Puslapiai: 1 … 18 19 20 21 22 … 25
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Nuo ko pradėti?
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 955
- Atsiliepimai: 1
#476 2010-03-19 10:30
Re: Nuo ko pradėti?
gazuotas rašė:
80kg ką ten, 5-kis carl gustaf įsidėjęs? ?
nu joooo ar tik cia nepadaugino ryskiai zmogelis kad 80kg sakydmas kuo daugiau tik save apgaudineji
Neprisijungęs
- SerZ
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-21
- Žinutės: 2
- Atsiliepimai: 0
#477 2010-03-21 20:01
Sveiki...noreciau jusu patarimo...as noriu pradeti rimtai sportuoti ir nzn ka pradet vartot ir nuo ir kur tai isigyti..gal but deka kokia ar kazka panasaus?..tuo labiau esu anksciau nemazai sportaves ir db siek tiek isaugo pilvas tai vat nezinau ka tokiu atveju daryti ir ka vartoti kad nepriauginti dar labiau pilvo o tureti grazu tivrta raumeni busiu labai dekingas uz atsakyma...
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#478 2010-03-21 20:04
SerZ rašė:
Sveiki...noreciau jusu patarimo...as noriu pradeti rimtai sportuoti ir nzn ka pradet vartot ir nuo ir kur tai isigyti..gal but deka kokia ar kazka panasaus?..tuo labiau esu anksciau nemazai sportaves ir db siek tiek isaugo pilvas tai vat nezinau ka tokiu atveju daryti ir ka vartoti kad nepriauginti dar labiau pilvo o tureti grazu tivrta raumeni busiu labai dekingas uz atsakyma...
Maistą tinkamą
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
#479 2010-03-21 20:04
SerZ rašė:
Sveikas atsigauk tik galvoji apie sporta ir iskart steroidai, steroidai... Valgyk, sportuok, ilsekis, KANTRYBES! Apie steroidus galesi veliau pagalvot... Susitvarkyk mityba dar geriau susirask cia forume ju cia pilna ir geru... Issitrauk programa ir pirmyn...
Neprisijungęs
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-04-17
- Žinutės: 1990
- Atsiliepimai: 6
#480 2010-03-21 20:05
Mantas86 rašė:
SerZ rašė:
Sveikas atsigauk tik galvoji apie sporta ir iskart steroidai, steroidai... Valgyk, sportuok, ilsekis, KANTRYBES! Apie steroidus galesi veliau pagalvot... Susitvarkyk mityba dar geriau susirask cia forume ju cia pilna ir geru... Issitrauk programa ir pirmyn...
mantai..anas avataras buvo geresnis...
Neprisijungęs
- SerZ
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-21
- Žinutės: 2
#481 2010-03-21 20:06
okay dekui !
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
#482 2010-03-21 20:07
Povilas rašė:
Mantas86 rašė:
SerZ rašė:
mantai..anas avataras buvo geresnis...
Pamaniau ka cia reklamuot svetima kuna kai galiu savo
Neprisijungęs
- Giniatas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-31
- Žinutės: 10
#483 2010-03-31 02:27
Sveiki, Turiu klausima. Esu tik pradedantysis..Sportuoju metus. Manau, kad ką suvalgau per diena neužtenka nors stengiuosi pavalgyti bent 4 kartus dienoje. Aktyviai sportuoju. Noriu įgauti didesnės raumenų masės. Tačiau tik raumenų , nes esu žemas 166cm ir nenoriu per daug išsipusti, o db mano svoris 62kg. Treniruotės 4 kartus i savaite.plius 2 kardio - dviratis, bėgiojimas. Manau reiktu papildų, nes noriu pajusti pokyčius. Kiek domėjausi pasidariau tokį sąrašiuką: Vitaminai- c , gliukozaminas, a+e, b6, bcaa milteliu forma, creatinas milteliu forma, proteinas, ir galbūt carbo ? ,,Ką manote? . Ir.. jeigu papildai geri kaip juos derinti ?.. kas galite patarti ?.. bei norėčiau pasikeisti savo sportu programa nes manau pats laikas būtų.Ačiū iš karto.
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-29
- Žinutės: 2585
#484 2010-03-31 07:11
Giniatas rašė:
Sveiki, Turiu klausima. Esu tik pradedantysis..Sportuoju metus. Manau, kad ką suvalgau per diena neužtenka nors stengiuosi pavalgyti bent 4 kartus dienoje. Aktyviai sportuoju. Noriu įgauti didesnės raumenų masės. Tačiau tik raumenų , nes esu žemas 166cm ir nenoriu per daug išsipusti, o db mano svoris 62kg. Treniruotės 4 kartus i savaite.plius 2 kardio - dviratis, bėgiojimas. Manau reiktu papildų, nes noriu pajusti pokyčius. Kiek domėjausi pasidariau tokį sąrašiuką: Vitaminai- c , gliukozaminas, a+e, b6, bcaa milteliu forma, creatinas milteliu forma, proteinas, ir galbūt carbo ? ,,Ką manote? . Ir.. jeigu papildai geri kaip juos derinti ?.. kas galite patarti ?.. bei norėčiau pasikeisti savo sportu programa nes manau pats laikas būtų.Ačiū iš karto.
Kai turesi mityba, tada kazka ir apie papildus galvok.
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
#485 2010-03-31 11:48
kenis rašė:
Giniatas rašė:
Kai turesi mityba, tada kazka ir apie papildus galvok.
Surašyk ką vakar valgiai
Neprisijungęs
- Giniatas
- Naujas dalyvis
#486 2010-03-31 19:08
vakar :] atsikeles bananai, 4kiausiniai rupi duona , gera lekste kukuruzu dripsniu, po treniruotes liesos kiaulienos virta, sriuba su makaronais , nu ir vakarieniai dar pora kiausiniu , pora obuoliu, bet čia taip vakar. seip tris kartus dienoje pavalgau stipriau. o tarpuose koke varske su jogurtu, snd pvz vistienos file plius ryžiai, tie patys dripsniai su pienu , juoda grudeta duona, ir panasiai seip megstu ir salotas tai kaip uzeina aisku is salotu nera energijos bet valgau ir ivairias salotas..pats viska gaminu megstu gaminti . Beja del preskoniu ? ar jie turi itakos ? spotuojanciam ?,,paprasti juodi pipirai cesnakas daug svoguno, petrazoles raudonelis bazilikas..na gal ir kvailai pasirodys tas mano maistas.. bet savęs nenoriu stipriai nušęrti. ir,, mano medzigu apykaita nera greita.. tad manau reiktu taipogi atszizvelgti. tai tiek.. ka patartumete? ,.
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
#487 2010-03-31 19:29
Giniatas rašė:
vakar :] atsikeles bananai, 4kiausiniai rupi duona , gera lekste kukuruzu dripsniu, po treniruotes liesos kiaulienos virta, sriuba su makaronais , nu ir vakarieniai dar pora kiausiniu , pora obuoliu, bet čia taip vakar. seip tris kartus dienoje pavalgau stipriau. o tarpuose koke varske su jogurtu, snd pvz vistienos file plius ryžiai, tie patys dripsniai su pienu , juoda grudeta duona, ir panasiai seip megstu ir salotas tai kaip uzeina aisku is salotu nera energijos bet valgau ir ivairias salotas..pats viska gaminu megstu gaminti . Beja del preskoniu ? ar jie turi itakos ? spotuojanciam ?,,paprasti juodi pipirai cesnakas daug svoguno, petrazoles raudonelis bazilikas..na gal ir kvailai pasirodys tas mano maistas.. bet savęs nenoriu stipriai nušęrti. ir,, mano medzigu apykaita nera greita.. tad manau reiktu taipogi atszizvelgti. tai tiek.. ka patartumete? ,.
Susidaryt padoria mitybą suvalgyt pakankamai baltymų ~2g/kg ir tada gal pradėt mastyt apie proteiną.
Kiauliena nelabai gerai- žuvis višta kalakutas geriau
Neprisijungęs
- Giniatas
- Naujas dalyvis
#488 2010-03-31 20:55
Tai jeigu gauni baltimų pakankamai iš maisto kam tada proteinas ? gali ir tuos 3g - 1kg sunaudoti,, manau proteinas skirtas papildyti trūkstamai daliai baltymų. suvalgai puse kylo vistienos, per diena 200gr varškės riešutų, gal jautienos.. bet juk visur visada nespėji pavalgyti.. todėl ir galvoju apie proteiną.
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
#489 2010-03-31 20:59
Giniatas rašė:
Tai jeigu gauni baltimų pakankamai iš maisto kam tada proteinas ? gali ir tuos 3g - 1kg sunaudoti,, manau proteinas skirtas papildyti trūkstamai daliai baltymų. suvalgai puse kylo vistienos, per diena 200gr varškės riešutų, gal jautienos.. bet juk visur visada nespėji pavalgyti.. todėl ir galvoju apie proteiną.
Taip išeina kad pats sau prieštarauji.
Mano nuomone ir daugelio kitų proteinas yra pagrindas. Jei jau su pinigais problema nusipirk kokio creatino jėgos truputuka pridės.
Neprisijungęs
- Giniatas
- Naujas dalyvis
#490 2010-03-31 21:36
Na pora kg proteino pabandymui iki vasaros. Baltimų tikrai nebus per daug...Žadu gerti 1 kokteilį prieš pusryčius ir po treniruotės.
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
#491 2010-04-01 07:08
Bardo rašė:
Giniatas rašė:
Mano nuomone ir daugelio kitų proteinas yra pagrindas. Jei jau su pinigais problema nusipirk kokio creatino jėgos truputuka pridės.
Proteinas reikalingas tada, kai nesurenki baltymu is maisto.
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#492 2010-04-01 11:03
kenis rašė:
Bardo rašė:
Giniatas rašė:
Mano nuomone ir daugelio kitų proteinas yra pagrindas. Jei jau su pinigais problema nusipirk kokio creatino jėgos truputuka pridės.Proteinas reikalingas tada, kai nesurenki baltymu is maisto.
Išdalies taip, bet po treniruotės kaip ir būtinas proteino ir greitų anglių kokteilis - stipriai paspartina atsistatymą
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
#493 2010-04-01 14:10
Fake'as rašė:
kenis rašė:
Bardo rašė:
Mano nuomone ir daugelio kitų proteinas yra pagrindas. Jei jau su pinigais problema nusipirk kokio creatino jėgos truputuka pridės.Proteinas reikalingas tada, kai nesurenki baltymu is maisto.
Išdalies taip, bet po treniruotės kaip ir būtinas proteino ir greitų anglių kokteilis - stipriai paspartina atsistatymą
Nera butinas, bet galimas. Tai skirtingi dalykai
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#494 2010-04-01 14:12
kenis rašė:
Fake'as rašė:
kenis rašė:
Proteinas reikalingas tada, kai nesurenki baltymu is maisto.Išdalies taip, bet po treniruotės kaip ir būtinas proteino ir greitų anglių kokteilis - stipriai paspartina atsistatymą
Na jei taip mastai, tada galimas išvis netynka, verčiau reikalyngas
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
#495 2010-04-01 14:38
Fake'as rašė:
kenis rašė:
Fake'as rašė:
Reikalingi baltymai ir anglys, o ne apskritai sis papildas. Galima ir be papildo sportuot tikrai, jei viskas surenki ka reikia. As ta noriu pasakyt.
Tad nereikia klaidint pradedanciuju ir pns, kad jis yra butinas. Butina yra gera mityba ir surinkt reikalinga kieki medziagu, o ne vartot papildus.
Paskutinį kartą taisė kenis (2010-04-01 14:40)
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#496 2010-04-01 14:46
kenis rašė:
Fake'as rašė:
kenis rašė:
Reikalingi baltymai ir anglys, o ne apskritai sis papildas. Galima ir be papildo sportuot tikrai, jei viskas surenki ka reikia. As ta noriu pasakyt.
Tad nereikia klaidint pradedanciuju ir pns, kad jis yra butinas. Butina yra gera mityba ir surinkt reikalinga kieki medziagu, o ne vartot papildus.
Aš kalbėjau apie pika po treniruotės, tai aišku kad mityba svarbiausia, bet turėjau omeny, kad po treniruotės joks maisto produktas nepakeis gero proteino ir angliu kokteilio ka tu nori ta tu sakyk bet čia faktas. O po valandėlės kas be ko gerai pavalgyt
Paskutinį kartą taisė Fake'as (2010-04-01 14:46)
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
#497 2010-04-01 14:51
Fake'as rašė:
kenis rašė:
Fake'as rašė:
Tad nereikia klaidint pradedanciuju ir pns, kad jis yra butinas. Butina yra gera mityba ir surinkt reikalinga kieki medziagu, o ne vartot papildus.Aš kalbėjau apie pika po treniruotės, tai aišku kad mityba svarbiausia, bet turėjau omeny, kad po treniruotės joks maisto produktas nepakeis gero proteino ir angliu kokteilio ka tu nori ta tu sakyk bet čia faktas. O po valandėlės kas be ko gerai pavalgyt
Proteinas niekada nepakeis jokio maisto produkto. Tada sutikciau
Baigiam
Paskutinį kartą taisė kenis (2010-04-01 14:51)
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#498 2010-04-01 15:03
nebaigiam.
Po treniruotes i skrandi imestas mesos gabalas nebus toks naudingas, kaip greitai pasisavinamo proteino kokteilis. Taip kad jei yra galimybiu, tai proteino kokteilis su gliukoze iskarto po treniruotes rimciau sportuojanciam kaip ir butinas. Jei saleje tik siaip pasismaukoma, tada tikrai galima ir apsieiti...
Del butinumo, tai cia kiekvieno reiklas, galima sportuot ir neprogresuot, galima sportuot ir progresuot, galima naturaliai sportuot, galima chemija pagalbon pasitelkt, - galimybiu daug o pasirinkti jau paciam reikia...
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
#499 2010-04-01 15:09
Robšė rašė:
nebaigiam.
Po treniruotes i skrandi imestas mesos gabalas nebus toks naudingas, kaip greitai pasisavinamo proteino kokteilis. Taip kad jei yra galimybiu, tai proteino kokteilis su gliukoze iskarto po treniruotes rimciau sportuojanciam kaip ir butinas. Jei saleje tik siaip pasismaukoma, tada tikrai galima ir apsieiti...
Del butinumo, tai cia kiekvieno reiklas, galima sportuot ir neprogresuot, galima sportuot ir progresuot, galima naturaliai sportuot, galima chemija pagalbon pasitelkt, - galimybiu daug o pasirinkti jau paciam reikia...
Sprest paciam - taip. O as esu uz nuomone, kad papildus, tokius kaip proteinas imt reikia, kai nesurenki baltymo.
Neprisijungęs
- hispano
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: ALMERIMAR
- Registravosi: 2010-01-14
- Žinutės: 542
#500 2010-04-01 21:41
kenis rašė:
Robšė rašė:
nebaigiam.
Del butinumo, tai cia kiekvieno reiklas, galima sportuot ir neprogresuot, galima sportuot ir progresuot, galima naturaliai sportuot, galima chemija pagalbon pasitelkt, - galimybiu daug o pasirinkti jau paciam reikia...Sprest paciam - taip. O as esu uz nuomone, kad papildus, tokius kaip proteinas imt reikia, kai nesurenki baltymo.
Tai man pasakyk ka po treniruotes suvalgai kad organizmas pasisavintu baltyma per 40 min.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 18 19 20 21 22 … 25
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Nuo ko pradėti?