Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Hugoboy
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Airija - Alytus
Registravosi: 2009-10-12
Žinutės: 184
Atsiliepimai: 0

#5901 2010-03-13 22:32

Re: Kursai

lexusrx rašė:

Hugoboy rašė:

lexusrx rašė:

Man rodos aishkiai buvo pasakyta jog tai absoliutus shlamshtas. Beje i save ji leis planavai jei neklystu ?
Sveikateles visai negaila ? tikrai manai kad ten REAL DEAL ?
o siaip GAZA nuimi nes ne KIEMO SMELIO DEZHEJ randiesi, as asmenishkai tokiu prepu ir uz dyka nevartociau jei kas kursa duotu.

Klausyk tu gazas... cia buvo tik klausimas apie ta neaisku testa, niekas nesake kad cia varys ji ar dar kanors.... tai reikia gerbti kitu nuomone ir atsakyti ,paaiskinti normaliai jei turi kokios info, o ne Nesamone sakyti is karto ir kad as jau ji i save leisiuosi .... neutral as darau normalius kursus , jeigu ka... o cia buvo tik susidomejimas kazkokiu nauju (bent jau man) produktu... Kaip ir moderatorius esi parodyk pavyzdi sitam forume kaip bendrauti reikia... o ne stumk ant zmoniu kurie domisi ir iesko info... nevisi toki isminciai kaip tu....

Zhodis GAZAS buvo pavartotas tik po tamstos posto kurio nemazha dali sudaro keiskmazhodziai, bei asmens kuris mano manymu turi gerokai didesni zhiniu bagazha zheminimu.
Zhodis Nesamone mano poste nebuvo vartojamas, ji izhvelgiu tik jusishkiame ir gerokai perdazhnai vartojama.
Jei vartoji kaip kad pats manai rimtesnius kursus tai turetum zinot, jog normaliu mixu rinkoje nera, taip pat kaip ir super aukshto mg kiekio ml
Visa tai keliauja is UNDERGROUND LABU ir tai daroma TAUPANT.

savo kursa as jau buvau cia rases jei domina tai pasiziurek , ir nesnekek ko nereikia... o del to Mixo jei ka as tik domejausi.... Tai bukit malonus suteikit reikiama informacija ir patarkit... JUK TAM SITAS FRM IR YRA KAD DALINTUMEMES ZINIOMIS

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#5902 2010-03-13 22:50

Hugoboy rašė:

lexusrx rašė:

Hugoboy rašė:

Klausyk tu gazas... cia buvo tik klausimas apie ta neaisku testa, niekas nesake kad cia varys ji ar dar kanors.... tai reikia gerbti kitu nuomone ir atsakyti ,paaiskinti normaliai jei turi kokios info, o ne Nesamone sakyti is karto ir kad as jau ji i save leisiuosi .... neutral as darau normalius kursus , jeigu ka... o cia buvo tik susidomejimas kazkokiu nauju (bent jau man) produktu... Kaip ir moderatorius esi parodyk pavyzdi sitam forume kaip bendrauti reikia... o ne stumk ant zmoniu kurie domisi ir iesko info... nevisi toki isminciai kaip tu....

Zhodis GAZAS buvo pavartotas tik po tamstos posto kurio nemazha dali sudaro keiskmazhodziai, bei asmens kuris mano manymu turi gerokai didesni zhiniu bagazha zheminimu.
Zhodis Nesamone mano poste nebuvo vartojamas, ji izhvelgiu tik jusishkiame ir gerokai perdazhnai vartojama.
Jei vartoji kaip kad pats manai rimtesnius kursus tai turetum zinot, jog normaliu mixu rinkoje nera, taip pat kaip ir super aukshto mg kiekio ml

savo kursa as jau buvau cia rases jei domina tai pasiziurek , ir nesnekek ko nereikia... o del to Mixo jei ka as tik domejausi.... Tai bukit malonus suteikit reikiama informacija ir patarkit... JUK TAM SITAS FRM IR YRA KAD DALINTUMEMES ZINIOMIS

dar karta perskaitykit priesh paskutini sakini is mano paskutinio posto.jei kuris zhodis neishkus pabraukit.
Nematau linko i tamstos kursa jei nori kazhkokio komentaro.

Neprisijungęs

mynthon19
Dažnas dalyvis
Vietovė: Zarasai
Registravosi: 2009-10-11
Žinutės: 246

#5903 2010-03-14 10:37

40tabl parabolano + winis 20ml + propas 20ml

Parabolanas kas dien po 1 tab.
Winis kas antra po 1ml.
Propas  kas antra po 1ml.

Atsistatymui Tamoxifen.

Neprisijungęs

bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4150
Atsiliepimai: 37

#5904 2010-03-14 10:40

mynthon19 rašė:

40tabl parabolano + winis 20ml + propas 20ml

Parabolanas kas dien po 1 tab.
Winis kas antra po 1ml.
Propas  kas antra po 1ml.

Atsistatymui Tamoxifen.

atsistatymui tikrai per mazai. Pasimk provirono dar.

Neprisijungęs

mynthon19
Dažnas dalyvis

#5905 2010-03-14 10:41

Okey wink o siaip kaip kursas? smile

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 13

#5906 2010-03-14 10:55

mynthon19 rašė:

Okey wink o siaip kaip kursas? smile

toks normalus,tik vietoj parabolano trena galetai kist;)wink

Neprisijungęs

mynthon19
Dažnas dalyvis

#5907 2010-03-14 11:08

Siule ir man ji, bet jis kiek perstiprus... o parabolano jau ragaves, tai patiko visai smile

Neprisijungęs

Alikas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-03-14
Žinutės: 1

#5908 2010-03-14 11:30

Sveiki, ka galit patart pirmam kursui svoriui priaugt? galvoju tren a + deca + metanas... ar cia nlb derinasi?

dekui uz patarimus

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-02-15
Žinutės: 2587
Atsiliepimai: 10

#5909 2010-03-14 11:37

Prop + Finil + Metan

Neprisijungęs

mynthon19
Dažnas dalyvis

#5910 2010-03-14 11:38

http://img39.imageshack.us/img39/8827/iliumstanabolic100mg.jpg

Toki wini bandysiu, gal kas bandes ?

1ml/100mg

Paskutinį kartą taisė mynthon19 (2010-03-14 11:58)

Neprisijungęs

bender
Dažnas senbūvis

#5911 2010-03-14 12:07

mynthon19 rašė:

http://img39.imageshack.us/img39/8827/i … c100mg.jpg

Toki wini bandysiu, gal kas bandes ?

1ml/100mg

nieko sau koncentracija dvigubai negu dazniausiai buna bet kaip manyciau tokios nera kokia parasyta. O del kokybes irgi pagalvociau ar ten kokia nors yra.
Jei rinkciausi vinca tai nebent greater, desma arba zambon.

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis

#5912 2010-03-14 12:31

No comments smile

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#5913 2010-03-14 12:37

dvigubai didesnio kiekio vinis o kaina net nera didesne uz rinkos kaina kur viduj buna 50vinio.. hmm

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#5914 2010-03-14 12:41

o 20ml ar 3Ltr slovikais nerandat ?...
Juk dar pigiau butu.
cia beje patys leistis zhadat ar kokiems eksperimentams naudosit ?

Neprisijungęs

vinstrolis
Lietuvos Čempionas (IFBB)
Registravosi: 2007-10-03
Žinutės: 693
Atsiliepimai: 5

#5915 2010-03-14 13:00

lexusrx rašė:

o 20ml ar 3Ltr slovikais nerandat ?...
Juk dar pigiau butu.
cia beje patys leistis zhadat ar kokiems eksperimentams naudosit ?

as kartais nesuprantu,kodel taip buna kartas nuo karto,buvo toks antana is kazkokiu bulviniu maisu vare,dbr vel kokie vaikai istraukia,tai pirma reikia pasiskaityt forumuose kas yra sena patikrinta ir rimta o ne isradimus daryti juk sau leidiesi o ne savo katinui.ir koncentracijos vos ne standartines prepu buna,tai kam cia pirkt visokias nesamones ir klausinet.
juk nedaro kursu po 5 i metus,tai jei darot 2-3 tai pasidarytkit is normaliu prepu o ne is bulviniu maisu,arba slojiku kai lexusrs sake.

Neprisijungęs

Taboo
Dažnas senbūvis

#5916 2010-03-14 13:04

Staffordshire rašė:

dvigubai didesnio kiekio vinis o kaina net nera didesne uz rinkos kaina kur viduj buna 50vinio.. hmm

atmetus isfasavima, gaunas viduj neaiskios kilmes kreida smile

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#5917 2010-03-14 13:12

Taboo rašė:

Staffordshire rašė:

atmetus isfasavima, gaunas viduj neaiskios kilmes kreida smile

vinio temoj numeciau linka sito produkto. ten jy kaip ir giria .. hmm

Neprisijungęs

Hugoboy
Atkaklus dalyvis

#5918 2010-03-14 13:48

lexusrx rašė:

Hugoboy rašė:

lexusrx rašė:

dar karta perskaitykit priesh paskutini sakini is mano paskutinio posto.jei kuris zhodis neishkus pabraukit.

Grysk kelis puslapius atgal sitoje temoje ir pamatysi kursiuka mano ...

Neprisijungęs

lalala
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-03-07
Žinutės: 11

#5919 2010-03-14 14:04

kaip kursas 6tabl metano y diena, 20 dienu kas antra diena po 50mg propo ir likuses 10 dienu po 100mg?
metano isviso 100tabl. arba vietoj propo fenila kas 3 diena po 100mg.. bet ar negali kirst per ana gala fenilas?

Neprisijungęs

bender
Dažnas senbūvis

#5920 2010-03-14 14:08

lalala rašė:

kaip kursas 6tabl metano y diena, 20 dienu kas antra diena po 50mg propo ir likuses 10 dienu po 100mg?
metano isviso 100tabl. arba vietoj propo fenila kas 3 diena po 100mg.. bet ar negali kirst per ana gala fenilas?

ne tai kad gali o ir kirs. neprotingai sudeliota. imi propa kas antra diena po 100mg ir metanke grauzk nuo pradziu kol pasibaigs.
arba rinkis propas+fenylas.
arba propas+fenylas+metanas.

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#5921 2010-03-14 14:13

Hugoboy rašė:

lexusrx rašė:

Hugoboy rašė:

Ka ,Saika, manot apie toki kursiuka?    20ml tren-A 225mg/sav ,   14ml sustos 500mg/sav ,  22ml masteron , 30ml vinstrol 50mg kas antra diena ,  HGH genotropine 40 dienu kasdien po 2 iu....yra aisku tamoxo , bromo , provirono  del gyno ...  Tai ka manot apie toki kursiuka mano ???  jeigu ka tai as jau ji baigdineju... idomi tik jusu nuomone , dekui !

cia jei neklystu.
ok mano nuomone. tai tik mano nuomone.

Tren A bambalinis - metu i siukliu dezhe.
Pats TREN A geras pasirinkimas bet ne bambali
Susta - metu i siuksliu dezhe nesigilines ir keiciu i propa (maziau vandens, testas stabilesnis)
Masteris - labai geras pasirinkimas
Winstrol labai geras pasirinkimas

HGH 6men vartociau kad ir po tuos 2IU

Pacio kurso ideja : TREN A, MASTER,WNNY, TESTAS + HGH  sakyciau idelu
Va paciu prepu kokybe jau kitas klausimas.

Neprisijungęs

Hugoboy
Atkaklus dalyvis

#5922 2010-03-14 14:31

lexusrx rašė:

Hugoboy rašė:

lexusrx rašė:

Ka ,Saika, manot apie toki kursiuka?    20ml tren-A 225mg/sav ,   14ml sustos 500mg/sav ,  22ml masteron , 30ml vinstrol 50mg kas antra diena ,  HGH genotropine 40 dienu kasdien po 2 iu....yra aisku tamoxo , bromo , provirono  del gyno ...  Tai ka manot apie toki kursiuka mano ???  jeigu ka tai as jau ji baigdineju... idomi tik jusu nuomone , dekui !

cia jei neklystu.

Susta - metu i siuksliu dezhe nesigilines ir keiciu i propa (maziau vandens, testas stabilesnis)

seip viskas Greater Firmos tik Trenas Alchemia Farma AF ... seip i pabaiga paredagavau kursa dadejau vinio 44ml isviso ir dadejau sustos 22ml isviso gavosi... kokybe tikrai nesiskundziu prepu

Neprisijungęs

mynthon19
Dažnas dalyvis

#5923 2010-03-14 14:38

Bet tai ir bagotas tu big_smile alah

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#5924 2010-03-14 14:45

Hugoboy rašė:

lexusrx rašė:

Hugoboy rašė:

cia jei neklystu.

seip viskas Greater Firmos tik Trenas Alchemia Farma AF ... seip i pabaiga paredagavau kursa dadejau vinio 44ml isviso ir dadejau sustos 22ml isviso gavosi... kokybe tikrai nesiskundziu prepu

As ir TRENA imciau Greater, o susta keisciu kaip jau minejau priezhastis.
HGH 40dienu yra tikrai mazai , minimum 90d laikyciau o siaip tai 180d, tada pertrauka 180d ir vel jei yra pinigu ir noro.
Na siaip viskas neblogai pats kursas labai smagus.

Neprisijungęs

Hugoboy
Atkaklus dalyvis

#5925 2010-03-14 14:55

lexusrx rašė:

Hugoboy rašė:

lexusrx rašė:

cia jei neklystu.

As ir TRENA imciau Greater, o susta keisciu kaip jau minejau priezhastis.
HGH 40dienu yra tikrai mazai , minimum 90d laikyciau o siaip tai 180d, tada pertrauka 180d ir vel jei yra pinigu ir noro.
Na siaip viskas neblogai pats kursas labai smagus.

Matai kai buvau lietuvoj tai uzsipirkau , o Seip gyvenu Airijoje ir nesinori pirkti Restorano kainom cia man ...  Grysiu vel pasiimsiu koki rimta kursiuka ... dekui uz savo nuomone nykstys

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net