- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
- Atsiliepimai: 0
#126 2008-10-24 16:19
Re: Varškė
mergytia rašė:
receptas
Varskeciai su obuoliais
400gr varskes
1 1/2 sauksto manu
2 1/2 saukstai cukraus
2 kiausiniai
obuolys (didelis)
2 saukstai miltu
pagal skoni druskos (as nededu)
Nulupta obuoli supjaustyti kubeliais (smulkiai). Varske pertrinti per sieteli. Sudeti obuolius, manus, kiausinius, druska, cukru. Ismaisyti. Suformuoti paplotelius pavolioti miltuose ir kepti karstuose rebaluose
Man asmeniskai skaniausia su cukrum ir grietine
Skanaus!
Na nuemus ta obuoli, butu neblogas uskandis pries miega
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-10-16
- Žinutės: 296
#127 2008-10-24 16:27
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
receptas
Varskeciai su obuoliais
400gr varskes
1 1/2 sauksto manu
2 1/2 saukstai cukraus
2 kiausiniai
obuolys (didelis)
2 saukstai miltu
Nulupta obuoli supjaustyti kubeliais (smulkiai). Varske pertrinti per sieteli. Sudeti obuolius, manus, kiausinius, druska, cukru. Ismaisyti. Suformuoti paplotelius pavolioti miltuose ir kepti karstuose rebaluose
Skanaus!Na nuemus ta obuoli, butu neblogas uskandis pries miega
Tam obuoli ir visas skonis, geriau valgyt ryte, nes cia daug cukraus tuo paciu ir angliavandeniu as kaip deserta sukertu ir dar norisi
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#128 2008-10-24 16:32
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
receptas
Varskeciai su obuoliais
400gr varskes
1 1/2 sauksto manu
2 1/2 saukstai cukraus
2 kiausiniai
obuolys (didelis)
2 saukstai miltu
Skanaus!Na nuemus ta obuoli, butu neblogas uskandis pries miega
Tam obuoli ir visas skonis, geriau valgyt ryte, nes cia daug cukraus tuo paciu ir angliavandeniu as kaip deserta sukertu ir dar norisi
Tu, tokia mazute 400g varskes per karta su obuoliais ir visa kita? Na angliavandeniu nueimus obuoli ir cukru neperdaugiausia. Na dar manu ir miltu butu gerai atsisakyt.. bet tada is recepto gaunasi tik varske su kiausiniais.
Beja tavo "deserte" vartojami labai nekokybiski angliavandeniai. Pusryciai vienas is pagrindiniu dienos valgiu. Tikrai galetum sugalvoti kanors geriau arba bent sio deserto nepaversti rutina.
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
#129 2008-10-24 16:44
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
Na nuemus ta obuoli, butu neblogas uskandis pries miega
Tu, tokia mazute 400g varskes per karta su obuoliais ir visa kita? Na angliavandeniu nueimus obuoli ir cukru neperdaugiausia. Na dar manu ir miltu butu gerai atsisakyt.. bet tada is recepto gaunasi tik varske su kiausiniais.
Beja tavo "deserte" vartojami labai nekokybiski angliavandeniai. Pusryciai vienas is pagrindiniu dienos valgiu. Tikrai galetum sugalvoti kanors geriau arba bent sio deserto nepaversti rutina.
Cia dviem zmonem nes jei gaminu ka nors tai butinai kas nors irgi uzsimano
As nesakau kad valgau ji vietoj pusryciu ar dar kaip, tik kartais pasivairinu valgiarasti
Paskutinį kartą taisė mergytia (2008-10-24 16:45)
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#130 2008-10-24 16:48
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
Beja tavo "deserte" vartojami labai nekokybiski angliavandeniai. Pusryciai vienas is pagrindiniu dienos valgiu. Tikrai galetum sugalvoti kanors geriau arba bent sio deserto nepaversti rutina.Cia dviem zmonem nes jei gaminu ka nors tai butinai kas nors irgi uzsimano
As nesakau kad valgau ji vietoj pusryciu ar dar kaip, tik kartais pasivairinu valgiarasti
aaa, as ir galvoju.. nes mano valgymas pries miega panasiai ir susideda is 400g varskes ir koktelio. Tai ir galvoju kaip tau telpa..
O kas liecia recepta tai kaskaip mano receptoriam nelabai patrauklu varske+uobolys+miltai kepta riebaluose. Na, bet kiti ir bulvinius blynus su uogiene valgo. Iskrypeliai
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-10-24 16:48)
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
#131 2008-10-24 16:49
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
Beja tavo "deserte" vartojami labai nekokybiski angliavandeniai. Pusryciai vienas is pagrindiniu dienos valgiu. Tikrai galetum sugalvoti kanors geriau arba bent sio deserto nepaversti rutina.Cia dviem zmonem nes jei gaminu ka nors tai butinai kas nors irgi uzsimano
As nesakau kad valgau ji vietoj pusryciu ar dar kaip, tik kartais pasivairinu valgiarastiaaa, as ir galvoju.. nes mano valgymas pries miega panasiai ir susideda is 400g varskes ir koktelio. Tai ir galvoju kaip tau telpa..
O kas liecia recepta tai kaskaip mano receptoriam nelabai patrauklu varske+uobolys+miltai kepta riebaluose. Na, bet kiti ir bulvinius blynus su uogiene valgo. Iskrypeliai
O tu nesakyk nepabandes lekste islaizysi
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#132 2008-10-24 17:07
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
Cia dviem zmonem nes jei gaminu ka nors tai butinai kas nors irgi uzsimano
As nesakau kad valgau ji vietoj pusryciu ar dar kaip, tik kartais pasivairinu valgiarastiaaa, as ir galvoju.. nes mano valgymas pries miega panasiai ir susideda is 400g varskes ir koktelio. Tai ir galvoju kaip tau telpa..
O kas liecia recepta tai kaskaip mano receptoriam nelabai patrauklu varske+uobolys+miltai kepta riebaluose. Na, bet kiti ir bulvinius blynus su uogiene valgo. IskrypeliaiO tu nesakyk nepabandes lekste islaizysi
Gerai, galesi pavaisint
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#133 2008-10-24 18:46
nes mano valgymas pries miega panasiai ir susideda is 400g varskes ir koktelio
koks tas kokteilis?
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
#134 2008-10-28 20:42
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
aaa, as ir galvoju.. nes mano valgymas pries miega panasiai ir susideda is 400g varskes ir koktelio. Tai ir galvoju kaip tau telpa..
O kas liecia recepta tai kaskaip mano receptoriam nelabai patrauklu varske+uobolys+miltai kepta riebaluose. Na, bet kiti ir bulvinius blynus su uogiene valgo. IskrypeliaiO tu nesakyk nepabandes lekste islaizysi
Gerai, galesi pavaisint
tai zinoma
Neprisijungęs
- Arunas999
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-06-03
- Žinutės: 149
#135 2008-10-30 09:56
Turiu dar klausimuka del varskes :
ar varske (ir aplamai pieno produktai) kaupia organizme vadeni ? Lygtais kazkur apie tai esu girdejes, kad kaupia. Ir man - tik uzvarau varskes - presas "pabega". varskes primazinu - atsiranda.
Glikogenas tikrai naikina ryskuma, nes uznesa daug vandens - ta tai tikrai zinau.
Neprisijungęs
- gadycaa
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-10-03
- Žinutės: 189
#136 2008-10-30 12:13
Bent neturetu.O glikogenas taigi angliavandeniai.
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#137 2008-10-30 12:24
Arunas999 rašė:
Turiu dar klausimuka del varskes :
ar varske (ir aplamai pieno produktai) kaupia organizme vadeni ? Lygtais kazkur apie tai esu girdejes, kad kaupia. Ir man - tik uzvarau varskes - presas "pabega". varskes primazinu - atsiranda.
Glikogenas tikrai naikina ryskuma, nes uznesa daug vandens - ta tai tikrai zinau.
Glikogenas ir yra paruosta gliukoze + vanduo kauopiama kepenyse ir raumenyse bei naudojama fizinese treniruotese.
Viena varske tikrai papildomai vandens nekaupia. Tuo tarpu valgant suru, pilna druskos maista pakyla vandesn poreikis.
Neprisijungęs
- ox
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-31
- Žinutės: 188
#138 2008-11-01 13:00
mergytia rašė:
receptas
Varskeciai su obuoliais
400gr varskes
1 1/2 sauksto manu
2 1/2 saukstai cukraus
2 kiausiniai
obuolys (didelis)
2 saukstai miltu
nebloga variacija su obuoliu, man patiko
man su karštu šokoladu
Neprisijungęs
- Bleach
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-11-05
- Žinutės: 59
#139 2008-11-04 16:30
Sveiki, žinau , kad varškė lėtai virškinama. Jei aš valgyčiau ją pvz: vienas pokas , po valandos kita poka. Ar spes isisavinti baltymai ?
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#140 2008-11-04 16:40
Bleach rašė:
Sveiki, žinau , kad varškė lėtai virškinama. Jei aš valgyčiau ją pvz: vienas pokas , po valandos kita poka. Ar spes isisavinti baltymai ?
Letai virskinama = 6-7 valandos, priklausomai nuo riebalu sudeties ir pacio organizmo.
Grubus duomenis nesigilinant i mesos tipa:
Isrugu baltymai: 30 min
Kiausiniai (priklayusomai ar visas ar tik baltymas): 1.5-3 hours
Mesa: 4 valandos (vidutiniskai) Zuvis 2-3h, paukstiena apie 2-3 taipogi. (Kiauliena dar leciau, apie 4 1/2 - 5h)
caseinas bei pieno produktu baltymai : 5-7 valandos.
Valgant letai virskinama baltymu saltini dienos metu, jausies labiau "prikimstas" taip slopindamas savo apetita.
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-11-04 17:17)
Neprisijungęs
- Bleach
- Kalbus dalyvis
#141 2008-11-04 16:59
Antana5 rašė:
Bleach rašė:
Letai virskinama = 6-7 valandos, priklausomai nuo riebalu sudeties ir pacio organizmo.
Mesa: 4 valandos (vidutiniskai) Zuvis 2-3h, paukstiena apie 2-3 taipogi.
Valgant letai virskinama baltymu saltini dienos metu, jausies labiau "prikimstas" taip slopindamas savo apetita.
Kiek tunas virskinamas? ir kiek jis turi baltymo. Nes kuri perku tuna , ant dežutės nebuna parasyta.
Neprisijungęs
- super
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-21
- Žinutės: 659
#142 2008-11-04 17:09
Bleach rašė:
Antana5 rašė:
Bleach rašė:
Mesa: 4 valandos (vidutiniskai) Zuvis 2-3hpaukstiena apie 2-3 taipogi.
Valgant letai virskinama baltymu saltini dienos metu, jausies labiau "prikimstas" taip slopindamas savo apetita.Kiek tunas virskinamas? ir kiek jis turi baltymo. Nes kuri perku tuna , ant dežutės nebuna parasyta.
Neprisijungęs
- Carteris
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-22
- Žinutės: 49
#143 2008-11-04 19:30
Bleach rašė:
Antana5 rašė:
Bleach rašė:
Mesa: 4 valandos (vidutiniskai) Zuvis 2-3h, paukstiena apie 2-3 taipogi.
Valgant letai virskinama baltymu saltini dienos metu, jausies labiau "prikimstas" taip slopindamas savo apetita.Kiek tunas virskinamas? ir kiek jis turi baltymo. Nes kuri perku tuna , ant dežutės nebuna parasyta.
Tunas kons. aliejuje 100g turi 29.1g baltymo, tuo paciu daugiau riebalu: 8.2g.
Tunas kons. vandenyje 100g turi 25.5g baltymo, o riebalu tik 0.8g.
cia juk varskes tema.
Paskutinį kartą taisė Carteris (2008-11-04 19:40)
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
#144 2008-11-05 12:52
Antana5 rašė:
Bleach rašė:
Mesa: 4 valandos (vidutiniskai) Zuvis 2-3h, paukstiena apie 2-3 taipogi. (Kiauliena dar leciau, apie 4 1/2 - 5h)
as jauciuos isvis prisivalgius ir nieko nesinori... bet man kazkaip nepatinka taip
Neprisijungęs
- Bleach
- Kalbus dalyvis
#145 2008-11-05 15:40
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
Bleach rašė:
Valgant letai virskinama baltymu saltini dienos metu, jausies labiau "prikimstas" taip slopindamas savo apetita.as jauciuos isvis prisivalgius ir nieko nesinori... bet man kazkaip nepatinka taip
As tai suvalgau viena poka , praeina koke valanda ir nesijaučia , kad bučiau sotus norisi dar viena pakeli suvalgyti.
Neprisijungęs
- ashai
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-08
- Žinutės: 278
#146 2008-11-05 17:37
slabakai kas čia reiškia tas pakelis varškės...
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#147 2008-11-05 17:42
ashai rašė:
Butent. Bet girdint tai is taves, butu idomu paziuret ka pati valgai
Neprisijungęs
- ashai
- Dažnas dalyvis
#148 2008-11-05 17:46
Antana5 rašė:
ashai rašė:
nieko stebuklingo nevalgau, tik konstatuoju faktą kad nuo pokelio varškės nieeeeekaip man neužsikemša skrandis kaip kai kam čia iš rašančių...
Tai va ir gyvenu.... nedavalgius
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#149 2008-11-05 17:51
ashai rašė:
Antana5 rašė:
ashai rašė:
nieko stebuklingo nevalgau, tik konstatuoju faktą kad nuo pokelio varškės nieeeeekaip man neužsikemša skrandis kaip kai kam čia iš rašančių...
Tai va ir gyvenu.... nedavalgius
Nukrypsiu nuo temos jai galima, butu idomu tos nedavalgiusios nuotrauka isvysti
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-11-05 17:51)
Neprisijungęs
- ashai
- Dažnas dalyvis
#150 2008-11-05 17:55
Antana5 rašė:
ashai rašė:
Antana5 rašė:
Butent. Bet girdint tai is taves, butu idomu paziuret ka pati valgainieko stebuklingo nevalgau, tik konstatuoju faktą kad nuo pokelio varškės nieeeeekaip man neužsikemša skrandis kaip kai kam čia iš rašančių...
Tai va ir gyvenu.... nedavalgiusNukrypsiu nuo temos jai galima, butu idomu tos nedavalgiusios nuotrauka isvysti
Taip ir atrodau... nedavalgius o šiaip aš žmogus kuklus, plačiosiom masėm nesirodau
Neprisijungęs