Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#301 2009-12-18 19:23

Re: SenoSporto papildu kampelis ;)

Paskaicius tavo idetus straipsnius, labai uzstrigo si istrauka:

"Didelis kiekis specialios informacijos kartais stipriai trukdo susidaryti racionalią treniruočių programą ir optimalų mitybos planą. Atsimenate, kaip sakė Šerlokas Holmsas daktarui Vatsonui: „žmogaus smegenys panašios į tuščią palėpę. Ten galima sudėti viską ką tik nori, bet jei užkišite ją šlamštu, tai vieną gražią dieną bus sunku surasti reikalnigą daiktą“. Vadovaujantis didžiojo seklio rekomendacijomis, nereikėtų viską ką prskaitėte priimti kaip dogmą. Patikėkite , kad net gražiuose blizgančiuose žurnaluose, kartais gali išspausdinti tokias nesąmones, kad stebiesi kaip redaktorius galėjo tai leisti. Ypatingai pažengę šioje srityje žurnalai išversti iš užsienio kalbų. Ir tai nestebina. Reguliariai juos skaitydamas, kiekvienas sveikai mąstantis žmogus supras, kad užsienio leidiniai – tai pirmiausia biznis. Pagrindu čia imama reklama ir visa kita, kas gali pakelti tiražą.  Ir jei tik dėl to, kad žurnalą geriau pirktų, prireiks parašyt visišką nesąmonę, patikėkit, tai bus padaryta. Perskaičius vienas kitą neigiančius dalykus, net parašytus vieno autoriaus, nenustebkite. Tai daroma, kad pritraukti dėmesį sau ir savo prekėms.
Ir kaip galima paaiškinti viename paskutinių M&F numerių parašytą rekomendaciją, atlikti vieno hantelio traukimą iki pilvo, pastačius atraminę koją ant guminio kamuolio?! Autoriaus tvirtinimu nestabili padėtis garantuoja papildomų raumens skaidulų pradirbimą! O kad gerai pradirbti kojų raumenis, mums tikriausiai pasiūlys atlikti pritūpimus stovint ant to paties kamuolio. Tik gink Dieve, nesugalvokite, kad aš jus raginu neskaityti. Skaityti reikia kuo daugiau, bet atminkite, kad kartais plati pasaulėžiūra gali jums iškrėsti piktą pokštą, ir jūs vieną gražią dieną savo palėpeje, prikimštoje šlamšto, nerasite reikalingo daikto."

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#302 2009-12-18 19:26

Robšė rašė:

Paskaicius tavo idetus straipsnius, labai uzstrigo si istrauka:

"Didelis kiekis specialios informacijos kartais stipriai trukdo susidaryti racionalią treniruočių programą ir optimalų mitybos planą. Atsimenate, kaip sakė Šerlokas Holmsas daktarui Vatsonui: „žmogaus smegenys panašios į tuščią palėpę. Ten galima sudėti viską ką tik nori, bet jei užkišite ją šlamštu, tai vieną gražią dieną bus sunku surasti reikalnigą daiktą“. Vadovaujantis didžiojo seklio rekomendacijomis, nereikėtų viską ką prskaitėte priimti kaip dogmą. Patikėkite , kad net gražiuose blizgančiuose žurnaluose, kartais gali išspausdinti tokias nesąmones, kad stebiesi kaip redaktorius galėjo tai leisti. Ypatingai pažengę šioje srityje žurnalai išversti iš užsienio kalbų. Ir tai nestebina. Reguliariai juos skaitydamas, kiekvienas sveikai mąstantis žmogus supras, kad užsienio leidiniai – tai pirmiausia biznis. Pagrindu čia imama reklama ir visa kita, kas gali pakelti tiražą.  Ir jei tik dėl to, kad žurnalą geriau pirktų, prireiks parašyt visišką nesąmonę, patikėkit, tai bus padaryta. Perskaičius vienas kitą neigiančius dalykus, net parašytus vieno autoriaus, nenustebkite. Tai daroma, kad pritraukti dėmesį sau ir savo prekėms.
Ir kaip galima paaiškinti viename paskutinių M&F numerių parašytą rekomendaciją, atlikti vieno hantelio traukimą iki pilvo, pastačius atraminę koją ant guminio kamuolio?! Autoriaus tvirtinimu nestabili padėtis garantuoja papildomų raumens skaidulų pradirbimą! O kad gerai pradirbti kojų raumenis, mums tikriausiai pasiūlys atlikti pritūpimus stovint ant to paties kamuolio. Tik gink Dieve, nesugalvokite, kad aš jus raginu neskaityti. Skaityti reikia kuo daugiau, bet atminkite, kad kartais plati pasaulėžiūra gali jums iškrėsti piktą pokštą, ir jūs vieną gražią dieną savo palėpeje, prikimštoje šlamšto, nerasite reikalingo daikto."

jo, tas tiesa. cia baisus sportas pas mus, vienos tiesos ir teisybes nera, o yra milijonai teoriju, variantu ir pasiulymu. atsirinkt baisiai sunkus reikalas... del to asmeniskai per daug ir nesigilinu i visus straipsnius ir pan, nes kuo daugiau ju skaitai, tuo daugiau priestaravimu, tuo daugiau visokiu gudrybiu viena kitai priestaringu ir pan.. baisu sad

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#303 2009-12-18 20:27

SenasSportas rašė:

Paulius1339 rašė:

Kaip sekasi sportas? wink Kokie papildai dabar racione ? nykstys

labas, per paskutines 2savaites nebuvau sportuot, bedos su sveikata buvo ir yra is dalies.. skaudejo nugara, toj vietoj kur inkstai, galvojau su inkstais blogai nes skausmas grynai vidinis ir visi simptomai nepanasus visai i koki raumens patempima ar pan, net ir temp uzkilus buvo.. vakar ir snd buvau tyrtis, inkstai puikus, uzdegimo jokio taip pat nera, snd persviete nugara, tai sake su ja kukareku hmm antradieni magnetini rezonansa darys, ten tiksliau pamatys. kazka sake kad trys apatiniai slanksteliai ar kas ten tokie, kazkas vnz su jais negerai. zajabys utiutiu mad visi speju sportuosiu dabar ant dviracio ir su iki 10kg hanteliukais, ar kazka darysiu, net nezinau istikruju dar nieko ar lb ten blogai ar nlb roll

Dar anksti panikuoti, gal neviskas taip prastai.Pasidarysi tyrimus tada bus matyti.
Man pamenu siemet limfmazgiai nerealiai padidejo ir keli gumbai ant galvos atsirado.
Internete zhvilgterejau : jei vienoj srity tai greiciausiai vezhys jei keliose tai uzhdegimas kazkoks.
Hmmm.
Nulekiu pas daktara.Apziurejo 30min, 300lt.
Sako cia sunku spelioti gali but vezhys o gali uzhdegimas o gali ir nieko.is akies sako cia nieko nenuspresi.
Pkausi galva.
- KA ?!
galva pjausim.
- o tai... o tai ... o ... butina ?.....
tavo reikalas.visgi geriau tyrima pasidaryti.

Ateinu as 600lt i kasa.
sakau o tai mane uzhmigdysit ?
Jokiu cia migdymu, vietinis uzhshaldymas.
Ir pradeda jie mane mesineti.kraujai liejasi daugiau nei filmuose su zombiais.
o as guliu veidu zhemy. tai kai jau pradedu springti savo kraujais - jie galva pakeliu, pavalo ir toliau mesineti.
br.....
skaudet tiesa neskauda, bet nera labai malonu kraujo baloj gulet ir galvot apie vezhi.
baige.
na sakau kas ten matosi. ishpjove  togi guimula kaip lazdyno rieshutas.
na sako is akies nematau kad kas butu, bet is akies labai retai ka galima spresti.
palauskim tyrimu apie 1-2sav
kuo tyrimas ilgesnis tuo prasciau, nes eina pakartotiniai daugiau pakopu ir t.t.
Kraujo tyrimas - mano idealus. tai dziugina , nes didele tikimybe kad viskas ok.
laukiu rezultato pagrindinio.
po 1sav nera atsakymo
po 2sav nera atsakymo
3sav nera.
Spaudimas kasdiena vis aukshtesnis, nes nera visgi labai malonu but pusiau mirtininku.
4sav. rezultatas.
Viskas pas jus gerai.nereikia nei vaistu nei nieko.
realiai esi 100% sveikas.
tiesa tie limfmazgiai sumazhejo per tas 4sav savaime.

cia tau padrasinimas SS.

Neprisijungęs

Robšė
®

#304 2009-12-18 20:47

Ple, kazkaip vistiek ziauru... hmm

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#305 2009-12-18 22:02

na kad nieko baisaus nera, tai turbut faktas, nes visgi krutet galiu smile butu smarkiai kazkas, tai guleciau arba nepasikrutinciau is skausmo smile bet va dbr man aisku, kodel as niekaip negaledavau stangos traukos prie pilvo daryt, nes net su 30kg stanga nenulaikydavo nugaros apacia (butent ten kur tie 3 slanksteliai susidrozia). zodziu drociau drociau ir po biskeli sudrociau, o dar kaip tik paskutiniu metu buvau pasiekes pritupimu PB (netgi butent paskutine treinruote, po kurios bedos prasidejo ta pacia nakti big_smile) bei buvau pora sav kaip pradejas mirties trauka traukaliot (ko iki tol nedarydavau niekad).. tiek pritupimus tiek trauka darant paskaudedavo ta nugara, pritupimus darant ir kirsni smarkiai lb maude, bet kazinau iprates, toks sportas bent pas amne, kad visada kazka skauda, tai peti, tai alkune tai keliena tai nugara beveik visada, tai iprates per skausmus daryt big_smile va cia ir rezultatai norejimo daugiau pakelti, negu kad deretu smile nes pripazistu tobula technika tikrai ne mano privalumas, o ir lengvai sportuot nemegau, nors svoriai gal daug kur ir vaikiski, taciau visada stengdavausi daryti virs savo galimybiu ribu (nors jos matyt nlb ir aukstos papuole:D)

Neprisijungęs

Paulius1339
℗ Moderatorius
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-01-27
Žinutės: 792
Atsiliepimai: 2

#306 2009-12-18 22:38

Paskaiciau cia, tai net siurpas perejo.. hmm Ypac tas lexus postas sad Nesigasdink ss viskas ten ok bus, tik vat tie pastovus skausmai gali tikrai prie gero neprivest labiau prie blogo hmm wink

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#307 2009-12-18 22:44

SenasSportas rašė:

na kad nieko baisaus nera, tai turbut faktas, nes visgi krutet galiu smile butu smarkiai kazkas, tai guleciau arba nepasikrutinciau is skausmo smile bet va dbr man aisku, kodel as niekaip negaledavau stangos traukos prie pilvo daryt, nes net su 30kg stanga nenulaikydavo nugaros apacia (butent ten kur tie 3 slanksteliai susidrozia). zodziu drociau drociau ir po biskeli sudrociau, o dar kaip tik paskutiniu metu buvau pasiekes pritupimu PB (netgi butent paskutine treinruote, po kurios bedos prasidejo ta pacia nakti big_smile) bei buvau pora sav kaip pradejas mirties trauka traukaliot (ko iki tol nedarydavau niekad).. tiek pritupimus tiek trauka darant paskaudedavo ta nugara, pritupimus darant ir kirsni smarkiai lb maude, bet kazinau iprates, toks sportas bent pas amne, kad visada kazka skauda, tai peti, tai alkune tai keliena tai nugara beveik visada, tai iprates per skausmus daryt big_smile va cia ir rezultatai norejimo daugiau pakelti, negu kad deretu smile nes pripazistu tobula technika tikrai ne mano privalumas, o ir lengvai sportuot nemegau, nors svoriai gal daug kur ir vaikiski, taciau visada stengdavausi daryti virs savo galimybiu ribu (nors jos matyt nlb ir aukstos papuole:D)

Nu ka as galiu pasakyt. Tikiuosi kad tikrai nieko rimto, bet siaip ka ir pats zhinai tu PASTOVIU SKAUSMU neturetu buti visgi.

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#308 2009-12-18 22:48

na antradieni magnetini rezonansa ar kaip jis ten padarys, zinosiu tiksliau viska, o tada jau pranesiu, nes reikes konsultaciju ar kas susidures ir ka toliau daryt, kokia reabilitacija ar kas, ka daryt ko nedaryt ir pan dalykai... nes cia faktas rimtesni jau reikalai nei raumens patempimas koks ar peciu traskejimas big_smile

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#309 2009-12-18 22:51

SenasSportas rašė:

na antradieni magnetini rezonansa ar kaip jis ten padarys, zinosiu tiksliau viska, o tada jau pranesiu, nes reikes konsultaciju ar kas susidures ir ka toliau daryt, kokia reabilitacija ar kas, ka daryt ko nedaryt ir pan dalykai... nes cia faktas rimtesni jau reikalai nei raumens patempimas koks ar peciu traskejimas big_smile

Sekmes tau SS, tikiuosi viskas laikina ir uzhteks kokiu procedureliu ar tepaliuku.
Laikykis seni!

Neprisijungęs

Paulius1339
℗ Moderatorius

#310 2009-12-18 22:53

SenasSportas rašė:

Nenoriu gasdint bet buvo draugui vienam, kazkas atsitiko su ta nugaros apacia, tai poto isvis greit vaiksciot negalejo, praktiskai paeidavo truputy tolesny atstuma ar greitesniu zingsniu tai nutirpdavo nugara, kad turedavo sustot pauze daryt.. Dar ir dabar tas pats hmm

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#311 2009-12-18 22:54

lexusrx rašė:

SenasSportas rašė:

Sekmes tau SS, tikiuosi viskas laikina ir uzhteks kokiu procedureliu ar tepaliuku.
Laikykis seni!

nu dekui Lexai, dekui smile as kaip pats isivaizduoju, tai nera labai cia baisu - gyvensiu big_smile bet su sportais jau kazin ar galesiu taip varyt ir tepaliukai jokie nebepades, nes jei tie slanksteliai sudrozti, tai cia trbt jau gliukozamino pageres neatstatysi big_smile nors gal... gal lolardas uzklys i sita tema, jis ten nugaros specas big_smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#312 2009-12-18 22:57

Paulius1339 rašė:

SenasSportas rašė:

Nenoriu gasdint bet buvo draugui vienam, kazkas atsitiko su ta nugaros apacia, tai poto isvis greit vaiksciot negalejo, praktiskai paeidavo truputy tolesny atstuma ar greitesniu zingsniu tai nutirpdavo nugara, kad turedavo sustot pauze daryt.. Dar ir dabar tas pats hmm

zinok manes neprigasdinsi, man jau geriau isvis tiketis blogiausio, tai paskui betka suzinojus atrodys gerai big_smile nu pas mane nera cia momentaliai atsisitke, todel nieko baisaus ir nebus. jau 5 metai kaip ji sudrozta ir tiek.. o dbr dar susidejo, kad tas sudrozimas kazkaip uzspaude ar kazka padare su nervu, todel skausmas buvo lb keistoj vietoj, kur inkstai smile

Neprisijungęs

Paulius1339
℗ Moderatorius

#313 2009-12-18 23:03

SenasSportas rašė:

Paulius1339 rašė:

SenasSportas rašė:

zinok manes neprigasdinsi, man jau geriau isvis tiketis blogiausio, tai paskui betka suzinojus atrodys gerai big_smile nu pas mane nera cia momentaliai atsisitke, todel nieko baisaus ir nebus. jau 5 metai kaip ji sudrozta ir tiek.. o dbr dar susidejo, kad tas sudrozimas kazkaip uzspaude ar kazka padare su nervu, todel skausmas buvo lb keistoj vietoj, kur inkstai smile

5 metai ne mazas statusas roll big_smile Zodziu normalniai israsys super tepaliuko uzvirins skausmus visus, sekmes wink rock

Neprisijungęs

gedas80
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-08-15
Žinutės: 48
Atsiliepimai: 0

#314 2009-12-19 19:42

SenasSportas rašė:

Paulius1339 rašė:

SenasSportas rašė:

Na siaip as pasiulyciau tau atsisakyti tokiu dalyku kaip mirties trauka ir pritupimai. Sitie 2 pratimai juos net taisyklingai atliekant pakankamai stipriai apkrauna tokias jautrias vietas kaip nugaros apacia ar keliai. Tai jei nezadi dalyvauti trikoves varzybose o sportuoji del saves tai manau jie nera labai butini. Mano nuomone, cia mitas, kad nedarant mirties traukos negali tureti stiprios nugaros ar nedarant pritupimu stipriu koju. Ismetus tuos 2 pratimus is savo programos galesi kuo puikiausiai toliau sportuoti.smile
Na, kaip ten bebutu, sekmes.stanga_v_r

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969

#315 2009-12-19 21:11

gedas80 rašė:

SenasSportas rašė:

Paulius1339 rašė:

Na siaip as pasiulyciau tau atsisakyti tokiu dalyku kaip mirties trauka ir pritupimai. Sitie 2 pratimai juos net taisyklingai atliekant pakankamai stipriai apkrauna tokias jautrias vietas kaip nugaros apacia ar keliai. Tai jei nezadi dalyvauti trikoves varzybose o sportuoji del saves tai manau jie nera labai butini. Mano nuomone, cia mitas, kad nedarant mirties traukos negali tureti stiprios nugaros ar nedarant pritupimu stipriu koju. Ismetus tuos 2 pratimus is savo programos galesi kuo puikiausiai toliau sportuoti.smile

Tai, kad šitas jaunuolis ir praktiškai nedarė šitų pratimų didžiąją dalį savo sportininko karjeros, kiek suprantu...
Blyn, čia kai paskaitai, turbūt 50% sportuotojų susipisa nugaras hmm Na įdomu ką ten tau pasakys. Blogiau nei buvo lolardui, tikriausiai nebus, jis gi sakė iš lovos nelabai atsikėlė smile O sportuoja toliau. Tai tau rimtai greičiausiai trauklapį uždės ir praeis... smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#316 2009-12-19 23:31

Butelis rašė:

gedas80 rašė:

SenasSportas rašė:

Tai, kad šitas jaunuolis ir praktiškai nedarė šitų pratimų didžiąją dalį savo sportininko karjeros, kiek suprantu...
Blyn, čia kai paskaitai, turbūt 50% sportuotojų susipisa nugaras hmm Na įdomu ką ten tau pasakys. Blogiau nei buvo lolardui, tikriausiai nebus, jis gi sakė iš lovos nelabai atsikėlė smile O sportuoja toliau. Tai tau rimtai greičiausiai trauklapį uždės ir praeis... smile

nu visgi as isitikines, kad tai kas man yra, tai jau neisgydoma nei su trauklapiu nei su tepaliukai wink kitas dalykas velgi, tai kas yra, nemanau kad trukdys labai jau baisiai gyvent, o sportuot dar kazkaip galesiu, neaisku kaip...

kas del pratimu, tai mirties traukos nedarydavau, dbr tik pradejau ir tikrai nugara man pjaudavo net darant su lb mazais svoriais. o pritupimus stengdavausi daryt visuomet tik amzinai taip ir budavo, tik isibegeju su jais, taip ir suluztu tai per kelius, tai per nugara...
neblogai man nugara papjaudavo ir peciams pratimukai tarkim stangos ir hanteliu spaudimas, nes sitos pratimus megdavau daryt virs galiybiu ribu smile ir visa kita.. zodziu viskas paprasta, droziau droziau ir sudroziau. lolardo atveju man rods buvo kad utiutiu ir suluzo smile o as tarkim stangos 30kg pasilenkes nenulaikydavau jau gal 4-5metus smile

Neprisijungęs

Robšė
®

#317 2009-12-22 18:27

Kokios zinios is gydytoju?

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#318 2009-12-22 19:04

Butelis rašė:

Paziurek kiek procentu isvis nedaro nei traukos, nei pritupkiu ir bus viskas aisku kodel cia taip yra... Kad is SS variantas, gyvenime sake nedares mirties traukos, ir problema parejo butent toj vietoj kur mirties trauka ir sutvirtint viska turi... dar vienas idomus dalykas, stangos trauka pasilenkus minejo 30kg nenulaiko ar pns... cia antagonistinis pratimas stangos spaudimui, o idomu kiek spaudzia SS? neabejoju kazkaip, kad 100 virsys... kai toks disbalansas ziaurus, tai tik traumos ir pareis... cia ta jau reikejo tvarkyt pries daug metu, o kai taip delsiama ir numojama i nesvarbu, taip ir gaunasi... permetus cia visu naujoku programas, tai pagrinde panasus variantai butu visiem, jei tik sugebetu aisku pasiekt rimtus svorius spaudimose...

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#319 2009-12-22 19:07

Robšė rašė:

sedziu jau valanda prie magnetinio rezonanso smile dar tiek pat sedesiu...hmm prie duru lentele: tyrimo kaina soc. Draustiems 350,nedraustiems 580lt..hmm spekit kuris as big_smile nu bet as lb tikiuos kitokiu tarifu praeit nei minete.. Betkokiu atveju net nejauku cia sedet,nugaros pora d net nebeskauda,o tyrimas cia trbt rimciausias is visu.. Ir tai klinikose sedziu,jei privaciai kur siltai sedet,but brangiau trbt smile

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas

#320 2009-12-22 19:15

SenasSportas rašė:

Robšė rašė:

sedziu jau valanda prie magnetinio rezonanso smile dar tiek pat sedesiu...hmm prie duru lentele: tyrimo kaina soc. Draustiems 350,nedraustiems 580lt..hmm spekit kuris as big_smile nu bet as lb tikiuos kitokiu tarifu praeit nei minete.. Betkokiu atveju net nejauku cia sedet,nugaros pora d net nebeskauda,o tyrimas cia trbt rimciausias is visu.. Ir tai klinikose sedziu,jei privaciai kur siltai sedet,but brangiau trbt smile

Čia per telefoną rašai? smile Netrukdai magnetiniam laukam šonkaulius paišyt? Žiūrėk, kad nereiktų dar 2val iš naujo sėdėt už 500Lt lol
Ar man pasivaideno, ar ten kur kalba apie užmokestį, minetą paminėjai? lol

Neprisijungęs

Robšė
®

#321 2009-12-22 19:18

su minetu tai jau turbut pigiau...

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#322 2009-12-22 19:26

Butelis rašė:

SenasSportas rašė:

Robšė rašė:

Čia per telefoną rašai? smile Netrukdai magnetiniam laukam šonkaulius paišyt? Žiūrėk, kad nereiktų dar 2val iš naujo sėdėt už 500Lt lol

buteliauskai,tai as kolkas tik eilej sedziu jau 1.5val,tai ne tyrimo metu juk big_smile sumos panasios smile tai va,o forume as sedziu ar prie daktaru,ar prie sankryzos budamas,ar nakti is kosmaro prabudes...:p

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas

#323 2009-12-22 19:30

SenasSportas rašė:

Butelis rašė:

SenasSportas rašė:

buteliauskai,tai as kolkas tik eilej sedziu jau 1.5val,tai ne tyrimo metu juk big_smile sumos panasios smile tai va,o forume as sedziu ar prie daktaru,ar prie sankryzos budamas,ar nakti is kosmaro prabudes...:p

Aina utiutiu, tai sakai stengsies be mineto susitart?

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas

#324 2009-12-22 19:33

OZ rašė:

Butelis rašė:

Paziurek kiek procentu isvis nedaro nei traukos, nei pritupkiu ir bus viskas aisku kodel cia taip yra... Kad is SS variantas, gyvenime sake nedares mirties traukos, ir problema parejo butent toj vietoj kur mirties trauka ir sutvirtint viska turi... dar vienas idomus dalykas, stangos trauka pasilenkus minejo 30kg nenulaiko ar pns... cia antagonistinis pratimas stangos spaudimui, o idomu kiek spaudzia SS? neabejoju kazkaip, kad 100 virsys... kai toks disbalansas ziaurus, tai tik traumos ir pareis... cia ta jau reikejo tvarkyt pries daug metu, o kai taip delsiama ir numojama i nesvarbu, taip ir gaunasi... permetus cia visu naujoku programas, tai pagrinde panasus variantai butu visiem, jei tik sugebetu aisku pasiekt rimtus svorius spaudimose...

Va va, tokį atsakymą ir norėjau išgirst smile Teko ir man girdėt salėj iš vyresnio sportuotojo, kad kol jaunas buvo durnas, mirties traukos nedarė, susikniso nugarą... Bet žinai, už gryną pinigą juk nepriimi visko, ką salės nepažystami snukiai vapalioja. Vat kai misteris teorija pasako, tai jau panašiau į tiesą big_smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#325 2009-12-22 19:44

Na su oz'u padiskutuosiu kai prie kompo busiu. O dbr gailiuos,kad apsimeciau ligoniu ir sedziu 2val jau cia eilej,o pabaigos dar nenusimato. Ir ka man ten pasakys,nieko... Stuburo apacia patirs,o man su kitom vietom dar blogiau nei su tuo stuburu big_smile ji tik kartais sukabina,o yra ir ka dazniau/visada big_smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net