Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Julioze
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-05-06
Žinutės: 12
Atsiliepimai: 0

#1126 2009-05-10 21:00

Re: Masės didinimas

Supratau , aciu uz info smile

Neprisijungęs

hojitsu
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-05-15
Žinutės: 143
Atsiliepimai: 1

#1127 2009-05-18 15:25

na pasidalinsiu savo patirtimi smile ir anksciau su stangomis dirbau, bet palyginus i savo mityba - turbut tuos proteinus per uzpakali paleisdavau ir neaugo man ta mase nors tu ka. ugis 191, svoris taip ir laikydavosi ant 71 kazkur. ir stai neperseniausiai nusprendziau kad jei noriu mases - reikia valgyti (koks atradimas big_smile ).  kaloriju ten neskaiciavau visai, tiesiog emiau gerti zalius kiausinius (po kokius 4-5 i diena), 5 grudu kose valgyti, varske, na zodziu valgyti daugiau. rezultatas - per 10 dienu +4kg smile dabar jau sveriu 80kg smile cia kazkur per menesi koki. tiesa yra salutiniu efektu - rytais kojos sunkiai vaikstosi del taip augancio svorio, kvepavimas gilesnis tapo, prakaituoti daugiau emiau, ir kartais sirdis suskausta. bet kadangi turiu plana davaryti iki 95kg ir tada 5kg nudeginti, tai ne tiek jau daug ir liko. skeletas mano geras, platus peciai, aukstas, nebus didelis kruvis manau jam. taigi mano patarimas - pirmiausia valgykite daug. geresni maista, bet daug smile o ne meskite pinigus simtais visokiem gaineriam ir vien ant ju sedekite, o po to girkites kaip is 5kg gainerio priaugote 1kg svorio, o kitus 4kg per uzpakali paleidote smile kiausiniai, koses, varske, daug skysciu, zuvis ir bus tas svoris geriau nei is bet kokiu papildu smile

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Bromölla
Žinutės: 1468

#1128 2009-05-18 16:33

hojitsu rašė:

na pasidalinsiu savo patirtimi smile ir anksciau su stangomis dirbau, bet palyginus i savo mityba - turbut tuos proteinus per uzpakali paleisdavau ir neaugo man ta mase nors tu ka. ugis 191, svoris taip ir laikydavosi ant 71 kazkur. ir stai neperseniausiai nusprendziau kad jei noriu mases - reikia valgyti (koks atradimas big_smile ).  kaloriju ten neskaiciavau visai, tiesiog emiau gerti zalius kiausinius (po kokius 4-5 i diena), 5 grudu kose valgyti, varske, na zodziu valgyti daugiau. rezultatas - per 10 dienu +4kg smile dabar jau sveriu 80kg smile cia kazkur per menesi koki. tiesa yra salutiniu efektu - rytais kojos sunkiai vaikstosi del taip augancio svorio, kvepavimas gilesnis tapo, prakaituoti daugiau emiau, ir kartais sirdis suskausta. bet kadangi turiu plana davaryti iki 95kg ir tada 5kg nudeginti, tai ne tiek jau daug ir liko. skeletas mano geras, platus peciai, aukstas, nebus didelis kruvis manau jam. taigi mano patarimas - pirmiausia valgykite daug. geresni maista, bet daug smile o ne meskite pinigus simtais visokiem gaineriam ir vien ant ju sedekite, o po to girkites kaip is 5kg gainerio priaugote 1kg svorio, o kitus 4kg per uzpakali paleidote smile kiausiniai, koses, varske, daug skysciu, zuvis ir bus tas svoris geriau nei is bet kokiu papildu smile

Na cia pagal tave galima suprasti,kad tu is pradziu vartojai vien papildus ir nieko nevalgydamas vien papildu deka norejai svorio priaugti?big_smile
Joooo:)Kitaip ir buti negalejo.O va dabar kai pradejai normaliai maitintis,paimk ir dar pridek po trefkiu proteina,aminkes,neabejoju rezultatas bus dar geresnis;) Neveltui ant papildu visur raso,kad tai nera maisto pakaitalas,o tik papildas:lol:

Neprisijungęs

manipuliatorius
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2006-06-10
Žinutės: 112

#1129 2009-05-18 16:36

hojitsu rašė:

neįsižeisk, bet nieko naujo nepasakei ir nieko nenustebinai wink palauk, kol praeis tas pradedančiojo augimo pikas ir pamatysi, kad masę kuo toliau, tuo sunkiau auginti. paprasčiausiai tavo organizmas buvo "pasiilgęs" normalaus maisto ir jį dabar tiesiog traukte traukia į save. galima sakyti, kad tavo organizmas dabar natūraliai stengiasi pasiekti normalų savo svorį ir kai jį pasieks tas augimas sulėtės wink

Neprisijungęs

hojitsu
Atkaklus dalyvis

#1130 2009-05-18 16:49

as puikiai suprantu tai manipuliatoriau wink bet sakau kad nesu koks mazas kriupis, kurio skeletui 75kg yra jau norma smile manau kad manoji turetu buti apie 90-95kg kazkur smile per savaite taip tikiuosi po 1-2kg uzauginti smile tiesiog pasidalinau asmenine patirtimi su kitais, nes zinau kaip pats is pradziu nevertinau tos subalansuotos mitybos ir maniau kad 3 kartai valgio per diena - pilnai uztenka smile

Neprisijungęs

manipuliatorius
Atkaklus dalyvis

#1131 2009-05-18 16:53

hojitsu rašė:

as puikiai suprantu tai manipuliatoriau wink bet sakau kad nesu koks mazas kriupis, kurio skeletui 75kg yra jau norma smile manau kad manoji turetu buti apie 90-95kg kazkur smile per savaite taip tikiuosi po 1-2kg uzauginti smile tiesiog pasidalinau asmenine patirtimi su kitais, nes zinau kaip pats is pradziu nevertinau tos subalansuotos mitybos ir maniau kad 3 kartai valgio per diena - pilnai uztenka smile

garantuoju, kad augimas tau sulėtės kai priaugsi iki kokių 85 kg. mano ūgis 1,90 ir nuo 85 kg tapo sunkiau auginti mėsytęwink tik nesustok;)

Neprisijungęs

Virusas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-01-10
Žinutės: 386

#1132 2009-05-29 18:32

kaip manot pyragas bulkingui sueis ?
5 kiausiniai
120 g, miltu
25 g kakavos
50g cukraus
Na kai bus tai iki pilnos laimes plonai lydytu sokoladu grietinele ir braskemis :"}

Neprisijungęs

rolke66
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-05-30
Žinutės: 1

#1133 2009-05-30 15:12

nu as naujas nu jau db kuri laika nesportuoju tai va zadu pradet ka pasiulitumet valgit ka svoris augtu gerai? sveriu 65kg. i seip formai atgaut ka pasiulitumet?

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#1134 2009-05-30 16:07

Virusas rašė:

kaip manot pyragas bulkingui sueis ?
5 kiausiniai
120 g, miltu
25 g kakavos
50g cukraus
Na kai bus tai iki pilnos laimes plonai lydytu sokoladu grietinele ir braskemis :"}

Džiaugsmas pilvui big_smile

Neprisijungęs

sportuniversal
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-05-22
Žinutės: 457

#1135 2009-05-30 16:08

rolke66 rašė:

nu as naujas nu jau db kuri laika nesportuoju tai va zadu pradet ka pasiulitumet valgit ka svoris augtu gerai? sveriu 65kg. i seip formai atgaut ka pasiulitumet?

ryk viska is eiles kas dvi valandas

Neprisijungęs

AndriusL
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2009-05-26
Žinutės: 88

#1136 2009-05-30 16:50

aurimax rašė:

jo tokios laikytis ner sansu /?

Neprisijungęs

AndriusL
Kalbus dalyvis

#1137 2009-05-30 16:51

AndriusL rašė:

aurimax rašė:

Kas geriau tiktu priesipeciams
Ar poka varskes lieso 200 gr. ir indelis Jogurto
Ar 1.5 poko varskes su cukrumu ar uogiene ar bent jau duona smile
Nes kai darbe bunu tai papusryciauju namie norma po to pietus apie 13 tai kazka tame trarpe reikia uzkasti

Neprisijungęs

manipuliatorius
Atkaklus dalyvis

#1138 2009-05-30 17:00

AndriusL rašė:

AndriusL rašė:

aurimax rašė:

Nes kai darbe bunu tai papusryciauju namie norma po to pietus apie 13 tai kazka tame trarpe reikia uzkasti

ne tik baltymų, bet ir angliavandenių nepamiršk. kad ir kokios košės įkalk

Neprisijungęs

AndriusL
Kalbus dalyvis

#1139 2009-05-30 17:21

manipuliatorius rašė:

AndriusL rašė:

AndriusL rašė:

O jei vietoj koses jogurto indelis. Visgi irgi anglis bet tokia cukrine, nepalyginsi su kosemis. As koses dazniausiai ryte kertu smile

Neprisijungęs

manipuliatorius
Atkaklus dalyvis

#1140 2009-05-30 18:00

AndriusL rašė:

manipuliatorius rašė:

AndriusL rašė:

O jei vietoj koses jogurto indelis. Visgi irgi anglis bet tokia cukrine, nepalyginsi su kosemis. As koses dazniausiai ryte kertu smile

mano nuomone, joguratai praktiškai bevertis maistas. su juo tik skrandį pripildai, o naudos nedaug.aš juos labiau kaip pagardus naudoju, tarkim prie lietinių blynų su varške. yra juk košių tipo "2 min", įvairių skonių ir įvairių kruopų (ir sakyčiau neblogų), paruošt ir suvalgyt užtrunka tiek pat laiko kiek ir tą jogurtą kimštum.

Neprisijungęs

AndriusL
Kalbus dalyvis

#1141 2009-05-30 18:24

manipuliatorius rašė:

AndriusL rašė:

manipuliatorius rašė:

mano nuomone, joguratai praktiškai bevertis maistas. su juo tik skrandį pripildai, o naudos nedaug.aš juos labiau kaip pagardus naudoju, tarkim prie lietinių blynų su varške. yra juk košių tipo "2 min", įvairių skonių ir įvairių kruopų (ir sakyčiau neblogų), paruošt ir suvalgyt užtrunka tiek pat laiko kiek ir tą jogurtą kimštum.

O ar tiktu varske su kose greito paruosimo ?

Neprisijungęs

manipuliatorius
Atkaklus dalyvis

#1142 2009-05-30 18:37

AndriusL rašė:

manipuliatorius rašė:

AndriusL rašė:

tiktų, nors iš esmės varškę geriausia prieš miegą valgyt. nors čia kaip kam. aš priešpiečiams renkuosi žuvytę kokią. tunas patogiausia, nes baltyminga ir patogu sukapot iš skardinės. arba kiaušinių pora virtų praryju ant smūgio ir patenkintas.

Neprisijungęs

AndriusL
Kalbus dalyvis

#1143 2009-05-31 08:56

manipuliatorius rašė:

AndriusL rašė:

manipuliatorius rašė:

tiktų, nors iš esmės varškę geriausia prieš miegą valgyt. nors čia kaip kam. aš priešpiečiams renkuosi žuvytę kokią. tunas patogiausia, nes baltyminga ir patogu sukapot iš skardinės. arba kiaušinių pora virtų praryju ant smūgio ir patenkintas.

Reiks bandyti greitos koses pasidaryti su kokiais 2-3 kiausiniai darbe priespieciams sukapoti. Tada maitinimas kas 3 valandas smile
Arba tuna su duona wink

Neprisijungęs

InfiNeon
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-06-15
Žinutės: 302

#1144 2009-05-31 09:35

Na, jogurtas yra labai geras dalykas. Tik reik pirkti naturalu ji, tai yra ne visokius "misko uogu" skonio ar kitokius pripildytus cukraus ir E raidziu. Asmeniskai as jogurta pilu vietoj vandens kai blynus kepu. Naturalus jogurtas yra surko skonio taip kad blynai fantastiski gaunasi. I tokio blyno vidu dar suvyniojam varskes gniuzula isvis super. Kas sedi ant mases - tikra desertine bomba.

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969

#1145 2009-05-31 12:33

lol lol lol Avataras tai nykstys alah

Neprisijungęs

InfiNeon
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-06-15
Žinutės: 302

#1146 2009-05-31 12:47

Taip sakant ciapt ciapt wink

Neprisijungęs

hojitsu
Atkaklus dalyvis

#1147 2009-05-31 21:00

dabar sveriu 83kg smile taigi +3 kg po paskutinio posto smile viena savaite nelabai ejosi tos dietos laikytis, namai pilni zmoniu buvo, tai 1kg net numetes buvau big_smile as siaip per daug neziuriu ka ten valgau. maistas kokybiskas ir OK. tiesa stengiuos daugiau aviziniu dribsniu koses valgyti, visgi ten daugiausia angliavandeniu. o kad ten skaiciuociau gramus baltymu - taip nera. neverta saves apkrauti tais skaiciukais kai esi distrofikas smile eis i mase net anglis su druska big_smile tiesa problema ryte buna kai reikia 6 kiausinius suvalgyti. nuo zaliu kaupiasi dujos, + yra rizika pagauti "auksini" kiausini. bandziau virti ir su majonezu supjaustytus - per prievarta sukisti reikia. bandziau kepti - tas pats. kazkaip per daug tu kiausiu. suvalgau, bet visgi nemaloniai. o stai aviziniu dribsniu koses (kurios gi socios) suvarau po 3 geras porcijas kasdien ir visiskai nieko. labai lengvai pravirskina jas man. na zodziu, auginu svori toliau, tikslas 95 smile

Neprisijungęs

Simulis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-02-07
Žinutės: 161

#1148 2009-06-03 17:41

hojitsu rašė:

dabar sveriu 83kg smile taigi +3 kg po paskutinio posto smile viena savaite nelabai ejosi tos dietos laikytis, namai pilni zmoniu buvo, tai 1kg net numetes buvau big_smile as siaip per daug neziuriu ka ten valgau. maistas kokybiskas ir OK. tiesa stengiuos daugiau aviziniu dribsniu koses valgyti, visgi ten daugiausia angliavandeniu. o kad ten skaiciuociau gramus baltymu - taip nera. neverta saves apkrauti tais skaiciukais kai esi distrofikas smile eis i mase net anglis su druska big_smile tiesa problema ryte buna kai reikia 6 kiausinius suvalgyti. nuo zaliu kaupiasi dujos, + yra rizika pagauti "auksini" kiausini. bandziau virti ir su majonezu supjaustytus - per prievarta sukisti reikia. bandziau kepti - tas pats. kazkaip per daug tu kiausiu. suvalgau, bet visgi nemaloniai. o stai aviziniu dribsniu koses (kurios gi socios) suvarau po 3 geras porcijas kasdien ir visiskai nieko. labai lengvai pravirskina jas man. na zodziu, auginu svori toliau, tikslas 95 smile

Šaunuolis wink
Prie to pačio,paklaust norėjau..Situacija tokia ,kad kartais tiesiog nubundu apie 02-03h nakties,tai manau ,kad būtų visai nieko įkalt gaivintatį baltymų kokteilį,ką Jūs į tai wink ?

Neprisijungęs

hojitsu
Atkaklus dalyvis

#1149 2009-06-03 20:32

na izoliata koki kalk gal. siaip nemanau kad labai gerai tokiu metu apkrauti skrandi kazkuo sunkiau ar leciau virskinamu. blogai miegosis po to. o kokybiskas miegas svarbesnis uz viena kokteili smile

Neprisijungęs

beginner
Apsišaukėlis gruzinas...
Registravosi: 2009-03-18
Žinutės: 46

#1150 2009-06-11 12:05

sejp per diena uztenka 4kartus nrml pavalgyti? ar reiktu daugiau ir po maziau? smile

Paskutinį kartą taisė beginner (2009-06-11 12:06)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net