Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Ernestan
- bdb
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-08-13
- Žinutės: 47
- Atsiliepimai: 0
#201 2009-01-03 19:37
Re: Ernestan
Ernestan rašė:
exnokiaex rašė:
Ernestan rašė:
ne, sportuoju klube
nuo keleriu pradejai sportuot?
nuo 11m. bet toks ten ir sportas buvo nesuprasdavau kas yra maistas,rezimas ir t... o nuo 14m. pradejau treniruotis jau rimciau, kai suzinojau kas per dalykas yra baltymai,angliavandeniai ir t...
dar pamirsai pamineti , nesuprasdavai kas yra chemija cia manau esminis dalykas ka pamirsai pamineti... o mityba ir rezimas pa liubomu ... cia jau ...
Paskutinį kartą taisė bdb (2009-01-03 19:40)
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2007-12-11
- Žinutės: 1834
#202 2009-01-03 20:29
bdb rašė:
Ernestan rašė:
exnokiaex rašė:
nuo keleriu pradejai sportuot?nuo 11m. bet toks ten ir sportas buvo nesuprasdavau kas yra maistas,rezimas ir t... o nuo 14m. pradejau treniruotis jau rimciau, kai suzinojau kas per dalykas yra baltymai,angliavandeniai ir t...
dar pamirsai pamineti , nesuprasdavai kas yra chemija cia manau esminis dalykas ka pamirsai pamineti... o mityba ir rezimas pa liubomu ... cia jau ...
Nemalk cia sudo
Neprisijungęs
- Spiglyz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-03-27
- Žinutės: 511
#203 2009-01-04 17:01
Plienas rašė:
bdb rašė:
Ernestan rašė:
nuo 11m. bet toks ten ir sportas buvo nesuprasdavau kas yra maistas,rezimas ir t... o nuo 14m. pradejau treniruotis jau rimciau, kai suzinojau kas per dalykas yra baltymai,angliavandeniai ir t...dar pamirsai pamineti , nesuprasdavai kas yra chemija cia manau esminis dalykas ka pamirsai pamineti... o mityba ir rezimas pa liubomu ... cia jau ...
Nemalk cia sudo
jei kas ir mala tai tu :)geriau kartais nutylek
Neprisijungęs
- Arns
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-11-01
- Žinutės: 88
#204 2009-01-04 17:21
fight
Neprisijungęs
- dovis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: RDV "Cool Gym"
- Registravosi: 2007-03-13
- Žinutės: 257
#205 2009-01-04 17:34
bdb rašė:
Ernestan rašė:
exnokiaex rašė:
nuo keleriu pradejai sportuot?nuo 11m. bet toks ten ir sportas buvo nesuprasdavau kas yra maistas,rezimas ir t... o nuo 14m. pradejau treniruotis jau rimciau, kai suzinojau kas per dalykas yra baltymai,angliavandeniai ir t...
to bdb... as nesuprantu ko tu ta chemija cia kisi? a tau uzkliun kad kas ja vartoj?o gal pavydi?
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
#206 2009-01-04 18:17
Spiglyz rašė:
Plienas rašė:
bdb rašė:
Nemalk cia sudo
jei kas ir mala tai tu :)geriau kartais nutylek
Cia jam reiktu patylet,ne ne jo reikalas kas ka daro,daug kartu kalbeta buvo.
Paskutinį kartą taisė Plienas (2009-01-04 18:18)
Neprisijungęs
- Ernestan
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-05-18
- Žinutės: 56
#207 2009-01-05 17:13
Pritariu Plienui ,o tau bdb rezimas ir mityba matau pa liubomu kaip sakai gudras dietas galvok ka nori, i kita ziuredamas as taip pat manyciau gal taip kaip tu manai, bet save as geriau pazystu nei tu ir zinau kaip pasiekiau visa tai,tai galiu tave nuvylti,nes tu klysti mano organizmas svarus kaip kudikio
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#208 2009-01-05 19:41
Ernestan rašė:
Pritariu Plienui ,o tau bdb rezimas ir mityba matau pa liubomu kaip sakai gudras dietas galvok ka nori, i kita ziuredamas as taip pat manyciau gal taip kaip tu manai, bet save as geriau pazystu nei tu ir zinau kaip pasiekiau visa tai,tai galiu tave nuvylti,nes tu klysti mano organizmas svarus kaip kudikio
cia panasiai, kaip Cutlerio klausia, kokius papildus vartoji ir kas geriausiai veikia, o jis atsako:
Hydroxycut® Hardcore pries varzybas ir
GAKIC, LEUKIC bei CREAKIC bulk laikotarpiu
tikriausiai gera genetika
Neprisijungęs
- BigMan
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kedainiai
- Registravosi: 2009-01-04
- Žinutės: 13
#209 2009-01-05 21:07
ka cia b* varai ant Ernesto.. koks tavo pamyli***las ka jis vartoja ziurek ka pats vartoji ir vsio, ir nepavydek nes Ernestas mldc:rock:
Neprisijungęs
- TUANAS
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-12-26
- Žinutės: 317
#210 2009-01-05 21:41
nenormalus rašė:
Ernestan rašė:
cia panasiai, kaip Cutlerio klausia, kokius papildus vartoji ir kas geriausiai veikia, o jis atsako:
Hydroxycut® Hardcore pries varzybas ir
GAKIC, LEUKIC bei CREAKIC bulk laikotarpiu
tikriausiai gera genetika
na cutleris yra atvirai pasakęs, kad vartoja
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#211 2009-01-05 21:59
BigMan rašė:
ka cia b* varai ant Ernesto.. koks tavo pamyli***las ka jis vartoja ziurek ka pats vartoji ir vsio, ir nepavydek nes Ernestas mldc:rock:
is kur tu, keksaite, atsiradai cia?
molodec, ernestanas, nieko nesakau kad ir ka varytu, ar nevarytu, daug pasieke
Neprisijungęs
- BigMan
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kedainiai
- Registravosi: 2009-01-04
- Žinutės: 13
#212 2009-01-05 22:26
nenormalus rašė:
BigMan rašė:
is kur tu, keksaite, atsiradai cia?
molodec, ernestanas, nieko nesakau kad ir ka varytu, ar nevarytu, daug pasieke
na man iki keksaites toli grazu ;D
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-07-21
- Žinutės: 3684
- Atsiliepimai: 2
#213 2009-01-05 23:05
Ernestan rašė:
Paskutinį kartą taisė Alibras (2009-01-05 23:06)
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
#214 2009-01-05 23:43
Alibras rašė:
Ernestan rašė:
Neisduok
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#215 2009-01-05 23:45
Alibras rašė:
Ernestan rašė:
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
#216 2009-01-06 16:51
nenormalus rašė:
Alibras rašė:
Ernestan rašė:
ne nu tj jo
Neprisijungęs
- Ernestan
- Kalbus dalyvis
#217 2009-01-06 20:34
Alibras rašė:
Ernestan rašė:
Simai ar ir tu netiki? ne istikruju juoko formoj as cia viska priemu ir pats atrasau daug beleko i man atrodancius juokyngus klausimus,bet turetumet suprast kaip,kad pvz " mano organizmas svarus kaip kudikio",tai galetumet kartu pasijuokt,o ne smailus cia deliot,kad tipo trinu as cia, kokie zmoniu kazkokie palyginimai ar tai klausimai ar komentarai,tokie mano ir atsakymai,nenoreciau veltis i diskusijas cia placias,nes cia betikslis reikalas butu kiekvienas savo irodynetu,bet smagu,kad bent pakomentuojat, nuotaika pakyla pasiskaicius
Paskutinį kartą taisė Ernestan (2009-01-06 20:42)
Neprisijungęs
- Arwassss
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Plungė
- Registravosi: 2008-11-13
- Žinutės: 135
#218 2009-01-06 20:50
CLuB rašė:
nenormalus rašė:
Alibras rašė:
[/b]ne nu tj jo
tikrai tas taj prajuokino tavo mama tikriausiai tave gerai maitino kad gimei toks svarus ir db esi toks svarus super liux
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#219 2009-01-07 08:48
Ernestan rašė:
Alibras rašė:
Ernestan rašė:
Simai ar ir tu netiki? ne istikruju juoko formoj as cia viska priemu ir pats atrasau daug beleko i man atrodancius juokyngus klausimus,bet turetumet suprast kaip,kad pvz " mano organizmas svarus kaip kudikio",tai galetumet kartu pasijuokt,o ne smailus cia deliot,kad tipo trinu as cia, kokie zmoniu kazkokie palyginimai ar tai klausimai ar komentarai,tokie mano ir atsakymai,nenoreciau veltis i diskusijas cia placias,nes cia betikslis reikalas butu kiekvienas savo irodynetu,bet smagu,kad bent pakomentuojat, nuotaika pakyla pasiskaicius
Tikiu tikiu, kaledu seneliu irgi tikiu As kai studijuoju viska kas susije su sportu (fiziologija,biochemija), tai zinai, man tokie palyginimai tiesiog net ne juoka kelia
Neprisijungęs
- Ernestan
- Kalbus dalyvis
#220 2009-01-07 22:29
as pasikartosiu kokie komentarai,tokie ir atsakymai is mano puses jei yra naglu sriftu rasoma, ar man ten sakoma ka as pamirsau paminet,koks jo reikalas,o as kadangi nesu toks piktas zmogus ir atrasau juoko formoj,o cia pamate toki mano atsakyma pradedat akis vartyt ir isizeidziat, kam taip daryt? jei visi tokie protyngi ir tiek zinot geriau uz mane ar ten svarus ar nesvarus as,tai pasilaikykit sau ta nuomone,nes manes ji nei kiek nedomina,kad apie mano organizma galvojat. Cia pastebejau dauguma susirinke profesoriai ir kas netyngi tas ta sneka bele pamalt liezuviu ir viens uz kita protingiau ka nors suvelt, nesakau yra zmoniu kur protyngai atvirai sneka,tai tokius malonu girdet nereik but tokiem auksciau visu kitu, mes zmones vaikstom ant zemes,tai nereik apsimest,kad mokat skraidyt
Simai jei tau tokie palyginimai i tokius durnus komentarus net ne juoka kelia,tai gali paverkt, o as pasijuoksiu,nes man juoka kelia tokie fruktai, kurie sneka,kad tu toks ar anoks. Tegul sava sikna priziuri tokie zmones,o ne svetimas.
Paskutinį kartą taisė Ernestan (2009-01-07 22:34)
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#221 2009-01-07 22:45
Ernestan rašė:
as pasikartosiu kokie komentarai,tokie ir atsakymai is mano puses jei yra naglu sriftu rasoma, ar man ten sakoma ka as pamirsau paminet,koks jo reikalas,o as kadangi nesu toks piktas zmogus ir atrasau juoko formoj,o cia pamate toki mano atsakyma pradedat akis vartyt ir isizeidziat, kam taip daryt? jei visi tokie protyngi ir tiek zinot geriau uz mane ar ten svarus ar nesvarus as,tai pasilaikykit sau ta nuomone,nes manes ji nei kiek nedomina,kad apie mano organizma galvojat. Cia pastebejau dauguma susirinke profesoriai ir kas netyngi tas ta sneka bele pamalt liezuviu ir viens uz kita protingiau ka nors suvelt, nesakau yra zmoniu kur protyngai atvirai sneka,tai tokius malonu girdet nereik but tokiem auksciau visu kitu, mes zmones vaikstom ant zemes,tai nereik apsimest,kad mokat skraidyt
Simai jei tau tokie palyginimai i tokius durnus komentarus net ne juoka kelia,tai gali paverkt, o as pasijuoksiu,nes man juoka kelia tokie fruktai, kurie sneka,kad tu toks ar anoks. Tegul sava sikna priziuri tokie zmones,o ne svetimas.
sekmes sporte ir atsiprasau uz savo mintis
Neprisijungęs
- Ernestan
- Kalbus dalyvis
#222 2009-01-07 23:18
atsiprasyti nereik, nera uz ka viskas ok dekui, Tau taip pat sekmes su tom mintim viskas tvakoj,tik reik suprast apie ka kalba eina jei koks vienas uzpavydejo ir pradejo cia kaisioti vaistus ir t.. pamate foto, buvo pasakyti nuo keliu metu sportuoja ir t.. ir uzsivede,kad tai neimanoma ir pagrindinis tavo sekmes arkliukas buvo vaistai, tai va i tokius komentarus kaip jo man atsakineti nepatinka,o visiems kitiems tai nereiskia,kad reik pradet akis vartyt,kad as cia nusikalbu, tiesiog i tokius komentarus kaip bdb, tokie ir atsakymai.
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#223 2009-01-08 10:51
Ernestai, fruktas ne fruktas, bet as su tais dalykais esu susidures kaip ir daugelis cia esanciu ir zinom kaip kas atrodo naturaliai, o kas ne, nieks nesako TU CHEMIKAS-TAI BLOGAI (o kas sako, tai prisidesiu prie pasiuntimo utiutiu) tiesiog tai tavo reikalas, tavo gyvenimas ir tu renkiesi kaip ji gyvent, lygiai taip pat kaip as ar kiti cia esantys asmenys. Sekmes sporte
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#224 2009-01-08 12:22
Alibras rašė:
Ernestai, fruktas ne fruktas, bet as su tais dalykais esu susidures kaip ir daugelis cia esanciu ir zinom kaip kas atrodo naturaliai, o kas ne, nieks nesako TU CHEMIKAS-TAI BLOGAI (o kas sako, tai prisidesiu prie pasiuntimo utiutiu) tiesiog tai tavo reikalas, tavo gyvenimas ir tu renkiesi kaip ji gyvent, lygiai taip pat kaip as ar kiti cia esantys asmenys. Sekmes sporte
saunuolis
as irgi bandziau diplomatiskai atsakyt, kad ir kaip sunku butu
Neprisijungęs
- Ernestan
- Kalbus dalyvis
#225 2009-01-08 14:45
Alibras rašė:
As pilnai suprantu,kad tu viska matai kas kaip yra,ne apie tai kalba eina,kalba eina dar karta pasikartosiu,kad koks durnius numeta durna komentara,o is manes gauna durna atsakyma,o jus i ji reaguojat kaip i rimta atsakyma, va as apie ka kalbu,o kad tu viska matai ir supranti as tikiu, tik nereik taip reaguoti jei supranti istikruju kas ir kaip yra,dekui Tau taip pat sekmes sporte
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Ernestan