Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#1276 2010-01-21 12:35

Re: Treniruočių programos

.

Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-08 10:59)

Neprisijungęs

[G]
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-01-19
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#1277 2010-01-21 14:00

Visai durna kl uzduosiu bet kai rasot ten pratima ir 2x10 tarkim tai cia 2serijos po 10 kart kelt ar kaip suprast? o po kiek kg ?

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#1278 2010-01-21 14:02

.

Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-08 10:59)

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#1279 2010-01-21 21:27

[G] rašė:

Visai durna kl uzduosiu bet kai rasot ten pratima ir 2x10 tarkim tai cia 2serijos po 10 kart kelt ar kaip suprast? o po kiek kg ?

2 priėjimai  po 10 pakartojimų. O svorį pats turi žinot kiek išstenėsi.

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-01-11
Žinutės: 177

#1280 2010-01-22 12:50

[G] rašė:

SVX.Teisingai supratai.svoris turi buti toks ,kad atliekant pratima 3 serija darant 8-10pakartojima reiketu mobilizuoti visas organizmo jegas. praktiskai po 8 pakartojimo jau turi nebepajegti sakykim isspausti svorio.tciau tas 8 pakartojimas turi buti gerai  ir svariai is technines puses atliktas,ta prasme jei stanga spaudziam ,tai uzpakalis nuo suolo kilt neturetu. tokiam pratimui butinai reikalingas draugas ,kad paziuretu. jei jo nera tai renkames svori su kuriuo garantuotai  darom 8. SAUGUMAS PIRMOI EILEJ.

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis

#1281 2010-01-22 13:02

lolardas rašė:

Vandenėlio prisiurbei ir viskas, užtat ir krito 5kg staigiai...

Nu man ir taip pasirode. geriau pats tuos gain fast po tris i diena + gera mityba + ziaurios treniruotes .jau turedamas virs 10 m patirties sporte. ir ka manot 0 kg priaugimas per menesi.tai man juokinga kaip nuo papildu kazkas staigiai pucias ir staigiai kudeja. arba gal bahuras papuole ant kokio metanu uztaisyto kreatino ar gainerio. keli mano geri draugai buvo anksciau su tokiais nerealiai pucenciais ,ir kas idomiausia ,nebrangiais preparatais.o kas del enimal pak tai jis mases irgi nedave niekada , kiek jo beedziau. ir neturetu duoti mano supratimu . taigi kokia isvada priimam del mega augimu pas ta jaunuoli? o gal tikrai zmogus gere ,ruke nevalge nemiegojo ir issekes visiskai stojo i doros takeli ir buuum 10 kg bicuuu?ka galvojat ginklo broliai a?

Neprisijungęs

Kosmoss
Kalbus dalyvis
Vietovė: Anglija
Registravosi: 2010-01-18
Žinutės: 57

#1282 2010-01-22 13:57

dzidas1978 rašė:

lolardas rašė:

Nu man ir taip pasirode. geriau pats tuos gain fast po tris i diena + gera mityba + ziaurios treniruotes .jau turedamas virs 10 m patirties sporte. ir ka manot 0 kg priaugimas per menesi.tai man juokinga kaip nuo papildu kazkas staigiai pucias ir staigiai kudeja. arba gal bahuras papuole ant kokio metanu uztaisyto kreatino ar gainerio. keli mano geri draugai buvo anksciau su tokiais nerealiai pucenciais ,ir kas idomiausia ,nebrangiais preparatais.o kas del enimal pak tai jis mases irgi nedave niekada , kiek jo beedziau. ir neturetu duoti mano supratimu . taigi kokia isvada priimam del mega augimu pas ta jaunuoli? o gal tikrai zmogus gere ,ruke nevalge nemiegojo ir issekes visiskai stojo i doros takeli ir buuum 10 kg bicuuu?ka galvojat ginklo broliai a?

na ir po pora paru nemiegodavau ir tas pora paru visas kelias vyna geriau ir laksciau nuo alytaus iki panevezio tai maistas statoilinis arba jo isvis nera valgiau po 2 kartus y diena paprastai,rukiau malboro raudona po pusantro poko y diena o va kai pradejau nesivaldyti(nuo pastoviu nervu ir issekimo) kai pradejau koseti kaip senas diedas ,tada supratau kad reikia viska keisti is esmes tai islekiau is lt ir va meciau rukyti,baigiau gerti pradejau naktim miegoti zodziu stojau y rezima pradejau sportuoti ir sveikai maitintis.dabar jaucuosi kaip kitas zmogus smile sportas sweikata!

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis

#1283 2010-01-23 12:51

Kosmoss rašė:

dzidas1978 rašė:

lolardas rašė:

na ir po pora paru nemiegodavau ir tas pora paru visas kelias vyna geriau ir laksciau nuo alytaus iki panevezio tai maistas statoilinis arba jo isvis nera valgiau po 2 kartus y diena paprastai,rukiau malboro raudona po pusantro poko y diena o va kai pradejau nesivaldyti(nuo pastoviu nervu ir issekimo) kai pradejau koseti kaip senas diedas ,tada supratau kad reikia viska keisti is esmes tai islekiau is lt ir va meciau rukyti,baigiau gerti pradejau naktim miegoti zodziu stojau y rezima pradejau sportuoti ir sveikai maitintis.dabar jaucuosi kaip kitas zmogus smile sportas sweikata!

SVEIKINU ISTOJUS I KLUBA TADA

Neprisijungęs

martiss
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-01-24
Žinutės: 53

#1284 2010-01-24 16:41

swx visi noreciau kad patartumet kaip jum atrodo mano programa 182ugis 74kg sporuoju jau trecias meno ir  dabar pagal se  programa:

1diena

blauzda sedint
    stangos stumimas
    atsispaudimai lygegretese
    hanteliu plesimas i salis kampu
    poloweris
    pecem stangos stumimas uz galvos
    hanteliu kelimas i sonus
    giusciojimai
    atsilenkimai

2diena

juosmuo
    traukimas  per bloka su ragais
    prisitraukimai
    hantelio traukimas
    traukimas per bloka uz galvos
    kojom stumimas treniruokli
    koju tiesimas
    koju lenkimas gulint ant pilvo treniruokli
    atsilenkimai

3diena

juosmuo
   blauzda treniruokli
   bicepsas stangos kelimas
   tricepsas  traukimas ber bloka
   bicepsas kampu su hantelaias po viena ranka
   tricepsas prancuziskas atsisedus
   atsispaudimai
   jai yra jegu like prisitraukimai smile

Ka galvojat?
kaip manot ar bus rezultatas nors koks gal ka pakeist reik ?

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis

#1285 2010-01-26 10:04

martiss rašė:

swx visi noreciau kad patartumet kaip jum atrodo mano programa 182ugis 74kg sporuoju jau trecias meno ir  dabar pagal se  programa:

1diena

blauzda sedint
    stangos stumimas
    atsispaudimai lygegretese
    hanteliu plesimas i salis kampu
    poloweris
    pecem stangos stumimas uz galvos
    hanteliu kelimas i sonus
    giusciojimai
    atsilenkimai

2diena

juosmuo
    traukimas  per bloka su ragais
    prisitraukimai
    hantelio traukimas
    traukimas per bloka uz galvos
    kojom stumimas treniruokli
    koju tiesimas
    koju lenkimas gulint ant pilvo treniruokli
    atsilenkimai

3diena

juosmuo
   blauzda treniruokli
   bicepsas stangos kelimas
   tricepsas  traukimas ber bloka
   bicepsas kampu su hantelaias po viena ranka
   tricepsas prancuziskas atsisedus
   atsispaudimai
   jai yra jegu like prisitraukimai smile

Ka galvojat?
kaip manot ar bus rezultatas nors koks gal ka pakeist reik ?

SVEIKAS. galima dirbt ir taip. bet jai busim GRIEZTI IR TEISINGI  tada pas tave tokie trukumai: 1 kojas reikia daryti atskira diena . dadeti pratimu keturgalviui  -PRITUPIMUS IR ITUPSTUS. bendrai keturgalviui turetu buti 20 darbiniu seriju ,o dvigalviui ne maziau 6 seriju.

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#1286 2010-01-26 10:06

dzidas1978 rašė:

bendrai keturgalviui turetu buti 20 darbiniu seriju ,o dvigalviui ne maziau 6 seriju.

Ar tikrai? Žmogus tik 3 mėnuo sportuoja, įtariu ir valgo bilekaip...

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis

#1287 2010-01-26 10:22

Robšė rašė:

dzidas1978 rašė:

bendrai keturgalviui turetu buti 20 darbiniu seriju ,o dvigalviui ne maziau 6 seriju.

Ar tikrai? Žmogus tik 3 mėnuo sportuoja, įtariu ir valgo bilekaip...

sveikas.jo teoriskai pradzioje jam to uztektu ir mazesnio kruvio be pritupimu. bet jei zmogus sako kad jau 3 men prasitrynes,jei nemeluoja,tai gali uzsiimt normaliai kaip armijoi,be jokiu ten UTIUTIUU, GAL PER DAUG IR PANASIAI. nepazystu nei vieno kuris perdegino kojas ir del to jos neaugo. visi tingi ir ju nedadirba.ATSIPRASAU ne visi o dauguma.as asmeniskai jaunystej turejau su koju augimu problemu. tada tariausu su m.leonavicium is HERAKLEJOS ,pas ji kojos ,pats zinai. tai mrius sako daryk daugiau seriju .as padvigubinau tren apimti ir gavau nebloga ugtelejima. problema yra ta kad dauguma varo ant bico 20 seriju (naujokai savamokSliai) ir nemano ,kad tai PERDAUG.

Neprisijungęs

martiss
Kalbus dalyvis

#1288 2010-01-26 15:26

joa pas mane su kojom tikrai reiktu padirbet ipatingai. tai kojom duoti viena diena atskirai patartum?

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis

#1289 2010-01-27 09:07

martiss rašė:

joa pas mane su kojom tikrai reiktu padirbet ipatingai. tai kojom duoti viena diena atskirai patartum?

tiktai taip. nes po geros koju trevkes jau nieko nebeimanoma gero nuveikti.organizmas jau savo resursus buna isnaudojes

Neprisijungęs

martiss
Kalbus dalyvis

#1290 2010-01-27 11:22

as dar galvoju dasugiau baziniu pratimu isimest stanga kampu, poto daugiau daryt prisitraukimu kiekviena treniruote ir lygegretese kiekviena treniruote. kaip manot ar gerai?

Neprisijungęs

montek
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-01-27
Žinutės: 7

#1291 2010-01-27 13:01

Sveiki
Noreciau su jumis pasitarti del programos.Sportuoju jau pirma menesi(anksciau irgi sportavau bet uzmetes metus jau) Svodirs ~98 ugis 180, programa yra tokia
1 diena
Krutine
Nugara
Presas + cardio
2 diena
Beicepsas
Kojos
Presas + cardio
3 diena
Peciai
tricepsas
presas + cardio

Viska galima sakyt darau 3x10,tik presa kazkur iseina ant keliu treneruokliu 300 kartu. Tikslas numest svori. Ka galetumet patart,ka pakeist sioje programoje ?

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis

#1292 2010-01-28 11:59

martiss rašė:

as dar galvoju dasugiau baziniu pratimu isimest stanga kampu, poto daugiau daryt prisitraukimu kiekviena treniruote ir lygegretese kiekviena treniruote. kaip manot ar gerai?

kiekviena negerai.pratimai turi buti priskirti kompleksams ,kurie kiekvienas skirtas tam tikrai raumenu grupei. pvz. lygegretes prie krutines komlekso,o prisitraukimai prie nugaros.darymaskiekviena diena trukdo raumenu atsistatyma ir ju augima. bet jei varai ant jegos istvermes, tai yra nori daug atsispaudimu sugebet atlikt tada tinka.

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis

#1293 2010-01-28 12:29

montek rašė:

Sveiki
Noreciau su jumis pasitarti del programos.Sportuoju jau pirma menesi(anksciau irgi sportavau bet uzmetes metus jau) Svodirs ~98 ugis 180, programa yra tokia
1 diena
Krutine
Nugara
Presas + cardio
2 diena
Beicepsas
Kojos
Presas + cardio
3 diena
Peciai
tricepsas
presas + cardio

Viska galima sakyt darau 3x10,tik presa kazkur iseina ant keliu treneruokliu 300 kartu. Tikslas numest svori. Ka galetumet patart,ka pakeist sioje programoje ?

sveikas. jo tau jau reikia kaip minimum 10 numest. tai zodziu pagrindas svorio metime maistas ir kardio . jei esi isejes is formos ir negaves kruviu paskutiniu metu tada kardio pradek nuo 15 min.nes is didelio entuziazmo uzrausi valanda iskart ,gali motoras uzkalt:).kas treniruote kardio pridek pora minuciu taip pamazu dasikasi iki darbines valandeles. svoriu komleksus geriausai tau butu statyti super seriju principu. t.y. du pratimai skirtingoms raumenu grupems atliekami vienu metu maisant kas antra serija.poilsis tarp pratimu tada uztrunka tiek kiek reikia pakeisti darbo vietai nuo vieno treniruoklio prie kito. pakartojimus serijose butu galima pakelt iki 15 ,kadangi musu tikslas nera mases auginimas.  raumenu grupes geriausiai butu grupuoti taip:1.KRUTINE+ PECIAI SUPER SERIJOI SU NUGARA. 2 KOJU KETURGALVIS SUPER SER. DVIGALVIS.  IR BICEPSAS SUPER SER .TRICEPSAS. kadangi tavo tikslas mest svori tai treniruotes nera tokios trumpos kaip , kad jei tikslas butu mase. treniruote turetu trukti apie 2 valandas + kardio gera valanda(cia jau kai dakelsi darbini laika).toki komleksa galima kartot kas antra diena ,arba dvi dienos sportuoji trecia poilsis ir vel is eiles

Neprisijungęs

martiss
Kalbus dalyvis

#1294 2010-01-28 12:49

man cia vienas sake kad pas mane beweik visi izoleciniai pratimai ir labai mazai baziniu tiesa? galeciau dearyt ten visas tas traukas bet gal dar per anksti nenoriu nugaros per dauk uskraut dar gal laiko reik truputi sustiprint poto ,,invalidas'' tapt nenoriu smile

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis

#1295 2010-01-28 13:12

martiss rašė:

man cia vienas sake kad pas mane beweik visi izoleciniai pratimai ir labai mazai baziniu tiesa? galeciau dearyt ten visas tas traukas bet gal dar per anksti nenoriu nugaros per dauk uskraut dar gal laiko reik truputi sustiprint poto ,,invalidas'' tapt nenoriu smile

TAI NEREISKIA KAD KASDIEN DARYT PRISITRAUKIMUS REIKIA.nugarai daryk:atsilenkimus nugarai 4* maximal. prisitraukimus 5*10, gantelio trauka viena ranka 4*10 . troso traukima isave sedint 4*10. guzciojimus su stanga trapecijai 4 *10. o kai jausi kad esi sutvirtejes tada  mirtina trauka dadesi.bet nemanau kad anksciau 17 metu verta su trauka prasidet. aisku yra kas 14 pradeda ir nieko. pavyzdziui mano treniruociu draugui darant trauka truko tarpslankstelinis diskas krutines sektoriui. per 12 val buvo suparalyzuotas ir nevaiksciojo gal puse metu. jam dare operacija . gerai kad pasiseke .gal per pora metu atsigavo. trauma gavo traukdamas 120 1*6. jam tada buvo 16

Neprisijungęs

[G]
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-01-19
Žinutės: 4

#1296 2010-02-01 15:34

Sveiki, gal zinote kur galeciau  internete rasti pratima -> blauzdos pasistebimai video koki? nes nelabai isivaizduoju kaip ji atlikt reikia

Neprisijungęs

martiss
Kalbus dalyvis

#1297 2010-02-01 16:02

Neprisijungęs

ishp3ra
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-09-24
Žinutės: 1953
Atsiliepimai: 7

#1298 2010-02-01 16:42

dzidas1978 rašė:

martiss rašė:

TAI NEREISKIA KAD KASDIEN DARYT PRISITRAUKIMUS REIKIA.nugarai daryk:atsilenkimus nugarai 4* maximal. prisitraukimus 5*10, gantelio trauka viena ranka 4*10 . troso traukima isave sedint 4*10. guzciojimus su stanga trapecijai 4 *10. o kai jausi kad esi sutvirtejes tada  mirtina trauka dadesi.bet nemanau kad anksciau 17 metu verta su trauka prasidet. aisku yra kas 14 pradeda ir nieko. pavyzdziui mano treniruociu draugui darant trauka truko tarpslankstelinis diskas krutines sektoriui. per 12 val buvo suparalyzuotas ir nevaiksciojo gal puse metu. jam dare operacija . gerai kad pasiseke .gal per pora metu atsigavo. trauma gavo traukdamas 120 1*6. jam tada buvo 16

Nesvarbu ka darai, reikia galva naudot. Kad m.trauka su 50kg darysi normalia technika, tikrai didesne nauda bus nei su 120kg ir taip, kad stuburas i triusikus byra. Invalidu netapsi nuo to tikrai, augimo irgi nemazims jei prisitraukimus darysi. O jei darai viska bet kaip ir galva negalvodamas, tai lygiai taip pat pavojinga stanginej draskytis, kaip skersai autostrados nakty begiot.

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2009-01-25
Žinutės: 65

#1299 2010-02-01 17:04

kaip jum sita programa po pertraukos. 3 dienu kas antra diena, raumunu masei augint ir jegai
Pirmoji Diena
1.Apsilimas dviratis
2.Blauzda stovint 4x15
3.Spaudimas krutiniai ant ligaus suolo 4x10
4.Prisitraukimai staklese4x10
5.Peciai sedint su stanga 4x10
6.Bicepsas stovint su stanga 4x10
7.Tricepsas su trosu 4x10
8.Pritupimai staklese 4x10
9.Lenkti kojas gulint 4x10
10.Presas 4xmax
Antroji Diena
1.Apsilimas
2.Blauzda sedint4x10
3.Spaudimas krutiniai kampu 4x10
4.Traukti apatini trosa nugarai 4x10
5.Bicepsas sedint su hanteleis 4x10
6.Tricepsas su hanteliu uz galvos 4x10
7.Peciai su hanteleis i salis 4x10
8.Koju  stumimas staklese 4x10
9.tiesti kojas sedint 4x10
10.Presas 4xmax
Trecioji diena
1.apsilimas
2.Blauzda gulint 4x10
3.Spaudimas su hanteleis ant lygaus suolo 4x10
4.Traukti virstuni trosa sedint nugarai 4x10
5.Peciai sedint su hanteleis kelti i virsu4x10
6.Bicepsas su stanga nuo atramos 4x10
7.tricepsas su  hanteliu pasilenkus 4x10
8.Pritupimai staklese 4x10
9.Lenkti kojas gulint 4x10
10.Presas 4xmax

Neprisijungęs

Italas13
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-02-02
Žinutės: 2

#1300 2010-02-02 01:49

Sveiki, as cia naujas, matau yra daug zmoniu ismananciu kulturizma. Sportuoju jau metai, bet manau esu pradedantysis, nes 1 metai tai tik pradzia. Pabandziau keleta programu. Radau cia viena patarima kaip uzauginti blauzdas. Buvo parasyta taip... po kiekvieno pratimo, uzpumpuoti blauzdas be svorio iki neisgalejimo beatsistoti, pabandziau tikrai veikia. 5 dienas jauciau blauzdas big_smile tad pagalvojau gal pabandyt tai visur. Sportuoju 5 dienas per savaite. programa tokia:
Pirm., - krutine
Antr., - bicas, tricas
Trec., - peciai
Ketv., - nugara
Penkt., - kojos

po 5 min., begimo apsilimui pries treniruote ir po 5 min., po treniruotes.

Dar pirmadieniais ir treciadieniais padarom po 3 priejimus su stanga pritupimu, norisi labai kojas sustiprint.

Stai ka pagalvojau ir noreciau suzinot zmoniu, sportuojanciu ne vienus metus ir ismananciu as cia gal dabar nusisnekesiu, bet geriau paklaust nei sportuot neteisiklingai.. Tai va, pagalvojau gal reikia tada ne vien blauzdom su tais uzkaitinimais daryt, bet visiem kitiem raumenim, jei kaip jau buvo rasyt, taip geriau pasiduoda kraujas i raumeny, o su juo maisto medziagos. Tai kodel to nedaryt visiem raumenim. Ir ne po pratimo, o po kiekvieno priejimo. Nu va pavyzdziui pirmadienis, krutine. Tai atsigulu, padarau 1 priejima su svoriais normaliais, iskeliu ta stanga 8 kartus ir iskart imu tuscia stanga ar labai maza svori ir keliu kol nebegaliu iskelt. tada max 1 min., pailsejimas ir vel su svoriu 8 kartai ir vel su tuscia... taip 4 priejimai, tada kitas pratimas... plesimas ir vel taip pat... cia aisku manau su mazesniais svoriais reiks dirbet, nes intecyvesne treniruote gaunas. Tai vat ka manot, nusisvaigstu as cia, negalima gal taip, gal deginas raumuo ar ka, atsakykit jei nesunku.

Dar vienas klausimas, daug kur radau jog treniruote neturetu testis ilgiau 45 min., jei cia su apsilimais, tai as niekaip nespeju. Kokie ten laiko tarpai turi but tarp priejimu, tarp pratimu. Manau per ilgai ilsiuos, todel ir uztrunkam ilgiau. Ar toks variantas geras, 1 min., tarp priejimu ir 3-5 min., tarp pratimu.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net