Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveiki :)
- Blossom
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-05-28
- Žinutės: 748
- Atsiliepimai: 0
#51 2010-06-04 10:19
Re: Sveiki :)
exite111 rašė:
Blossom rašė:
http://img210.imageshack.us/img210/3979 … t23444.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img101.imageshack.us/img101/5918 … at2344.jpg
http://img3.imageshack.us/img3/6643/pho … t23433.jpg
Kadangi buvo komentaru "nesudziuk" tai idedu foto del ko as kompleksuoju ir kam ta mityba tokia mano slaunys neproporcingos virsutinei daliai, problematiskiausia vieta tos vidines, ko as negaliu "atidirbti" virsus - mano subjektyviai akiai - biskeli butu galima dar padirbet, nea?virsus kaulai ir skura faktas ,kad reikia padirbet
uok, reiskia reiks padirbet ant mesos Bet kaip tada - kad virsus padidetu, o apacia pamazetu? Man svorius gal padidinti, o kojom pamazinti ir pridet pakartojimu?
Neprisijungęs
- justg
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-05-25
- Žinutės: 168
#52 2010-06-04 10:21
aisku skonio reikalas ir pacios paneles interesai , bat mano nuomone tai kas liecia virsaus tai nesistengciau nieko dadeti ar nuimti , tiesiog tonusa palaikyt. mano akim kai merginos peciai ar rankos yra per daug raumeningos tai jau nera labai grazu, apie pertreniruota krutine as jau nekalbu.
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#53 2010-06-04 10:22
Blossom rašė:
exite111 rašė:
Blossom rašė:
Kadangi buvo komentaru "nesudziuk" tai idedu foto del ko as kompleksuoju ir kam ta mityba tokia mano slaunys neproporcingos virsutinei daliai, problematiskiausia vieta tos vidines, ko as negaliu "atidirbti" virsus - mano subjektyviai akiai - biskeli butu galima dar padirbet, nea?virsus kaulai ir skura faktas ,kad reikia padirbet
uok, reiskia reiks padirbet ant mesos Bet kaip tada - kad virsus padidetu, o apacia pamazetu? Man svorius gal padidinti, o kojom pamazinti ir pridet pakartojimu?
Nelabai įmanomas toks dalykas mano akiai tai viskas gerai su apacia grazi figūra ir nėra dėl ko kompleksuot
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#54 2010-06-04 10:22
martelis rašė:
jo, grazi figura
Aciu, vaikinai, uz komentarus/komplimentus treneris sako, kad as dar nepasiruosus eiti i pliaza ir viskas del tu koju.. niekaip neikertu kame cia yra reikalas gal tiesiog - dirbti dirbti dirbti.. ir viena grazia diena..
Neprisijungęs
- Edgarasx
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-06-04
- Žinutės: 33
#55 2010-06-04 20:55
Sveika grazus tavo pilvas , bet dar darbo daug reikia , jei noresi graziasnio kuno , bet pagal mane pradzia yra:)
Neprisijungęs
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-04-17
- Žinutės: 1990
- Atsiliepimai: 6
#56 2010-06-04 23:18
Blossom rašė:
martelis rašė:
jo, grazi figura
Aciu, vaikinai, uz komentarus/komplimentus treneris sako, kad as dar nepasiruosus eiti i pliaza ir viskas del tu koju.. niekaip neikertu kame cia yra reikalas gal tiesiog - dirbti dirbti dirbti.. ir viena grazia diena..
pana ryskiai raunasi ""ant""komplimentu......
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#57 2010-06-05 00:49
Povilas rašė:
Blossom rašė:
martelis rašė:
jo, grazi figura
Na, Povilai, atsiprasau, kad prisiregistravau siame tinklalapyje, kad "dalyvauciau". Jei man reiktu demesio - uzsiregistruociau pazinciu portale. Juo labiau - juk neidejau foto, kur pvz. guliu prie ezero. Easy men..
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#58 2010-06-05 00:50
Edgarasx rašė:
Sveika grazus tavo pilvas , bet dar darbo daug reikia , jei noresi graziasnio kuno , bet pagal mane pradzia yra:)
Aciu uz komentara. Tavo tiesa - darbo dar tikrai daug reikia idet, kad pasiekciau tai ko noriu Bet as labai stengiuosi ir tikslas mane veda pirmyn
Neprisijungęs
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
- Registravosi: 2008-04-17
- Žinutės: 1990
- Atsiliepimai: 6
#59 2010-06-05 07:50
Blossom rašė:
Povilas rašė:
Blossom rašė:
Aciu, vaikinai, uz komentarus/komplimentus treneris sako, kad as dar nepasiruosus eiti i pliaza ir viskas del tu koju.. niekaip neikertu kame cia yra reikalas gal tiesiog - dirbti dirbti dirbti.. ir viena grazia diena..pana ryskiai raunasi ""ant""komplimentu......
Na, Povilai, atsiprasau, kad prisiregistravau siame tinklalapyje, kad "dalyvauciau". Jei man reiktu demesio - uzsiregistruociau pazinciu portale. Juo labiau - juk neidejau foto, kur pvz. guliu prie ezero. Easy men..
ne ta turejau galvoje,bet tiek to...
Neprisijungęs
- agidas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-11-14
- Žinutės: 169
#60 2010-06-05 10:14
Blossom rašė:
Povilas rašė:
Blossom rašė:
man atrodo povilas norejo pasakyti, kad graziai atrodote. tik sudeliojo sakini truputi sudetingesne forma.
Paskutinį kartą taisė agidas (2010-06-05 10:15)
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#61 2010-06-06 02:57
Povilas rašė:
Blossom rašė:
Povilas rašė:
pana ryskiai raunasi ""ant""komplimentu......Na, Povilai, atsiprasau, kad prisiregistravau siame tinklalapyje, kad "dalyvauciau". Jei man reiktu demesio - uzsiregistruociau pazinciu portale. Juo labiau - juk neidejau foto, kur pvz. guliu prie ezero. Easy men..
ne ta turejau galvoje,bet tiek to...
Povilai, atsiprasau, jei ne taip tave supratau. "uzsiroviau"
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#62 2010-06-06 02:59
agidas rašė:
Blossom rašė:
Povilas rašė:
pana ryskiai raunasi ""ant""komplimentu......Na, Povilai, atsiprasau, kad prisiregistravau siame tinklalapyje, kad "dalyvauciau". Jei man reiktu demesio - uzsiregistruociau pazinciu portale. Juo labiau - juk neidejau foto, kur pvz. guliu prie ezero. Easy men..
man atrodo povilas norejo pasakyti, kad graziai atrodote. tik sudeliojo sakini truputi sudetingesne forma.
Na buna.. kita karta reikia is "antro galo paskaityt" bet dar ir dabar nesuprantu, ka tuo sakiniu noreta pasakyti.. aciu uz pastebejima
Neprisijungęs
- Ar+urasMuras
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-02
- Žinutės: 342
#63 2010-06-06 11:32
su virsutine kuno dalimi nepersistenk moteru/merginu pagrindinis akcentas kojos. Taip gamta sutvere kad vyrai i jas ziuri. kaip sakoma kokie begiai, tokia stotis. Treniruok blauzdas, slaunis, talija, klubus ir ikras cia turi buti pagrindiniai raumenys kuriuos tu turi lavint. Talija kuo plonesne, klubai platesni, kad gautusi kuo lenktesnes kuno formos. Kai tai pasieksi, nuesi i pliaza. Tada jau turbut ir neiseisi
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#64 2010-06-06 12:03
Ar+urasMuras rašė:
su virsutine kuno dalimi nepersistenk moteru/merginu pagrindinis akcentas kojos. Taip gamta sutvere kad vyrai i jas ziuri. kaip sakoma kokie begiai, tokia stotis. Treniruok blauzdas, slaunis, talija, klubus ir ikras cia turi buti pagrindiniai raumenys kuriuos tu turi lavint. Talija kuo plonesne, klubai platesni, kad gautusi kuo lenktesnes kuno formos. Kai tai pasieksi, nuesi i pliaza. Tada jau turbut ir neiseisi
Aciu uz teisinga komentara
Neprisijungęs
- Sarunas84
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2009-02-07
- Žinutės: 84
#65 2010-06-07 01:05
Blossom rašė:
Ar+urasMuras rašė:
Tai vieni ziuri i kojas, kiti i krutine, treti dar kitur, treniruoti reikia viska
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#66 2010-06-07 09:06
Sarunas84 rašė:
Blossom rašė:
Ar+urasMuras rašė:
Tai vieni ziuri i kojas, kiti i krutine, treti dar kitur, treniruoti reikia viska
Be abejones, tiesiog pas mane taip jau sudeta, kad "virsuj" galima siek tiek maziau demesio skirti ir taip
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
- Atsiliepimai: 1
#67 2010-06-07 09:47
Blossom rašė:
Kadangi buvo komentaru "nesudziuk" tai idedu foto del ko as kompleksuoju ir kam ta mityba tokia mano slaunys neproporcingos virsutinei daliai, problematiskiausia vieta tos vidines, ko as negaliu "atidirbti" virsus - mano subjektyviai akiai - biskeli butu galima dar padirbet, nea?
Gerai atrodai
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#68 2010-06-07 10:33
Mantas86 rašė:
Blossom rašė:
Kadangi buvo komentaru "nesudziuk" tai idedu foto del ko as kompleksuoju ir kam ta mityba tokia mano slaunys neproporcingos virsutinei daliai, problematiskiausia vieta tos vidines, ko as negaliu "atidirbti" virsus - mano subjektyviai akiai - biskeli butu galima dar padirbet, nea?Gerai atrodai
aciu
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
- Atsiliepimai: 1
#69 2010-06-07 16:35
Is sono foto butu visai idomu pamatyt
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
#70 2010-06-07 19:44
Blossom rašė:
Stai taip atrodo mano "golas"
Tai iki tokio"golo" tau reik labai daug degintis ir dar paaugt bent 20 centimetru ...o siaip, tai visai padoriai atrodai
Neprisijungęs
- Dovyydas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2010-01-21
- Žinutės: 160
#71 2010-06-07 20:27
vilain rašė:
Blossom rašė:
Tai iki tokio"golo" tau reik labai daug degintis ir dar paaugt bent 20 centimetru ...o siaip, tai visai padoriai atrodai
na seip jo ugis nera labai didelis, bet manau panai pilnai uztenka
p.s. labas Blossom
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#72 2010-06-07 21:58
Mantas86 rašė:
Is sono foto butu visai idomu pamatyt
stai
Paskutinį kartą taisė Blossom (2010-06-15 23:11)
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#73 2010-06-07 21:59
vilain rašė:
Blossom rašė:
heh.. na as bent jau stengiuosi o ties kuria vieta 20 cm?
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#74 2010-06-07 22:01
Dovyydas rašė:
vilain rašė:
Blossom rašė:
na seip jo ugis nera labai didelis, bet manau panai pilnai uztenka
p.s. labas Blossom
Zinoma, kad uztenka, reikia su tuo, ka turi, padaryti ka gali geriausio Labas Dovydai
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
- Atsiliepimai: 2
#75 2010-06-07 22:11
Ar+urasMuras rašė:
as pavyzdziui ziuriu i moters akis, nosyte, tai kur Blossom tavo akys su nosyte?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveiki :)