- Tommix
- Išmestas
- Registravosi: 2007-01-20
- Žinutės: 76
- Atsiliepimai: 1
#1 2009-04-30 02:55
Reflex Instant Whey Protein
Iskart sorry adminu mdoeratoriu, jei tema ne vietoj ar nematot prasmes kurti temos.
Zodziu kazkaip akis uzkliuvo uz - INSTANT WHEY pagal "parametrus" atrodo nieko.. na kaina ir kokybe
gal kas vartoja, vartojo ir turi ka pasakyti?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#2 2009-04-30 08:18
Re: Reflex Instant Whey Protein
Tommix rašė:
Iskart sorry adminu mdoeratoriu, jei tema ne vietoj ar nematot prasmes kurti temos.
Zodziu kazkaip akis uzkliuvo uz - INSTANT WHEY pagal "parametrus" atrodo nieko.. na kaina ir kokybe
vartot neteko, bet lyginant pagal sudeti su kitais parduviniais variantais, tai galima det dideli pliusa uz auksta kokybe ir gera kaina.
Neprisijungęs
- E5
- Moderatorius
- Registravosi: 2009-01-08
- Žinutės: 1645
- Atsiliepimai: 10
#3 2009-04-30 12:10
Tommix rašė:
As irgi buvau vienas is tu, kurie tik ir klausinejo ar kas bande? ir kaip? bet atsakymo vis nesulaukdavau. Kadangi sudetis gera paemiau ir nusipirkau. Esu patenkintas, maisosi labai gerai, neputoja, o ir skonis tikrai visai nieko, tiek jog man sokolado skonis gana saldokas, kad ir kiek pieno bepilciau ... Geras proteinas
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#4 2009-04-30 12:40
E5 rašė:
Tommix rašė:
gal kas vartoja, vartojo ir turi ka pasakyti?As irgi buvau vienas is tu, kurie tik ir klausinejo ar kas bande? ir kaip? bet atsakymo vis nesulaukdavau. Kadangi sudetis gera paemiau ir nusipirkau. Esu patenkintas, maisosi labai gerai, neputoja, o ir skonis tikrai visai nieko, tiek jog man sokolado skonis gana saldokas, kad ir kiek pieno bepilciau ... Geras proteinas
...tik SCOOPA galetu ne vaikiska imest
Neprisijungęs
- Tommix
- Išmestas
- Registravosi: 2007-01-20
- Žinutės: 76
#5 2009-04-30 15:02
E5 rašė:
Tommix rašė:
gal kas vartoja, vartojo ir turi ka pasakyti?As irgi buvau vienas is tu, kurie tik ir klausinejo ar kas bande? ir kaip? bet atsakymo vis nesulaukdavau. Kadangi sudetis gera paemiau ir nusipirkau. Esu patenkintas, maisosi labai gerai, neputoja, o ir skonis tikrai visai nieko, tiek jog man sokolado skonis gana saldokas, kad ir kiek pieno bepilciau ... Geras proteinas
na tikiuosi geresnis nei kazkada pirkau baltymus, braskiniai-tai gerdamas tampydavausi vos nevemdamas tai ikisiol supikina pagalvojus apie baltyma
Klausineju ne sbapkiu nera kad imti ir meginti viska
dekui uz ats visiem
Savas4u rašė:
Na zinai juk ne 200g reikia gerti o tik 25g tai ir SCOOP'as vaikiskas
Paskutinį kartą taisė Tommix (2009-04-30 15:05)
Neprisijungęs
- Sefas666
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-11-22
- Žinutės: 189
- Atsiliepimai: 0
#6 2009-04-30 15:43
Tommix rašė:
E5 rašė:
Tommix rašė:
na tikiuosi geresnis nei kazkada pirkau baltymus, braskiniai-tai gerdamas tampydavausi vos nevemdamas tai ikisiol supikina pagalvojus apie baltyma
Klausineju ne sbapkiu nera kad imti ir meginti viska
dekui uz ats visiemSavas4u rašė:
Na zinai juk ne 200g reikia gerti o tik 25g tai ir SCOOP'as vaikiskas
Ten tas scoopas pilnas proteino sveria 15gr tik, tai bent 2 scoopai turi buti, kad gautum 20gr proteino ir 3 scoopai kad gautum minimalia 30gr baltymo doze.
Neprisijungęs
- E5
- Moderatorius
#7 2009-04-30 23:22
Jo su scoopu ten juokingai, bet nieko yra kaimynas Sava4you dave normalu vyriska O siaip 4 tie reflexo scoopai atitinka 40 g baltymo
Neprisijungęs
- ASHAZ
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kaunas<->Raseiniai
- Registravosi: 2008-11-30
- Žinutės: 37
#8 2009-05-03 01:00
Siaip visai nieko toks, skanus , lengvai tirpsta
Tik ji reikia labai jau sausai laikyt, ir ziuret kad visada labai tvirtai uzsuktas butu, kaskada pamirsau uzdaryt ir per nakti palikau, tai ryte toks vos ne guzais sulipes buvo
Neprisijungęs
- E5
- Moderatorius
#9 2009-05-03 13:27
ASHAZ rašė:
Tik ji reikia labai jau sausai laikyt, ir ziuret kad visada labai tvirtai uzsuktas butu, kaskada pamirsau uzdaryt ir per nakti palikau, tai ryte toks vos ne guzais sulipes buvo
Nu nezinau nesusiduriau dar su tokia problema, o uzsukimui ar vietai neskiriu per daug demesio. Svarbu aisku kad nepatektu lasu kokiu ar scoopas, kad sausas butu, pirma susibert miltelius poto pilt piena/vandeni.
Neprisijungęs
- Sefas666
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-11-22
- Žinutės: 189
#10 2009-05-03 14:52
E5 rašė:
ASHAZ rašė:
Tik ji reikia labai jau sausai laikyt, ir ziuret kad visada labai tvirtai uzsuktas butu, kaskada pamirsau uzdaryt ir per nakti palikau, tai ryte toks vos ne guzais sulipes buvoNu nezinau nesusiduriau dar su tokia problema, o uzsukimui ar vietai neskiriu per daug demesio. Svarbu aisku kad nepatektu lasu kokiu ar scoopas, kad sausas butu, pirma susibert miltelius poto pilt piena/vandeni.
Net nesugalvociau kaip kitaip daryti O laikymas paprasciausioj spintoj, jokiu problemu.
Neprisijungęs
- E5
- Moderatorius
#11 2009-05-03 15:31
Sefas666 rašė:
E5 rašė:
ASHAZ rašė:
Tik ji reikia labai jau sausai laikyt, ir ziuret kad visada labai tvirtai uzsuktas butu, kaskada pamirsau uzdaryt ir per nakti palikau, tai ryte toks vos ne guzais sulipes buvoNu nezinau nesusiduriau dar su tokia problema, o uzsukimui ar vietai neskiriu per daug demesio. Svarbu aisku kad nepatektu lasu kokiu ar scoopas, kad sausas butu, pirma susibert miltelius poto pilt piena/vandeni.
Net nesugalvociau kaip kitaip daryti O laikymas paprasciausioj spintoj, jokiu problemu.
As neisivaizduoju kaip tada ten turi dregmes patekti, jei viska daro normaliai. Netikiu, kad kambaryje tiek dregmes, jog net proteinas sudreko ir susokinejo gabalais.
Neprisijungęs
- ASHAZ
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kaunas<->Raseiniai
- Registravosi: 2008-11-30
- Žinutės: 37
#12 2009-05-03 22:40
Uzsuktam tai nieko neatsitinka, tik as minejau kad atidaryta per nakti virtuvej palikau, tai todel taip ir nutiko
Neprisijungęs
- analitikas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-30
- Žinutės: 19
#13 2010-03-25 11:28
kiek matau atsiliepimai neblogi galvoju pabandyt, ir pakeisti gold'a, kuri siaip vartoju, bet biski baisu, nes viena karta sugalvojau gold'a pakeisti i delite bananini, tai gal tik puse isgeriau ir ismeciau lauk, nes slykstus, tai ir vel grizau prie gold'o, tai mastai ar verta ir vel eksperimentuoti tai lyginant su goldu kaip tas reflex ?
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
#14 2010-03-25 14:24
Geras dalykas siuo metu skanauju
P.S. dekui SenasSportas
Neprisijungęs