinutės: 137
#772 2010-08-25 09:59
Cia man vienam jau nuo atsilenkimu nugara jaucias ? Ar ir kitiems?
Paskutinį kartą taisė MP3Fitness (2010-08-25 10:00)
Neprisijungęs
- geduttis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-08-15
- Žinutės: 452
#773 2010-08-25 10:46
man kai darau ant suoliuko kampu atsilenkimus tai kerta per nugaros slanksteli.tai darau ant grindu, kaip kazkurioj nuorodoj buvo cia.
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#774 2010-08-25 11:51
nusispjovus,darau kampu su 40kg svoriu jau gal 3men kolkas nugaros nejauciu:)
Neprisijungęs
- world
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-07-23
- Žinutės: 662
#775 2010-08-25 13:23
sporcmenas-2 rašė:
nusispjovus,darau kampu su 40kg svoriu jau gal 3men kolkas nugaros nejauciu:)
speju svori dedi ant pilvo, o ne uz galvos laikai
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 29 30 31 32 33 … 78
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Pilvo presas