Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Aloha bendraminčiai!
- xukeo
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-07-18
- Žinutės: 42
- Atsiliepimai: 0
#1 2009-07-18 15:54
Aloha bendraminčiai!
Sveiki, pradėjau užsiminėti "geležiniu" sportu maždaug 2mėnesiai atgal, noriu prisistatyt ir sulaukt kritikos, požiūrių, pastabų iš jūsų. Esu 16-metis, mano ūgis 190cm, svoris 65kg. Vienu žodžiu tariant - Dviratis. Pirmas 3 savaites sportavau šia 3dienu programa:
stumimo staklės krūtinė, pek dek.
Lynas pr krūtinės, pr kaklo.
Bicapsas su hant.
Tricapsai abu su 1 hant.
Atsilenkimai.
Gūžčiojimai pečiam/trapecijai.
Hantelio tiesimas pečiam.
Ir visa tai kiekviena diena. 1,3,5.
Po treniruočiu išgerdavau MaistasSportui whey pro 4šaukštai su 0.5l pieno. be pusryčiu,menki pietūs, didelė vakarienė. Negana to rūkiau!
Viskas buvo namų salygom. Po viso šito 2savaičių pertrauka ir susiėmimas. Atsirado galimybė į sale su štangom ir visu kitu inventorium vaikščiot. Mečiau rūkyt, susidariau 3 dienu programa su kulturizmas.net pagalba. 1.krūtinė nugara 3.bicas tricas 5.kojos pečiai. Viskam darau 3 pratimus 3serijos po 10pakartojimu. Pirma savaitė praėjo skausmingai. Ir dabar geriu ScitecNutr 100% Whey Iso po 50g su 0.5l pieno(ryte an tuščio, po treniruotės, prieš miegą), Olimp CARBO su 0.25l vandens 50g(20min prieš treniruotę, pabaigęs pirmą treniruotės pusę, po treniruotės). Ir į proteina dar arbatini šaukšteli Kreatino imaišau. Valgau sočius pusryčius, pietus, vakarienę. Dar kartais tarp valgiu užkandu kažka. Proteina ir Carbo geriu tik sporto dienom. Su kaloriju skaičiuokle paskaičiuoju kartais baltymu stygius būna. Ar gerai papildus vartoju? Ar augsiu aš tokį gyvenimo būda turėdamas? Ir ar geri man tie skausmai buvo? Vėliau gal jų nebus? Komentuokitę. Ačių už pastabas.
Paskutinį kartą taisė xukeo (2009-07-18 16:06)
Neprisijungęs
- sportuniversal
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-05-22
- Žinutės: 457
- Atsiliepimai: 2
#2 2009-07-18 16:05
Re: Aloha bendraminčiai!
tau reikia daug valgyt kaip minimum penkis kartus per diena plius i tarpus proteinu kokteiliai. o skausmai bus ir toliau tik veliau jie malonus bus ne tokie kaip dabar jauti
Neprisijungęs
- xukeo
- Naujas dalyvis
#3 2009-07-18 16:17
sportuniversal rašė:
tau reikia daug valgyt kaip minimum penkis kartus per diena plius i tarpus proteinu kokteiliai. o skausmai bus ir toliau tik veliau jie malonus bus ne tokie kaip dabar jauti
tam ir geriu baltymus ir carbo (angliavandenių, mineralų bei vitaminų mišinį <500+kcal>) kad nereikėtu 5 kart dienoi valgyt.
Neprisijungęs
- Kulturistas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-28
- Žinutės: 217
#4 2009-07-18 16:21
xukeo rašė:
sportuniversal rašė:
tam ir geriu baltymus ir carbo (angliavandenių, mineralų bei vitaminų mišinį <500+kcal>) kad nereikėtu 5 kart dienoi valgyt.
Niekada miltukai neatstos tikro maisto. Ir šiaip manau per daug pakartojimų darai, geriau daryk 5-8 pakartojimus bet su didesniu svoriu .
Neprisijungęs
- xukeo
- Naujas dalyvis
#5 2009-07-18 16:29
Programa kurta pagal kulturizmas.net > treniruotės > kaip susikurti velniškai gera programa.
Neprisijungęs
- dzidas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-03-25
- Žinutės: 196
#6 2009-07-18 16:54
siek tiek pakeisciau treniruotes 1.Krutine peciai 2.Kojos bicas 3 nugara tricas
Neprisijungęs
- xukeo
- Naujas dalyvis
#7 2009-07-18 22:20
Kaip dėl papildu? Masės augimo?
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
#8 2009-07-18 23:29
xukeo rašė:
Kaip dėl papildu? Masės augimo?
Pirma mityba susidaryk tu normalia, tada tu tik i tuos papildus ziurek... Programa irgi nekokia kaip pradedanciajam, imk full-body.. toiau kai pasieksi bent ka nors, galesi papildu pasiimti, nes dabar nematau prasmes tame, nes tu vistiek nieko nevalgai...
Neprisijungęs
- xukeo
- Naujas dalyvis
#9 2009-07-19 07:35
xukeo rašė:
Sotūs pusryčiai, pietus, vakarienė. tarp valgiu užkandu
kodėl prasta? Be 5 kartu valgymo per diena nieko nebus?
Neprisijungęs
- Meshka
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-07-21
- Žinutės: 295
#10 2009-07-19 10:00
xukeo rašė:
Sveiki, pradėjau užsiminėti "geležiniu" sportu maždaug 2mėnesiai atgal, noriu prisistatyt ir sulaukt kritikos, požiūrių, pastabų iš jūsų. Esu 16-metis, mano ūgis 190cm, svoris 65kg. Vienu žodžiu tariant - Dviratis. Pirmas 3 savaites sportavau šia 3dienu programa:
stumimo staklės krūtinė, pek dek.
Lynas pr krūtinės, pr kaklo.
Bicapsas su hant.
Tricapsai abu su 1 hant.
Atsilenkimai.
Gūžčiojimai pečiam/trapecijai.
Hantelio tiesimas pečiam.
Ir visa tai kiekviena diena. 1,3,5.
Po treniruočiu išgerdavau MaistasSportui whey pro 4šaukštai su 0.5l pieno. be pusryčiu,menki pietūs, didelė vakarienė. Negana to rūkiau!
Viskas buvo namų salygom. Po viso šito 2savaičių pertrauka ir susiėmimas. Atsirado galimybė į sale su štangom ir visu kitu inventorium vaikščiot. Mečiau rūkyt, susidariau 3 dienu programa su kulturizmas.net pagalba. 1.krūtinė nugara 3.bicas tricas 5.kojos pečiai. Viskam darau 3 pratimus 3serijos po 10pakartojimu. Pirma savaitė praėjo skausmingai. Ir dabar geriu ScitecNutr 100% Whey Iso po 50g su 0.5l pieno(ryte an tuščio, po treniruotės, prieš miegą), Olimp CARBO su 0.25l vandens 50g(20min prieš treniruotę, pabaigęs pirmą treniruotės pusę, po treniruotės). Ir į proteina dar arbatini šaukšteli Kreatino imaišau. Valgau sočius pusryčius, pietus, vakarienę. Dar kartais tarp valgiu užkandu kažka. Proteina ir Carbo geriu tik sporto dienom. Su kaloriju skaičiuokle paskaičiuoju kartais baltymu stygius būna. Ar gerai papildus vartoju? Ar augsiu aš tokį gyvenimo būda turėdamas? Ir ar geri man tie skausmai buvo? Vėliau gal jų nebus? Komentuokitę. Ačių už pastabas.
Augsi, pirmus menesius svorys auga ir prie prastesnes mitybos. Na skausmai tik i gera, veliau ju nebebus
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
#11 2009-07-19 13:04
xukeo rašė:
xukeo rašė:
Sotūs pusryčiai, pietus, vakarienė. tarp valgiu užkandu
kodėl prasta? Be 5 kartu valgymo per diena nieko nebus?
daryk kaip ismanai, tik veliau nesiskusk, jog niekas neauga...
Neprisijungęs
- xukeo
- Naujas dalyvis
#12 2009-07-19 14:04
Dar ypatingai akcentuot noriu jog an staigiuju mečiau rukyt, o kiek esu girdėjas kad metus rukyt svorio priaugi. Ar čia tik mitas?
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
#13 2009-07-19 14:06
xukeo rašė:
Dar ypatingai akcentuot noriu jog an staigiuju mečiau rukyt, o kiek esu girdėjas kad metus rukyt svorio priaugi. Ar čia tik mitas?
ne mitas, teisybe cia Rukymas neigiamai veikia svorio augima, o metus staigiai rukyt, organizmas atsigauna ir iskart pradeda mase augint Pazystu daug zmoniu kurie bande mest rukyt bet pradejo pustis kaip burbulai
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
#14 2009-07-19 16:07
xukeo rašė:
Metus rukyt parasciausiai zveriskai apetitas pagereja, del to ir auga ta mase.
Neprisijungęs
- xukeo
- Naujas dalyvis
#15 2009-07-19 16:35
O pagalvojus dėl ko pagerėja? Rukymadas skaidai baltymus todėl rukydamas neaugi, ir nesinori daug valgyt nes organizmui susidaro iliuzija jog jis viskuo aprupintas o taip nėra. O metes rukyt papraščiausei valgydamas per kažkoki tai laika atsistai į tokia mase kokia turėtu būti jei nerukytum. Jejgu taj teisybė mano manymu po pusės metu turėčiau kažko būt pasiekes? Ar aš klystu?
Neprisijungęs
- painkiller
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Šilutė
- Registravosi: 2009-03-01
- Žinutės: 141
#16 2009-07-19 16:48
Wiskas priklauso nuo tawes.
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
#17 2009-07-19 16:57
xukeo rašė:
O pagalvojus dėl ko pagerėja? Rukymadas skaidai baltymus todėl rukydamas neaugi, ir nesinori daug valgyt nes organizmui susidaro iliuzija jog jis viskuo aprupintas o taip nėra. O metes rukyt papraščiausei valgydamas per kažkoki tai laika atsistai į tokia mase kokia turėtu būti jei nerukytum. Jejgu taj teisybė mano manymu po pusės metu turėčiau kažko būt pasiekes? Ar aš klystu?
ka tu cia nusisneki... metei rukyt iskart kabanas busi?
Neprisijungęs
- Meshka
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-07-21
- Žinutės: 295
#18 2009-07-19 17:11
CLuB rašė:
xukeo rašė:
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
#19 2009-07-19 17:55
CLuB rašė:
xukeo rašė:
tu nesisaipes gali nors viena posta parasyt?
Neprisijungęs
- xukeo
- Naujas dalyvis
#20 2009-07-19 18:19
Prie ko čia kabanas glušiau tu atsiprašant utiutiu. Jejgu aina tokios kalbos iš visu kampu kad metus rukyt svorio paaugi tai čia kabanas? Toks vaizdas kad papostint vergai "visažiniai" sėdit laukiat momento kada komenta idėt.
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
#21 2009-07-20 21:10
xukeo rašė:
Prie ko čia kabanas glušiau tu atsiprašant utiutiu. Jejgu aina tokios kalbos iš visu kampu kad metus rukyt svorio paaugi tai čia kabanas? Toks vaizdas kad papostint vergai "visažiniai" sėdit laukiat momento kada komenta idėt.
ka tu cia svaigsti vaikelii... nesamones kalbi, tai nesamones ir gausi... pasiskaityk bent jau si bei ta, o ne kurk savo iliuzijas...
Neprisijungęs
- EVIP
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-03-24
- Žinutės: 351
- Atsiliepimai: 1
#22 2009-07-20 22:06
Nebesvaik jau apie tuos papildus, o pavalgyk daugiau...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Aloha bendraminčiai!