Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Stipras
Dažnas dalyvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2008-04-09
Žinutės: 391
Atsiliepimai: 0

#3551 2009-03-24 22:40

Re: Kursai

saldainei po 5mg fuckyou

Neprisijungęs

ro_mka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Londonas
Registravosi: 2008-11-10
Žinutės: 1141
Atsiliepimai: 3

#3552 2009-03-25 11:10

zyle rašė:

omna rašė:

komisaras sapranskis blin. smile

NU SEIP IDOMU IR TIEK smile
tai ar yra kokiu variantu ? ar pasilikt ties kreatrinu big_smile

Paslapcia kai nueis i tulika pamyst paziurek ar neapvare krastu, tada su pipete surink lasiukus ir turesi slapimo megini nykstys galesi uzsakyt tyrima, tada tai viska suzinosi lol

Neprisijungęs

zyle
Kalbus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-01-11
Žinutės: 91

#3553 2009-03-25 17:42

ro_mka rašė:

zyle rašė:

omna rašė:

komisaras sapranskis blin. smile

Paslapcia kai nueis i tulika pamyst paziurek ar neapvare krastu, tada su pipete surink lasiukus ir turesi slapimo megini nykstys galesi uzsakyt tyrima, tada tai viska suzinosi lol

Cia ziuriu visi prie konkretaus baerio big_smile
jumoras gerai ilgina gyvenima big_smile taip jauciu nieko ir nesuzinosiu smile

Neprisijungęs

ro_mka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Londonas
Registravosi: 2008-11-10
Žinutės: 1141
Atsiliepimai: 3

#3554 2009-03-25 17:53

zyle rašė:

ro_mka rašė:

zyle rašė:

Niekas cia nezino ka jie vartojo ir ar is vis vartojo. Yra vaistu snuki ispucianciu, bet nematau reikalo tau ju vardint, nes panasu, kad tau to reikia tik tam, kad galetum sakyti - va, sitie steroidiniai, nuo to ir to jiems snukius isnese! Nors istikro ne velnio nezinai. Jei senai sportuojat toj pacioj salej - susiprikolink su bachurais ir papasakos tau viska.

Neprisijungęs

zyle
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2009-01-11
Žinutės: 91

#3555 2009-03-25 18:02

ro_mka rašė:

zyle rašė:

ro_mka rašė:

Niekas cia nezino ka jie vartojo ir ar is vis vartojo. Yra vaistu snuki ispucianciu, bet nematau reikalo tau ju vardint, nes panasu, kad tau to reikia tik tam, kad galetum sakyti - va, sitie steroidiniai, nuo to ir to jiems snukius isnese! Nors istikro ne velnio nezinai. Jei senai sportuojat toj pacioj salej - susiprikolink su bachurais ir papasakos tau viska.

tai tame ir baeris ,kad jie tokie nerimti pizdukeliai sako kad kreatinas bet pasakos cia smile
o pries steroidus tai neturiu nieko pries ir pats ikalciau ,bet esu tam dar nepasiruoses smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#3556 2009-03-25 22:03

zyle rašė:

ro_mka rašė:

zyle rašė:

tai tame ir baeris ,kad jie tokie nerimti pizdukeliai sako kad kreatinas bet pasakos cia smile
o pries steroidus tai neturiu nieko pries ir pats ikalciau ,bet esu tam dar nepasiruoses smile

kai as pradejau sportuot pries 5 metus kokius, pazistami putesi akyse vyresni keliais metais ir sakydavo ,kad tik su rusisku proteinu is vaistines smile
uzaugom, susipazinom geriau, sake, kad metana saujom rydavo ir retabolila leisdavo smile
cia mada tokia utiutiu prota big_smile

Neprisijungęs

steras
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Marijampolė
Registravosi: 2008-08-25
Žinutės: 131

#3557 2009-03-25 22:35

pas mane tai salej toks ciuvas 16 metu putesi nesveika, sakau ka vartoji, o tas sako animal paka big_smile
po to pasirodo ejo i trasa trenas + susta + metan smile smile smile

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#3558 2009-03-26 08:41

steras rašė:

pas mane tai salej toks ciuvas 16 metu putesi nesveika, sakau ka vartoji, o tas sako animal paka big_smile
po to pasirodo ejo i trasa trenas + susta + metan smile smile smile

Suprantama. Ypač jei mažesniam kaimuke, tai eina po to ir loja... Nafik to reikia. Protingas pats supras ir patylės, o durniukam nėra prasmės sakyt smile

Neprisijungęs

Mindaugas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-02-11
Žinutės: 1283

#3559 2009-03-26 08:43

kai man tevas sake: protingas nieko nesakys, o durnas net nematys.. smile

Neprisijungęs

FanFanTiulpan
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-28
Žinutės: 3

#3560 2009-03-26 22:53

gal kas is cia esanciu yra bande testosterone enanthate zinau tik tiek,kad tai uzdelsto veikimo ster. ir kad ziauriai kaupia vandeni. gal kas parasys ka daugiau apie si steroida. ir po kiek sav. sis ster. pradeda kabint?

Neprisijungęs

omna
Atkaklus dalyvis
Vietovė: KAUNAS
Registravosi: 2009-02-22
Žinutės: 162

#3561 2009-03-27 07:05

test enanthat kabins kazkur 4-5sav tad butu geriau snioti dvylika savaiciu. is ilgo veikimo tosteronu mana asmeniskai geriausias ENANTHAT. nes ciopiko lt nera gero,o su susta daug neonsu ... juolb kad susta 4 esteriai,o tai daro savo.

Neprisijungęs

FanFanTiulpan
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-28
Žinutės: 3

#3562 2009-03-27 22:33

nu as su bolda varau jau 5saw viskas gal ir ok tik jegos atzvilgiu esu nusivyles nu gal dar pramus

Neprisijungęs

kraz
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-03-28
Žinutės: 31

#3563 2009-03-28 17:34

noreciau patarimo ,stipraus kurso masei?esu kales ,sustos,metano,dekos,winstr.nelabai veike

Neprisijungęs

jutas
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2007-03-09
Žinutės: 4732
Atsiliepimai: 14

#3564 2009-03-28 17:37

kiek sav. kurs adarei kad neveike? ir kokie kiekiai?

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#3565 2009-03-28 17:40

kraz rašė:

noreciau patarimo ,stipraus kurso masei?esu kales ,sustos,metano,dekos,winstr.nelabai veike

cia visus kartu varei? smile
nu jei metanas, deca , susta neveikia, tai patikrink vaistu kokybe arba pamirsk sportus big_smile esi pirmas zmogus, kurio neviekia sterai roll uzsiimk knygu skaitymu, mokslais..

Neprisijungęs

kraz
Naujas dalyvis

#3566 2009-03-28 17:45

nekartu,nakazkiek veike bet labai mazai

Neprisijungęs

kraz
Naujas dalyvis

#3567 2009-03-28 17:48

dariau visaip ir 6sav,po to 2nieko,po to viel

Neprisijungęs

kraz
Naujas dalyvis

#3568 2009-03-28 17:54

jutas rašė:

kiek sav. kurs adarei kad neveike? ir kokie kiekiai?

visaip ir 6sav,po 2nieko po to viel

Neprisijungęs

jutas
Dažnas senbūvis

#3569 2009-03-28 17:57

tai kaip tu nori kad veiktu po 2 savaiciu, jeigu deca, susta yra ilgo veikimo, pataisykit mane jeigu klystu. su deca ir susta daro 12 savaiciu kursus smile nori greito veikimo tai propas, winis, fenilas eina y trasa. dar kart pasikatosiu - pataisykit jeigu klystU.

Neprisijungęs

kraz
Naujas dalyvis

#3570 2009-03-28 17:57

steras rašė:

nenormalus rašė:

kraz rašė:

nu jei metanas, deca , susta neveikia, tai patikrink vaistu kokybe arba pamirsk sportus big_smile esi pirmas zmogus, kurio neviekia sterai roll uzsiimk knygu skaitymu, mokslais..

mano draugui neveike anapa + propas, varem abu vienodai tai mane taske nesveikai o jam nieko smile nzn net kodel cia taip smile

galvoju koki cia dar pabandzius varijanta

Neprisijungęs

jutas
Dažnas senbūvis

#3571 2009-03-28 17:59

kraz rašė:

steras rašė:

nenormalus rašė:

mano draugui neveike anapa + propas, varem abu vienodai tai mane taske nesveikai o jam nieko smile nzn net kodel cia taip smile

gal pradek nuo daug skaitymo...

Neprisijungęs

kraz
Naujas dalyvis

#3572 2009-03-28 17:59

jutas rašė:

tai kaip tu nori kad veiktu po 2 savaiciu, jeigu deca, susta yra ilgo veikimo, pataisykit mane jeigu klystu. su deca ir susta daro 12 savaiciu kursus smile nori greito veikimo tai propas, winis, fenilas eina y trasa. dar kart pasikatosiu - pataisykit jeigu klystU.

raudona deca ilgo

Neprisijungęs

kraz
Naujas dalyvis

#3573 2009-03-28 18:00

jutas rašė:

kraz rašė:

steras rašė:

gal pradek nuo daug skaitymo...

apie ka

Neprisijungęs

jutas
Dažnas senbūvis

#3574 2009-03-28 18:14

pradziai nuo to, kokie sterai vartojami, kokio ilgio kursas, kokie kiekiai, kokia mityba ir t.t.. nes as kazkaip nesuprantu kaip gali neveikt deca, susta, metanas... ir kad vienu steru nieks nevartoja, reik jungt siekiant optimalaus veikimo smile ir ziurek kad fuflonenusipirktum

Neprisijungęs

kraz
Naujas dalyvis

#3575 2009-03-28 18:19

jutas rašė:

pradziai nuo to, kokie sterai vartojami, kokio ilgio kursas, kokie kiekiai, kokia mityba ir t.t.. nes as kazkaip nesuprantu kaip gali neveikt deca, susta, metanas... ir kad vienu steru nieks nevartoja, reik jungt siekiant optimalaus veikimo smile ir ziurek kad fuflonenusipirktum

jo kas ten ilgo ir trumpo,tai nezinau.dar =animal pack,pump,nitro.gal netsigavau po kurso nuormaliai

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net