Puslapiai: 1 … 75 76 77 78 79 … 753
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai
- Kulturistas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-28
- Žinutės: 217
- Atsiliepimai: 0
#1901 2009-08-23 14:25
Re: Įvairūs klausimai
SuperSonic rašė:
Kulturistas rašė:
Makaronus sverk prieš virimą. Vanduo anglių nedadeda
Taip ir maniau, kad lengvai neissisuksiu... Visa laika maista reikia svert pries gaminima, virima, kepima ir t.t. ?
Žinoma.
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-09-20
- Žinutės: 3571
- Atsiliepimai: 2
#1902 2009-08-23 15:01
Kulturistas rašė:
SuperSonic rašė:
Kulturistas rašė:
Makaronus sverk prieš virimą. Vanduo anglių nedadeda
Taip ir maniau, kad lengvai neissisuksiu... Visa laika maista reikia svert pries gaminima, virima, kepima ir t.t. ?
Žinoma.
nebent zinoma tikslus svorio pokytis zalio ir isvirto...
Neprisijungęs
- SuperSonic
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Joniskis
- Registravosi: 2009-08-23
- Žinutės: 10
#1903 2009-08-23 15:27
na to tikrai nezinau. taip pat dar vienas klausimelis, kuris vis neduoda ramybes man - ka valgyt po trefkes ? Papildam neturiu pinigu, todel valgau kiausinius. Valgau iskart po trefkes, nu grizt reikia, tai kokos 10min po trefkes jau edu. Suvalgau 3 (skaiciau, kad max 30g. isisavina per 1 valgyma).
Gaunas taip, kad iskart po triesos suvalgau 3 kiausinius, o po ~2h. 400g. varkes ir einu gult.
Ka reiktu keist ? Gal yra kokiu alternatyvu ?
Paskutinį kartą taisė SuperSonic (2009-08-23 16:11)
Neprisijungęs
- cytisritinas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Anykščių rajon.
- Registravosi: 2009-07-18
- Žinutės: 26
#1904 2009-08-23 19:35
Sveiki. Man labai reikia mitybos. Man 15, ugis - 182cm svoris - 85kg.
Tikslas būtu numesti pora kilogramu.
Atroditu galėčiau imti viska ir pasidaryti, bet net nežinau nuo ko pradėti.
Taigi: kokius praduktus naudoti geriause(vistiena, žuvį)? Kokius produktus geriause valgyti ? Valgyti 5 ar 6 kartus per diena ? Man reik surinkti 2881 kcal tai reik tiek ir surinkti ar mažiau ?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#1905 2009-08-23 20:41
Ingrida H2O rašė:
TNT rašė:
Ingrida H2O rašė:
man asmeniskai pagalvojus , kaip toki slidu ir veeeeeeeee reiktu praryt, tai uztaso.... as geriau sugaisiu laiko virdama, lupdama ir pan
o dle vistos, mes praeitais metais pagrinde jauti valgem, vaziuodavom pas toki zmogeliuka po 10 kg imdavom, ten lb gera jautiena limuzinine, mesa nera kieta, ir siaip gera, ne kokia saldyta ir vel atsildyta... bet sie visi metai vien vista, as net pasimetu kg-muose kiek mes jos per sav suleidziam.... o gaminimo budas tai ir....kepem teflonkej ir cezario salotos pastoviai kepem orkaitej.. griliuj... troskinom...dbr jau gan ilgai verdam, kol kas tik virtos ir norisi, kaip toliau uzsikabinsim bus matyt
kiauliena ir valgom:) bet tai dazniausiai buna vytintas kumpis, geras kaukazietiskas saslas bet cia ne kasdiena aisku.. o tuna tai as tik viena galiu valgyt, tai kazkaip nlb ir perku, jei nusiperku tai salotu pasigaminu, viskas... o is zuvies tai lasisa valgom, ir labai labai patinka ir uzsikabine buvom ant skorpionzuves:)Na tai tuomet ir man teks ieskotis superines jautienos. Nes kazka keisti reikia. Va salotu niekada nenaudodavau, gal todel man ne viskas ir eidavo. reikes pabandyti salotas gamintis prie kiekvieno mealo.
oj salotu tai reik... vien su kruopom sakes, uzkemsa...
Mestelk pora recepteliu su kokiom salotom tu valgai. Kazkaip sunkiai man su receptais Tik visai nesenai ismokau saltibarscius daryti. Barngioji ismokino, jei kas nutiktu dar megstu sriuba su grybais, morkom, bulvem ir gausybe mesos kukuliu. Manoji tai vadina mesos kukuliai padaze
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#1906 2009-08-23 20:56
SuperSonic rašė:
na to tikrai nezinau. taip pat dar vienas klausimelis, kuris vis neduoda ramybes man - ka valgyt po trefkes ? Papildam neturiu pinigu, todel valgau kiausinius. Valgau iskart po trefkes, nu grizt reikia, tai kokos 10min po trefkes jau edu. Suvalgau 3 (skaiciau, kad max 30g. isisavina per 1 valgyma).
Gaunas taip, kad iskart po triesos suvalgau 3 kiausinius, o po ~2h. 400g. varkes ir einu gult.
Ka reiktu keist ? Gal yra kokiu alternatyvu ?
Istikruju sunkus variantai kai saibu nera. Nes po trefkes iskarto reikia gerti proteina ir gliutamina. Bet jei nesieki maximumo, tai kiausinai blogiausias variantas, nes virskina labai ilgai. Tau reikia kazko lengvai virskinmo, kaip varskes. Man kartais nemazas kiekis ryziu sulenda su pienu. juo tai staigiai suvirskina.
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#1907 2009-08-23 21:27
TNT rašė:
SuperSonic rašė:
Ka reiktu keist ? Gal yra kokiu alternatyvu ?Istikruju sunkus variantai kai saibu nera. Nes po trefkes iskarto reikia gerti proteina ir gliutamina. Bet jei nesieki maximumo, tai kiausinai blogiausias variantas, nes virskina labai ilgai. Tau reikia kazko lengvai virskinmo, kaip varskes. Man kartais nemazas kiekis ryziu sulenda su pienu. juo tai staigiai suvirskina.
tu tuom isitikines? bijau kanors besakyt, paskui vel sakysit, kad i akis soku... bet nuo kada po trenkes varske tikt pradejo? ar cia kai su chemija uzsiemi nebesvarbu?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#1908 2009-08-23 21:56
OZ rašė:
TNT rašė:
SuperSonic rašė:
Ka reiktu keist ? Gal yra kokiu alternatyvu ?Istikruju sunkus variantai kai saibu nera. Nes po trefkes iskarto reikia gerti proteina ir gliutamina. Bet jei nesieki maximumo, tai kiausinai blogiausias variantas, nes virskina labai ilgai. Tau reikia kazko lengvai virskinmo, kaip varskes. Man kartais nemazas kiekis ryziu sulenda su pienu. juo tai staigiai suvirskina.
tu tuom isitikines? bijau kanors besakyt, paskui vel sakysit, kad i akis soku... bet nuo kada po trenkes varske tikt pradejo? ar cia kai su chemija uzsiemi nebesvarbu?
Po trefkes geriaUsia lengvai virskinami baltymai. Na BCAA idealiausia. As geriu proteinini kokteili su gliutaminu, nes tai labai svarbu iskarto po trenkes sulaikyti raumens irima. Ar su chemija ar be jos skirtumo nera. Tik su chemija didesnius kiekius isisavina. As po trefkes asmeniskai nesugalvociau ka nors valgyti. Ivarau Proteina, o po valandeles ir valgyti galiu. Bet gal cia tik man taip
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#1909 2009-08-23 22:06
lauk nuo OZ'o pratesimo
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#1910 2009-08-23 22:15
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#1911 2009-08-23 23:13
TNT rašė:
Ingrida H2O rašė:
TNT rašė:
Na tai tuomet ir man teks ieskotis superines jautienos. Nes kazka keisti reikia. Va salotu niekada nenaudodavau, gal todel man ne viskas ir eidavo. reikes pabandyti salotas gamintis prie kiekvieno mealo.oj salotu tai reik... vien su kruopom sakes, uzkemsa...
Mestelk pora recepteliu su kokiom salotom tu valgai. Kazkaip sunkiai man su receptais Tik visai nesenai ismokau saltibarscius daryti. Barngioji ismokino, jei kas nutiktu dar megstu sriuba su grybais, morkom, bulvem ir gausybe mesos kukuliu. Manoji tai vadina mesos kukuliai padaze
)))) na labai paprasta.. cezario salotas darau taip: iceberg salota, agurkas, krutonai (kvadratiniai dziuveseliai), jogurtinis padazas, parmesano surio siek tiek... ir ant viso sito sumaisyto gerio uzdedu vistos krutinele..viskas ) tik suri ant gali uztarkuoju
kitos salotos: daug ivairiu darzoviu, saltai spaustas alyvuogiu aliejus, puse citrinos sulciu (kartais aplesino sulciu), dziovintu baziliku, pipiru, vegetos siek tiek ar druskos, viskas ismaisoma ir arba vistos krutinele, arba jautienos kepsnys su KRAUJU ) ar tunas, ar siaip kokiu kreveciu, kas sauna ir ko noriu )
Neprisijungęs
- SuperSonic
- Naujas dalyvis
#1912 2009-08-24 02:03
TNT rašė:
SuperSonic rašė:
nezinau del kiausiniu, bet ar tik ne varske labai ilga isisavinama ir ja patartina vartot pries miega, kad per nakti organizmas nebadautu ir turetu baltymu iki pusryciu ?
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#1913 2009-08-24 07:32
SuperSonic rašė:
TNT rašė:
SuperSonic rašė:
nezinau del kiausiniu, bet ar tik ne varske labai ilga isisavinama ir ja patartina vartot pries miega, kad per nakti organizmas nebadautu ir turetu baltymu iki pusryciu ?
zinoma, kad varske ilgesnio pasisavinimo..o pries nakti, tai cia daug nuomoniu uz, daug nuomoniu ir priestarauja..
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#1914 2009-08-24 20:18
SuperSonic rašė:
TNT rašė:
SuperSonic rašė:
Jei ne paslaptis kokio amziaus esi? Itariu paauglys. Na tai aisku nelabai ka keicia. Bet as nesuprantu kaip isviso galima sportuoti savo saibu neturint. Juk visko ir tiek daug reikia. Nors nesakau budamas 15 metu ir as varske su kiausais rydavau. Gerai, kad visada visko budavo. Ziurejau su pavydu i tuos, kurie ateina i sale ir per kelis menesius mane aplenkia. Tada kosultavausi su treneriu, kuris kiek zinau ruosiasi i Prancuziskas MR olimpia. Sake valgyk daug vistienos ir ryziu. Tai ir stengiausi daryti... Gerai, kad pasipainiojo treneris ir issaikino, kas kaip ir kur. O tai gal iki siol buciau varske ryjes
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#1915 2009-08-24 21:03
TNT rašė:
SuperSonic rašė:
TNT rašė:
Istikruju sunkus variantai kai saibu nera. Nes po trefkes iskarto reikia gerti proteina ir gliutamina. Bet jei nesieki maximumo, tai kiausinai blogiausias variantas, nes virskina labai ilgai. Tau reikia kazko lengvai virskinmo, kaip varskes. Man kartais nemazas kiekis ryziu sulenda su pienu. juo tai staigiai suvirskina.nezinau del kiausiniu, bet ar tik ne varske labai ilga isisavinama ir ja patartina vartot pries miega, kad per nakti organizmas nebadautu ir turetu baltymu iki pusryciu ?
Jei ne paslaptis kokio amziaus esi? Itariu paauglys. Na tai aisku nelabai ka keicia. Bet as nesuprantu kaip isviso galima sportuoti savo saibu neturint. Juk visko ir tiek daug reikia. Nors nesakau budamas 15 metu ir as varske su kiausais rydavau. Gerai, kad visada visko budavo. Ziurejau su pavydu i tuos, kurie ateina i sale ir per kelis menesius mane aplenkia. Tada kosultavausi su treneriu, kuris kiek zinau ruosiasi i Prancuziskas MR olimpia. Sake valgyk daug vistienos ir ryziu. Tai ir stengiausi daryti... Gerai, kad pasipainiojo treneris ir issaikino, kas kaip ir kur. O tai gal iki siol buciau varske ryjes
tada tarei sau : VISKAS..!GANA..! DUOKIT IR MAN METANKES! ir tapai pats tokiu, kitus aplenkiantciu per keleta menesiu?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#1916 2009-08-24 21:11
olegaskimanas rašė:
TNT rašė:
SuperSonic rašė:
nezinau del kiausiniu, bet ar tik ne varske labai ilga isisavinama ir ja patartina vartot pries miega, kad per nakti organizmas nebadautu ir turetu baltymu iki pusryciu ?Jei ne paslaptis kokio amziaus esi? Itariu paauglys. Na tai aisku nelabai ka keicia. Bet as nesuprantu kaip isviso galima sportuoti savo saibu neturint. Juk visko ir tiek daug reikia. Nors nesakau budamas 15 metu ir as varske su kiausais rydavau. Gerai, kad visada visko budavo. Ziurejau su pavydu i tuos, kurie ateina i sale ir per kelis menesius mane aplenkia. Tada kosultavausi su treneriu, kuris kiek zinau ruosiasi i Prancuziskas MR olimpia. Sake valgyk daug vistienos ir ryziu. Tai ir stengiausi daryti... Gerai, kad pasipainiojo treneris ir issaikino, kas kaip ir kur. O tai gal iki siol buciau varske ryjes
tada tarei sau : VISKAS..!GANA..! DUOKIT IR MAN METANKES! ir tapai pats tokiu, kitus aplenkiantciu per keleta menesiu?
Ne viskas taip paprasta. Be ziniu ka su kuo varyti nieko nepasieksi. O vistiek svarbiausia trenkes maistas poilsis ir chemija. teisingas visko derinys, padarys zveri is betko.
Neprisijungęs
- SuperSonic
- Naujas dalyvis
#1917 2009-08-25 00:53
TNT rašė:
SuperSonic rašė:
TNT rašė:
Istikruju sunkus variantai kai saibu nera. Nes po trefkes iskarto reikia gerti proteina ir gliutamina. Bet jei nesieki maximumo, tai kiausinai blogiausias variantas, nes virskina labai ilgai. Tau reikia kazko lengvai virskinmo, kaip varskes. Man kartais nemazas kiekis ryziu sulenda su pienu. juo tai staigiai suvirskina.nezinau del kiausiniu, bet ar tik ne varske labai ilga isisavinama ir ja patartina vartot pries miega, kad per nakti organizmas nebadautu ir turetu baltymu iki pusryciu ?
Nepaslaptis, 18. Visu pirma, darbo as neturiu JOKIO, o islaidu, tai jeigu dar ka nors veiki be sales, tai manau turi ir tu, taip, kad papildai man nera 1vietoj. Antra, visos dietos kainuoja pinigus, vistiena, lasina ir visa kita... Skaiciavau, kad dietos laikantis riektu suvalgyt per diena 30lt., o as ar tevai mano negali sau to leist.
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#1918 2009-08-25 01:08
SuperSonic rašė:
TNT rašė:
SuperSonic rašė:
nezinau del kiausiniu, bet ar tik ne varske labai ilga isisavinama ir ja patartina vartot pries miega, kad per nakti organizmas nebadautu ir turetu baltymu iki pusryciu ?Jei ne paslaptis kokio amziaus esi? Itariu paauglys. Na tai aisku nelabai ka keicia. Bet as nesuprantu kaip isviso galima sportuoti savo saibu neturint. Juk visko ir tiek daug reikia. Nors nesakau budamas 15 metu ir as varske su kiausais rydavau. Gerai, kad visada visko budavo. Ziurejau su pavydu i tuos, kurie ateina i sale ir per kelis menesius mane aplenkia. Tada kosultavausi su treneriu, kuris kiek zinau ruosiasi i Prancuziskas MR olimpia. Sake valgyk daug vistienos ir ryziu. Tai ir stengiausi daryti... Gerai, kad pasipainiojo treneris ir issaikino, kas kaip ir kur. O tai gal iki siol buciau varske ryjes
Nepaslaptis, 18. Visu pirma, darbo as neturiu JOKIO, o islaidu, tai jeigu dar ka nors veiki be sales, tai manau turi ir tu, taip, kad papildai man nera 1vietoj. Antra, visos dietos kainuoja pinigus, vistiena, lasina ir visa kita... Skaiciavau, kad dietos laikantis riektu suvalgyt per diena 30lt., o as ar tevai mano negali sau to leist.
tada gerai pagalvok ar verta isvis cia lyst... be mitybos nebus rezultato... tai geriau namie pasidaryk atsispaudimu, prisitraukimu... isbek pabegiot ir bus tas pats, dar bapkiu sutaupysi kur butum stanginei isleides... pageres situacija galesi kociotis kaip zmogus...
Neprisijungęs
- SuperSonic
- Naujas dalyvis
#1919 2009-08-25 12:03
OZ rašė:
SuperSonic rašė:
TNT rašė:
Jei ne paslaptis kokio amziaus esi? Itariu paauglys. Na tai aisku nelabai ka keicia. Bet as nesuprantu kaip isviso galima sportuoti savo saibu neturint. Juk visko ir tiek daug reikia. Nors nesakau budamas 15 metu ir as varske su kiausais rydavau. Gerai, kad visada visko budavo. Ziurejau su pavydu i tuos, kurie ateina i sale ir per kelis menesius mane aplenkia. Tada kosultavausi su treneriu, kuris kiek zinau ruosiasi i Prancuziskas MR olimpia. Sake valgyk daug vistienos ir ryziu. Tai ir stengiausi daryti... Gerai, kad pasipainiojo treneris ir issaikino, kas kaip ir kur. O tai gal iki siol buciau varske ryjesNepaslaptis, 18. Visu pirma, darbo as neturiu JOKIO, o islaidu, tai jeigu dar ka nors veiki be sales, tai manau turi ir tu, taip, kad papildai man nera 1vietoj. Antra, visos dietos kainuoja pinigus, vistiena, lasina ir visa kita... Skaiciavau, kad dietos laikantis riektu suvalgyt per diena 30lt., o as ar tevai mano negali sau to leist.
tada gerai pagalvok ar verta isvis cia lyst... be mitybos nebus rezultato... tai geriau namie pasidaryk atsispaudimu, prisitraukimu... isbek pabegiot ir bus tas pats, dar bapkiu sutaupysi kur butum stanginei isleides... pageres situacija galesi kociotis kaip zmogus...
nu matai, gal taip ir daryciau, bet ir dabar rezultatas yra. sveriu 86kg., ir progresas matos tik rasau cia, kad gal butu dar kokiu nors galimybiu pagerint ta progresa, bet matau, kad nelabai... teks pasitenkint tuo, ka turiu.
Neprisijungęs
- AndriusL
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-05-26
- Žinutės: 88
#1920 2009-08-25 13:05
Sveiki. Turi toki klausima-problema.
Kadangi dirbu tai nelb iseina gerai uzkasti pries treniruote. Treniruote apie 18 val. biski po 18. Tai darau taip:
Apie 17 val. susiplaku baltymini kokteili ir ji geriu uzsikasdamas meduoliais, dziuvesiai ar sausiniais (na tam kad gauciau baltymu ir angliu).
Ka galetumete patarti siuo klausimu
Is anksto dekui!
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#1921 2009-08-25 19:19
AndriusL rašė:
Kadangi dirbu tai nelb iseina gerai uzkasti pries treniruote. Treniruote apie 18 val. biski po 18. Tai darau taip:
Apie 17 val. susiplaku baltymini kokteili ir ji geriu uzsikasdamas meduoliais, dziuvesiai ar sausiniais (na tam kad gauciau baltymu ir angliu).
Is anksto dekui!
Su kokteiliu tai viskas tvarkoj, bet su meduoliais ir sausainiais tai prajuokinai. Galvojau is kedes isvirsiu Na tikriausiai bajerio forma ir parasei.... O jeigu rimatai tai reiketu vengti tokiu angliavandeniu jei nenori tureti puza.
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#1922 2009-08-25 19:21
SuperSonic rašė:
TNT rašė:
SuperSonic rašė:
Jeigu yra labai didelis noras, tai susirasi is kur pajamu gauti. Kai labai nori viska gali. Esi neka kitoks zmogus nei visi. Visi vienodi, tik ne visu norai tie patys.
Neprisijungęs
- AndriusL
- Kalbus dalyvis
#1923 2009-08-26 09:17
TNT rašė:
AndriusL rašė:
Is anksto dekui!Su kokteiliu tai viskas tvarkoj, bet su meduoliais ir sausainiais tai prajuokinai. Galvojau is kedes isvirsiu Na tikriausiai bajerio forma ir parasei.... O jeigu rimatai tai reiketu vengti tokiu angliavandeniu jei nenori tureti puza.
na cia ne bajeris o realybe
O ka galetumete pasiulyti vietoj meduoliu ar sausainiu ? Prie kokteilio proteino, kad angliu pries treniruote butu.
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
#1924 2009-08-26 11:05
AndriusL rašė:
TNT rašė:
AndriusL rašė:
Is anksto dekui!Su kokteiliu tai viskas tvarkoj, bet su meduoliais ir sausainiais tai prajuokinai. Galvojau is kedes isvirsiu Na tikriausiai bajerio forma ir parasei.... O jeigu rimatai tai reiketu vengti tokiu angliavandeniu jei nenori tureti puza.
na cia ne bajeris o realybe
O ka galetumete pasiulyti vietoj meduoliu ar sausainiu ? Prie kokteilio proteino, kad angliu pries treniruote butu.
avizu
Neprisijungęs
- AndriusL
- Kalbus dalyvis
#1925 2009-08-26 11:16
CLuB rašė:
AndriusL rašė:
TNT rašė:
Su kokteiliu tai viskas tvarkoj, bet su meduoliais ir sausainiais tai prajuokinai. Galvojau is kedes isvirsiu Na tikriausiai bajerio forma ir parasei.... O jeigu rimatai tai reiketu vengti tokiu angliavandeniu jei nenori tureti puza.na cia ne bajeris o realybe
O ka galetumete pasiulyti vietoj meduoliu ar sausainiu ? Prie kokteilio proteino, kad angliu pries treniruote butu.avizu
tipo avizene kose uzigeriant kokteiliu ?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 75 76 77 78 79 … 753
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai