Puslapiai: 1 … 123 124 125 126 127 … 514
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#3101 2009-11-03 20:02
Re: Papildų PASIRINKIMO klausimai
Shvedas rašė:
emexas rašė:
Shvedas rašė:
nu as suprantu ka tu nori pasakyti,bet matai dabar vartoju monohidrata,o cellmass jei pasiimciau tai palikciau tik ji,isimciau monohidrata,cellmass tai biski mandresnis ten,tuolabiau,kad nesu nieko kito bandes,tik monohidrata,bet gal verciau butu palikti viska kaip yra ir pajunkti tik true mass,bet gal apskritai nei vieno nei kito man nereikia,gal geriau investuoti tuos pinigelius i kazka vertingesnio ar kazka tokio kas man bus vertingesnis siuo atveju prie tokiu aplinkybiu?niekuo tas cell-mass nera mandresnis.. true mass imk
tiesa prie to paties paklausiu dar kokia nuomone apie bsn axis ht testa?ar verta su juo prasideti?siaip jau man meteliu 28,tai jau nebesu per jaunas testui,nes nezinau atrodo sportui turiu salygas geras,poilsiui irgi,maistas tip tip geriau nesugalvosi,papildu irgi normaliai,bet va kazko truksta,nebera taip kaip buvo pries kokius 5 metelius kai sportavau padvale be jokiu papildu kavos prilupes ir kose bliudais kabindamas
neteko dometis apie axis-ht
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#3102 2009-11-03 22:18
Shvedas rašė:
emexas rašė:
Shvedas rašė:
nu as suprantu ka tu nori pasakyti,bet matai dabar vartoju monohidrata,o cellmass jei pasiimciau tai palikciau tik ji,isimciau monohidrata,cellmass tai biski mandresnis ten,tuolabiau,kad nesu nieko kito bandes,tik monohidrata,bet gal verciau butu palikti viska kaip yra ir pajunkti tik true mass,bet gal apskritai nei vieno nei kito man nereikia,gal geriau investuoti tuos pinigelius i kazka vertingesnio ar kazka tokio kas man bus vertingesnis siuo atveju prie tokiu aplinkybiu?
niekuo tas cell-mass nera mandresnis.. true mass imk
tiesa prie to paties paklausiu dar kokia nuomone apie bsn axis ht testa?ar verta su juo prasideti?siaip jau man meteliu 28,tai jau nebesu per jaunas testui,nes nezinau atrodo sportui turiu salygas geras,poilsiui irgi,maistas tip tip geriau nesugalvosi,papildu irgi normaliai,bet va kazko truksta,nebera taip kaip buvo pries kokius 5 metelius kai sportavau padvale be jokiu papildu kavos prilupes ir kose bliudais kabindamas
Mano asmenine kombinacija suderinta Synergishkai
AAKG 5gr
CM 2.5gr
Beta Alaninas 3gr
Creatine Ethyl Ester 2-3gr
HMB 2gr
L-Carnitinas 2gr
Green Tea or Guarana 1 serving
INTRA :
Glucose 25gr
EAA 10gr
BCAA 5gr
POST WORKOUT
CEE 2gr
Beta Alaninas 3gr
HMB 2gr
EAA 5gr
BCAA 10gr
Glutamine 15gr
Proteinas WHEY 1.5 scoopo
NIGHT AID :
Glutamine 5gr
Taurine 3gr
Gaba 3gr
ZMA 3caps
Beta Ecdysterone 1.5gr/day i kuo daugiau servingu skaldoma tuo geresnis rezultatas.
Nevisi papildai vartojami vienu kartu, na bet 2/3 ih ju tai taip, beto cia daugeliui bus aishkiau ka ir kiek , bei kada geriau vartoti.
Is mano asmenines praktikos tai vienas smagesniu STACKU.
Dabar dar bandysiu pasieksperimentuoti su vit B6 100mg night time
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2009-11-03 22:18)
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
- Atsiliepimai: 1
#3103 2009-11-03 22:40
lexusrx rašė:
Shvedas rašė:
emexas rašė:
niekuo tas cell-mass nera mandresnis.. true mass imktiesa prie to paties paklausiu dar kokia nuomone apie bsn axis ht testa?ar verta su juo prasideti?siaip jau man meteliu 28,tai jau nebesu per jaunas testui,nes nezinau atrodo sportui turiu salygas geras,poilsiui irgi,maistas tip tip geriau nesugalvosi,papildu irgi normaliai,bet va kazko truksta,nebera taip kaip buvo pries kokius 5 metelius kai sportavau padvale be jokiu papildu kavos prilupes ir kose bliudais kabindamas
Mano asmenine kombinacija suderinta Synergishkai
AAKG 5gr
CM 2.5gr
Beta Alaninas 3gr
HMB 2gr
L-Carnitinas 2gr
INTRA :
Glucose 25gr
EAA 10gr
BCAA 5gr
POST WORKOUT
CEE 2gr
Beta Alaninas 3gr
HMB 2gr
EAA 5gr
BCAA 10gr
Glutamine 15gr
NIGHT AID :
Glutamine 5gr
Taurine 3gr
Gaba 3gr
ZMA 3caps
Beta Ecdysterone 1.5gr/day i kuo daugiau servingu skaldoma tuo geresnis rezultatas.
Nevisi papildai vartojami vienu kartu, na bet 2/3 ih ju tai taip, beto cia daugeliui bus aishkiau ka ir kiek , bei kada geriau vartoti.
Dabar dar bandysiu pasieksperimentuoti su vit B6 100mg night time
idomiai cia..reiks truputi isigilinti i sita reikaliuka...
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#3104 2009-11-03 22:42
Shvedas rašė:
lexusrx rašė:
Shvedas rašė:
tiesa prie to paties paklausiu dar kokia nuomone apie bsn axis ht testa?ar verta su juo prasideti?siaip jau man meteliu 28,tai jau nebesu per jaunas testui,nes nezinau atrodo sportui turiu salygas geras,poilsiui irgi,maistas tip tip geriau nesugalvosi,papildu irgi normaliai,bet va kazko truksta,nebera taip kaip buvo pries kokius 5 metelius kai sportavau padvale be jokiu papildu kavos prilupes ir kose bliudais kabindamasMano asmenine kombinacija suderinta Synergishkai
AAKG 5gr
CM 2.5gr
Beta Alaninas 3gr
HMB 2gr
L-Carnitinas 2gr
INTRA :
Glucose 25gr
EAA 10gr
BCAA 5gr
POST WORKOUT
CEE 2gr
Beta Alaninas 3gr
HMB 2gr
EAA 5gr
BCAA 10gr
Glutamine 15gr
NIGHT AID :
Glutamine 5gr
Taurine 3gr
Gaba 3gr
ZMA 3caps
Dabar dar bandysiu pasieksperimentuoti su vit B6 100mg night timeidomiai cia..reiks truputi isigilinti i sita reikaliuka...
tiesa,o zmona velniu neduoda,kad namuose labarotorija atsidares? na as matai jau gatavus produktus renkuosi,maziau bankiu ir maziau laborotorinio darbo,bet va ziuriu,kad ta laborotorija atsiperka paskaiciavus....
Neprisijungęs
- Boomshaker
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-18
- Žinutės: 443
- Atsiliepimai: 0
#3105 2009-11-07 12:16
Sveiki, esu Vytautas 15m. ugis 171 cm svoris 57 kg. Sportuoju pusantru metu. Renku informacija ir stengiuos progresuot. Nei geriu ( jau 2m abstinentas ) nei rukau. Pradzioj sporto sveriau 49kg. Tikslas mano siuo metu butu priaugti mases. Pradejau dometis papildais ir noreciau jusu patarimo koki mass gainneri ar dar ka galetumet pasiulyti as tureciau pasirinkti. Tikiuos Jusu pagalbos. Info tikiuos is specu, nes patirties sitoj srity neturiu. Mityba esu mazdaug susitvarkes. Valagau pusrycius, mokykloj valgau savo issideta maista, pries treniruote valgau ir po jos. Kasdien stengiuos isgerti bent 2l vandens. http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=240 sportuoju pagal sia programa tik koju pakelimus lygegretese darau kiekviena treniruote, penktadieni taip pat tik 1 kart, nes prie treniruote tik prasitampau. Taigi laukiu jusu patarimu del papildu. Galiu apimtis jei reikia parasyt, o fotkiu isimesiu kada bus ka rodyt, nes dabar tu raumenu ne perdaugiausiai turiu tik tiek kad ryskus esu.
Neprisijungęs
- zoOk
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2009-09-02
- Žinutės: 285
#3106 2009-11-07 12:21
nesamone,tavo mityba tikrai net nozdaug nera sureguliuota
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-29
- Žinutės: 2585
- Atsiliepimai: 6
#3107 2009-11-07 14:13
Boomshaker rašė:
Sveiki, esu Vytautas 15m. ugis 171 cm svoris 57 kg. Sportuoju pusantru metu. Renku informacija ir stengiuos progresuot. Nei geriu ( jau 2m abstinentas ) nei rukau. Pradzioj sporto sveriau 49kg. Tikslas mano siuo metu butu priaugti mases. Pradejau dometis papildais ir noreciau jusu patarimo koki mass gainneri ar dar ka galetumet pasiulyti as tureciau pasirinkti. Tikiuos Jusu pagalbos. Info tikiuos is specu, nes patirties sitoj srity neturiu. Mityba esu mazdaug susitvarkes. Valagau pusrycius, mokykloj valgau savo issideta maista, pries treniruote valgau ir po jos. Kasdien stengiuos isgerti bent 2l vandens. http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=240 sportuoju pagal sia programa tik koju pakelimus lygegretese darau kiekviena treniruote, penktadieni taip pat tik 1 kart, nes prie treniruote tik prasitampau. Taigi laukiu jusu patarimu del papildu. Galiu apimtis jei reikia parasyt, o fotkiu isimesiu kada bus ka rodyt, nes dabar tu raumenu ne perdaugiausiai turiu tik tiek kad ryskus esu.
Tu pirma savo mityba parasyk
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
#3108 2009-11-07 14:18
Boomshaker rašė:
Mazokai priaugai, kaip per tiek stazo. O siaip mitybai papildyt gali imt arba gryna isrugu baltyma, arba (kaip matau) norint kaloriju daugiau imk gaineri 50:50 arba 30:70 baltymai/anglys
Neprisijungęs
- Boomshaker
- Dažnas dalyvis
#3109 2009-11-07 15:11
Pusryciam valgau koses arba varskes ar kiausianius ir prie to kelis sumustinius. I mokykla nusinesiu sumustiniu arba jogurto prisipyles avizu. Pietum valgau tai kas buna paruosta dazniausiai ivari mesa - vistiena, kotletai, kepsniai su darzovem, kartais buna paruosta ivairiu sriubu su kukuliais. Ir varau i treniruote. Nuvarau pries treniruote i parde nusiperku pora bananu ar sureliu. Po trefkes sureliu, jogurto, vaisiu. Po to vakariene - tai buna lasiniai, sriubos, kotletai ir t.t. Stengiuos kai yra laisvo laiko dar kanors valgyti tarp tu valgiu.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#3110 2009-11-07 16:35
nera ko noreti 15metu tera, su brendimu ir augimu ateis tas svoris. ant brendimo i sale eiti yra labai gerai.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#3111 2009-11-07 16:36
Shvedas rašė:
Noriu,kad pasidalintumete savo nuomonemis.Prie xplode ka butu geriau pajungti cellmas ar true mass? esu auginimo fazej,siuo metu vartoju paka,creatina,proteina,xpode,xtenda,alanina ir omega-3,bet va xplode eina i pabaiga,zadu uzsisakyti nauja bambaliuka ir galvoju,kad gal butu ne pro sali prie jo dar kazka prikabinti kaip,kad cellmass ar true mass,nors jei turit kas protingesniu minciu tai buciau labai dekingas jei isdestytumet
kodel stako nejungi prie pako? jie labai gerai veikia
Neprisijungęs
- Boomshaker
- Dažnas dalyvis
#3112 2009-11-07 16:44
Tai zinau, kad su metais tas svoris ateis, bet noreciau vistiek tu papildu isbandyti, nu o jei sakot, kad nereikia tai dar palauksiu
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#3113 2009-11-07 16:52
Boomshaker rašė:
Tai zinau, kad su metais tas svoris ateis, bet noreciau vistiek tu papildu isbandyti, nu o jei sakot, kad nereikia tai dar palauksiu
bcaa su vitaminais visada gali nauduotis, bet ir be ju augsi normaliai.
Neprisijungęs
- Boomshaker
- Dažnas dalyvis
#3114 2009-11-07 17:02
Staffordshire rašė:
Boomshaker rašė:
bcaa su vitaminais visada gali nauduotis, bet ir be ju augsi normaliai.
Vitaminus tai naudoju, o tas BCCA kokios firmos rekomenduotum?
Neprisijungęs
- zoOk
- Dažnas dalyvis
#3115 2009-11-07 17:09
belekokias miltais 1kg uz 150 ar kiek gali pasiimt ir uzsiteksi pusei metu.o jei nori kazko skanesne pasiim scivatio xtend is dyleriu kainos nzn;)
Neprisijungęs
- Boomshaker
- Dažnas dalyvis
#3116 2009-11-07 18:29
zoOk rašė:
belekokias miltais 1kg uz 150 ar kiek gali pasiimt ir uzsiteksi pusei metu.o jei nori kazko skanesne pasiim scivatio xtend is dyleriu kainos nzn;)
Miltais tai jokiu neradau. Jei kas galit tikslu linka numeskit koki produkta man geriau pirkti.
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#3117 2009-11-07 18:34
Staffordshire rašė:
Shvedas rašė:
Noriu,kad pasidalintumete savo nuomonemis.Prie xplode ka butu geriau pajungti cellmas ar true mass? esu auginimo fazej,siuo metu vartoju paka,creatina,proteina,xpode,xtenda,alanina ir omega-3,bet va xplode eina i pabaiga,zadu uzsisakyti nauja bambaliuka ir galvoju,kad gal butu ne pro sali prie jo dar kazka prikabinti kaip,kad cellmass ar true mass,nors jei turit kas protingesniu minciu tai buciau labai dekingas jei isdestytumet
kodel stako nejungi prie pako? jie labai gerai veikia
Zinau ta dalyka,kad jie turi sinergiska saveika tarpusavyje,bet zinau tai tik is animal straipsniu kuriais nesu linkes labai tiketi,kadangi nemanau,kad jie yra labai objektyvus,va kai isgirsiu is konkreciu zmoniu konkrecias nuomones tada pagalvosiu apie sita varianta,siaip animal paka visada kalu,neturi reiksmes kokius papildus kitus vartoju,o stakas ar kiti testo boosteriai man kainuoja beveik ta pati,tai noriu rinktis geriausiai tinkanti man,kaina neturi jokios itakos siuo atveju...
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#3118 2009-11-07 20:25
Boomshaker rašė:
zoOk rašė:
Miltais tai jokiu neradau. Jei kas galit tikslu linka numeskit koki produkta man geriau pirkti.
cia pasiklausk, turetu tureti, matysi, kokie kiekiai ir kokios kainos:
http://www.kulturizmas.net/forumas/t350 … angiai-%3B
http://www.kulturizmas.net/forumas/t336 … ainomis%21
http://www.kulturizmas.net/forumas/t404 … ai-taU-%3B
dar cia miltais turi:
http://www.kulturizmas.net/forumas/t619 … se-lexusrx
Neprisijungęs
- Boomshaker
- Dažnas dalyvis
#3119 2009-11-07 21:16
Del tu miltu arba kapsuliu jeigu vartociau. Tai trenkiu dienom pries treniruote 5g ir po treniruotes 5g? ar kaip?
Paskutinį kartą taisė Boomshaker (2009-11-07 21:35)
Neprisijungęs
- zoOk
- Dažnas dalyvis
#3120 2009-11-07 21:37
nu taip, jeigu matysi kad neatsistatai gali didint dozes arba papildomai netrenkiu diena ikalt
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#3121 2009-11-07 23:24
Robšė rašė:
Boomshaker rašė:
zoOk rašė:
cia pasiklausk, turetu tureti, matysi, kokie kiekiai ir kokios kainos:
http://www.kulturizmas.net/forumas/t350 … angiai-%3B
http://www.kulturizmas.net/forumas/t336 … ainomis%21
http://www.kulturizmas.net/forumas/t404 … ai-taU-%3B
dar cia miltais turi:
http://www.kulturizmas.net/forumas/t619 … se-lexusrx
imk xtendo 1 kg banke ir neapsiriksi
Neprisijungęs
- eldorado
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-09-10
- Žinutės: 63
#3122 2009-11-08 14:48
sveiki, norejau paklaust kokia atsiliepimai butu apie USN produkcyja.aciu
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 965
- Atsiliepimai: 2
#3123 2009-11-09 13:32
Matyt jos LT nera , tada ir su atsiliepimais bus prastoka....
Neprisijungęs
- Boomshaker
- Dažnas dalyvis
#3124 2009-11-16 20:47
http://www.olimp-supplements.com/ Sveiki kaip vertinat sitos firmos produkcija ar apsimoka pirkti ju BCAA?
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#3125 2009-11-16 20:58
Boomshaker rašė:
http://www.olimp-supplements.com/ Sveiki kaip vertinat sitos firmos produkcija ar apsimoka pirkti ju BCAA?
Vertinciau lygiai taiop pat kaip ir betkurios firmos BCAA.
Ziuri kiek gauni BCAA gr ir kiek tai kainuoja LT. Tai tave turetu labiausiai dominti.
Belieka tik rinktis kapsules ar miltus.
Kapsules bus dvigubai brangiau uz patoguma
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 123 124 125 126 127 … 514
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai