Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

speedtouch
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-14
Žinutės: 17
Atsiliepimai: 0

#1 2009-01-14 18:48

Pradedu Sportuoti

Sveiki, mano ūgis 188cm sveriu 87kg Noriu numesti iki 78kg, kaip galėčiau numesti greitai tuos kilogramus?
Turimi mano įrankiai: Štanga, hanteliai. Esu iš gana mažo kaimo, jokiu sporto saliu nėra, arba treniruočiu, turiu savaip sportuot.
Dabar sumažinau savo maisto kieki tj iš 90kg numečiau iki 87kg, dabar noriu siekti 78KG hanteliai

Neprisijungęs

DnT
Naujas dalyvis
Vietovė: Kaunas/Dainava/Partizanai
Žinutės: 14

#2 2009-01-14 18:55

Re: Pradedu Sportuoti

nesuprantu kodel tu isvis nori svori numesti geriau sportuok ir nejaugi tau negeriau butu 90 kilogramu ir raumenuku  negu 78kg ir jokiu raumenu o svori gan greit ataugsi jeigu kaime gyveni maistas ten tikrai sotus.

Neprisijungęs

speedtouch
Naujas dalyvis

#3 2009-01-14 18:58

DnT supranti? Mano mokykla gana maža, iš manęs ne vienas vaikas, klasiokai šaipos..Man iš vis nesmagu kad ten varo ant manęs Storulis numesk kg ir t.t aš jiems noriu parodyti kad galiu padaryti tai... Kaimas liks kaimas..neutral

Neprisijungęs

TeneX
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-02-04
Žinutės: 910

#4 2009-01-14 19:12

DnT rašė:

nesuprantu kodel tu isvis nori svori numesti geriau sportuok ir nejaugi tau negeriau butu 90 kilogramu ir raumenuku  negu 78kg ir jokiu raumenu o svori gan greit ataugsi jeigu kaime gyveni maistas ten tikrai sotus.

Nu tu gal tokius patarimus sau pasilik. 90kg jau bus raumenų, o 78 stebuklingai išnyks jie?

O temos autoriui: skaityk mitybos skiltį, rasi visą informaciją.

Neprisijungęs

im
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-12-03
Žinutės: 70

#5 2009-01-14 20:25

Pagal savo ūgį tu sveri visai normaliai,tik jei atrodai glebus pastandink ir paryškink truputi savo raumenukus. Tam nereikia nieko super. Daryk pratimus 4x12,15 kartu. Tam tiks prisitraukimai [ tikiuosi kaime gali įsirengti turniką tarp
dviejų berželių], o su štanga ir hanteliais yra daug pratimu. Jų gali pasižiūrėti www.kulturizmas.net skiltyje Pratimai. Taip pat skiltyje treniruotės paieškok 3-ju dienu programos sportuojantiems namuose. tik prisitaikyk sau. O į kalbas nekreipk dėmesio, nes paprastai kalba tie kurie patys tingi pakrutėt. Sėkmės.

Neprisijungęs

DnT
Naujas dalyvis
Vietovė: Kaunas/Dainava/Partizanai
Žinutės: 14

#6 2009-01-14 20:28

speedtouch rašė:

DnT supranti? Mano mokykla gana maža, iš manęs ne vienas vaikas, klasiokai šaipos..Man iš vis nesmagu kad ten varo ant manęs Storulis numesk kg ir t.t aš jiems noriu parodyti kad galiu padaryti tai... Kaimas liks kaimas..neutral

patarciau laikytis tam tikros dietos is mitybos skilties pasiskaityk ir  patarciau kuo daugiau uzsiimt isportu raumenis tikrai didesni ispudi padarys klasiokas nes kaip suprantu tu nori yrodyti ka gali jiems smile

Neprisijungęs

speedtouch
Naujas dalyvis

#7 2009-01-16 17:58

Na sportuoju jau 4dienas, stumiu 45kg. Tai skaitos gerai? ar turėčiau daugiau ? ;>

Neprisijungęs

Andhax
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-12-09
Žinutės: 322

#8 2009-01-16 18:08

speedtouch rašė:

Na sportuoju jau 4dienas, stumiu 45kg. Tai skaitos gerai? ar turėčiau daugiau ? ;>

labai normaliai,jugi tik 4d sportuoji.as su 30kg kazkada senai pradejau.wiskas su laiku ateina nenorek wisko iskarto,turesi ta rezultata jai tik labai noresi ir ypac pasitykesi sawimi.swarbiausiai nenusiminti jai nesiseka sporte wisiem tai buna,pasikartosiu su laiku ir rezultatai.patariu pasidomek
TREININGAS-pratimai
MITYBA-kaip kas

Neprisijungęs

Acerr
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-12-28
Žinutės: 56

#9 2009-01-16 23:49

Sveikas speedtouch

Pirmiausia, tai pagal savo ugi Tu sveri per mazai, nebent TU turi uzsiaugines koki lasinuka nereikalinga, kuri aisku galima paverst i raumeni, vaikai yra ziaurus, ta as zinau tikrai, bet manau kad TAU reiktu pirmiausia jiems yrodyt ne kad gali numest sorio o kad gali jiems atsikirst. Svorio metimas tikrai nera gera iseitis. Jei nori sportuot su stanga ir hantelias namie taip ir daryk, daug ivairiu pratimu yra. SEKMES VISKAS PRAEIS NENUSIMINK TIk svarbiausia NEPASIDUOK

Neprisijungęs

TeneX
Dažnas senbūvis

#10 2009-01-17 00:16

Acerr rašė:

Sveikas speedtouch

Pirmiausia, tai pagal savo ugi Tu sveri per mazai, nebent TU turi uzsiaugines koki lasinuka nereikalinga, kuri aisku galima paverst i raumeni, vaikai yra ziaurus, ta as zinau tikrai, bet manau kad TAU reiktu pirmiausia jiems yrodyt ne kad gali numest sorio o kad gali jiems atsikirst. Svorio metimas tikrai nera gera iseitis. Jei nori sportuot su stanga ir hantelias namie taip ir daryk, daug ivairiu pratimu yra. SEKMES VISKAS PRAEIS NENUSIMINK TIk svarbiausia NEPASIDUOK

1. Čia ir taip aišku, kad riebalo pas jį daug, o ne šiaip normali masė.
2. "Lašinuko" nepaversi į raumenį.
3. Svorio metimas šiuo atveju tikrai normalus pasirinkimas.

Neprisijungęs

Acerr
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-12-28
Žinutės: 56

#11 2009-01-17 02:11

Jam ne svori mest reikia o raumeni augint, o TAVO manymu ramuo auga is ko........

Neprisijungęs

TeneX
Dažnas senbūvis

#12 2009-01-17 11:08

Acerr rašė:

Jam ne svori mest reikia o raumeni augint, o TAVO manymu ramuo auga is ko........

Tu net nežinai kaip jis atrodo, tai kaip gali teigti kad jam dar svorio trūksta? Kai didelis % bf, tai žmogus tokio svorio tikrai atrodo prastai, visai kitaip nei kitas, turintys tą patį svorį, bet mažesnį bf.

O pasakęs, kad raumuo iš lašinių auga, tai jau tikrai gali eit ilsėtis ir stengtis daugiau nebepatarinėti žmonėms, kurie dar gali ir patikėt tavim. smile

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net