- Darius_X
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-06-17
- Žinutės: 73
- Atsiliepimai: 0
#26 2009-07-26 00:42
Re: Prisitraukimai
One_by_One rašė:
Darius_X rašė:
TITANAS rašė:
ar tik nebusi mandruolis menesi pasportaveshttp://www.kulturizmas.net/treniruotes/p2_articleid/165 skaitykit botai jei netikit
Čia speciali prisitraukimų programa!!
bet tu rmt atsilupes tai aisku kad cia prsitraukimu programa tas pacanas norejo suzinoti kaip padidinti prisitraukimu skaiciu tai va ir atsiunciau ir sakiau kad reikia daryti 5 dienas tik mergaites 3 daro jauciu toks ir esi nes per daug sunku butu 5 dienas dirbti
Neprisijungęs
- One_by_One
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2009-06-29
- Žinutės: 258
- Atsiliepimai: 1
#27 2009-07-26 00:44
Darius_X rašė:
One_by_One rašė:
Darius_X rašė:
http://www.kulturizmas.net/treniruotes/p2_articleid/165 skaitykit botai jei netikitČia speciali prisitraukimų programa!!
bet tu rmt atsilupes tai aisku kad cia prsitraukimu programa tas pacanas norejo suzinoti kaip padidinti prisitraukimu skaiciu tai va ir atsiunciau ir sakiau kad reikia daryti 5 dienas tik mergaites 3 daro jauciu toks ir esi nes per daug sunku butu 5 dienas dirbti
Patikėk tau tolį iki manęs dar....dar sportuot ir sportuot
Neprisijungęs
- Darius_X
- Kalbus dalyvis
#28 2009-07-26 10:57
One_by_One rašė:
Darius_X rašė:
One_by_One rašė:
Čia speciali prisitraukimų programa!!bet tu rmt atsilupes tai aisku kad cia prsitraukimu programa tas pacanas norejo suzinoti kaip padidinti prisitraukimu skaiciu tai va ir atsiunciau ir sakiau kad reikia daryti 5 dienas tik mergaites 3 daro jauciu toks ir esi nes per daug sunku butu 5 dienas dirbti
Patikėk tau tolį iki manęs dar....dar sportuot ir sportuot
is kur tu zn mates mane? jauciu tik sneketi ir moki...
Neprisijungęs
- One_by_One
- Dažnas dalyvis
#29 2009-07-26 18:50
Darius_X rašė:
One_by_One rašė:
Darius_X rašė:
bet tu rmt atsilupes tai aisku kad cia prsitraukimu programa tas pacanas norejo suzinoti kaip padidinti prisitraukimu skaiciu tai va ir atsiunciau ir sakiau kad reikia daryti 5 dienas tik mergaites 3 daro jauciu toks ir esi nes per daug sunku butu 5 dienas dirbtiPatikėk tau tolį iki manęs dar....dar sportuot ir sportuot
is kur tu zn mates mane? jauciu tik sneketi ir moki...
Taip šnekėti moku ir rašyti taip pat...Jeigu kas nepatinka rašai man į AP
Neprisijungęs
- Darius_X
- Kalbus dalyvis
#30 2009-07-26 19:31
One_by_One rašė:
Darius_X rašė:
One_by_One rašė:
Patikėk tau tolį iki manęs dar....dar sportuot ir sportuotis kur tu zn mates mane? jauciu tik sneketi ir moki...
Taip šnekėti moku ir rašyti taip pat...Jeigu kas nepatinka rašai man į AP
tai kad grybas esi ir tiek
Neprisijungęs
- One_by_One
- Dažnas dalyvis
#31 2009-07-26 20:02
Darius_X rašė:
One_by_One rašė:
Darius_X rašė:
is kur tu zn mates mane? jauciu tik sneketi ir moki...Taip šnekėti moku ir rašyti taip pat...Jeigu kas nepatinka rašai man į AP
tai kad grybas esi ir tiek
Gal jau nebeteršk forumo? Kas nors nepatinka? Galim susitikt,parašyk į AP ir viską susitarsim
Neprisijungęs
- Darius_X
- Kalbus dalyvis
#32 2009-07-26 23:22
One_by_One rašė:
Darius_X rašė:
One_by_One rašė:
Taip šnekėti moku ir rašyti taip pat...Jeigu kas nepatinka rašai man į APtai kad grybas esi ir tiek
Gal jau nebeteršk forumo? Kas nors nepatinka? Galim susitikt,parašyk į AP ir viską susitarsim
gulk ant sono issimiegok
Neprisijungęs
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 955
#33 2009-07-27 18:27
Darius_X rašė:
TITANAS rašė:
Darius_X rašė:
nebesvaik jei netiki manim paziurek sitoj swetainej yra programa prisitraukimams paskaityk...ar tik nebusi mandruolis menesi pasportaves
http://www.kulturizmas.net/treniruotes/p2_articleid/165 skaitykit botai jei netikit
ta programa nieko verta... sh paskutinis o gal kas bandet ja? padejo? netikiu....
Neprisijungęs
- One_by_One
- Dažnas dalyvis
#34 2009-07-27 19:08
Darius_X rašė:
One_by_One rašė:
Darius_X rašė:
tai kad grybas esi ir tiekGal jau nebeteršk forumo? Kas nors nepatinka? Galim susitikt,parašyk į AP ir viską susitarsim
gulk ant sono issimiegok
Lauk AP žinutes
Neprisijungęs
- Darius_X
- Kalbus dalyvis
#35 2009-07-27 23:04
TITANAS rašė:
Darius_X rašė:
TITANAS rašė:
ar tik nebusi mandruolis menesi pasportaveshttp://www.kulturizmas.net/treniruotes/p2_articleid/165 skaitykit botai jei netikit
ta programa nieko verta... sh paskutinis o gal kas bandet ja? padejo? netikiu....
tai aisku lengviausia va taip parasyti ir nk nedarant stumti... LOL
Neprisijungęs
- oPst
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Ant turniko
- Registravosi: 2009-07-07
- Žinutės: 56
#36 2009-10-07 20:16
Darius_X rašė:
TITANAS rašė:
Darius_X rašė:
http://www.kulturizmas.net/treniruotes/p2_articleid/165 skaitykit botai jei netikitta programa nieko verta... sh paskutinis o gal kas bandet ja? padejo? netikiu....
tai aisku lengviausia va taip parasyti ir nk nedarant stumti... LOL
per 6savaites su sia programa padidinau nuo 18 iki 23 prisitraukimu dabar padarau iki 19 be sustojimo ir geru tempu, o kai pradejau treniruotis su sia programa padarydava 10,o paskui su pertraukom ir vos istumdavau
Neprisijungęs
- Die2kas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-09-18
- Žinutės: 96
#37 2009-10-07 20:40
One_by_One rašė:
Darius_X rašė:
One_by_One rašė:
Taip šnekėti moku ir rašyti taip pat...Jeigu kas nepatinka rašai man į APtai kad grybas esi ir tiek
visa diskusija eilinis grybo pjovimas. One,jei tu protingesnis, tai nuleisk tylomis tuos verkšlenimus, pamažu aptils. Beprasmiai grasinimai ir keiksmažodžiai dar nieko nepakeitė
Neprisijungęs
- pats
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-28
- Žinutės: 16
#38 2010-05-22 14:09
be noro nieko nepasieksi
Neprisijungęs
- Kovalskis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Europa
- Registravosi: 2010-05-18
- Žinutės: 449
#39 2010-05-22 15:30
oPst rašė:
Darius_X rašė:
TITANAS rašė:
ta programa nieko verta... sh paskutinis o gal kas bandet ja? padejo? netikiu....tai aisku lengviausia va taip parasyti ir nk nedarant stumti... LOL
per 6savaites su sia programa padidinau nuo 18 iki 23 prisitraukimu dabar padarau iki 19 be sustojimo ir geru tempu, o kai pradejau treniruotis su sia programa padarydava 10,o paskui su pertraukom ir vos istumdavau
Tikrai ji veikia ? Ar čia dar viena pasakėlė ?
Neprisijungęs
- makarovas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-03-29
- Žinutės: 86
#40 2010-05-22 16:23
Why? rašė:
oPst rašė:
Darius_X rašė:
tai aisku lengviausia va taip parasyti ir nk nedarant stumti... LOLper 6savaites su sia programa padidinau nuo 18 iki 23 prisitraukimu dabar padarau iki 19 be sustojimo ir geru tempu, o kai pradejau treniruotis su sia programa padarydava 10,o paskui su pertraukom ir vos istumdavau
Tikrai ji veikia ? Ar čia dar viena pasakėlė ?
Beabejo veikia, net be jokios programos darant o paprasciausiai po kelias prisistraukimu serijas padarant jau veikimas yra.
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#41 2010-05-22 18:05
Darai m-trauka,hantelio/stangos trauka, dar koki lyna patampai vertikaliai,horizontaliai ir turi ta nugara Darau tuos prisitraukimus, bet man tokia byrka is ju, nepatinka ziauriai, o cia Dariukas kazka kalbejo apie 5 dienu trefke Tipo 5 geriau nei 3 skeriuk ?
Neprisijungęs
- Miracle
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-03-30
- Žinutės: 1399
- Atsiliepimai: 3
#42 2010-05-22 20:07
duglas rašė:
Darai m-trauka,hantelio/stangos trauka, dar koki lyna patampai vertikaliai,horizontaliai ir turi ta nugara Darau tuos prisitraukimus, bet man tokia byrka is ju, nepatinka ziauriai, o cia Dariukas kazka kalbejo apie 5 dienu trefke Tipo 5 geriau nei 3 skeriuk ?
prisitraukimai skaitomi vienas svarbiausiu pratimu jokie lynai neatstos to, nors ir man nepatinka jie bet per kancias i zvaigzdes
Neprisijungęs
- LaiM
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-08-02
- Žinutės: 116
#43 2010-05-22 20:08
duglas rašė:
Prisitraukimai yra pats geriausias pratimas nugaros plociui, visi pratimai ir tavo pamineti turi sava reiksme nugaros auginimuj, bet faktas tas kad be prisitraukimu neapseina ne vienas rimtai uzsimantys kulturizmu sportininkas
Paskutinį kartą taisė LaiM (2010-05-22 20:09)
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#44 2010-05-22 21:06
Laukiau tokio atsakymo Tai taip taip, kad pats geriausias, as ir per kancias ji darau, bet man gerai nugara progresuoja ir darant stangos trauka ir kt. Nzn, sakau kieme bicas 30 padaro prisitraukimu, jau vartos ant turniko belekaip, bet sudziuves, nugara toli grazu ne plati, man priimtiniau stangos,hanteliai todel taip ir issireiskiau..
Neprisijungęs
- Miracle
- Dažnas senbūvis
#45 2010-05-22 21:08
duglas rašė:
Laukiau tokio atsakymo Tai taip taip, kad pats geriausias, as ir per kancias ji darau, bet man gerai nugara progresuoja ir darant stangos trauka ir kt. Nzn, sakau kieme bicas 30 padaro prisitraukimu, jau vartos ant turniko belekaip, bet sudziuves, nugara toli grazu ne plati, man priimtiniau stangos,hanteliai todel taip ir issireiskiau..
tai stangos traukos ir duoda mases nugarai , o prisitraukimai plociui, gal tas kur kieme daro prisitraukimus tai tokius su bangelem ir siauresniu paemimu, jei darant labai taisyklingai dar svorio uzsimeti tai isviso geriau vyrai nesuras
Neprisijungęs
- Gimine
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-03-19
- Žinutės: 986
- Atsiliepimai: 10
#46 2010-05-22 21:40
duglas rašė:
Jei sveria 50-60, tai ir tos nugaros nereikia tokios placios, kad prisitraukimu daryti.
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#47 2010-05-23 10:47
prie 188 70 sveria Bet sako svoris neitakoja visiskai zinau as kas plociuj, kas masei, tiesiog sakau, kad man plateja gerai ir nuo hantelio traukos.
Neprisijungęs
- Miracle
- Dažnas senbūvis
#48 2010-05-23 11:05
duglas rašė:
prie 188 70 sveria Bet sako svoris neitakoja visiskai zinau as kas plociuj, kas masei, tiesiog sakau, kad man plateja gerai ir nuo hantelio traukos.
-20kg nuo ugio, jau forume peikia kas buna -10cm nuo ugio. Svoris tai itakoja jei jis svertu 90 prie tokio ugio tai sparnai gautu didesne apkrova
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#49 2010-05-23 13:05
Tai cia rasiau kitoj temoj, kad su juo susipizdavojau, bet nugara jauciu vistiek ryski, nors ir nestambi
Neprisijungęs
- ishp3ra
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-09-24
- Žinutės: 1953
- Atsiliepimai: 7
#50 2010-05-23 18:07
Paziurekit i zmones, kurie uolu laipiojimu uzsiima. Nugaros neplacios, bet ryskumas toks, kad ant scenos negeda butu lipti. Dauguma smulkus, neplatus. Bet ir treniruotes ir mityba skiriasi. Ten vien tik kuno svoris ir dideli pakartojimu skaiciai, todel raumenys dideli ir neauga. Ir nevalgo speciailiai tiek, kad augtu dideli. Tikslas kuo lengviau uzlipti ir nepavargti. O kulturizme prisitraukimai - letai, su papildomu svoriu, kad raumuo augtu, nepriprastu.
Neprisijungęs