Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

lawlis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilkija
Registravosi: 2009-02-18
Žinutės: 1877
Atsiliepimai: 0

#2601 2010-01-06 06:58

Re: Amino rūgštys

Degradas rašė:

big_smile gerai dede taip ir darysiu, bet visgi pasakysiu, man juokinga ne is tevo buvo, o is to kad db maisto papildu parduotuvese ikisa levus produktus arba dirba simpatiska mergaite kuri irgi neka ten gaudosi, aisq buna kur nusimano ir gali patart, bet toki tik 1 sutikes...

Vaje, surasciau as net siais laikais ir ta Gain fast kur puikiai panaudot big_smile Dziaukis uz tevus wink Mano kaledu senelis pro mane prasuko nesustojes wink

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#2602 2010-01-06 08:02

Degradas rašė:

big_smile gerai dede taip ir darysiu, bet visgi pasakysiu, man juokinga ne is tevo buvo, o is to kad db maisto papildu parduotuvese ikisa levus produktus arba dirba simpatiska mergaite kuri irgi neka ten gaudosi, aisq buna kur nusimano ir gali patart, bet toki tik 1 sutikes...

Nu matyt tau jo istikro reikia, jei tevas prase MS, kad duotu kanors, nuo ko biski storesnis pasidarytum... winkbig_smile
Protingai ir vietoj imaisius, tai visai gerai sueitu ir GainFast, del jo kainos, tai jau kita kalba...

lawlis rašė:

Mano kaledu senelis pro mane prasuko nesustojes wink

Gal labai negraziai elgeisi visus metus?

Neprisijungęs

Degradas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-10-26
Žinutės: 350

#2603 2010-01-06 09:29

Robšė rašė:

Degradas rašė:

Nu matyt tau jo istikro reikia, jei tevas prase MS, kad duotu kanors, nuo ko biski storesnis pasidarytum... winkbig_smile
Protingai ir vietoj imaisius, tai visai gerai sueitu ir GainFast, del jo kainos, tai jau kita kalba...

big_smilefuckyou

Neprisijungęs

Justix
Dažnas dalyvis
Vietovė: Panevėžys
Registravosi: 2007-02-04
Žinutės: 457

#2604 2010-01-06 10:10

Nereaguok taip į kitų žmonių pasisakymus big_smile turbūt tau tikrai masės trūksta

Neprisijungęs

lawlis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilkija
Registravosi: 2009-02-18
Žinutės: 1877

#2605 2010-01-06 15:21

Robšė rašė:

Degradas rašė:

lawlis rašė:

Mano kaledu senelis pro mane prasuko nesustojes wink

Gal labai negraziai elgeisi visus metus?

Kad kaip tik buvau geras kaip niekad, net kilogramus kelis uzsimeciau, i tai turejo atsizvelgt butinai big_smile Zodziu kaledos nebedziugina hmm

Neprisijungęs

Lenis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-01-08
Žinutės: 3

#2606 2010-01-08 14:29

Sveiki,
sportuoju pora men ir noreciau nusipirkti maisto papildu,tikriausiai amino rugščių,ka patartumete?

Neprisijungęs

Robšė
®

#2607 2010-01-08 14:33

Lenis rašė:

Sveiki,
sportuoju pora men ir noreciau nusipirkti maisto papildu,tikriausiai amino rugščių,ka patartumete?

Kodel nusprendei, kad tau reikia amino rugsciu?
Jei mityba netvarkoj, gali nebent apie geineri ar proteina galvot, kad mityba butu bent kiek pilnavertiškesne. Gal dar nebent koks kreatinas pasiteisintu, bet nesuprantu, kodel tik pradejes sportuoti manai kad tau reikia aminorugsciu...

Neprisijungęs

Lenis
Naujas dalyvis

#2608 2010-01-08 14:37

Per pora men numeciau nemazai svorio, ir dabar noreciau daugiau auginti raumenis ir juos išryškinti,nes kaip girdėjau sausas sportas naudos tiek ir teduoda.Ka patartum?

Neprisijungęs

Robšė
®

#2609 2010-01-08 14:49

Lenis rašė:

Per pora men numeciau nemazai svorio, ir dabar noreciau daugiau auginti raumenis ir juos išryškinti,nes kaip girdėjau sausas sportas naudos tiek ir teduoda.Ka patartum?

Nieko, nes nieko apie tave nezinom, nei kaip sportuoji, nei kaip maitiniesi, su antsvoriu kovoji ar kudas esi... Cia ne taip paprasta patarimus svaidyti tokiais atvejais, aisku jei protingai patart nori...

Neprisijungęs

Lenis
Naujas dalyvis

#2610 2010-01-08 14:53

Robšė rašė:

Lenis rašė:

Nieko, nes nieko apie tave nezinom, nei kaip sportuoji, nei kaip maitiniesi, su antsvoriu kovoji ar kudas esi... Cia ne taip paprasta patarimus svaidyti tokiais atvejais, aisku jei protingai patart nori...

Svoris buvo 88,dabar kiko 75kg,sudejimas kuno man jau kaip ir patinka. tik norisi isryskinti raumenis,juos auginti.spotuoju 3-4 kartus per savaite,svori numeciau zportuodamas bei nevalgydamas visu riebalu ir bulviu kurias seniau kimsdavau,porcijas mažinant ir pan...norisi sportuojant didinti pastoviai kruvius ber truksta jegos ir pan. gal dabar aiskesne situacija

Neprisijungęs

Robšė
®

#2611 2010-01-08 14:59

Lenis rašė:

tik norisi isryskinti raumenis,juos auginti.

Vienu metu to nepadarysi, nebent pradesi vartoti draudziamus preparatus, - steroidus...

Bet kuriam tavo paminetam tikslui pirmiausia turi buti susidarytas konkretus mitybos planas, o tik po to, atsizvelgiant i jo trukumus bei treniruociu programa, parenkami papildai.
1. Apsispresk, koks konkreciai duotu periodu tavo tikslas.
2. Pagal tai pasirink mitybos plana.
3. Pasirink tinkama treniruociu programa
4. Va cia jau papildus reikiamus renkies (jei jie istikro butini)

Neprisijungęs

Dartas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2009-11-25
Žinutės: 123

#2612 2010-01-13 17:55

Sveiki draugas man patarė nusipirkti Uni Liver ( amino rugštis ) http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=596 ir AMINO 2000
http://www.proteinas.lt/?m=1,2,61&p=0,492
Ką jus manote apie juos ? Ar verta ? Gal geriau kitokio paieskoti ?

Paskutinį kartą taisė Dartas (2010-01-13 20:02)

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#2613 2010-01-13 20:20

Dartas rašė:

Sveiki draugas man patarė nusipirkti Uni Liver ( amino rugštis ) http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=596 ir AMINO 2000

neverta nei vieno, nei kito.
vietoj paprastu aminkiu vartok proteina. pigiau kainuos ir veiks geriau.
dar gali kreatino dajungti. bus daugiau jegos, pageres energetinis atsistatymas.

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#2614 2010-01-13 20:21

emexas rašė:

Dartas rašė:

neverta nei vieno, nei kito.
vietoj paprastu aminkiu vartok proteina. pigiau kainuos ir veiks geriau.
dar gali kreatino dajungti. bus daugiau jegos, pageres energetinis atsistatymas.

Pritariu.

Neprisijungęs

Arniz7
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-05-29
Žinutės: 21

#2615 2010-01-17 20:15

Sveiki,gawau amino 2700, jos labai silpnos yra, skaiciau forumus, bet taip ir nesupratau po kiek ju wartot i diena,kad taip norm butu ?

Neprisijungęs

zookyto
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2009-05-11
Žinutės: 2274
Atsiliepimai: 1

#2616 2010-01-17 20:58

siulyciau tarp valgiu , pries miega

Neprisijungęs

komunistas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 13

#2617 2010-01-17 21:34

Sveiki, vartoju nutrabolics growfactor aminkes treniruociu dienom, ne treniruociu dienom galeciau dar kokias kitas vartoti ?

Neprisijungęs

zookyto
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2009-05-11
Žinutės: 2274

#2618 2010-01-17 21:39

proteina nebent

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-01-11
Žinutės: 177

#2619 2010-01-18 20:07

Lenis rašė:

SVX.SI MINTIS APIE SAUSA SPORTA BE NAUDOS YRA DAUG KART GIRDETA TINGINIU IR NEMOKSU TARPE. TAI VIENA ABSURDISKIAUSIU MINCIU.JUK TIKRAS SPORTAS TAI IR YRA SAUSAS. O NE TAS KURI KULTIVUOJA GERO CHEMIKO ISPRUSIMA TURINTYS ATLETAI.TEN DIDELI % REZULTATO SUDARO TAVO FINANCAI IR UZ JUOS PAJEGIAMA IPIRKTI CHEMIJA. ZINIOS IR PINIGAI NIEKAM NEMAISO,BET MANAU SAUSAI UZVARYTAS 10 KG DARO ZMOGU DIDESNIU SPORTININKU ,UZ 30 KG STEROIDAIS IR SINTETINIU PAPILDU PAGALBA UZVARYTA REZ.

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Bromölla
Registravosi: 2009-05-15
Žinutės: 1468

#2620 2010-01-18 20:44

dzidas1978 rašė:

Lenis rašė:

SVX.SI MINTIS APIE SAUSA SPORTA BE NAUDOS YRA DAUG KART GIRDETA TINGINIU IR NEMOKSU TARPE. TAI VIENA ABSURDISKIAUSIU MINCIU.JUK TIKRAS SPORTAS TAI IR YRA SAUSAS. O NE TAS KURI KULTIVUOJA GERO CHEMIKO ISPRUSIMA TURINTYS ATLETAI.TEN DIDELI % REZULTATO SUDARO TAVO FINANCAI IR UZ JUOS PAJEGIAMA IPIRKTI CHEMIJA. ZINIOS IR PINIGAI NIEKAM NEMAISO,BET MANAU SAUSAI UZVARYTAS 10 KG DARO ZMOGU DIDESNIU SPORTININKU ,UZ 30 KG STEROIDAIS IR SINTETINIU PAPILDU PAGALBA UZVARYTA REZ.

didis protas matosi esi;)

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#2621 2010-01-18 20:46

Shvedas rašė:

dzidas1978 rašė:

Lenis rašė:

didis protas matosi esi;)

Tiesą žmogus kalba, tiesą.

Neprisijungęs

Zekas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Lageriai
Registravosi: 2008-08-06
Žinutės: 221

#2622 2010-01-18 20:57

Kiek žmoniu tiek nųomoniu, man papildai duoda truputi daugiau psihologinio stimulo,nors kitą kartą jų realei net nejaučiu..sportuoju minusinėj tmpr dėl to maudžia sanarius, geriu papildus sanariams jaučiuosi gerai. Kodėl turėciau jų negert?ir per skausmą varyt?

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis

#2623 2010-01-18 21:00

Zekas rašė:

Kiek žmoniu tiek nųomoniu, man papildai duoda truputi daugiau psihologinio stimulo,nors kitą kartą jų realei net nejaučiu..sportuoju minusinėj tmpr dėl to maudžia sanarius, geriu papildus sanariams jaučiuosi gerai. Kodėl turėciau jų negert?ir per skausmą varyt?

Kalba eina apie vaistus, o papildai tai ok.

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Bromölla
Registravosi: 2009-05-15
Žinutės: 1468

#2624 2010-01-18 21:04

gazuotas rašė:

Zekas rašė:

va tame ir reikalas,kad is jo issireiskimo galima dayrti isvada,kad jis nelabai skiria metano nuo proteino,chemija do chemija,tas pats shudas smile

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis

#2625 2010-01-18 21:07

Shvedas rašė:

gazuotas rašė:

Zekas rašė:

va tame ir reikalas,kad is jo issireiskimo galima dayrti isvada,kad jis nelabai skiria metano nuo proteino,chemija do chemija,tas pats shudas smile

Skiria skiria big_smile Aš supratau jo mintį wink

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net