Puslapiai: 1 … 45 46 47 48 49 … 166
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Masės didinimas
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
- Atsiliepimai: 1
#1151 2009-06-11 19:32
Re: Masės didinimas
beginner rašė:
sejp per diena uztenka 4kartus nrml pavalgyti? ar reiktu daugiau ir po maziau?
jei dar prie tu 4 kartu dameti dienos begyje ir po trefkes kokteiliuku tai skaitau pats tas
Neprisijungęs
- Miozeriux
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-07
- Žinutės: 499
- Atsiliepimai: 1
#1152 2009-06-11 20:25
Shvedas rašė:
beginner rašė:
jei dar prie tu 4 kartu dameti dienos begyje ir po trefkes kokteiliuku tai skaitau pats tas
Būtent aš pats augindamas masę stengiuosi 6 kartus pavalgyt, tai išeina, 4 normalūs valgymai (pusryčiai, priešpiečiai, prietūs vakarienė) ir du kokteiliukai dar dienos begyje vistiek kažko užkandu priedo
Neprisijungęs
- beginner
- Apsišaukėlis gruzinas...
- Registravosi: 2009-03-18
- Žinutės: 46
- Atsiliepimai: 0
#1153 2009-06-12 11:50
Miozeriux rašė:
Shvedas rašė:
beginner rašė:
Būtent aš pats augindamas masę stengiuosi 6 kartus pavalgyt, tai išeina, 4 normalūs valgymai (pusryčiai, priešpiečiai, prietūs vakarienė) ir du kokteiliukai dar dienos begyje vistiek kažko užkandu priedo
aisku dekui
Neprisijungęs
- Virusas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-10
- Žinutės: 386
#1154 2009-06-13 12:30
Chebra galit gali paaiskinti viena dalyka......
Visa savaite svoris kyla o viena diena bamt ir kilas ar daugiau i apacia..... Valgau sazyningai alko nevartojau....... Sveriuosi ryte atlikes visus "reikalus".
Vakar ryte buvo 80,4, o sian 78,6 ir jau taip antra karta per 2 sav kai pradejau bulkinga..... Mityba cia
http://fitday.com/fitness/PublicJournal … er=Virusas
Kazkaip moraliskai labai veikia tokie kritinejimai, norisi imti ir mesti viska velniop.
Neprisijungęs
- Neformal
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-08-05
- Žinutės: 77
#1155 2009-06-13 14:46
Virusas rašė:
Chebra galit gali paaiskinti viena dalyka......
Visa savaite svoris kyla o viena diena bamt ir kilas ar daugiau i apacia..... Valgau sazyningai alko nevartojau....... Sveriuosi ryte atlikes visus "reikalus".
Vakar ryte buvo 80,4, o sian 78,6 ir jau taip antra karta per 2 sav kai pradejau bulkinga..... Mityba cia
http://fitday.com/fitness/PublicJournal … er=Virusas
Kazkaip moraliskai labai veikia tokie kritinejimai, norisi imti ir mesti viska velniop.
Nemanau, kad is oro pranyks tie kylai. Visu pirma kai svoris augo valgei daugiau turbut, ir galbut nebuvai pilnai issitustines, o kai krito pries tai diena maziau valgei, ir pilnai issitustinai. Zinok paciam svoris sunkiai auga, ir suprantu kad tai labai veikia moraliskai. Labai sunku priaugti yra. Atrodo nebeauga, mesti sportus reikia ir viskas, bet kitadiena vel grysti prie iprasto auginimo ritmo. Suprantu tai. Svarbiausi neprarasti optimizmo. O svoris ateis anksciau ar veliau, aisku zinau norisi kuo greiciau, bet taip nepavyksta :}
Neprisijungęs
- Virusas
- Dažnas dalyvis
#1156 2009-06-13 15:05
as sakau valgau saziningai 3k kaloriju sedziu kad ir iki pirmos val nakties prie koses bliudo bet suvalgau tuos 3k ... jei neatsistatys svoris praleisiu 3,2 ir iskarto kibsiu i 3,4.
Neprisijungęs
- ramunasx
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: kaimas
- Registravosi: 2009-04-26
- Žinutės: 606
#1157 2009-06-13 15:06
sveiki.esu 17m.ugis mano 194cm svoris 85kg .nuo prigimties esu stambus.per mazdaug 2,5men men numeciau apie 9k-10kig.sportuot jau pradejau namie.valgit stengiuosi mazdaug 5kartus .bet norint uzaugint raumenu mase man labai greit auga riebalai.kajp daryt kad jie taip nesikauptu nes man ta 100kg pasiekt vieni juokai.saldziai nevalgau jau senai,riebiai ir privengiu.varske valgau tik liesa.ka galetumet patart
Neprisijungęs
- painkiller
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Šilutė
- Registravosi: 2009-03-01
- Žinutės: 141
#1158 2009-06-13 15:09
ramunasx rašė:
sveiki.esu 17m.ugis mano 194cm svoris 85kg .nuo prigimties esu stambus.per mazdaug 2,5men men numeciau apie 9k-10kig.sportuot jau pradejau namie.valgit stengiuosi mazdaug 5kartus .bet norint uzaugint raumenu mase man labai greit auga riebalai.kajp daryt kad jie taip nesikauptu nes man ta 100kg pasiekt vieni juokai.saldziai nevalgau jau senai,riebiai ir privengiu.varske valgau tik liesa.ka galetumet patart
Sportuot
Neprisijungęs
- Virusas
- Dažnas dalyvis
#1159 2009-06-13 15:12
ramunasx rašė:
mazink angliavandenius.
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
#1160 2009-06-13 18:25
intensyvuma ziurek, kardio gal pajunk.
Neprisijungęs
- ramunasx
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: kaimas
- Žinutės: 606
#1161 2009-06-13 19:18
jo cardio dabar pradedu po 30min.toki lengva krosiuka
Neprisijungęs
- backtosport
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-12-14
- Žinutės: 23
#1162 2009-06-13 22:01
ramunasx rašė:
Pagal kokia programa sportuoji? Sakai sportuoji namie, ar visas raumenu grupes padarai? Gal tavo mityba ir gera, bet nedirbi su visom raumeu grupem tai ir maisto medziagu organizmui maziau reikia,tai kaupiasi riebaluose
Neprisijungęs
- Turskis
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Shiaule
- Žinutės: 64
#1163 2009-06-14 12:32
Mano mitybos planas,gan paprastas. Valgymas kas 3-4h. Ryte kiaušiniai,pienas su sausiais pusryčiais.Per pietus įvairiai (vištiena ir pan.),veliau manų,grikių košės.Vakare vėl mėsos produktas. Ir po treniruotes baltiminis maistas. Ką manote? Čia pradedančiajam. Ko jai trūksta ir pan?
Neprisijungęs
- kulturistas147
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-03-17
- Žinutės: 65
#1164 2009-06-14 13:25
Turskis rašė:
Mano mitybos planas,gan paprastas. Valgymas kas 3-4h. Ryte kiaušiniai,pienas su sausiais pusryčiais.Per pietus įvairiai (vištiena ir pan.),veliau manų,grikių košės.Vakare vėl mėsos produktas. Ir po treniruotes baltiminis maistas. Ką manote? Čia pradedančiajam. Ko jai trūksta ir pan?
vakare geriau butu pakelis varskes negu mesos produktai manyciau, beto valgai daznai tai yra gerai, bet ar pakankamai dideliomis porcijomis valgai? parasyk apitiksliai po kiek gramu ko suvalgai per viena valgyma.....
Neprisijungęs
- Turskis
- Kalbus dalyvis
#1165 2009-06-14 13:29
kulturistas147 rašė:
Turskis rašė:
vakare geriau butu pakelis varskes negu mesos produktai manyciau, beto valgai daznai tai yra gerai, bet ar pakankamai dideliomis porcijomis valgai? parasyk apitiksliai po kiek gramu ko suvalgai per viena valgyma.....
Ryte nuo 4 kiaušinių. Manų ar grikių košes - pilnos lėkštės. Na apytiksliai,tai gan normaliomis porcijomis. Nėra jos mažos.
Neprisijungęs
- kulturistas147
- Kalbus dalyvis
#1166 2009-06-14 13:35
Turskis rašė:
kulturistas147 rašė:
Turskis rašė:
Ryte nuo 4 kiaušinių. Manų ar grikių košes - pilnos lėkštės. Na apytiksliai,tai gan normaliomis porcijomis. Nėra jos mažos.
kiek sveri?
Neprisijungęs
- Turskis
- Kalbus dalyvis
#1167 2009-06-14 14:27
kulturistas147 rašė:
Turskis rašė:
kulturistas147 rašė:
vakare geriau butu pakelis varskes negu mesos produktai manyciau, beto valgai daznai tai yra gerai, bet ar pakankamai dideliomis porcijomis valgai? parasyk apitiksliai po kiek gramu ko suvalgai per viena valgyma.....Ryte nuo 4 kiaušinių. Manų ar grikių košes - pilnos lėkštės. Na apytiksliai,tai gan normaliomis porcijomis. Nėra jos mažos.
kiek sveri?
65Kg
Neprisijungęs
- ciupakabrijo
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-13
- Žinutės: 15
#1168 2009-06-14 15:02
maciau TZR rase svarbiau ne ka valgysi o kiek...
na tarkim as visa diena valgau tiek kiek telpa plius uzkandziai ir panasiai... bet jokios grieztos dietos.. tarkim ryte valgau 4 kiausinius kietai virtus su juoda duona ir sviestu... veliau koses tarkim taip vadinamos keturiu grudu.. makaronai ir panasus maistas... kiek zinau olandiskas suris turi daug kaloriju ir baltymu... tai vat sumustiniu su juo labai daug suvalgau
per diena manau padarau savo kaloriju norma.. tai ar reiketu kazkokia specialia nusistatyt dieta ar visdelto galima valgyt betkaip ir betka kad tik butu pasiektas kaloriju skaicius???
(beja geriu dar megamass 3000 po treniruotes su pienu)
Neprisijungęs
- Naturalas
- ..izo klubo paziba..
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2007-09-27
- Žinutės: 1014
- Atsiliepimai: 9
#1169 2009-06-14 15:24
ciupakabrijo rašė:
na tarkim as visa diena valgau tiek kiek telpa plius uzkandziai ir panasiai... bet jokios grieztos dietos.. tarkim ryte valgau 4 kiausinius kietai virtus su juoda duona ir sviestu... veliau koses tarkim taip vadinamos keturiu grudu.. makaronai ir panasus maistas... kiek zinau olandiskas suris turi daug kaloriju ir baltymu... tai vat sumustiniu su juo labai daug suvalgau
per diena manau padarau savo kaloriju norma.. tai ar reiketu kazkokia specialia nusistatyt dieta ar visdelto galima valgyt betkaip ir betka kad tik butu pasiektas kaloriju skaicius???
Jei valgysi beleka, tai belekas ir uzaugs
Neprisijungęs
- martelis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-28
- Žinutės: 596
- Atsiliepimai: 3
#1170 2009-06-14 15:54
ciupakabrijo rašė:
kartais uzmesk aki kiek tie suriai riebalu turi.. nu nebent tau nesvarbi kokybe.
Neprisijungęs
- kulturistas147
- Kalbus dalyvis
#1171 2009-06-14 16:26
Turskis rašė:
kulturistas147 rašė:
Turskis rašė:
Ryte nuo 4 kiaušinių. Manų ar grikių košes - pilnos lėkštės. Na apytiksliai,tai gan normaliomis porcijomis. Nėra jos mažos.kiek sveri?
65Kg
o valgai kaip 40kg sverdamas, jei gerai supratau tai ryte tik 4 kiausinius ir viskas to nepakanka, prie tu 4 kiausiniu dar pridek lekste grikiu arb avizu koses tada pusryciai jau bus geri,suprask jei negausi kaloriju pertekliaus tada tu neaugsi susitvarkyk mityba nes ji pirmoj vietoj....pusrycius jau sutvarkiau dbr tvarkykis kitus pats.....
Neprisijungęs
- ciupakabrijo
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-13
- Žinutės: 15
#1172 2009-06-14 16:32
martelis rašė:
ciupakabrijo rašė:
(beja geriu dar megamass 3000 po treniruotes su pienu)kartais uzmesk aki kiek tie suriai riebalu turi.. nu nebent tau nesvarbi kokybe.
na 100g olandisko surio:
346kcal. 0g angliavandeniu. 52.7g baltymu. 2.6g riebalu.
matai as nesuprantu dar kiek turetu but riebalu daugiausiai 100g maisto kad jis skaitytusi norma norint uzsiaugint liesa rumenu mase
Paskutinį kartą taisė ciupakabrijo (2009-06-14 16:33)
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
#1173 2009-06-14 18:11
ciupakabrijo rašė:
na 100g olandisko surio:
346kcal. 0g angliavandeniu. 52.7g baltymu. 2.6g riebalu.
matai as nesuprantu dar kiek turetu but riebalu daugiausiai 100g maisto kad jis skaitytusi norma norint uzsiaugint liesa rumenu mase
Cia kas per suris? kur jo galima gaut? siaip suriuose DA*UJA reibalu kiek zinau, bet jei toks yra kaip sakai, tai as irgi noriu
Neprisijungęs
- Turskis
- Kalbus dalyvis
#1174 2009-06-14 19:21
kulturistas147 rašė:
Turskis rašė:
kulturistas147 rašė:
kiek sveri?65Kg
o valgai kaip 40kg sverdamas, jei gerai supratau tai ryte tik 4 kiausinius ir viskas to nepakanka, prie tu 4 kiausiniu dar pridek lekste grikiu arb avizu koses tada pusryciai jau bus geri,suprask jei negausi kaloriju pertekliaus tada tu neaugsi susitvarkyk mityba nes ji pirmoj vietoj....pusrycius jau sutvarkiau dbr tvarkykis kitus pats.....
aš pradedantysis,tai iškart negalėsiu suvalgyti pvz.: 8kiaušinių ar pan.
Neprisijungęs
- kulturistas147
- Kalbus dalyvis
#1175 2009-06-14 20:11
Turskis rašė:
kulturistas147 rašė:
Turskis rašė:
65Kgo valgai kaip 40kg sverdamas, jei gerai supratau tai ryte tik 4 kiausinius ir viskas to nepakanka, prie tu 4 kiausiniu dar pridek lekste grikiu arb avizu koses tada pusryciai jau bus geri,suprask jei negausi kaloriju pertekliaus tada tu neaugsi susitvarkyk mityba nes ji pirmoj vietoj....pusrycius jau sutvarkiau dbr tvarkykis kitus pats.....
aš pradedantysis,tai iškart negalėsiu suvalgyti pvz.: 8kiaušinių ar pan.
as tau neliepiu 8 kiausiniu suvalgyt as sakau kad suvalgyk 4 kiausinius ir grikiu koses lekste, tai padaryti nera sunku ir pazengusiam ir pradedanciajam.... pabandyk ir pamatysi kad galesi....
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 45 46 47 48 49 … 166
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Masės didinimas