Puslapiai: 1 … 14 15 16 17 18 … 25
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Kurso logas
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#376 2008-11-07 20:27
Re: Kurso logas
Antana5 rašė:
Antana5 rašė:
Na jai imt tiksliai tai rektu:
42ml testosterono (cypionate arba enanthate) 250mg/ml
36ml deca 200mg/ml
336 tab metano 5mg/tab
56tab anadrolo 50mg/tab
Nors viska reiktu zinoma apvalint tai tarkim:
40ml testosterono
40ml deca
400tab dbol
100tab drolNa?
LEMONAS
Neprisijungęs
- sulinys
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-05-09
- Žinutės: 132
- Atsiliepimai: 0
#377 2008-11-07 20:29
Antana5 rašė:
Antana5 rašė:
Na jai imt tiksliai tai rektu:
42ml testosterono (cypionate arba enanthate) 250mg/ml
36ml deca 200mg/ml
336 tab metano 5mg/tab
56tab anadrolo 50mg/tab
Nors viska reiktu zinoma apvalint tai tarkim:
40ml testosterono
40ml deca
400tab dbol
100tab drolNa?
eitu nuo taves ko gaut
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#378 2008-11-16 23:19
Tai kaip einas Antanai? Tik prepus vardini, o ar paaugai dar ką nuo 117kg?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#379 2008-11-17 08:57
Robšė rašė:
142kg dabar, bet nori iki 180g davaryt
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#380 2008-11-17 09:55
nenormalus rašė:
Robšė rašė:
142kg dabar, bet nori iki 180g davaryt
Nu monstras
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#381 2008-11-17 10:08
Smaisktuolia Ne nieko ten daug nepriaugau, kursa reikejo nutraukt po 4 ar 5 savaiciu. Ne is tos kojos pradejau mazumele. Sia savaite pasidarysiu tyrimus ir reiks pradet naujas tabletes gliaudyti.
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#382 2008-11-24 15:53
krepsas rašė:
Antana5 rašė:
Up. Krepsui ir savas4u, jai pametet kur kalbejom.
Pratesiu tik pridurdamas, kad neketinu kabinetis ar tyciotis. sakau kaip daryciau as.
Baltymus is maisto imciau (jei buciau tavo svorio) daugiau is kiausu, zuvies, dar vistos, nes jie greiciau virskinasi, nes is jautienos kiaulienos - as buciau nejudrus, nuolat persivalges ir tingus pilvuzas, ir dabar vengiu tokio maisto del tos priezasties.
Na o del steru - sakei pradejai berods pirma kursa su testen nuo 500mg i sav., kai visi sako kad pradzioj kabina per pus mazesne doze: kai susergu bronchitu, imu Biseptolio 2 tbl per diena, penkias dienas taip. galeciau imt 4 tbl, bet kam - juk isgysiu nuo 2 tbl, doze nesikeicia nuo 16 metu amziaus iki dabar, net jei ir priaugciau iki 115kg - imciau tiek pat - juk veikia ir tiek. Reiskia kad ir kas tokie ir kokie autoritetai darytu kitaip (kalbu apie dideles dozes), nesikliauciau maksimumo principu. Kai keiti tepalus masinoje - pili kad norma butu, jei pilsi daugiau - geriau nebus; jei puti padangas - puti norma - daugiau irgi nebus geriau; kai stumi stanga - stumi tiek kiek pastumi, dukart daugiau nebus tikrai geriau - zodziu PRADZIA turetu but nuo 1, o ne nuo 2 ar 3.
Na nesismulkinsiu per giliai, nes tu geriau zinai kas esi tu, bet minejai kazka apie kitoki mentaliteta - manau tu kaip iseivijos atstovas galetum (tiksliau - labai padetum) mums isverst kazkieno (kas tau daro itaka) mintis, idejas, rezimus - tikrai pagyvintum foruma, tuo paciu praplestum musu akirati (ir nekiltu man tokiu auksciau isvardintu abejoniu). Nes ir man idomu butu suzinot, kodel kitur buna kitaip nei pas mus
Diskusija perkelsiu cia, kad nereiktu ieskoti.
Kas liecia maista, as ir vartoju ivairove. Dazniausia 4 valgiai susideda is is mesos ar zuvies, kiti 1 ar 2 is kiausiniu. Pas mane viskas atsiriame i praktiskuma. Kad surinkti 60g baltymu is kiausinio (valgant vien bvaltimus) reiktu bent 15 kiausiniu. Padauginam is 3 kartu per diena 45 kiausiniai.. As dirbu. Ir dar papildomo sportinio krepsio pilno kiausiniu nestis nesinori, bet nekalbant apie tokio kiekio suvalgymo sudetinguma. Tuo tarpu valgant mesa isidedi nemaza plastikini inda su is vakaro parasta mesa ir viskas tampa zymiai praktiskiau. Tas pats ir su dideliais kiekiais avizu. 1kg virtu makaronu ar ryziu butu visas puodas, tuo tarpu avizos uzima mazai ir yra labai kaloringos vertianant pagal uzimama kieki. Tiek apie masita.
Kas liecia steroidus, 250mg gera, bet ir vadinama rimta doze tik cia, platesnio masto forumuose pirmas kursas dazniausia prasideda nuo 500mg testosterono 10-12 savaicu. Jai sakysi tokio doze gali buti pavojingai.. Taip. Bet nezinant ko tiketis ir kaip su galimais salutiniais pozymiais kovoti isvis nereikia kisti cia nosies. Taipogi labai nesutinku su tavo AAS palyginimu su persalimo medicina ir jos vartojimu/duozavimu. Mano nuomone, jai jau pasiryzai vartoti, tai stenkis is to isspausti maksimalios naudos. Vaistus nuo persalimo vartoji nes ta daryti reikia, anaboliku vartojima pasirinkai pats tad buk mielas tai ir daryk intencyviai ir taip kaip reikia. Nera tokio dalyko kaip pabandysiu truputi nusipirkes keleta ampoliu.. As kaip ir minejau noreciau is savo kuno isspausti maksimuma. Nevartoju ir nepritariu tiems (bet savo nuomone pasilaikau sau) kurie vartoja tik del estetinio vaizdo ar seip pasigrazinti pries vasaros sezona. Zinoma iki norimu duomenu dar prabegs daug metu, bet turint aumeni jog sportus pradejau budamas apie 80kg manau neblogai judu i prieki.
Esant progai siektiek ir pakomentuosiu patirti pakoregavus mityba. Pasisverus vakar vakare svarstykles rodo 118.6kg. Pries prademas tren kursa, buvau nusidietines iki panasiai 108kg. Zinoma dabar presas dar labiau pasislepe, bet to ir reikia tiketis bulk periodu.
Labiausia dziugina faktas jog galvojau man be anaboliniu papildu neimanoma persokti 114~kg, bet nesenai usispyrus ir pradejus valgyti dar daugiau pasitvirtina faktas jog sis sportas yra visiskai suristas su mityba. Nori augti - valgyk. Bus labai idomu stebeti rezultatus kursuojant.
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-11-24 17:43)
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#383 2008-11-24 16:02
Antana5 rašė:
krepsas rašė:
Antana5 rašė:
Up. Krepsui ir savas4u, jai pametet kur kalbejom.
Pratesiu tik pridurdamas, kad neketinu kabinetis ar tyciotis. sakau kaip daryciau as.
Baltymus is maisto imciau (jei buciau tavo svorio) daugiau is kiausu, zuvies, dar vistos, nes jie greiciau virskinasi, nes is jautienos kiaulienos - as buciau nejudrus, nuolat persivalges ir tingus pilvuzas, ir dabar vengiu tokio maisto del tos priezasties.
Na o del steru - sakei pradejai berods pirma kursa su testen nuo 500mg i sav., kai visi sako kad pradzioj kabina per pus mazesne doze: kai susergu bronchitu, imu Biseptolio 2 tbl per diena, penkias dienas taip. galeciau imt 4 tbl, bet kam - juk isgysiu nuo 2 tbl, doze nesikeicia nuo 16 metu amziaus iki dabar, net jei ir priaugciau iki 115kg - imciau tiek pat - juk veikia ir tiek. Reiskia kad ir kas tokie ir kokie autoritetai darytu kitaip (kalbu apie dideles dozes), nesikliauciau maksimumo principu. Kai keiti tepalus masinoje - pili kad norma butu, jei pilsi daugiau - geriau nebus; jei puti padangas - puti norma - daugiau irgi nebus geriau; kai stumi stanga - stumi tiek kiek pastumi, dukart daugiau nebus tikrai geriau - zodziu PRADZIA turetu but nuo 1, o ne nuo 2 ar 3.
Na nesismulkinsiu per giliai, nes tu geriau zinai kas esi tu, bet minejai kazka apie kitoki mentaliteta - manau tu kaip iseivijos atstovas galetum (tiksliau - labai padetum) mums isverst kazkieno (kas tau daro itaka) mintis, idejas, rezimus - tikrai pagyvintum foruma, tuo paciu praplestum musu akirati (ir nekiltu man tokiu auksciau isvardintu abejoniu). Nes ir man idomu butu suzinot, kodel kitur buna kitaip nei pas musDiskusija perkelsiu cia, kad nereiktu ieskoti.
Kas liecia maista, as ir vartoju ivairove. Dazniausia 4 valgiai susideda is is mesos ar zuvies, kiti 1 ar 2 is kiausiniu. Pas mane viskas atsiriame i praktiskuma. Kad surinkti 60g baltymu is kiausinio (valgant vien bvaltimus) reiktu bent 15 kiausiniu. Padauginam is 3 kartu per diena 45 kiausiniai.. As dirbu. Ir dar papildomo sportinio krepsio pilno kiausiniu nestis nesinori, bet nekalbant apie tokio kiekio suvalgymo sudetinguma. Tuo tarpu valgant mesa isidedi nemaza plastikini inda su is vakaro parasta mesa ir viskas tampa zymiai praktiskiau. Tas pats ir su dideliais kiekiais avizu. 1kg virtu makaronu ar ryziu butu visas puodas, tuo tarpu avizos uzima mazai ir yra labai kaloringos vertianant pagal uzimama kieki. Tiek apie masita.
Kas liecia steroidus, 250mg gera, net ir vadinama rimta doze tik cia, platesnio masto forumuose pirmas kursas dazniausia prasideda nuo 500mg testosterono 10-12 savaicu. Jai sakysi tokio doze gali buti pavojingai.. Taip. Bet nezinant ko tiketis ir kaip su galimais salutiniais pozymiais kovoti isvis nereikia kisti cia nosies. Taipogi labai nesutinku su tavo AAS palyginimu su persalimo medicina ir jos vartojimu/duozavimu. Mano nuomone, jai jau pasiryzai vartoti, tai stenkis is to isspausti maksimalios naudos. Vaistus nuo persalimo vartoji nes ta daryti reikia, anaboliku vartojima pasirinkai pats tad buk mielas tai ir daryk intencyviai ir taip kaip reikia. Nera tokio dalyko kaip pabandysiu truputi nusipirkes keleta ampoliu.. As kaip ir minejau noreciau is savo kuno isspausti maksimuma. Nevartoju ir nepritariu tiems (bet savo nuomone pasilaikau sau) kurie vartoja tik del estetinio vaizdo ar seip pasigrazinti pries vasaros sezona. Zinoma iki norimu duomenu dar prabegs daug metu, bet turint aumeni jog sportus pradejau budamas apie 80kg manau neblogai judu i prieki.
Esant progai siektiek ir pakomentuosiu patirti pakoregavus mityba. Pasisverus vakar vakare svarstykles rodo 118.6kg. Pries prademas tren kursa, buvau nusidietines iki panasiai 108kg. Zinoma dabar presas dar labiau pasislepe, bet to ir reikia tiketis bulk periodu.
Labiausia dziugina faktas jog galvojau man be anaboliniu papildu neimanoma persokti 114~kg, bet nesenai usispyrus ir pradejus valgyti dar daugiau pasitvirtina faktas jog sis sportas yra visiskai suristas su mityba. Nori augti - valgyk. Bus labai idomu stebeti rezultatus kursuojant.
as jau laukiu nesulaukiu kada galesiu pamatyti tavo fotkes nusiryskinus nuo ~120kg iki net nezinau kiek ten tau iseis
kada mastai apie preso islindimus mazdaug?
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#384 2008-11-24 16:14
Tai, kad as aukstas tas 118 sakyciau proporcingai ir isidesto. Mano ugio ir sveriantys maziau nei 100 tirkai galima vadinti liesais. (nebet isiryskine iki negalejimo). O kas bus pavasarai ar vasara dar sunku prognozuot, nes nezinau kur ateinantis kursas mane nunes. Si kart jokiu prognoziu nedarysiu, bet kurso metu valgysiu itin daug. Dar usisakiau pora kg BCAA, vakar isigijau pora simtu gramu vitamino c milteliu, leisiuos b-12 (dabar nustojau nes ir taip viska lengvai i skrandi sutalpinu) tad esu gerokai "apsiginklaves" ir laukiu ateinancio kurso su nemazu entuziazmu. Greiciausiai pradesiu sios savaites gale.
Neprisijungęs
- Mindaugas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-11
- Žinutės: 1283
#385 2008-11-24 18:47
Antana5 rašė:
Tai, kad as aukstas tas 118 sakyciau proporcingai ir isidesto. Mano ugio ir sveriantys maziau nei 100 tirkai galima vadinti liesais. (nebet isiryskine iki negalejimo). O kas bus pavasarai ar vasara dar sunku prognozuot, nes nezinau kur ateinantis kursas mane nunes. Si kart jokiu prognoziu nedarysiu, bet kurso metu valgysiu itin daug. Dar usisakiau pora kg BCAA, vakar isigijau pora simtu gramu vitamino c milteliu, leisiuos b-12 (dabar nustojau nes ir taip viska lengvai i skrandi sutalpinu) tad esu gerokai "apsiginklaves" ir laukiu ateinancio kurso su nemazu entuziazmu. Greiciausiai pradesiu sios savaites gale.
Na aisku, ka norejau - suzinojau, stebesim toliau tavo progresa.
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#386 2008-11-24 18:50
krepsas rašė:
Antana5 rašė:
Ir nesitikejau, kad suprasi
Neprisijungęs
- Mindaugas
- Dažnas senbūvis
#387 2008-11-24 19:00
Antana5 rašė:
krepsas rašė:
Antana5 rašė:
Ir nesitikejau, kad suprasi
Be reikalo, viskas tvarkoj. Juk minejau, kad neteisti taves atejau, atvirksciai, buvo smalsu - tai ir paklausiau. Su malonumu toliau stebesiu kaip tau klostysis. Juk minejau, kad visad laukiam KITOKIOS ir KITOKIU nuomones, kaip pats sakei - tam ir forumas. Supratimas niekuo detas, vistiek gyvensim pagal savo galvas
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#388 2008-11-27 10:24
2008 11 26
375mg Test cyp
300mg Deca
30mg Dbol
(Drol ir Adex pajungsiu po poros dienu)
Pradidnis svoris (ryte atlikus reikalus) bei su tusciu skrandziu 115.6kg
Savaitgali pasidarysiu nuotraukas ir pradinius matmenis.
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-11-27 10:29)
Neprisijungęs
- Mindaugas
- Dažnas senbūvis
#389 2008-11-27 10:38
sekmes tau, ir butinai rasyk savo pokycius, pojucius, pamastymus, pastebejimus,... idomu tikrai.
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#390 2008-11-27 10:40
Antana5 rašė:
2008 11 26
375mg Test cyp
300mg Deca
30mg Dbol
(Drol ir Adex pajungsiu po poros dienu)
Pradidnis svoris (ryte atlikus reikalus) bei su tusciu skrandziu 115.6kg
Savaitgali pasidarysiu nuotraukas ir pradinius matmenis.
na laabai idomu butu jei viska taip issamiai cia isdestytum nuo pradzios iki galo, su matmenim, su pradinem ir galinem nuotraukom ir siaip visais pastebejimais, gerais, blogais ir t.t...
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#391 2008-11-27 10:46
Antana5 rašė:
antanai primink savo ugi ta ir netycia gal dar galetum savo duomenis surasyt kuriuos zinai, ten zinai ranka koja pilvas cia idomu biski pasidare palygint..
ups nedaskaiciau kad imesi veliau viska lyg ir, na bet vis tiek ka gali parasyk
ps: kas kiek laiko leisies sitas dozes? kas savaite ar dazniau?
Paskutinį kartą taisė SenasSportas (2008-11-27 10:48)
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#392 2008-11-27 10:57
SenasSportas rašė:
Antana5 rašė:
antanai primink savo ugi ta ir netycia gal dar galetum savo duomenis surasyt kuriuos zinai, ten zinai ranka koja pilvas cia idomu biski pasidare palygint..
ps: kas kiek laiko leisies sitas dozes? kas savaite ar dazniau?
Kas 4 dienas, bei i diena po 30mg metano, ir 50mg drolo 4 savaites, poto 4 be oraliniu ir vel 4 su.
Duomenu nelabai zinau, kiek pamenu paskutini karta besimataves ranka buvo 44 ir koja tik 62 Ugis 192.
Tiesa idomu kaip koja matuojama, ties kuria vieta bei ar ja reikia mazumele sulenkti, kad isitemptu keturgalvis + dvigalvis? Visda matuodavau ties vidurinia slaunies dalimi bei stovedamas paprastai nieko neitempiant.
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#393 2008-11-27 11:03
Antana5 rašė:
SenasSportas rašė:
Antana5 rašė:
ps: kas kiek laiko leisies sitas dozes? kas savaite ar dazniau?Kas 4 dienas, bei i diena po 30mg metano, ir 50mg drolo 4 savaites, poto 4 be oraliniu ir vel 4 su.
Duomenu nelabai zinau, kiek pamenu paskutini karta besimataves ranka buvo 44 ir koja tik 62 Ugis 192.
Tiesa idomu kaip koja matuojama, ties kuria vieta bei ar ja reikia mazumele sulenkti, kad isitemptu keturgalvis + dvigalvis? Visda matuodavau ties vidurinia slaunies dalimi bei stovedamas paprastai nieko neitempiant.
na kiek zinau koja priimta matuoti storiausioj vietoj ir itempta tai kokie 65turetu but trbt tikrai pas tave taip matuojant.. O turint tokius ismatavimus, panasaus ugio bunant galima gerokai maziau svert nei 118 ir nebunant visiskai ryskiu cia as del to pasakymo kad jei maziau nei 100 tai liesas
ps: tai gal ir ranka taip pat matuoji? net neitempta?
Paskutinį kartą taisė SenasSportas (2008-11-27 11:04)
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#394 2008-11-27 11:09
SenasSportas rašė:
Antana5 rašė:
SenasSportas rašė:
ps: kas kiek laiko leisies sitas dozes? kas savaite ar dazniau?Kas 4 dienas, bei i diena po 30mg metano, ir 50mg drolo 4 savaites, poto 4 be oraliniu ir vel 4 su.
Tiesa idomu kaip koja matuojama, ties kuria vieta bei ar ja reikia mazumele sulenkti, kad isitemptu keturgalvis + dvigalvis? Visda matuodavau ties vidurinia slaunies dalimi bei stovedamas paprastai nieko neitempiant.na kiek zinau koja priimta matuoti storiausioj vietoj ir itempta tai kokie 65turetu but trbt tikrai pas tave taip matuojant.. O turint tokius ismatavimus, panasaus ugio bunant galima gerokai maziau svert nei 118 ir nebunant visiskai ryskiu cia as del to pasakymo kad jei maziau nei 100 tai liesas
ps: tai gal ir ranka taip pat matuoji? net neitempta?
Ne ranka tai itempta.. Seip jai matuojant ten arti sedmenu tai ten ir 70 galima isspaust.. idomios pas mane tos kojos.
O del to pasakimo, ka as zinau, kartais ir as i veidrodi pasiziuriu ir atrodo nieko nera.. gal jai ryskesnis buciau butu kitaip, bet dabar saves zemiau 100 neisivaizduoju ir nesuprantu kurie budami mano ugio sveria apie 95...
Bus idomu pamatyti kuom sis kursas pasibaigs ir kiek sversiu vasaar budamas ryskus.
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#395 2008-11-27 11:21
Antana5 rašė:
SenasSportas rašė:
Antana5 rašė:
Kas 4 dienas, bei i diena po 30mg metano, ir 50mg drolo 4 savaites, poto 4 be oraliniu ir vel 4 su.
Tiesa idomu kaip koja matuojama, ties kuria vieta bei ar ja reikia mazumele sulenkti, kad isitemptu keturgalvis + dvigalvis? Visda matuodavau ties vidurinia slaunies dalimi bei stovedamas paprastai nieko neitempiant.na kiek zinau koja priimta matuoti storiausioj vietoj ir itempta tai kokie 65turetu but trbt tikrai pas tave taip matuojant.. O turint tokius ismatavimus, panasaus ugio bunant galima gerokai maziau svert nei 118 ir nebunant visiskai ryskiu cia as del to pasakymo kad jei maziau nei 100 tai liesas
ps: tai gal ir ranka taip pat matuoji? net neitempta?Ne ranka tai itempta.. Seip jai matuojant ten arti sedmenu tai ten ir 70 galima isspaust.. idomios pas mane tos kojos.
O del to pasakimo, ka as zinau, kartais ir as i veidrodi pasiziuriu ir atrodo nieko nera.. gal jai ryskesnis buciau butu kitaip, bet dabar saves zemiau 100 neisivaizduoju ir nesuprantu kurie budami mano ugio sveria apie 95...
Bus idomu pamatyti kuom sis kursas pasibaigs ir kiek sversiu vasaar budamas ryskus.
matai antanai, cia tada nuo poziurio viskas priklauso, tu trbt lygini save jei ne su cutleriu ir dexteriu tai bent su mickum ir zuru, tai as tikiu kad ir tu pats liesas atrodai ir visi kiti tokie bet cia jau kaip zinome yra liga, greiciausiai ir jei pasieksi kada nors koki 140, tu tikrai sau neatrodysi net stambus.. na velgi cia tie visi liesas/kudas/stambus/raumeningas yra labai jau filosifiski dalykai ir remiasi i tai su kuo lyginsi, ar su paprastu zmogum, ar su paprastu sportuojanciu, ar su pasportavusiu, ar su varzybinio lygio, ar su auksto varzybinio lygio ir tt...
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#396 2008-11-27 11:26
SenasSportas rašė:
Antana5 rašė:
SenasSportas rašė:
na kiek zinau koja priimta matuoti storiausioj vietoj ir itempta tai kokie 65turetu but trbt tikrai pas tave taip matuojant.. O turint tokius ismatavimus, panasaus ugio bunant galima gerokai maziau svert nei 118 ir nebunant visiskai ryskiu cia as del to pasakymo kad jei maziau nei 100 tai liesas
ps: tai gal ir ranka taip pat matuoji? net neitempta?Ne ranka tai itempta.. Seip jai matuojant ten arti sedmenu tai ten ir 70 galima isspaust.. idomios pas mane tos kojos.
Bus idomu pamatyti kuom sis kursas pasibaigs ir kiek sversiu vasaar budamas ryskus.matai antanai, cia tada nuo poziurio viskas priklauso, tu trbt lygini save jei ne su cutleriu ir dexteriu tai bent su mickum ir zuru, tai as tikiu kad ir tu pats liesas atrodai ir visi kiti tokie bet cia jau kaip zinome yra liga, greiciausiai ir jei pasieksi kada nors koki 140, tu tikrai sau neatrodysi net stambus.. na velgi cia tie visi liesas/kudas/stambus/raumeningas yra labai jau filosifiski dalykai ir remiasi i tai su kuo lyginsi, ar su paprastu zmogum, ar su paprastu sportuojanciu, ar su pasportavusiu, ar su varzybinio lygio, ar su auksto varzybinio lygio ir tt...
Na zinoma, kad saves nelyginu su temu "mano beicoliai" kurejais. Na pats pamatysi, gal kokia viena kita nuotrauka galesiu ikelt idomumo deliai. Jai ka gi yra mano nuotrauka 11 puslapyje. Paziurek ir pamatysi. Negi pavadintum labai pasportavusiu, as tai nei.
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#397 2008-11-27 11:33
Antana5 rašė:
SenasSportas rašė:
Antana5 rašė:
Ne ranka tai itempta.. Seip jai matuojant ten arti sedmenu tai ten ir 70 galima isspaust.. idomios pas mane tos kojos.
Bus idomu pamatyti kuom sis kursas pasibaigs ir kiek sversiu vasaar budamas ryskus.matai antanai, cia tada nuo poziurio viskas priklauso, tu trbt lygini save jei ne su cutleriu ir dexteriu tai bent su mickum ir zuru, tai as tikiu kad ir tu pats liesas atrodai ir visi kiti tokie bet cia jau kaip zinome yra liga, greiciausiai ir jei pasieksi kada nors koki 140, tu tikrai sau neatrodysi net stambus.. na velgi cia tie visi liesas/kudas/stambus/raumeningas yra labai jau filosifiski dalykai ir remiasi i tai su kuo lyginsi, ar su paprastu zmogum, ar su paprastu sportuojanciu, ar su pasportavusiu, ar su varzybinio lygio, ar su auksto varzybinio lygio ir tt...
Na zinoma, kad saves nelyginu su temu "mano beicoliai" kurejais. Na pats pamatysi, gal kokia viena kita nuotrauka galesiu ikelt idomumo deliai. Jai ka gi yra mano nuotrauka 11 puslapyje. Paziurek ir pamatysi. Negi pavadintum labai pasportavusiu, as tai nei.
na didelis tu, bet ten foto tokia nekokia visai pozavimo prasme.. na tiesiog labai man daug tu tavo kg o ugis man visai neatrodo toks baisus nu imesi kokias foto bus aiskiau
Neprisijungęs
- wiedras
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-08-29
- Žinutės: 60
#398 2008-11-27 11:51
mano ugis 195 svoris 100kg ir visi shakaliu visvien vadina
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#399 2008-11-27 12:29
wiedras rašė:
Ka ir sakau.
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#400 2008-11-27 12:38
Antana5 rašė:
wiedras rašė:
Ka ir sakau.
na 195 bunant tikrai 105 kaip minimum jau turetu buti svoriukas, kad norma butu manau.
as 176cm siuo metu 90 sveriu ir nesijauciu storas, na 85 siaip pats tas ant mano ugio manau
bet vasara sversiu gal kokius 80kg, nes noriu presa isvysti viena karta, tai reikes isdegint ta riebaliuka
Antanai kai fotkinsies ziurek, kad apsvietimas geras butu is virsaus ir be blico, tada zymiai geriau matosi viskas, taip kaip per varzybas buna..
jei per varzybas butu labai ryskus apsvietimas ir ne is taip aukstai, plius dar neissiteptu rudziu ir buti jie balti, tai efektai laaaabai sumazetu
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 14 15 16 17 18 … 25
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Kurso logas