Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

perspektyvus
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-07-05
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#1 2010-06-21 10:17

Viso kūno galingumo ugdymas

Sveiki, situacija tokia, jog du mėnesius sportavau pagal programėlę pateiktą žemiau. Mano tikslas buvo priaaugti bent 5 kg svorio (tai pavyko) ir sustiprėti fiziškai. Po dviejų mėnesių sporto, man buvo patarta padaryti poros savaičių pertrauką, kad kūnas atsigautų, pailsėtų ir būtų pasirengęs atlaikyti krūvius per visą vasarą. Taigi turiu aš jums klausimą. Kaip minėjau du mėnesius atidirbau pagal šią programą, ar man dabar reikėtų ją keisti iš pagrindų, ar toliau dirbti pagal ją, o gal pridėti keletą pratimų. ESMĖ yra ta, kad aš "nešoku" į hipertrofiją, man reikia galingumo (greitas svorio pakėlimas, lėtas nuleidimas, konc/eksc. 1/2. Keliamas svoris - 80-85% nuo maksimalaus) Aplamai, kokį laiko tarpą patartina dirbti pagal vieną programą? Ką patartumėte?

Treniruotė - pirmadieniais, ketvirtadieniais:                                                                      Per du mėnesius padidinau keliamą svorį:
1. Štangos trauka pasilenkus, (serijos - 5, kartojimai - 9) (nugaros platieji)                        +10kg
2. Lygiagretėse atsispaudimai (serijos - 5, kartojimai - 9) (tricepsas)                                 darau tik su kūno svoriu
3. Štangos spaudimas treniruoklyje, fiksuota (serijos - 5, kartojimai - 9) (krūtinės r.)         pridėjau +12 kg
4. Kojų kėlimas kybant (serijos - 5, kartojimai - 20)                                                         iš sulenktų kojų kėlimo perėjau prie ištiestų kojų kėlimo
5. Susirietimai spec. pilvo treniruoklyje. (serijos - 5, kartojimai - 20)                                 +5kg

Treniruotės - antradieniais, penktadieniais:
1. Štangos spaudimas nuo pečių (štangą leidžiant priešais save) (serijos - 5, kartojimai - 9) (pečių r.)       +8kg
2. Rankų lenkimas su štanga stovint (serijos - 5, kartojimai - 9) (dvigalvis ž.r.)                                         +6kg
3. Kojų tiesimas sėdint (serijos - 5, kartojimai - 9)                                                                                  +3g
4. Kojų lenkimas gulint (serijos - 5, kartojimai - 9)                                                                                  +2kg
5. Pasistiebimai treniruoklyje (serijos - 5, kartojimai - 9)                                                                          +5kg
6. Kojų kėlimas kybant (serijos - 5, kartojimai - 20)
7. Susirietimai spec. pilvo treniruoklyje. (serijos - 5, kartojimai - 20)

Dėkui už info.

Paskutinį kartą taisė perspektyvus (2010-06-21 11:25)

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#2 2010-06-21 11:59

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net