- Laurin
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2015-08-05
- Žinutės: 72
- Atsiliepimai: 0
#1 2016-10-08 00:52
Eca
Bandet gal kas? Koki atsiliepimai ir kur isigyti?
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#2 2016-10-08 01:49
Re: Eca
geri atsiliepimai
Neprisijungęs
- enox
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-05-24
- Žinutės: 1680
- Atsiliepimai: 6
#3 2016-10-08 10:48
Nesenai baigiau jos kursą,- geriausias pwo/fat burneris, kokius tik esu bandęs. Per širdį neduoda ( na bent nesijaučia), nėra energy crasho ( bent man), nuotaika super, 'draivas" per treniruotę superinis, jegų/ištvermės +20 proc. ( man asmeniškai, didesni svoriai, daugiau pakartojimų, ilgesni kardio ir t.t). Minusai: net vartojant po vieną ( 30 mg. E, 150 A., 250 K) į vakaro pusę, nemiga garantuota ( vėlgi, man taip buvo, kaip kitiems nežinau ), didelis prakaitavimas, todėl patartina išgerti elektrolitų ar kartu su multivitaminais vartoti. Kitų minusų nepastebėjau nors realiai gali sukilti streso hormonai ar cholesterolis per tarpinius procesus).
Kitą sykį kai bandysiu, pajungsiu dar L tiroziną, tauriną bet atsargiai. Dar vienas pastebėjimas,- pamirškite apie visokias arbatas ar kavas su kofeinu, visus kitus stimuliatorius, CNS padėkos už tai, nes ECA ir taip taško per daug, vaikštai ikalęs jos ir sypsaisi BBZ nuo ko pastoviai plius matyt gali nebūti gero poveikio jeigu esate pratęs piknaudžaiuti kava ar kokia žalia arbata ir t.t. PO ~ 3 savaičių vystėsi rezistencija ECAI, todėl manau reikai daryti pertrauka nuo jos pora savaičių. Buteliuke yra 60 kapsulių ir vartokite tik sporto dienomsi, po 1 (2 kapsulės ecos jau per daug, mano atveju E - 30 mg, A 150, C 250 buvo)) tai uzteks labai ilgam.
Paskutinį kartą taisė enox (2016-10-08 10:51)
Neprisijungęs
- BritainFirst
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2016-08-16
- Žinutės: 3790
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 5
#4 2016-10-08 10:53
enox rašė:
Nesenai baigiau jos kursą,- geriausias pwo/fat burneris, kokius tik esu bandęs. Per širdį neduoda ( na bent nesijaučia), nėra energy crasho ( bent man), nuotaika super, 'draivas" per treniruotę superinis, jegų/ištvermės +20 proc. ( man asmeniškai, didesni svoriai, daugiau pakartojimų, ilgesni kardio ir t.t). Minusai: net vartojant po vieną ( 30 mg. E, 150 A., 250 K) į vakaro pusę, nemiga garantuota ( vėlgi, man taip buvo, kaip kitiems nežinau ), didelis prakaitavimas, todėl patartina išgerti elektrolitų ar kartu su multivitaminais vartoti. Kitų minusų nepastebėjau nors realiai gali sukilti streso hormonai ar cholesterolis per tarpinius procesus).
Kitą sykį kai bandysiu, pajungsiu dar L tiroziną, tauriną bet atsargiai. Dar vienas pastebėjimas,- pamirškite apie visokias arbatas ar kavas su kofeinu, visus kitus stimuliatorius, CNS padėkos už tai, nes ECA ir taip taško per daug, vaikštai ikalęs jos ir sypsaisi BBZ nuo ko pastoviai plius matyt gali nebūti gero poveikio jeigu esate pratęs piknaudžaiuti kava ar kokia žalia arbata ir t.t. PO ~ 3 savaičių vystėsi rezistencija ECAI, todėl manau reikai daryti pertrauka nuo jos pora savaičių. Buteliuke yra 60 kapsulių ir vartokite tik sporto dienomsi, po 1 (2 kapsulės ecos jau per daug, mano atveju E - 30 mg, A 150, C 250 buvo)) tai uzteks labai ilgam.
Parduoda online ? Ar ieskoti pas dylerius ? Dar perdaug nesidomejau ir neklausinejau tai nezinau
Neprisijungęs
- enox
- Dažnas senbūvis
#5 2016-10-08 11:02
Čia gi produktas iš po staliuko Net nesisiusčiau online. Aš su pareigūnais bendrauti jokio noro neturiu
44 9 straipsnis. Neteisėtas disponavimas Lietuvos Respublikos tam tikrų dopingo medžiagų kontrolės įstatyme nurodytomis tam tikromis dopingo medžiagomis be tikslo jas platinti
Lietuvos Respublikos tam tikrų dopingo medžiagų kontrolės įstatyme nurodytų tam tikrų dopingo medžiagų neteisėtas gaminimas, perdirbimas, įgijimas, laikymas, gabenimas ar siuntimas nedideliais kiekiais be tikslo parduoti ar kitaip jas platinti
užtraukia baudą fiziniams asmenims nuo vieno šimto keturiasdešimt keturių iki dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių eurų su tam tikrų dopingo medžiagų konfiskavimu ir juridinių asmenų vadovams nuo aštuonių šimtų šešiasdešimt aštuonių iki vieno tūkstančio septynių šimtų trisdešimt septynių eurų su tam tikrų dopingo medžiagų konfiskavimu.
Tokie pat veiksmai, padaryti asmens, bausto administracine nuobauda už šio straipsnio pirmojoje dalyje numatytus pažeidimus,
užtraukia baudą fiziniams asmenims nuo dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių iki penkių šimtų septyniasdešimt devynių eurų su tam tikrų dopingo medžiagų konfiskavimu ir juridinių asmenų vadovams nuo vieno tūkstančio keturių šimtų keturiasdešimt aštuonių iki dviejų tūkstančių aštuonių šimtų devyniasdešimt šešių eurų su tam tikrų dopingo medžiagų konfiskavimu.
Šio straipsnio pirmojoje dalyje nurodyta veika, padaryta nepilnamečių nuo keturiolikos iki šešiolikos metų,
užtraukia baudą tėvams arba globėjams (rūpintojams) iki aštuoniasdešimt šešių eurų su tam tikrų dopingo medžiagų konfiskavimu.
Prepų sąrašiukas matyt yra išleistas atskiras
Paskutinį kartą taisė enox (2016-10-08 11:10)
Neprisijungęs
- zenklas123
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2015-12-11
- Žinutės: 317
- Atsiliepimai: 1
#6 2016-10-08 11:15
Kas is Vilniaus yra, parasykit PM, pasakysiu kur gaut.
Neprisijungęs
- Laurin
- Kalbus dalyvis
#7 2016-10-08 13:42
Kas Kaune parduodat, ar zinot kas parduoda i pm parasykit.
Neprisijungęs
- zenklas123
- Dažnas dalyvis
#8 2016-10-08 14:01
Laurin rašė:
Kaune pabandyk Vytautas Janulevičius parasyt per fb, gal tures dar ka pasiulyt.
Neprisijungęs
- Laurin
- Kalbus dalyvis
#9 2016-10-08 14:30
zenklas123 rašė:
Laurin rašė:
Kaune pabandyk Vytautas Janulevičius parasyt per fb, gal tures dar ka pasiulyt.
Dekui
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 23
#10 2016-10-08 15:29
Gal uk kas turit ant pardavimo??
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#11 2016-10-08 15:31
<3 fitness rašė:
Gal uk kas turit ant pardavimo??
uk turetum nesunkiai ir taip rasti e shopuose
Neprisijungęs
- baltassg
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2015-07-30
- Žinutės: 314
#12 2016-10-09 03:12
enox rašė:
E-? A-? C-? wtf? cia vitaminai e a ir c?
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
- Vietovė: Kaunas/Visaginas
- Registravosi: 2013-03-24
- Žinutės: 6429
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#13 2016-10-09 03:17
baltassg rašė:
enox rašė:
Kitą sykį kai bandysiu, pajungsiu dar L tiroziną, tauriną bet atsargiai. Dar vienas pastebėjimas,- pamirškite apie visokias arbatas ar kavas su kofeinu, visus kitus stimuliatorius, CNS padėkos už tai, nes ECA ir taip taško per daug, vaikštai ikalęs jos ir sypsaisi BBZ nuo ko pastoviai plius matyt gali nebūti gero poveikio jeigu esate pratęs piknaudžaiuti kava ar kokia žalia arbata ir t.t. PO ~ 3 savaičių vystėsi rezistencija ECAI, todėl manau reikai daryti pertrauka nuo jos pora savaičių. Buteliuke yra 60 kapsulių ir vartokite tik sporto dienomsi, po 1 (2 kapsulės ecos jau per daug, mano atveju E - 30 mg, A 150, C 250 buvo)) tai uzteks labai ilgam.E-? A-? C-? wtf? cia vitaminai e a ir c?
Tai vien pagal combo pavidinima sita gi.
E- efedra.
A- aspirinas.
C- kofeinas.
Neprisijungęs
- baltassg
- Dažnas dalyvis
#14 2016-10-09 03:21
BloodyZero rašė:
baltassg rašė:
enox rašė:
Kitą sykį kai bandysiu, pajungsiu dar L tiroziną, tauriną bet atsargiai. Dar vienas pastebėjimas,- pamirškite apie visokias arbatas ar kavas su kofeinu, visus kitus stimuliatorius, CNS padėkos už tai, nes ECA ir taip taško per daug, vaikštai ikalęs jos ir sypsaisi BBZ nuo ko pastoviai plius matyt gali nebūti gero poveikio jeigu esate pratęs piknaudžaiuti kava ar kokia žalia arbata ir t.t. PO ~ 3 savaičių vystėsi rezistencija ECAI, todėl manau reikai daryti pertrauka nuo jos pora savaičių. Buteliuke yra 60 kapsulių ir vartokite tik sporto dienomsi, po 1 (2 kapsulės ecos jau per daug, mano atveju E - 30 mg, A 150, C 250 buvo)) tai uzteks labai ilgam.E-? A-? C-? wtf? cia vitaminai e a ir c?
E- efedra.
A- aspirinas.
C- kofeinas.
nu realiai soriukas bet kai utiutiu zino kas pradeda utiutiu zino kokia kalba metyti eac ir reiksmiu net google nerasi tai sunku kazka isvis vertinti, nes mintis tokia kad cia atejau sugavojau savo kodus ir kalu , ir utiutiu man tie normalus kodai visiems suprantami.
Neprisijungęs
- baltassg
- Dažnas dalyvis
#15 2016-10-09 03:23
baltassg rašė:
BloodyZero rašė:
baltassg rašė:
E-? A-? C-? wtf? cia vitaminai e a ir c?Tai vien pagal combo pavidinima sita gi.
E- efedra.
A- aspirinas.
C- kofeinas.nu realiai soriukas bet kai utiutiu zino kas pradeda utiutiu zino kokia kalba metyti eac ir reiksmiu net google nerasi tai sunku kazka isvis vertinti, nes mintis tokia kad cia atejau sugavojau savo kodus ir kalu , ir utiutiu man tie normalus kodai visiems suprantami.
tapkitko neradau sitam forume skilties zargonu arba trumpniu skilties. nes cia kiek matai visi savaip trumpnius kala
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-12-05
- Žinutės: 4145
- Atsiliepimai: 37
#16 2016-10-09 09:06
baltassg rašė:
baltassg rašė:
BloodyZero rašė:
E- efedra.
A- aspirinas.
C- kofeinas.nu realiai soriukas bet kai utiutiu zino kas pradeda utiutiu zino kokia kalba metyti eac ir reiksmiu net google nerasi tai sunku kazka isvis vertinti, nes mintis tokia kad cia atejau sugavojau savo kodus ir kalu , ir utiutiu man tie normalus kodai visiems suprantami.
tapkitko neradau sitam forume skilties zargonu arba trumpniu skilties. nes cia kiek matai visi savaip trumpnius kala
Reiskia per mazai dar esi isspruses chemijos skiltyje jei nesupranti
Neprisijungęs
- zenklas123
- Dažnas dalyvis
#17 2016-10-09 09:07
Koks dar eac? Eca...
Nert der isiveskit ir infomacijos apie trena ieskokit ....
Neprisijungęs
- baltassg
- Dažnas dalyvis
#18 2016-10-09 12:22
bender rašė:
baltassg rašė:
baltassg rašė:
nu realiai soriukas bet kai utiutiu zino kas pradeda utiutiu zino kokia kalba metyti eac ir reiksmiu net google nerasi tai sunku kazka isvis vertinti, nes mintis tokia kad cia atejau sugavojau savo kodus ir kalu , ir utiutiu man tie normalus kodai visiems suprantami.tapkitko neradau sitam forume skilties zargonu arba trumpniu skilties. nes cia kiek matai visi savaip trumpnius kala
Reiskia per mazai dar esi isspruses chemijos skiltyje jei nesupranti
o tai vitaminas e vitaminas c ne cheminis pavadinimad? tiesiog zmones cia naudoja tokius trumpinius kurie isgalvoti paciu o paskui suprask kas apie ka kalba.gal tada bus koks profesirius sukurs skilti sutrumpinimai su lietuvisku vertimu?
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
- Vietovė: \_(ツ)_/
- Registravosi: 2014-03-01
- Žinutės: 3322
- Atsiliepimai: 10
#19 2016-10-09 12:33
baltassg rašė:
bender rašė:
baltassg rašė:
tapkitko neradau sitam forume skilties zargonu arba trumpniu skilties. nes cia kiek matai visi savaip trumpnius kalaReiskia per mazai dar esi isspruses chemijos skiltyje jei nesupranti
o tai vitaminas e vitaminas c ne cheminis pavadinimad? tiesiog zmones cia naudoja tokius trumpinius kurie isgalvoti paciu o paskui suprask kas apie ka kalba.gal tada bus koks profesirius sukurs skilti sutrumpinimai su lietuvisku vertimu?
Neprisijungęs
- stacksonracksracksonstack
- Išmestas
- Registravosi: 2016-09-27
- Žinutės: 219
#20 2016-10-09 12:36
bep
Paskutinį kartą taisė stacksonracksracksonstack (2016-10-09 12:39)
Neprisijungęs
- BritainFirst
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2016-08-16
- Žinutės: 3790
- Atsiliepimai: 5
#21 2016-10-09 15:04
Paimciau ECA bonkute kur viskas jau paruosta.
Neprisijungęs
- Laurin
- Kalbus dalyvis
#22 2016-10-09 15:26
baltassg rašė:
bender rašė:
baltassg rašė:
tapkitko neradau sitam forume skilties zargonu arba trumpniu skilties. nes cia kiek matai visi savaip trumpnius kalaReiskia per mazai dar esi isspruses chemijos skiltyje jei nesupranti
Nebekomentuok tu gal jau
Neprisijungęs
- baltassg
- Dažnas dalyvis
#23 2016-10-09 21:43
Laurin rašė:
baltassg rašė:
bender rašė:
Reiskia per mazai dar esi isspruses chemijos skiltyje jei nesuprantio tai vitaminas e vitaminas c ne cheminis pavadinimad? tiesiog zmones cia naudoja tokius trumpinius kurie isgalvoti paciu o paskui suprask kas apie ka kalba.gal tada bus koks profesirius sukurs skilti sutrumpinimai su lietuvisku vertimu?
Nebekomentuok tu gal jau
tai gal neskaityk jei nepatinka. as bent neapsimetu kad viska zinau kaip tu nes itariu ne tik man kilo tokiu klausimu.
Neprisijungęs
- Laurin
- Kalbus dalyvis
#24 2016-10-10 00:09
baltassg rašė:
Laurin rašė:
baltassg rašė:
Nebekomentuok tu gal jau
tai gal neskaityk jei nepatinka. as bent neapsimetu kad viska zinau kaip tu nes itariu ne tik man kilo tokiu klausimu.
utiutiu is kur tokiu kausu kaip tu atsiranda:DD . Aiskiai buvo parases zmogus. Jei nei to nesupranti tai su tavim cia problemos ir nereik kitu kaltint.
Paskutinį kartą taisė Laurin (2016-10-10 00:21)
Neprisijungęs
- enox
- Dažnas senbūvis
#25 2016-10-10 10:11
Daugiau reiškšmių googleje mes jeigu vesite ne ECA, o ECA stack
Neprisijungęs