Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Raumenukas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-06-24
Žinutės: 19
Atsiliepimai: 0

#1876 2010-02-12 08:16

Re: Bendro pobūdžio pagalba

Noriu paklausti. Jeigu per treniruote darau vaiksmus po kokia 30-40 kartu( kiek speju per minute), ir taip po sesias serijas. Ar tokios treniruotes prideda kazkiek mases?

Neprisijungęs

Mantas86
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-07-20
Žinutės: 2238
Atsiliepimai: 1

#1877 2010-02-12 09:47

Raumenukas rašė:

Noriu paklausti. Jeigu per treniruote darau vaiksmus po kokia 30-40 kartu( kiek speju per minute), ir taip po sesias serijas. Ar tokios treniruotes prideda kazkiek mases?

Ne nedadeda

Neprisijungęs

speedtouch
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-14
Žinutės: 17

#1878 2010-02-12 13:41

1. Kai sportuodavau paprastai be papildų, spaudimą, ir kitus panašius pratimus darydavau su 60~70kg. Su kiek svorio, reikėtu daryti dabar pratimus, ryškinantis, ir geriant papildus. Hantelius kelnodavau po 15~18kg.

2. Papildai. Kokius gerus ryškintis papildus pradžiai patartumėte? Su kuom juos gerti? Reikia +amino rūgščių? Kuom geriau dar pridėjus aminkes?

3. Mityba, taigi, aš esu 17metu, gyvenu su motina, ir valgau tai ką padaro mama, ryškinantis raumenis, reikėtu labai atkreipti dėmesį į mitybą, ar galiu valgyti tai ką valgo mano visa šeima? Galbūt užtektu tiek, kad užvalgyčiau kartas nuo karto varškės. O šiaip valgau per dieną kažkur 3~4kartus.
Ryte,Mokykloje,Parėjus iš mokyklos, parėjus iš salės.

Neprisijungęs

pitbull
Kalbus dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-02-10
Žinutės: 58

#1879 2010-02-12 14:00

speedtouch rašė:

1. Kai sportuodavau paprastai be papildų, spaudimą, ir kitus panašius pratimus darydavau su 60~70kg. Su kiek svorio, reikėtu daryti dabar pratimus, ryškinantis, ir geriant papildus. Hantelius kelnodavau po 15~18kg.

2. Papildai. Kokius gerus ryškintis papildus pradžiai patartumėte? Su kuom juos gerti? Reikia +amino rūgščių? Kuom geriau dar pridėjus aminkes?

3. Mityba, taigi, aš esu 17metu, gyvenu su motina, ir valgau tai ką padaro mama, ryškinantis raumenis, reikėtu labai atkreipti dėmesį į mitybą, ar galiu valgyti tai ką valgo mano visa šeima? Galbūt užtektu tiek, kad užvalgyčiau kartas nuo karto varškės. O šiaip valgau per dieną kažkur 3~4kartus.

Siaip ryskinimuisi turetum susiderint mityba, nes tai pagrindinis dalykas, pakartojimus po 12-15, bet jei nori ryskintis, tai turetum turet ka ryskint, manau tau reik pradet nuo mases auginimo o ne nuo ryskinomo... amino rugstys, glutaminas ir creatinas mano manymu yra butini, kaip atstatomosios medziagos.

Neprisijungęs

speedtouch
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-14
Žinutės: 17

#1880 2010-02-12 14:14

Aš ką ryškint turiu smile Masės turiu pakankamai. Ūgis: 191 Sveriu 89kg~
O tai sakot, kad dabar kelnot, taip kaip seniau kelnodavau? Jeigu pradžioj nevartosiu?

Neprisijungęs

pitbull
Kalbus dalyvis

#1881 2010-02-12 14:36

speedtouch rašė:

O tai sakot, kad dabar kelnot, taip kaip seniau kelnodavau? Jeigu pradžioj nevartosiu?

Ydomu kokios mases tu ten turi pakankamai big_smile riebalai siuo atveju ne ta mase apie kuria as kalbejau wink

Neprisijungęs

ishp3ra
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-09-24
Žinutės: 1953
Atsiliepimai: 7

#1882 2010-02-12 14:41

speedtouch rašė:

191 ir 89 nera daug. Jei riebalu prikaupes kaip reikalas - tada numetus svori liks kaulai, tai teks vel kaloriju perteklium augintis mase. Tokiu atveju patariu nesiryskint, o tiesiog normaliai sportuot su minimaliu kaloriju pertekliu.
Jei riebalo nera - nelabai tikslo ryskintis turbut yra, pagal ugi turetum graziai raumeningas buti. Apskritai, 17m dar tik, kam tau tie bulkinimai ir cuttinimai, augink raumeni sau ramiai iki kokio 100, tada ryskinkis.

Jei tikrai nusprendes, kad tau to reikia - yr ryskinimo programos ryskinimos temoje forume, kulturizmas.net puslapyje prie treniruociu.

Neprisijungęs

Edg
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-02-08
Žinutės: 6

#1883 2010-02-12 18:55

Sveiki,
Man tereikia 3 dienu treniruociu programos ir gal galit pasakyti ar butu teisingas raumenu suskirstymas su kuriais dirbu ta diena:
1diena krutine, nugara
2diena peciai,presas
3diena bicepsas,tricepsas

Dekui. smile

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#1884 2010-02-12 21:31

Edg rašė:

Sveiki,
Man tereikia 3 dienu treniruociu programos ir gal galit pasakyti ar butu teisingas raumenu suskirstymas su kuriais dirbu ta diena:
1diena krutine, nugara
2diena peciai,presas

Dekui. smile

Kojas pamiršai.

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-01-11
Žinutės: 177

#1885 2010-02-13 09:19

speedtouch rašė:

SVEIKAS.pagal duomenis nelabai tau yra ka ten ryskint. jei numesi 10 kg liksi labai plonas vaikis.turi gal biski gelbejimo rata ir jau baisiai uzkompleksavai ,prisiskaites zurnalu PANELE ar panasiu debilizmu.geriausia daryk taip.dadek raumens ant krutines ,peciu ,ranku ,koju.o tas pilvas viso to kontekste ne taip kris i akis. sio proceso metu valgyk daugiau baltyminio maisto . bet nepamirsk ir angliu. pries sale butinai pvz.grikiu kose-skyla negreit ir duoda energijos visai trevkei.o po trevkes tai reikia gera kepsni su ryziais tarkim .kad organizmas turetu is ko atstatyti ir gliukogena kepenyse ir aminkiu raumenims. pries miega varskes poka su kokia saldyta braske pasitrink ,kad baltymu butu nakciai.o is papildu tai gali drasiai L-KARNITIN imti,tik naudok ne kiek raso ,o nemaziau 3000 mg i diena.BANDZIAU - VEIKIA. gal koks kilas riebalo ir nudeks jei intencyviai sportuosi ir nevalgysi TORTU IR RIEBIU KOTLIETU. PAKARTOJIMUS PRATIMUOSE DARYK APIE 10.

Neprisijungęs

Edg
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-02-08
Žinutės: 6

#1886 2010-02-13 09:39

gazuotas rašė:

Edg rašė:

Sveiki,
1diena krutine, nugara
2diena peciai,presas

Dekui. smile

Kojas pamiršai.

Tai kad as ziadziu krepsini ir  gaunu taip dideli kuvi an koju =] O shiaip syskirstymas geras ? big_smile   Ar geriau sukeisti 1mos dienos nugara su 3 dienos tricepsu ?

Neprisijungęs

pitbull
Kalbus dalyvis

#1887 2010-02-13 09:44

Edg rašė:

gazuotas rašė:

Edg rašė:

Sveiki,
1diena krutine, nugara
2diena peciai,presas

Dekui. smile

Kojas pamiršai.

Tai kad as ziadziu krepsini ir  gaunu taip dideli kuvi an koju =] O shiaip syskirstymas geras ? big_smile   Ar geriau sukeisti 1mos dienos nugara su 3 dienos tricepsu ?

presa daryk pirma diena ir trecia, o i antra kojas pajunk, o siaip gerai...

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2009-01-25
Žinutės: 65

#1888 2010-02-13 14:33

Kokius vitaminus patartumet naudot,Stipriai sportuojanciam  kas antra diena

Paskutinį kartą taisė burbuliukas (2010-02-13 14:35)

Neprisijungęs

Mantas86
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-07-20
Žinutės: 2238
Atsiliepimai: 1

#1889 2010-02-13 14:57

burbuliukas rašė:

Kokius vitaminus patartumet naudot,Stipriai sportuojanciam  kas antra diena

Vitaminai ir mineralai (animal pack, opti men ir t.t.)
Baltymai (Geriausia Whey izoliatas)
Visu megstamas BCAA

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis

#1890 2010-02-13 18:44

kazkur buvau rades sitam forume kazkokia formule suzinai kiek kg spaudi stanga, gal galit kas numest linka

Paskutinį kartą taisė burbuliukas (2010-02-13 18:47)

Neprisijungęs

pitbull
Kalbus dalyvis

#1891 2010-02-13 18:57

burbuliukas rašė:

kazkur buvau rades sitam forume kazkokia formule suzinai kiek kg spaudi stanga, gal galit kas numest linka

lol ka dar rades buvai?

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis

#1892 2010-02-13 19:00

pitbull rašė:

burbuliukas rašė:

lol ka dar rades buvai?

neturi ka veikt? eik savo pitbuli pavedziok, grynam ore pasivaiksciosi

Neprisijungęs

pitbull
Kalbus dalyvis

#1893 2010-02-13 19:03

burbuliukas rašė:

pitbull rašė:

burbuliukas rašė:

lol ka dar rades buvai?

neturi ka veikt? eik savo pitbuli pavedziok, grynam ore pasivaiksciosi

gryno ora matau tau reiketu lol nes jau formules galvoj neaiskios kazkokios
rytoj mokykloj fizikos mokytojos paklausk kiek tu spaudi lol

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis

#1894 2010-02-13 19:06

rytoj  sekmadienis Smegeniau big_smile  formule skaiciai ar kas nors pns kajp pavadinsi nesugadinsi, durnas jaj esi xuj tu suprasi.

Neprisijungęs

pitbull
Kalbus dalyvis

#1895 2010-02-13 19:08

burbuliukas rašė:

rytoj  sekmadienis Smegeniau big_smile  formule skaiciai ar kas nors pns kajp pavadinsi nesugadinsi, durnas jaj esi xuj tu suprasi.

Ka tu cia svaigsti apie formules kazkokias, spaudi tiek kiek sugebi, o ne pagal formules

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis

#1896 2010-02-13 19:43

pitbull rašė:

burbuliukas rašė:

Ka tu cia svaigsti apie formules kazkokias, spaudi tiek kiek sugebi, o ne pagal formules

buvau rades kazkur forume pvz stumi 80 kg 8 kartus, ir ten kazka is kazko padalini padaugini gauni + - toki svori kiek stumi viena karta

Neprisijungęs

pitbull
Kalbus dalyvis

#1897 2010-02-13 19:58

burbuliukas rašė:

pitbull rašė:

burbuliukas rašė:

buvau rades kazkur forume pvz stumi 80 kg 8 kartus, ir ten kazka is kazko padalini padaugini gauni + - toki svori kiek stumi viena karta

O ne tiksliau butu jei pabandytum stumt realiai? ar jei ten pagal ta formule gausis 150kg, tai ir pasakosi visiem kiek stumi?

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis

#1898 2010-02-13 20:12

pitbull rašė:

burbuliukas rašė:

pitbull rašė:

O ne tiksliau butu jei pabandytum stumt realiai? ar jei ten pagal ta formule gausis 150kg, tai ir pasakosi visiem kiek stumi?

60kg

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#1899 2010-02-13 20:18

burbuliukas rašė:

pitbull rašė:

burbuliukas rašė:

60kg

Here you go http://tinyurl.com/y9qcute

Neprisijungęs

Fanaticas
Naujas dalyvis
Vietovė: vilnius
Registravosi: 2010-02-17
Žinutės: 26

#1900 2010-02-17 19:07

Sweiki =] pradejau pries 2 savaites sportuot stanginej,  programos jokios neturejau. Tad dbr galvoju imti 4 dienu programa. Sveriu 81kg. ugis 185cm. gal kas galetu parekomenduo kokia 4 dienu programa. Sioj srity esu naujokas. Ar mano svoris tinkamas ?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net