Puslapiai: 1 … 55 56 57 58 59 … 512
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Proteinas (baltymai)
- Kaubejas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-09-22
- Žinutės: 112
- Atsiliepimai: 0
#1401 2008-11-15 15:09
Re: Proteinas (baltymai)
sveiki , tokia situacija uz 5menesiu bus 16. kadangi tevui pasake jo draugas kuris yra treneris(jo sunus sausai varo i varzybas, net ir europoje.)kad geriau bent jau iki 16 nevartot papildu ... kazkas tokio su brendimu negerai tai mano tevas isikale i galva kad be 16 jokiu papildu. kai pradesiu vartot ar pradziai nebutu perdaug animal pak + proteinas.? kiek zinau reik praded nuo slabnu paskiau ant stiprios sudeties papildu kaip animal pak.jej galit atsakyt argumentuokit ;]
nepasakokit kad proteinas mase o animal pak jega. pats zinau.
Paskutinį kartą taisė Kaubejas (2008-11-15 15:12)
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#1402 2008-11-15 15:15
Kaubejas rašė:
sveiki , tokia situacija uz 5menesiu bus 16. kadangi tevui pasake jo draugas kuris yra treneris(jo sunus sausai varo i varzybas, net ir europoje.)kad geriau bent jau iki 16 nevartot papildu ... kazkas tokio su brendimu negerai tai mano tevas isikale i galva kad be 16 jokiu papildu. kai pradesiu vartot ar pradziai nebutu perdaug animal pak + proteinas.? kiek zinau reik praded nuo slabnu paskiau ant stiprios sudeties papildu kaip animal pak.jej galit atsakyt argumentuokit ;]
animal pakas ne vaikams skirtas..
o proteinas tikrai nepamaisytu. tik pirk gera, o ne rusiska koki
Neprisijungęs
- KARL
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-02-09
- Žinutės: 121
#1403 2008-11-15 15:20
Kaubejas rašė:
16 nei pako nereik nei proteino. o tokiam amziuj valgyt valgyt valgyt o is papildu zuvu taukai ir multivitaminai kur tik ne arklio dozes su stimuliantais kaip pake...
Neprisijungęs
- Kaubejas
- Atkaklus dalyvis
#1404 2008-11-15 15:34
KARL rašė:
Kaubejas rašė:
nepasakokit kad proteinas mase o animal pak jega. pats zinau.16 nei pako nereik nei proteino. o tokiam amziuj valgyt valgyt valgyt o is papildu zuvu taukai ir multivitaminai kur tik ne arklio dozes su stimuliantais kaip pake...
klausyk as neklausio ko man reik ko nereik. as valgau 6x per diena geriu daug vandens o maistas vien anglys ir baltymai.jej neatsakai i ana klausima uzduota preitam poste tai isvis nerasyk.valgau as ir vitaminus su zuvu taukajs ir kalci
Neprisijungęs
- Kaubejas
- Atkaklus dalyvis
#1405 2008-11-15 15:35
emexas rašė:
Kaubejas rašė:
nepasakokit kad proteinas mase o animal pak jega. pats zinau.animal pakas ne vaikams skirtas..
o proteinas tikrai nepamaisytu. tik pirk gera, o ne rusiska koki
argumentuok
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1406 2008-11-15 15:39
Kaubejas rašė:
emexas rašė:
Kaubejas rašė:
nepasakokit kad proteinas mase o animal pak jega. pats zinau.animal pakas ne vaikams skirtas..
o proteinas tikrai nepamaisytu. tik pirk gera, o ne rusiska kokiargumentuok
aminal pakas skirtas sunkiasvoriams atletams.. t.y. rimtai sportuojantiems ir sveriantiems apie 100kg ir daugiau..
tavo amziuje uztektu silpnesnio vitaminu komplekso + kainuotu daug pigiau
Neprisijungęs
- Kaubejas
- Atkaklus dalyvis
#1407 2008-11-15 15:41
emexas rašė:
Kaubejas rašė:
emexas rašė:
animal pakas ne vaikams skirtas..
o proteinas tikrai nepamaisytu. tik pirk gera, o ne rusiska kokiargumentuok
aminal pakas skirtas sunkiasvoriams atletams.. t.y. rimtai sportuojantiems ir sveriantiems apie 100kg ir daugiau..
tavo amziuje uztektu silpnesnio vitaminu komplekso + kainuotu daug pigiau
aisq. gal gali pasakyt koks blogis jej vartociau pvz as. mano draugai kas yra vartoje sake smagei einas +5kg ant kiekvieno pratimo kiekviena sav...
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#1408 2008-11-15 15:50
jei sako jis neimk animal pako taj paklausyk jo ....
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#1409 2008-11-15 15:53
Kaubejas rašė:
emexas rašė:
Kaubejas rašė:
argumentuokaminal pakas skirtas sunkiasvoriams atletams.. t.y. rimtai sportuojantiems ir sveriantiems apie 100kg ir daugiau..
tavo amziuje uztektu silpnesnio vitaminu komplekso + kainuotu daug pigiauaisq. gal gali pasakyt koks blogis jej vartociau pvz as. mano draugai kas yra vartoje sake smagei einas +5kg ant kiekvieno pratimo kiekviena sav...
Jai nori, vartok i sveikata. Bet ar verta kolkas tokia kaina moket tokiam "sportininkui"? Manau nelabai. Perteklius iseis per slapima. Investuok i baltimu papilda jai tokio neturi.
Neprisijungęs
- Kaubejas
- Atkaklus dalyvis
#1410 2008-11-15 16:02
Antana5 rašė:
Kaubejas rašė:
emexas rašė:
tavo amziuje uztektu silpnesnio vitaminu komplekso + kainuotu daug pigiauaisq. gal gali pasakyt koks blogis jej vartociau pvz as. mano draugai kas yra vartoje sake smagei einas +5kg ant kiekvieno pratimo kiekviena sav...
Jai nori, vartok i sveikata. Bet ar verta kolkas tokia kaina moket tokiam "sportininkui"? Manau nelabai. Perteklius iseis per slapima. Investuok i baltimu papilda jai tokio neturi.
mano atveju tas animal pak dideliu finansiniu sunkumu nesukeltu. nu bus matyt...
Neprisijungęs
- KARL
- Atkaklus dalyvis
#1411 2008-11-15 16:31
Kaubejas rašė:
KARL rašė:
Kaubejas rašė:
nepasakokit kad proteinas mase o animal pak jega. pats zinau.16 nei pako nereik nei proteino. o tokiam amziuj valgyt valgyt valgyt o is papildu zuvu taukai ir multivitaminai kur tik ne arklio dozes su stimuliantais kaip pake...
klausyk as neklausio ko man reik ko nereik. as valgau 6x per diena geriu daug vandens o maistas vien anglys ir baltymai.jej neatsakai i ana klausima uzduota preitam poste tai isvis nerasyk.valgau as ir vitaminus su zuvu taukajs ir kalci
jei tau nedaeina kad perdaug= nereik tai jau tau niex nebepades... gal daugeu demesio teksto suvokimui per pamokas reiktu skirti ?
o ka man daryt tai tikrai ne tau aiskinti
Neprisijungęs
- Kaubejas
- Atkaklus dalyvis
#1412 2008-11-15 16:52
KARL rašė:
Kaubejas rašė:
KARL rašė:
16 nei pako nereik nei proteino. o tokiam amziuj valgyt valgyt valgyt o is papildu zuvu taukai ir multivitaminai kur tik ne arklio dozes su stimuliantais kaip pake...klausyk as neklausio ko man reik ko nereik. as valgau 6x per diena geriu daug vandens o maistas vien anglys ir baltymai.jej neatsakai i ana klausima uzduota preitam poste tai isvis nerasyk.valgau as ir vitaminus su zuvu taukajs ir kalci
jei tau nedaeina kad perdaug= nereik tai jau tau niex nebepades... gal daugeu demesio teksto suvokimui per pamokas reiktu skirti ?
krc jau tau aiskinu kad man tavo patarimu nereik . neberasyk nes nenori padet o nori pasirodyt koks tu protingas.deja ne...
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#1413 2008-11-15 17:07
as pakolkas esu pasemes bcaa tik, apsimoka proteino imt?
Neprisijungęs
- KARL
- Atkaklus dalyvis
#1414 2008-11-15 18:57
KARL rašė:
Kaubejas rašė:
KARL rašė:
16 nei pako nereik nei proteino. o tokiam amziuj valgyt valgyt valgyt o is papildu zuvu taukai ir multivitaminai kur tik ne arklio dozes su stimuliantais kaip pake...klausyk as neklausio ko man reik ko nereik. as valgau 6x per diena geriu daug vandens o maistas vien anglys ir baltymai.jej neatsakai i ana klausima uzduota preitam poste tai isvis nerasyk.valgau as ir vitaminus su zuvu taukajs ir kalci
ne tau man aiskinti. tu savo bendramamziams aiskink.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1415 2008-11-15 21:11
Kaubejas rašė:
emexas rašė:
Kaubejas rašė:
argumentuok
nieko blogo tikriausiai nebus.. tiesiog tau nereikia tokio kiekio vitaminu, tad neverta pinigu metyti i bala..
o tie tavo draugai tikrai ne nuo a pako tokius priaugius daro.. vitaminai raumenu ir jegos neaugina..
paprasta vitaminu kompleksa nusipirkes gausi praktiskai lygiai tiek pat naudos kiek i A pako.. + sumokesi maziau litu.
o tuos likusius pinigus geriau investuok i mityba ir kokybiska proteina, kas yra daug svarbiau negu kruva vitaminu
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1416 2008-11-15 21:12
zaliasss rašė:
as pakolkas esu pasemes bcaa tik, apsimoka proteino imt?
gera proteina visada apsimoka turet
Neprisijungęs
- chromas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-07
- Žinutės: 25
#1417 2008-11-15 22:18
ka manot apie gainer 737?
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2007-12-11
- Žinutės: 1834
#1418 2008-11-15 22:47
chromas rašė:
ka manot apie gainer 737?
Cukraus kibiras.
Neprisijungęs
- chromas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-07
- Žinutės: 25
#1419 2008-11-15 23:02
tai sakai neapsimoka pirkt? o koki tada pirkt iki 160 lt? kad minimu 3kg butu
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2007-12-11
- Žinutės: 1834
#1420 2008-11-15 23:12
As isvis nemesciau pinigu tiems gaineriams.
Neprisijungęs
- Diesel
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-07-28
- Žinutės: 20
#1421 2008-11-16 12:15
Kaip jum šitas ? Gal yra kokių kitų pasiūlymų?
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#1422 2008-11-16 12:17
Diesel rašė:
Vienas geriausiu. Perku tik sia firma tik 10Lbs pakuotese.
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#1423 2008-11-16 12:45
Antana5 rašė:
Diesel rašė:
Vienas geriausiu. Perku tik sia firma tik 10Lbs pakuotese.
nu jo, cia jau tukstanti kartu iskartota kad kaip ir nr 1 kaip alternatyva dar manau yra Dymatize Elite, nes sudetis labai jau panasi ir dar truputi pigesnis.
Neprisijungęs
- Povkutas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-10-06
- Žinutės: 119
#1424 2008-11-17 18:25
Gal kas zinot ka nrs apie whey prtein batonelius? Man treneris siule pirkt po 5lt uz viena tai gal galit patart kas ten yra? http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=1038
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#1425 2008-11-17 18:32
Povkutas rašė:
Gal kas zinot ka nrs apie whey prtein batonelius? Man treneris siule pirkt po 5lt uz viena tai gal galit patart kas ten yra? http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=1038
Permokejimas. Gali juos pasigaminti pats ir ingridientus pasirinkti labiau pritaikytus savo poreikiams. O daromas kaip ir paprastas pyragas ar kasnors panasaus. Naudoji baltimu papilda, idedi norimu angliavandeniu, pvz avizu, sviesto ar kokio tito riebalo pagal poreiki jai truksta kalorazo, padalini i lygias dalis ir garantuoju, jog bus daug pigiau. Esu tai bandes daryti, bet per ilgai ustrunka visa paruosa, tad apsiriboju visu tu ingridientu gerimu.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 55 56 57 58 59 … 512
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Proteinas (baltymai)