Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 235
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
- Lavras
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-17
- Žinutės: 140
- Atsiliepimai: 0
#301 2010-03-08 22:30
Re: Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
NONE rašė:
Nesuprantu, kaip ta NO naudoti tinkamai, rasoma ir patariama gert ant tuscio skrandzio, sutinku, veikia gerai.. Bet tarp valgiu kada tas skrandis buna tuscias, tik ryte.. Pavalgai tarkim pietus ir nori traukti i treniruote, reik laukt kol bus tuscias skrandis? Bet juk per tas 1.5 val. skrandis tikrai nebuna tuscias ir NO poveikio beveik nebuna. Paaiskinkit neismaneliui Aciu.
tai taip ir darai po walgio 1-1.5h ikali ir i trenke. Nereikia visiskai tuscio skrandzio kad preparatas veiktu
Neprisijungęs
- Papajus
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-02
- Žinutės: 23
#302 2010-03-09 08:00
O NO geriausia naudoti mases auginimo laikotarpiu ?
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#303 2010-03-09 10:04
Papajus rašė:
O NO geriausia naudoti mases auginimo laikotarpiu ?
Nebutinai.
Neprisijungęs
- Vitaminas-R
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: enniskillen uk
- Registravosi: 2010-02-21
- Žinutės: 417
#304 2010-03-09 11:15
daug visokiu esu bandes...dorian yates nox-pump, bsn no xplode, gaspari superpump 250, hot blood, mri black powder..tai black powder man labiausiai patiko...bet visitiek as prie ju greit priprantu ir man jie nebeveikia...tai tenka keisti i kitos firmos producta
Neprisijungęs
- hispano
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: ALMERIMAR
- Registravosi: 2010-01-14
- Žinutės: 542
- Atsiliepimai: 1
#305 2010-03-09 11:20
Vitaminas-R rašė:
daug visokiu esu bandes...dorian yates nox-pump, bsn no xplode, gaspari superpump 250, hot blood, mri black powder..tai black powder man labiausiai patiko...bet visitiek as prie ju greit priprantu ir man jie nebeveikia...tai tenka keisti i kitos firmos producta
Vitaminas,rasei kad naudojes hoot blood,kaip tau jo poveikis?
Neprisijungęs
- Vitaminas-R
- Dažnas dalyvis
#306 2010-03-09 11:43
bent jau man tai isvis neveike..draugas nusipirko dave man pamegint...didele doze isgeriau ir nko....isvis jokio efekto..mano draugui irgi neveike..no xplode geras bet daugelis salej skundzias kad skrandi apsunkina...tai ypac blogai kai pritupkes darai...dorian yates irgi geras bet lb lb slykstus gerti..man tai superpump patinka...pigesnis nei bsn bet veikia taip pat gerai....dbr naudoju black powder tai irgi liuks..uzsipumpuoji lb gerai ir energijos duoda
Neprisijungęs
- KLaudas
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-01-17
- Žinutės: 88
#307 2010-03-09 12:00
Vitaminas-R rašė:
bent jau man tai isvis neveike..draugas nusipirko dave man pamegint...didele doze isgeriau ir nko....isvis jokio efekto..mano draugui irgi neveike..no xplode geras bet daugelis salej skundzias kad skrandi apsunkina...tai ypac blogai kai pritupkes darai...dorian yates irgi geras bet lb lb slykstus gerti..man tai superpump patinka...pigesnis nei bsn bet veikia taip pat gerai....dbr naudoju black powder tai irgi liuks..uzsipumpuoji lb gerai ir energijos duoda
Naudoju xploda 1,5men ir tikrai nejauciu sunkumo skrandyje cia turbut kaip kam
Neprisijungęs
- hispano
- Dažnas dalyvis
#308 2010-03-09 12:06
Vitaminas-R rašė:
Na aisku,as nesenai pabandziau,tai nepasakyciau kad jegos kokios labai duotu gal pirma savaite,na tik duoda tokios energijos,isgerus sunku nusedet vietoj,rankos dreba nuo nuoro griebt gelezi....
Neprisijungęs
- Papajus
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-02
- Žinutės: 23
#309 2010-03-09 14:13
Tikro papildo poveikio is pirmo karto nepajusi jausi kaska bet ne ta ka po normalaus keliu kartu pavartojimo.
Neprisijungęs
- hispano
- Dažnas dalyvis
#310 2010-03-09 14:26
Papajus rašė:
Tikro papildo poveikio is pirmo karto nepajusi jausi kaska bet ne ta ka po normalaus keliu kartu pavartojimo.
Kaip kam,man asmeniskai jie veikia trupma laika,as manu kad organizmas pripranta ir poveikio nebejauti,turiu galvoje NO IR CREATINA,del to reikia daryt pertraukas.Cia as kalbu uz save.
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
#311 2010-03-09 18:00
Papajus rašė:
tas tavo teiginys visiskai netinkamas no boosteriams.....o paie kai kuriuos is ju kalbant tai cia galima tavo zodzius perfrazuoti mazdaug taip....is po pirmo puodelio mieguistumas tikrai nepraies, bet po keliu dienu kavos gerimo miego tikrai nebenoresi
Neprisijungęs
- jaunaszmogus
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-01-04
- Žinutės: 50
#312 2010-03-10 18:25
Esu bandes sp250,shock ir dymatize extreme pump ) tai extreme buvo geriausias produktas. Dar pamenu su draugu pabandem sp250+shock ir aakg gal 5g~ tai saleje buvo neapsakomas jausmas ;DD Draugas bandes shock,black powder, sp250, animal pump dymatize extreme pump, shotgun. Tai sake, kad shotgun jam veike geriausiai.
Paskutinį kartą taisė jaunaszmogus (2010-03-10 18:29)
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#313 2010-03-10 18:37
jaunaszmogus rašė:
Esu bandes sp250,shock ir dymatize extreme pump ) tai extreme buvo geriausias produktas. Dar pamenu su draugu pabandem sp250+shock ir aakg gal 5g~ tai saleje buvo neapsakomas jausmas ;DD Draugas bandes shock,black powder, sp250, animal pump dymatize extreme pump, shotgun. Tai sake, kad shotgun jam veike geriausiai.
nebloga porcija energetiku..
Neprisijungęs
- Vitaminas-R
- Dažnas dalyvis
#314 2010-03-10 22:14
joa apie shotgun esu girdejes daug geru atsiliepimu...reiks kada isbandyt
Neprisijungęs
- pitbull
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-02-10
- Žinutės: 58
#315 2010-03-13 09:40
Sveiki visi, gal kas patars koki NO skatintoja geriausiai naudot? kad isliekamumas geriausias butu ir tu energetiku kad nebutu.... Siaip nebandes dar jokiu NO tai ir klausiu expertu, ka jie patars
Neprisijungęs
- Hasisas
- Išmestas
- Registravosi: 2010-03-08
- Žinutės: 110
#316 2010-03-13 10:50
Neturi NO jokio isliekamumo
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#317 2010-03-13 10:52
pitbull rašė:
Sveiki visi, gal kas patars koki NO skatintoja geriausiai naudot? kad isliekamumas geriausias butu ir tu energetiku kad nebutu.... Siaip nebandes dar jokiu NO tai ir klausiu expertu, ka jie patars
AAKG+CM+Beta alanine+Kretinas Yra ir brandiniu produktu be energetiku kaip Dymatize Xpand, Horse power... Galima Animal pump imti ir raudonos kapsulės negerti... Bet jei brandini produkta imsi vistiek būtų gerai dasimesti AAKG bent jau.
Paskutinį kartą taisė Fake'as (2010-03-13 10:55)
Neprisijungęs
- pitbull
- Kalbus dalyvis
#318 2010-03-13 10:53
Hasisas rašė:
Neturi NO jokio isliekamumo
Nu netaip ishsireiskiau, ne ishliekamumo tada o ilgiausiai ishliekancio uzpompavimo zodziu kuris ilgiau ishlaiko uzpompuota raumeni...
Neprisijungęs
- pitbull
- Kalbus dalyvis
#319 2010-03-13 10:54
Fake'as rašė:
pitbull rašė:
AAKG+CM+Beta alanine+Kretinas Yra ir brandiniu produktu be energetiku kaip Dymatize Xpand... Galima Animal pump imti ir raudonos kapsulės negerti... Bet jei brandini produkta imsi vistiek būtų gerai dasimesti AAKG bent jau.
O kas tas AAKG ?
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#320 2010-03-13 10:57
pitbull rašė:
Fake'as rašė:
pitbull rašė:
AAKG+CM+Beta alanine+Kretinas Yra ir brandiniu produktu be energetiku kaip Dymatize Xpand... Galima Animal pump imti ir raudonos kapsulės negerti... Bet jei brandini produkta imsi vistiek būtų gerai dasimesti AAKG bent jau.
O kas tas AAKG ?
--> www.google.lt
Neprisijungęs
- pitbull
- Kalbus dalyvis
#321 2010-03-13 11:21
Tai jei pasimsiu X-PAND ir ta AAKG vilks normaliai? ir kaip ta AAKG gert maisyt su X-PAND ar ryte 3gr ir pries sale 3gr?
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#322 2010-03-13 11:35
pitbull rašė:
Tai jei pasimsiu X-PAND ir ta AAKG vilks normaliai? ir kaip ta AAKG gert maisyt su X-PAND ar ryte 3gr ir pries sale 3gr?
Nebutinai Xpand as kai pavyzdį sakiau, galima ir Horse pover imt jis ir be energetiku, nu jei dar prie brandinio produkto prijungsi AAKG ir kretina tikrai vilks, kaip kad tu sakai
Neprisijungęs
- pitbull
- Kalbus dalyvis
#323 2010-03-13 11:51
Fake'as rašė:
pitbull rašė:
Nebutinai Xpand as kai pavyzdį sakiau, galima ir Horse pover imt jis ir be energetiku, nu jei dar prie brandinio produkto prijungsi AAKG ir kretina tikrai vilks, kaip kad tu sakai
O tai kuris ish brandiniu vertas demesio?
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#324 2010-03-13 11:57
pitbull rašė:
Fake'as rašė:
pitbull rašė:
O tai kuris ish brandiniu vertas demesio?
Populiariausi yra Superpump250, NOxplode, Shok therapy... bet jie visi su energetikais.. Be energetiku turbūt populiaresnis čia pas mus HorsePover, asmeniškais aš dbr naudoju AAKG+CM+BetaAlanine+Kretinas, tai tikrai šiuo deriniu esu patenkintas.
Neprisijungęs
- pitbull
- Kalbus dalyvis
#325 2010-03-13 12:18
Fake'as rašė:
pitbull rašė:
Fake'as rašė:
Nebutinai Xpand as kai pavyzdį sakiau, galima ir Horse pover imt jis ir be energetiku, nu jei dar prie brandinio produkto prijungsi AAKG ir kretina tikrai vilks, kaip kad tu sakaiO tai kuris ish brandiniu vertas demesio?
Populiariausi yra Superpump250, NOxplode, Shok therapy... bet jie visi su energetikais.. Be energetiku turbūt populiaresnis čia pas mus HorsePover, asmeniškais aš dbr naudoju AAKG+CM+BetaAlanine+Kretinas, tai tikrai šiuo deriniu esu patenkintas.
Tai gal pigiau gaunasi tas tavo derinukas nei pirkt brandini ir dajunkt AAKG? kiek kainuoja toks derinukas kaip tu naudoji ir kiek laiko uztenka?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 235
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai