Puslapiai: 1 … 17 18 19 20 21 … 98
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Ginekomastija
- gintaras991
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-08-11
- Žinutės: 60
- Atsiliepimai: 0
#451 2010-05-07 22:20
Re: Ginekomastija
SenasSportas rašė:
gintaras991 rašė:
wa kur lygiai tokia pat kaip mano , tik mano biski daugiau speneliai issikise ir labiau isbrinke. http://www.google.lt/imgres?imgurl=http … mwPezKWCBg
o tai gal tu tiesiog biski storokas, ar ne?
ne, as ne storas, ugis 1,68 svoris 62-65 max kg. rugsejo 1 diena sveriau 59,5 kg.
Neprisijungęs
- elislaimis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 632
#452 2010-05-07 22:39
gintaras991 rašė:
SenasSportas rašė:
gintaras991 rašė:
wa kur lygiai tokia pat kaip mano , tik mano biski daugiau speneliai issikise ir labiau isbrinke. http://www.google.lt/imgres?imgurl=http … mwPezKWCBg
o tai gal tu tiesiog biski storokas, ar ne?
ne, as ne storas, ugis 1,68 svoris 62-65 max kg. rugsejo 1 diena sveriau 59,5 kg.
tomoxifenas nepadės jei jau tiek laiko yr tau aiskiai sakoma. jei kas neaisku tai pradziai pas gydytoja seimos
Neprisijungęs
- gintaras991
- Kalbus dalyvis
#453 2010-05-07 22:46
elislaimis rašė:
gintaras991 rašė:
SenasSportas rašė:
o tai gal tu tiesiog biski storokas, ar ne?ne, as ne storas, ugis 1,68 svoris 62-65 max kg. rugsejo 1 diena sveriau 59,5 kg.
tomoxifenas nepadės jei jau tiek laiko yr tau aiskiai sakoma. jei kas neaisku tai pradziai pas gydytoja seimos
Ok, dekuj uz patarimus, bet manau 95% ,kad jis man pasakys jog tai brendimas
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
#454 2010-05-08 00:01
gintaras991 rašė:
elislaimis rašė:
gintaras991 rašė:
ne, as ne storas, ugis 1,68 svoris 62-65 max kg. rugsejo 1 diena sveriau 59,5 kg.tomoxifenas nepadės jei jau tiek laiko yr tau aiskiai sakoma. jei kas neaisku tai pradziai pas gydytoja seimos
Ok, dekuj uz patarimus, bet manau 95% ,kad jis man pasakys jog tai brendimas
http://www.estetik.lt/lt/gydymo-paslaugos/ Labai nebrangiai salina ginikomastija, pasiziurek, manau tai vienintele iseitis... sekmes
Neprisijungęs
- gintaras991
- Kalbus dalyvis
#455 2010-05-08 10:44
Hugoboy rašė:
gintaras991 rašė:
elislaimis rašė:
tomoxifenas nepadės jei jau tiek laiko yr tau aiskiai sakoma. jei kas neaisku tai pradziai pas gydytoja seimosOk, dekuj uz patarimus, bet manau 95% ,kad jis man pasakys jog tai brendimas
http://www.estetik.lt/lt/gydymo-paslaugos/ Labai nebrangiai salina ginikomastija, pasiziurek, manau tai vienintele iseitis... sekmes
Labai dekuj, tikraj pigiai , bet nezinau ar tevaj mokes tiek pinigu .... tevaj dar nezino kad man yra gyno
Neprisijungęs
- sportsmenas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-05-01
- Žinutės: 129
#456 2010-05-08 12:26
gintaras991 rašė:
Hugoboy rašė:
gintaras991 rašė:
Ok, dekuj uz patarimus, bet manau 95% ,kad jis man pasakys jog tai brendimashttp://www.estetik.lt/lt/gydymo-paslaugos/ Labai nebrangiai salina ginikomastija, pasiziurek, manau tai vienintele iseitis... sekmes
Labai dekuj, tikraj pigiai , bet nezinau ar tevaj mokes tiek pinigu .... tevaj dar nezino kad man yra gyno
nu koks tau dar gyno tokio amziaus? brest pradejai ir tiek , 18-19 metu sulaukes jei tas pats bus tada ir gydykis o ne dabar
Neprisijungęs
- gintaras991
- Kalbus dalyvis
#457 2010-05-08 14:21
sportsmenas rašė:
gintaras991 rašė:
Hugoboy rašė:
http://www.estetik.lt/lt/gydymo-paslaugos/ Labai nebrangiai salina ginikomastija, pasiziurek, manau tai vienintele iseitis... sekmesLabai dekuj, tikraj pigiai , bet nezinau ar tevaj mokes tiek pinigu .... tevaj dar nezino kad man yra gyno
nu koks tau dar gyno tokio amziaus? brest pradejai ir tiek , 18-19 metu sulaukes jei tas pats bus tada ir gydykis o ne dabar
Ziuresim
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 1743
- Atsiliepimai: 7
#458 2010-06-05 19:29
Nuo ko dar gali buti gyno be steroidu? Imanoma tai, ar mane cia tik prigasdino "protinguolis" ?
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#459 2010-06-05 21:19
AndrewM rašė:
Nuo ko dar gali buti gyno be steroidu? Imanoma tai, ar mane cia tik prigasdino "protinguolis" ?
Kiek tau metu? Vartojai steroidus kadanors? jei ne tai manau nera ko jaudintis gal tiesiog tai riebalai , arba brendimas Gyno pradeda formuotis del estrogenu (moterisku hormonu) Kai ju yra didele koncentracija kraujyje, o testosterono (vyrisko hormono) maza ...
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 1743
- Atsiliepimai: 7
#460 2010-06-05 21:31
man 18, greit 19, steroidu niekada nevartojau. Bet ivairiu papildu tai jau kruva Visokie animalai ir pan. Jokiu kietumu nera, vos keistai atrodo, bet gal del to, kad truputi mase auginu, nors esu plonas kolkas. Tikiuosi nuo papildu neimanoma..
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#461 2010-06-05 23:42
AndrewM rašė:
man 18, greit 19, steroidu niekada nevartojau. Bet ivairiu papildu tai jau kruva Visokie animalai ir pan. Jokiu kietumu nera, vos keistai atrodo, bet gal del to, kad truputi mase auginu, nors esu plonas kolkas. Tikiuosi nuo papildu neimanoma..
Nuo papildu niekada jokios gyno nebus , gali buti ramus .... nieko tau ten rimto tiesiog truputis lasinio ir viskas idek nuotrauka pasakysim tiksliau
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#462 2010-06-06 00:23
AndrewM rašė:
gali del sutrikusios hormonu pusiausvyros
Neprisijungęs
- Tadas1985
- Išmestas
- Registravosi: 2010-06-19
- Žinutės: 1
#463 2010-06-19 16:27
jei ka domina tai pas mane yra susta po 5eurus,deka po 5eurus ,trenbolonas po 6eurus,parabolanas ampuolemis po 6eurus .buteliukai po 10ml
Neprisijungęs
- Vilius-
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-19
- Žinutės: 84
#464 2010-07-09 01:38
Sveiki, jau kuris laikas po kairiuoju speneliu jauciu kazkoki skaudu gumbeli, beda, kad gal 12os metu jau teko atkenteti sita. Ar kamnros is jusu buvo taip antra karta?
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 23
#465 2010-07-09 14:07
Ar verta del tu "guzeliu" po speniais eit pas gydytoja? Kai buvau numetes riebalo,krutine buvo normali,visai nieko atrode,dabar priaugau ir vel padidejo.Tu atseit "guzeliu" man niekad neskaudejo ir neskauda ir itariu neskaudes,jie man tokie kaip riebaliniai.Speniai aisku kaip pas stambu vyrioka tai kol silti tai tokie minksti,susale aisku sustangreja.Nors kartais ir silti buna stangroki.Chemijos niekada nevartojau ir nesiruosiu,tiesiog pasiskaitinejes cia - susimasciau.Man 19 metu,cia nejoks brendimas manau.ugis ~187-188,svoris +-100kg,nemazai raumens turiu,bet ir riebalu nemazai,todel tiesiog manau cia riebalai ir nesuku del to galvos.Ka jus manot?
Paskutinį kartą taisė <3 fitness (2010-07-09 14:09)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#466 2010-07-09 16:38
<3 fitness rašė:
Ar verta del tu "guzeliu" po speniais eit pas gydytoja? Kai buvau numetes riebalo,krutine buvo normali,visai nieko atrode,dabar priaugau ir vel padidejo.Tu atseit "guzeliu" man niekad neskaudejo ir neskauda ir itariu neskaudes,jie man tokie kaip riebaliniai.Speniai aisku kaip pas stambu vyrioka tai kol silti tai tokie minksti,susale aisku sustangreja.Nors kartais ir silti buna stangroki.Chemijos niekada nevartojau ir nesiruosiu,tiesiog pasiskaitinejes cia - susimasciau.Man 19 metu,cia nejoks brendimas manau.ugis ~187-188,svoris +-100kg,nemazai raumens turiu,bet ir riebalu nemazai,todel tiesiog manau cia riebalai ir nesuku del to galvos.Ka jus manot?
Tikriausia tai ir yra riebalai, pas daug ka taip yra ypac pas teslius Na ne boba esi nebus gi kruties veezys Mesk riebala ir tamoxa pagerk.
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
#467 2010-07-09 16:45
TNT rašė:
<3 fitness rašė:
Tikriausia tai ir yra riebalai, pas daug ka taip yra ypac pas teslius Na ne boba esi nebus gi kruties veezys Mesk riebala ir tamoxa pagerk.
Kam gert tamoksa, jei beda ne pieno liaukoje? Juk tamoksas, kiek girdejau, vaistai nuo kruties vezio.. su galimais rimtais pasaliniai poveikiais... Reiktu atsargiau su vaistais elgtis, nes neaisku ko galima prisisaukt. Zinau viena kadra, kuris irgi kazka ten bande vartot del krutines (nezinau detaliu), nors istikro buvo eilinis teslius, zodziu nuo tu vaistu jis nupliko... Taigi, atsargiai
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Atsiliepimai: 19
#468 2010-07-09 16:47
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 20:56)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#469 2010-07-09 17:11
vilain rašė:
TNT rašė:
<3 fitness rašė:
Kam gert tamoksa, jei beda ne pieno liaukoje? Juk tamoksas, kiek girdejau, vaistai nuo kruties vezio.. su galimais rimtais pasaliniai poveikiais... Reiktu atsargiau su vaistais elgtis, nes neaisku ko galima prisisaukt. Zinau viena kadra, kuris irgi kazka ten bande vartot del krutines (nezinau detaliu), nors istikro buvo eilinis teslius, zodziu nuo tu vaistu jis nupliko... Taigi, atsargiai
Jeigu is tavo motinos puses yra plikagalviu tai nori nenori busi ir tu, o steroidai tik pagreitins viska.
Neprisijungęs
- Vilius-
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-19
- Žinutės: 84
#470 2010-07-09 18:54
Vilius- rašė:
Sveiki, jau kuris laikas po kairiuoju speneliu jauciu kazkoki skaudu gumbeli, beda, kad gal 12os metu jau teko atkenteti sita. Ar kamnros is jusu buvo taip antra karta?
Parašėt matau kažkiek, bet į mano klausimą neatsakėt, ar buvo antrą kartą kam nors tie guzeliai?
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
#471 2010-07-09 20:12
Vilius- rašė:
Vilius- rašė:
Parašėt matau kažkiek, bet į mano klausimą neatsakėt, ar buvo antrą kartą kam nors tie guzeliai?
Gali buti ir desimt kartu. Sutriko hormonu balansas ir atsirado vel. Sako, kad net isoperavus pieno liaukas, gali vel atsirasti... Nueik, pas endokrinologa, jis tau viska pasakys
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#472 2010-07-09 23:58
TNT rašė:
<3 fitness rašė:
dekui bet jokiu tamoxu xujoksu negersiu.metu riebala.beja pasportavus speniai piestu atsistoja atrodo aki kam nors dar netycia isdursiu tai tik ramybes busenoj jie minksti buna.bbz nesuprantu
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#473 2010-07-10 00:50
<3 fitness rašė:
TNT rašė:
<3 fitness rašė:
dekui bet jokiu tamoxu xujoksu negersiu.metu riebala.beja pasportavus speniai piestu atsistoja atrodo aki kam nors dar netycia isdursiu tai tik ramybes busenoj jie minksti buna.bbz nesuprantu
Na va kaip greitai pasveikai
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#474 2010-07-11 00:18
TNT rašė:
<3 fitness rašė:
TNT rašė:
Tikriausia tai ir yra riebalai, pas daug ka taip yra ypac pas teslius Na ne boba esi nebus gi kruties veezys Mesk riebala ir tamoxa pagerk.dekui bet jokiu tamoxu xujoksu negersiu.metu riebala.beja pasportavus speniai piestu atsistoja atrodo aki kam nors dar netycia isdursiu tai tik ramybes busenoj jie minksti buna.bbz nesuprantu
Na va kaip greitai pasveikai
Visada taip buvo,tik uzp**a,kad kol speniai ramus tai jie tokie minksti ir nefaini buna o tie guzeliai tai vistiek yra,bet nesuku galvos,nes niekad neskauda man ten nieko
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#475 2010-07-11 00:21
<3 fitness rašė:
TNT rašė:
<3 fitness rašė:
dekui bet jokiu tamoxu xujoksu negersiu.metu riebala.beja pasportavus speniai piestu atsistoja atrodo aki kam nors dar netycia isdursiu tai tik ramybes busenoj jie minksti buna.bbz nesuprantuNa va kaip greitai pasveikai
Visada taip buvo,tik uzp**a,kad kol speniai ramus tai jie tokie minksti ir nefaini buna o tie guzeliai tai vistiek yra,bet nesuku galvos,nes niekad neskauda man ten nieko
Manau teisingai darai, kad del smulkmenu galvos nesuki
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 17 18 19 20 21 … 98
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Ginekomastija