- perspektyvus
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-05
- Žinutės: 4
- Atsiliepimai: 0
#1 2010-06-21 10:17
Viso kūno galingumo ugdymas
Sveiki, situacija tokia, jog du mėnesius sportavau pagal programėlę pateiktą žemiau. Mano tikslas buvo priaaugti bent 5 kg svorio (tai pavyko) ir sustiprėti fiziškai. Po dviejų mėnesių sporto, man buvo patarta padaryti poros savaičių pertrauką, kad kūnas atsigautų, pailsėtų ir būtų pasirengęs atlaikyti krūvius per visą vasarą. Taigi turiu aš jums klausimą. Kaip minėjau du mėnesius atidirbau pagal šią programą, ar man dabar reikėtų ją keisti iš pagrindų, ar toliau dirbti pagal ją, o gal pridėti keletą pratimų. ESMĖ yra ta, kad aš "nešoku" į hipertrofiją, man reikia galingumo (greitas svorio pakėlimas, lėtas nuleidimas, konc/eksc. 1/2. Keliamas svoris - 80-85% nuo maksimalaus) Aplamai, kokį laiko tarpą patartina dirbti pagal vieną programą? Ką patartumėte?
Treniruotė - pirmadieniais, ketvirtadieniais: Per du mėnesius padidinau keliamą svorį:
1. Štangos trauka pasilenkus, (serijos - 5, kartojimai - 9) (nugaros platieji) +10kg
2. Lygiagretėse atsispaudimai (serijos - 5, kartojimai - 9) (tricepsas) darau tik su kūno svoriu
3. Štangos spaudimas treniruoklyje, fiksuota (serijos - 5, kartojimai - 9) (krūtinės r.) pridėjau +12 kg
4. Kojų kėlimas kybant (serijos - 5, kartojimai - 20) iš sulenktų kojų kėlimo perėjau prie ištiestų kojų kėlimo
5. Susirietimai spec. pilvo treniruoklyje. (serijos - 5, kartojimai - 20) +5kg
Treniruotės - antradieniais, penktadieniais:
1. Štangos spaudimas nuo pečių (štangą leidžiant priešais save) (serijos - 5, kartojimai - 9) (pečių r.) +8kg
2. Rankų lenkimas su štanga stovint (serijos - 5, kartojimai - 9) (dvigalvis ž.r.) +6kg
3. Kojų tiesimas sėdint (serijos - 5, kartojimai - 9) +3g
4. Kojų lenkimas gulint (serijos - 5, kartojimai - 9) +2kg
5. Pasistiebimai treniruoklyje (serijos - 5, kartojimai - 9) +5kg
6. Kojų kėlimas kybant (serijos - 5, kartojimai - 20)
7. Susirietimai spec. pilvo treniruoklyje. (serijos - 5, kartojimai - 20)
Dėkui už info.
Paskutinį kartą taisė perspektyvus (2010-06-21 11:25)
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#2 2010-06-21 11:59
Re: Viso kūno galingumo ugdymas
Neprisijungęs